canon 60D + Celestron AstroMaster 90EQ
IMG_1006.jpg
canon 60D + Celestron AstroMaster 90EQ
IMG_1006.jpg
خواهش مي كنم، ظاهرا اشتباهي كردم و همه اگزيف ها حذف شدند،
تلسكوپ 10 اينچ دابسوني:
F4.7, 1200mm
روش عكاسي: از پشت چشمي 25mm (زوم 48 برابر) (روش عكاسي آفوكال) با دوربين كامپكت، به عنوان مثال عكس برخورد سوم:
1/125sec, f9.4, ISO80, Metering Mode: Spot, Focal 26mm, Samsung PL120
اگه فرصت ويرايش تموم نشه عكسها رو جايگزين مي كنم.
پ.ن
متاسفانه زمان ويرايش تموم شد، مشكل نرم افزاري باعث اين اتفاق هست، Save for web or devices اطلاعات عكس رو ذخيره نمي كنه!! به صورت معمولي عكسها رو دوباره Save كردم كه اگر لازم باشه با هماهنگي مديران عكسها جايگزين بشن.
ویرایش توسط MehdiM : Wednesday 6 June 2012 در ساعت 17:58 دلیل: پي نوشت
DSCF2876c.jpg
آذري
گذر ناهيد در لحظاتي پس از طلوع آفتاب ديروز
حسین بابایی
این دفعه که نتونستم با 70-300 و دی5100 چیز قابل توجهی بگیرم... ایشالا اگه عمری باقی موند 105 سال دیگه با 700-3000 و دی51000
هر چهار تا عکس روی دست گرفته شدند با عینک eclipse shade جلوی لنز. و البته کراپ سنگین.
DSC_01064 - Copy.jpg
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
غروب ماه ساعت 8 صبح روز گذر
DSCF8088.jpg
سلام، تركيب چند فريم:
سلام دوستان. میدونم که شاید درست نباشه وسط این همه عکس زیبا از گذر ناهید که یک اتفاق خاص هست من بیام یک چیز نا مربوط پست کنم. اما حدود نیم ساعت 40 دقیقه پیش این اتفاق افتاد. میخوام بپرسم کسی از دوستان آیا میدونه این یه اتفاق نجومی هست یا کلا یک چیز عجیب بوده که امشب اتفاقی دیدم. داستان از این قراره (قبل تر بابت نویز و کیفیت پایین ببخشید چون هدف فقط ثبت این واقعه بود):
لینک عکس (که بنا به پاره ای از مشکلات نشد در فروم آپلود کنم):
http://pdc.bizhat.com/For%20Web/Streng-Astro.jpg
تو حیاط نشسته بودم که یه دفعه یه چیز عجیب تو آسمون دیدم. اولش یه دایره بود که انگار یه تعداد ابر دور هم چرخیده باشن یه چیزی شبی اون چه که از مثلث برمودا تصویر سازی کردن. سریع دوربین رو برداشتم و از بالا پشت بوم شروع کردم عکس گرفتن (البته به خاطر سرعت زیاد تغییرات اون شی، حالت اولیه اش رو که کاملا دایره ای بود نتونستم عکاسی کنم). اولش دایره کامل بود انگار که یه ابر دایره پیچیده باشه تو خودشو وسطش هم یه دایره تو خالی باشه سریع اومد وسطای آسمون و بزرگتر شد. هر چی بزرگتر میشد محو تر میشد. تا اینکه کاملا محو شد. الان میخوام بذارم ببینم بچه های نجوم کسی سر در میاره چیه.
با سپاس از همه دوستان
تایید میشه
بنده هم دیدم..