تصویری از طلوع ماه هنگام ماه گرفتگی امشب:
ایشالله عکس کلی رو بعدا می زارم
مشخصات ایت ثبت: | Canon EOS 50D | Canon EF 400mm f/5.6 L USM | 2s | f/5.6 | ISO 1600 |
تصویری از طلوع ماه هنگام ماه گرفتگی امشب:
ایشالله عکس کلی رو بعدا می زارم
مشخصات ایت ثبت: | Canon EOS 50D | Canon EF 400mm f/5.6 L USM | 2s | f/5.6 | ISO 1600 |
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
ماهـ کـامل
دیافراگم 5.8 شاتر1/200 ایزو 200 لنز400میلی
DSCN1287.JPG
عکس دیگری از ماهـ
دیافراگم 5.8 شاتر1/100 ایزو 80 لنز200میلی
mah3.jpg
4.jpg
6شات عمودی 30 ثانیه ای
با سلام
IMG_6567.jpg
IMG_6590.jpg
برای عکاسی رد ستارگان بهتر هست یه عکس شات مثلا 4 ساعته باشه یا اینکه بهتر هست که عکس هایی با شات های 30 ثانیه و ممتد به مدت چند ساعت تصاویر گرفته بشود و بعدا بر همدیگه سوار بشه؟
برای دوربین تفاوتی داره؟ آسیبی به دوربین نمی زنه؟
شک نکنید که بهتر اینه از شاتهایی حدود 20 ثانیه استفاده کنید هرچه سرعت شاتر کمتر باشه نویز بوجود آمده کمتر میشهبرای عکاسی رد ستارگان بهتر هست یه عکس شات مثلا 4 ساعته باشه یا اینکه بهتر هست که عکس هایی با شات های 30 ثانیه و ممتد به مدت چند ساعت تصاویر گرفته بشود و بعدا بر همدیگه سوار بشه؟
برای دوربین تفاوتی داره؟ آسیبی به دوربین نمی زنه؟
نیازی هم به چند ساعت نیست فکر میکنم تا نیم ساعت در عکسهای واید جوابگو باشه من بیشتر عکسام و در فوکال بالای 50 میلیمتر میگیرم چون نمیشه توی شهر کادر واید خوب بست در این حالت تقریبا به اندازه 20 دقیقه شاتهای متوالی 20 ثانیه ای میزنم
کارکرد زیاد سنسور باعث گرم شدن سنسور میشه که تمام اینها باعث وجود نویز میشه
درباره آسیبهای احتمالی دوستان بهتر میدونن
آسیب که نمی رسونه .
ببینید نوردهی طولانی مدت بستگی به نوع عکسی هست که میخواید ثبت کنید . اگر هدف فقط ثبت رد ستارگان هست ( مثلا جایی که کادر خوب بشه بست - آلودگی نوری نباشه - هوا صاف باشه و ...) اگر میخواهید مثلا عکسی ثبت کنید که طلوع و غروب ستارگان رو کامل نشون بده بهتره اولا کمی آسمان رو بشناسید ( مثلا صور فلکی - جایی که قراره ستاره ها شروع به حرکت کنند و حرکتشون رو خاتمه بدند - مصیر حرکتشون و ... ) بعد به نظر من بهتره که از شات های متوالی به مدت طولانی استفاده کنید . با 20 دقیقه هم فکر نکنم زیاد چیز جالبی در بیاد ( 4 تا 6 ساعت می تونه رضایت بخش باشه ) با این کار تایم لپس هم میتونید تهیه کنید .
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM