سعید نقشبندی
پیام اکبری
my Photos
بهش فکر نکرده بودم. البته به نظر می رسه به علت فاصله خیلی زیاد سرعت 500/1 با 1000/1 هم تفائتی ایجاد نکنه. الان خوابم میاد. وای فردا این مسئله رو با ریاضیات فکر کنم بتونم اثبات کنم. شما شخصا این مورد رو تجربه کردید؟؟؟
سعید نقشبندی
احتمال زیاد من خوابم میاد . منظورتون رو متوجه شدم ...درسته .
پیام اکبری
my Photos
من میگم 90/1 هم باز فرقی نمی کمه.
جناب آقاجانی عزیز سعید درست میگه...برای عکاسی از ماه چنین سرعت شاتری نیاز هست....
با توجه به فاصله های کانونی زیاد در تله ها بعیده که با چنین سرعتی فرقی در عکس دیده نشه.....
من شخصا برای عکاسی از ماه از شاتر 500/1 + دیافراگم 4 تا 8 و ایزوی 400 استفاده میکنم(البته در 300 م م )...
دیافراگم هم با توجه به شدت نور ماه متفاوت است.
مسعود قدیری
قطعا نمی شه نظر 100% داد. باید با محاسبه اثبات بشه. اتفاقا امروز هم چند دقیقه ای در موردش تحقیق کردم. اما هنوز شک دارم. ولی فکر می کنم عکس هایی هم داشته باشم که با سرعت های حدود 90/1 بوده و ماه sharp بوده. باید تو Exif عکس هام بگردم ببینم کدامشان هست. سعی می کنم اگر وقت جستجو بود، حتما اینجا قرار دهم.
امتحان هم میشه کرد.
جناب قدیری من هم با فاصله 300mm از ماه عکس میگیرم.
در اینجا دو موضوع وجود داره.
یکی عکاسی از ماه و دیگری عکاسی با لنز تله. ماه حرکت میکنه اما نه بقدری که 1/90 بلور باشه (به هر مقداری) و 1/500 شارپ. اگر تاثیری هست فطعا باید به دلیل طول لنز (فاصله کانونی بالای لنز) باشه و حرکت دست که اگر بنا باشه با سه پایه از ماه عکس بگیریم نباید تفاوتی در عکس گرفته شده در این دو سرعت وجود داشته باشه.
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram