محمد جواد فهیمی
Equipments:Canon EOS 400D+Zenit 412 DX+Canon Normal Zoom 18-55 f/3.5-5.6 II Kit+Zenit Normal 50mm f/2-16 Kit+LowePro+Tripod SLIK Pro400DX+Battery Grip BG-E3+Remote Control RS-60E3
آقا به خدا حیفه که توی این جمع صمیمی همچین بحث هایی بشه.....
همه ی ما می دونیم:
آقای غفاری خیلی ارادتمندیم....داشتن یک خودنویس خوب ما را به یک نویسنده خوب بدل نمی کند
دوست عزیز كه نیازی به حرف و حدیث و داستان ندارید.....
پس برای نشنیدن حرف و حدیث بهتر است در نظراتتان بیشتر دقت كنید!
دوستانی هستند كه با همین 18-55 كه شما آن را به حساب نمی آورید شاهكار خلق می كنند...
اصلا یك چیزی!
چرا این روز ها همه دنبال كارت پستال هستند؟
همه ی عزیزان كارت پستال می پسندند.باور كنید در این اینترنت آنقدر كارت پستال هست كه نگو!
بنده مدت ها است كمتر عكس هنری می بینم.همه ی عكس ها شده ثبت زیبایی هایی كه چشم ما با دینامیك رنج بسیار بهتر و ثبت دقیق تر و زیبا تر می بیند.
علت را به ابزار گرایی دوستان نسبت می دهم....می خواهند از ابزارشان حداكثر استفاده را بكنند....
كمتر دید عكاس مطرح است.تا كار خوبی می بینیم فوری میگویم فلان دوربین ببین چه خروجی دلچسبی دارد.
كمتر دید عكاس را و موقعیت سنجی اش را به حساب می آوریم.
همین كامیار ، این روز ها كارهایی ارائه می كند كه بنده شگفت زده می شوم.در فتوبلاگش چند كار دیدم كه قصد دارم فایل های اصلی را بگیرم و بدهم برای چاپ برای اطاق ام.چون بنده همیچین دیدی نداشته ام( حتی در جاهای یكسانی كه بوده ایم ) دوست داشتید یك سری از كارهای همین دوستان خودمان با 18-55 را بخصوص در عكاسی از شب برایتان قرار خواهم داد تا بهتر و بیشتر متوجه شوید كه قابلمه زیاد تاثیری ندارد.....
دید عكاس خوب باشد كار خوب است.حتی اگر با دوربین مركوری نمی دانم چی چی گرفته شده باشد....
یاد آن عكسی افتادم كه آرش از موبایل سونی اریكسون با لنز های زایس از یك اتوبوس قرمز گذاشته بود!
خلاصه دید متفاوت داشته باشید ، موفق تر خواهید بود........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
قصد آف تاپیک ندارم
متوجه منظور شما هم هستم که میگویید ابزار هم تا حدی نقش دارد...
ولی برای اینکه عکاسی رو فقط از همین بعدی که نگاه میکنید نبینید این لینک هارو از این دوستان انگلیسی ببیند...
کد:http://www.isochronic.com/index.php?id=562
کد:http://www.isochronic.com/index.php?id=517
کد:http://www.isochronic.com/index.php?id=522
راستی امشب کسی از شهاب باران عکاسی کرد ؟
حمید جسمی
من نمیگم كه لنز بدی هستش از 50 زنیتم یهتر كه هست من ناشكر نیستم ولی من فقط یه كلمه گفتم كه كیفیت لنز هم تاثیر داره اون وقت ربطش میدهند به قابلمه!كسی كه عكاسی رو با آشپزی قاطی كنه معلومه این جوری جواب میده.اینجا هرچی دوستانه مطرح بشه به صورت دشمنانه پاسخ داده میشه اصلا ولش كنید اشتباه كردم حقیقت را گفتم:(
محمد جواد فهیمی
Equipments:Canon EOS 400D+Zenit 412 DX+Canon Normal Zoom 18-55 f/3.5-5.6 II Kit+Zenit Normal 50mm f/2-16 Kit+LowePro+Tripod SLIK Pro400DX+Battery Grip BG-E3+Remote Control RS-60E3
محمد جواد فهیمی
محمد جواد فهیمی
چاكریم
ویرایش توسط MJF : Saturday 15 December 2007 در ساعت 21:00
محمد جواد فهیمی
راستی اقای فهیمی تونستی از شهاب باران چیزی شكار كنی؟
من تهران نبودم و تونستم چند تا ببینم ولی بدلیل كاری كه دارم بردن حمل دوربین عكاسی ممنوع هست و خیلی از چیزهارا به خاطر همین ممنوعیت از دست میدم.
ویرایش توسط Queen : Saturday 15 December 2007 در ساعت 12:42
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|