درود
خواهش می کنم
در خصوص این لینک نیاز به اطلاعات انگلیسی خاصی نیست!
شما کافیه در حالت گراف، سه دوربین مورد نظر را انتخاب کنید و با دوربین فعلی مقایسه کنید که تصویرش می شه این
graph.jpg
در این تصویر در محور x میزان ISO هست که هرچقدر شیب نمودار کمتر باشه وضعیت سطوح نویز بهتره!
دوربین شما طبق این نمودار فاقد ISO 100 هست (نمودار سبز رنگ متعلق به دوربین شماست، آبی نیکون D7100، قرمز 70D و زرد 700D)
و عملکرد نویزی خوبی تا ISO 1600 داره ولی از 3200 به بالا ورق به سمت نیکون بر می گرده!
البته این اختلاف انقدر نیست که صرفا بخواهید به استناد این مسئله دوربین عوض کنید. دلیل بنده به گفتن این حرف استفاده از لنزهای متنوع تر بود که اگر در برند فعلی بتوانید لنز مناسب پیدا کنید مشکل حله! ولی من بنظرم در ایران پیدا کردن لنز مناسب کار نجومی برای دوربین شما سخته!
این امکان در دروبین های سری Da کنون وجود داره که قابلیت خیلی خوبی بخصوص برای عکاسی در شب و استفاده از مود B هست!
واقعیتش با وجود این امکان خود من هم اگر بودم وسوسه می شدم! سابقه استفاده از دروبین های جدید در مود B را ندارم ولی 40D و D90 مطمئن هستم این امکان را نداره!
پیشنهاد نهایی بنده اینه که یک جستجویی در بازار بکنید ببینید برای دوربین تون لنزهای F/2.8 پیدا می شه یا نه؟ اگر بود که هیچ میتوانید به فکر تهیه لنز و ریموت و لوازم جانبی باشید!
و اگر چیزی گیرتان نیامد و شرکت هایی مثل تامرون و سیگما هم برای دوربین های سبک شما تولیدی نداشتند دیگه راهی جز تعویض باقی نخواهد ماند
ارادتمند