iso 1000,20 sec,607 shots
نور روی کوه اثر حرکت کوهنواردان به سمت قله به وجود آمده است.نقطه پرنور تر هم بارگاه سوم دماوند است.
به سبک دوستان ماکرو گراف این عکس را به دوست خوبم محمد امدادی عزیز که شبهای بسیاری را با هم به عکاسی پرداختیم تقدیم میکنم.
iso 1000,20 sec,607 shots
نور روی کوه اثر حرکت کوهنواردان به سمت قله به وجود آمده است.نقطه پرنور تر هم بارگاه سوم دماوند است.
به سبک دوستان ماکرو گراف این عکس را به دوست خوبم محمد امدادی عزیز که شبهای بسیاری را با هم به عکاسی پرداختیم تقدیم میکنم.
دوست دارم توضیحات بیشتری در مورد پردازش این عکسها و شرایطشون بدونمso 1000,20 sec,607 shots
مسعود جان Raw عکاسی میکنید یا Jpeg ؟
نویز ریدکشن خاموشه یا روشن ؟
شب هایی که انتخاب میکنید احتمالاً باید اول ماه قمری باشه که تاثیر روشنایی ماه توی عکس نیاد دیگه ؟
یه تجربه عکاسی اینطوری داشتم که با 15 فریم Raw که "30 بودن پدر سیستمم در اومد که بعد از اون به فکر این افتادم که از دوستان راهنمایی بخوام که این پست شد بهونه دیگه...
اون یه باری که تجربه اینطور عکاسی رو داشتم بعد از استک کردن عکس ها و بعد پردازش برای ایجاد رد ستاره، رد ستاره پیوسته نمیومد و به صورت نقطه نقطه میومد، این در صورتی بود که من شات ها رو بدون وقفه و پشت سر هم میزدم !!!
ببخشید دیگه این همه سوال... دوست دارم از تجارب استفاده کنم...
ویرایش توسط Rouzbeh_Fakuri : Saturday 28 July 2012 در ساعت 23:50
متاسفانه از عکسی که خوشم نمیاد پاک میکنم !!!!
بیشتر مشکلم اول روی پردازش بود که با یه i3 و 4gb یه 20 دقیقه سیستم رو میخوره حالا 670 تا !!!!
بعدش هم همون شات زدن پی دی پی بود که با ریموت میزدم اما توی فوکال 100% نقطه نقطه میومد
راستی شات 20 ثانیه علت خاصی داره ؟ مثلاً بعد یه تجاربی به این رسیدید که 20 ثانیه بهتره ؟ چون جناب میری هم یه عکس گذاشته بودن که با راهنمایی شما گرفته بود که ایشون هم از شات 20 ثانیه استفاده کرده بود
خورشید امروز
DCF8002.jpg
سحابی امگا
Canon EOS 50D modified,GSO 8" telescope,ISO:3200,EQ5 SynScan,f/4,Exp Time: 3*1 min,GSO Coma Corector,Orion SkyGlow Imaging Filter
لینک این عکس در سایت اسکای اند تلسکوپ: http://www.skyandtelescope.com/commu...162859506.html
تقریبا بدون ویرایش
اینم سهم من از بارش شهابی دیشب