با سلام
من هم در نجف آباد اصفهان اين پديده را مشاهده كردم. البته نتوانستم از آن عكس بگيرم.
با سلام
من هم در نجف آباد اصفهان اين پديده را مشاهده كردم. البته نتوانستم از آن عكس بگيرم.
این سایت هم تائید کرد خبر رو
ولی توی توئیتر ناسا چیزی نبود
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will
به نقل از سایت رسمی هوافضای بایکنور وابسته به سازمان فضایی ناسا سفینه مخابراتی Artor-h5 RQ در نزدیکترین فاصله خود نسبت به زمین قرار گرفت
این سفینه به علت فرار از نوعی تشعشعات خورشیدی مجبور به کاهش ارتفاع و مصون ماندن از زیان های احتمالی بود
مردم خاورمیانه این رویداد زیبا را حدود ساعت 16:42 به وقت گرینویچ مشاهده کردند
سفینه مزبور در حال حاضر در ارتفاع نرمال خود قرار گرفته است .
سلام
گذر زهره - 17 خرداد 1391
" تلفیق شات های تکی خورشید بوسلیه دوربین 500D و لنز 55-250 با پس زمینه ای در همان روز قبل از طلوع خورشید"
" شاید جزئیات در این سایز قابل دیدن نباشه ولی از گذاشتن عکس بزرگتر فعلا معذور هستم .... این عکس هم برای شنیدن انتقادات دوستان گذاشتم... اضافه کنم اولین تجربه من در عکاسی نجومی محسوب میشه"
باتشکر
Canon 500D + 18-55 + 55-250
سلام
نادر ترین عکس از گذر زهره شکار شد.
یک آستروگراف (عکاس نجومی!) با برنامه ریزی قبلی و رفتن به استرالیا همزمان عبور تلسکوپ هابل را هم از جلوی خورشید ثبت کرد.
چون فقط اجازه داده لینک صفحه خودشو منتشر کنن -و عکس کپی نشه- عکسشو در سایت خودش ببینیم.
Thierry Legault - Transit of the Hubble Space Telescope during the 2012 transit of Venus
آذري
درود بر شما دوست عزیز
چنین عکسهایی زمانی ارزش علمی و هنری خواهند داشت که عکس خورشید در هر مرحله از گذر در مکان واقعی خود در آسمان ، بر روی عکس پس زمینه قرار گیرد.
به عبارت دیگر با توجه به عکس شما بیننده ای که اطلاعات نجومی نداشته باشد به این باور خواهد رسید که کل گذر از طلوع تا غروب اتفاق افتاده است در صورتی که آخرین دقایق گذر، خورشید هنوز به نقطه اوج خود هم نرسیده بود.
به نظر این حقیر با توجه به ثبت های متوالی و موفقی که انجام داده اید بهتر است هر شات خورشید را در مکان واقعی اش در آسمان پس زمینه قرار دهید.
شاد و موفق باشید
f:4
iso:1600
30s
lens:12-24
nikon d7000
181.jpg
دوستان عزیز من یک سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
من برای عکاسی پانورامای نجومی از فوکال 12 استفاده می کنم/بعد از عکاسی در پروسس، نرم افزار(هم فوتوشاپ هم پانوراما می کر) مشکل پیدا میکنه و نمیتونه عکس ها رو تلفیق کنه
به نظر شما مشکل از واید بیش از اندازه لنزه یا مورد دیگه ای داره؟بهترین فوکال برای این سبک عکاسی چیه؟اگه عکاسی از آسمان به تنهایی باشه اوضاع خیلی خرابتره :)
ممنون میشم راهنمایی کنید