2.400 بدنه و لنز ؟
canon 60DA خوبه ولی بودجه شما محدوده.
2.400 بدنه و لنز ؟
canon 60DA خوبه ولی بودجه شما محدوده.
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود بر شما
وقتی میفرمائید عکاسی نجومی یعنی دوربینی با نویز کم و …البته بهتر بود مشخص میکردید چه نوع عکاسی نجومی؟! عمق اسمان و یا کهکشان و اسمان و شب و ...
ولی برای رویت هلال شما بیشتر نیاز یه لنز تله دارید تا بدنه کم نویز و باز اون هم برای عکاسی از هلال است و نه رویت هلال…برای رویت هلال نیاز به یک دوچشمی خوب دارید.
موفق باشید
رویت هلال اگر منظورتون هلال اول ماه هست که برای این کار به دوربین دوچشمی قوی یا تلسکوپ نیاز دارید.تازه این مقوله بسیار مشکل و پیچیده هست که جاش نیست وارد بشم. برای عکاسی از ماه هم که لنز تله نیاز دارید و برای عکاسی از ماه نگران نویز نباشد. دوستان هم که معرفی کردن. عکس های نجومی زیبایی رو من با دوربین های 6Dو60Dو600Dو 5DmarkIII و همینطور نیکون در همین فروم خوب خودمون دیدم. در عکاسی نجومی باید سهمی هم برای ویرایش عکس کنار بذارید وگرنه یک یا چندین شات مورد نیاز شما که از دوربین می گیرید به خودی خود اون زیبایی که انتظار دارید رو ندارن.
سلام دوستان!
من شدیدا به عکاسی نجومی علاقه دارم، ولی هیچ چیز بلند نیستم!
میخوام بپرسم که با لوازمی که من دارم، میشه در حد متوسط به عکاسی نجوفی فکر کرد؟
دوربینم 1100D هست!
3 تا لنز دارم:
18-55 f/3.5-5.6 IS II
55-250 f/4-5.6 IS II
50mm f/1.8 IS II
لنواع فیلتر و UV/پلار/... هم دارم، ولی فکر نکنم لازم باشه، درسته؟
دوست عزیز تجهیزات شما برای عکاسی نجومی چنان مناسب نیستند. البته نمی دونم سه پایه دارید یا خیر، ولی اگر ندارید حتما باید یکی تهیه کنید و از واجبات عکاسی نجومی هست. تنها لنزی که نسبتا به کارتون خواهد اومد لنز 55-18 خواهد بود که با این لنز مجبور به افزایش ایزو هستید و نویز زیادی رو در عکسهاتون خواهید داشت که این نویز در مراحل post process تا حدودی قابل رفع یا کاهش می باشد. به فرض استفاده از این دوربین و برای حصول نتایج بهتر و تصاویری با نویز بسیار کمتر و همچنین میدان دید وسیع، باید لنزی واید تا اولترا واید با اپرچر باز داشته باشید.
پیشنهاد من برای شما تهیه یک سه پایه خوب و محکم ( اگر ندارید) و یک لنز واید تا اولترا واید با اپرچر باز هست. برای لنز می تونید به لنز معروف Tokina 11-16 F/2.8 فکر کنید.
برای عکاسی نجومی هم به صورت تخصصی از فیلترهای IR استفاده می شه که نیازی نیست تهیه فرمایید همچنین فیلتر های شما لازم نخواهند بود.
سلام
اول از همه باید مقداری با مبانی نجوم آشنا باشید که انشاله هستید، اگر هم اطلاعی ندارید بفرمایید تا منابعی را دوستان بهنون معرفی کنند!
در مرحله بعد باید ژانر کاریتون را در عکاسی مشخص کنید که با توجه به معرفی لنزهاتون بنظرم باید علاقه مند به فعالیت در حوزه مناظر ترکیبی با آسمان شب باشید!
در این صورت بین لیستی که ذکر کردید شاید تنها گزینه مناسب که البته از آن هم باید بصورت تهیه چند فریم و البته روش پانوراما استفاده کنید لنز 50mm F/1.8 می باشد!
برای عکاسی نجومی اصولا باید سعی کنید از لنزهای F پایین و زاویه واید بالا (کمتر از F/2.8) استفاده کنید!
پس بین لنزهای شما تقریبا لنز مناسبی وجود نداره!
پیشنهاد می کنم اگر نمی خواهید خیلی هزینه کنید به فکر تهیه یک لنز Tamron 17-50 F/2.8 (ترجیحا بدون لرزشگیر) و یا Tokina 11-16 F/2.8 II و یا لنز های Prime مثل Sigma 28mm F/2.8 باشید!
البته سامیانگ هم در این حوزه لنزهای زیادی داره که بنظر من و با توجه به قیمتشون خرید لنزهای فوق کاربردی تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود.
در کنار لنز نیازمند یک سه پایه محکم و مقاوم در برابر لرزش به همراه یک ریموت جهت شات زدن خواهید بود.
اما برای اینکه خیلی هم نا امید نباشید، با همین لنز 55-18 در حالت واید و ISO بالا و البته سرعت شاتر بین 20 الی 30 شاید یه کارهایی بتوانید انجام دهید که البته قابل مقایسه با تصاویری که توسط لنزهای فوق گرفته شده نخواهد بود.
فقط یاداوری می کنم برای عکاسی از شب باید از ISO بالای 800 استفاده کنید که در این صورت نیاز مبرم به پردازش تصاویر پس از ثبت بوجود خواهد آمد.
در ضمن بهتره از فیلترهاتون (حتی فیلتر UV) در عکاسی نجومی استفاده نکنید!
ظاهرا با جناب ata خط رو خط شدیم (ارادت!)
پرسشی از دوستان
دوستان گرامی یک پرسش از خدمت شما برای عکاسی از اجرام فضایی و فواصل دور روی زمین دارم.
ایا با تلسکوپ هایی که قابلیت نصب دوربین عکاسی دارند میتوان تصاویر خوبی از اجرام فضایی یا فواصل دور روی زمین گرفت؟
البته پر اشکار است که تلسکوپ دیافراگم یا فوکوس و .... ندارد اما خیلی از تلسکوپ های ارزان قیمت تا 500 یا 600 هزار تومان حتی کمتر در حدود 300 تا 400 هزار تومان قابلیت زوم 1250 میلیمتری را دارند.
ایا اینها برای عکاسی از زمینه های نامبرده مناسب هستند؟
نظرتان چیست؟
بله شدنی و دقیقا کار یک لنز تله را برای شما خواهد کرد ولی باید به قیمت و کیفیت توجه کنید.
البته هر تلسکوپی را نمی شود به دوربین وصل کرد و باید قابلیت بستن رابط های مربوطه (T-ring و T-adaptor) را داشته باشند!
در ضمن اگر می خواهید بروید و یک تلسکوپ 500 و یا 600 هزار تومانی بخرید، یک لنز سامیانگ 700 یا 800 کیفیت به مراتب بهتری برای شما خواهد داشت!
تلسکوپ ارازان هم مثل لنز ارازان بدلیل وجود مشکلات متعدد مثل CA و حتی مشکل فوکوس برای عکاسی داستانهای زیادی بوجود می آورد.
در خصوص انتخاب تلسکوپ هم چون باعث اف تاپیک خواهد شد لطفا سوال داشتید در تاپیک خودش مطرح بفرمایید دوستان و اساتید در خدمتتون خواهند بود!
با تشکر
شاد باشید
خیلی ممنونم از شمابله شدنی و دقیقا کار یک لنز تله را برای شما خواهد کرد ولی باید به قیمت و کیفیت توجه کنید.
البته هر تلسکوپی را نمی شود به دوربین وصل کرد و باید قابلیت بستن رابط های مربوطه (T-ring و T-adaptor) را داشته باشند!
در ضمن اگر می خواهید بروید و یک تلسکوپ 500 و یا 600 هزار تومانی بخرید، یک لنز سامیانگ 700 یا 800 کیفیت به مراتب بهتری برای شما خواهد داشت!
تلسکوپ ارازان هم مثل لنز ارازان بدلیل وجود مشکلات متعدد مثل CA و حتی مشکل فوکوس برای عکاسی داستانهای زیادی بوجود می آورد.
در خصوص انتخاب تلسکوپ هم چون باعث اف تاپیک خواهد شد لطفا سوال داشتید در تاپیک خودش مطرح بفرمایید دوستان و اساتید در خدمتتون خواهند بود!
با تشکر
شاد باشید
دوست گرامی ام خواهشمندم بفرمایید بخش مربوطه به این پرسش ها در کدام قسمت است. بنده گمان کردم در این قسمت میشود این پرسش را مطرح کرد.
اما درباره سخن شما
والا بنده یک لنز سامیانگ 500 میلیمتری دارم. منتها کیفیتش زیاد راضی نیستم. پس به دو دلیل متوجه تلسکوپ شدم 1 اینکه لنزی در ابعاد تلسگوپ که نزدیک به 1500 میلیمتر فاصله کانونی دارد یا حداقل در بازار ایران و به سادگی وجود ندارد (البته حتی لنز تا 5200 نیز تا جایی که بنده میدانم موجود است اما ماها توان خرید ان لنز را نداریم-همین لنز 5200 نزدیک به 45 هزار دلار قیمت دارد) یا اینکه اگر وجود داشته باشد قیمت انها نجومی است.
2 اینکه هر زمان قصد رصد داشتید میتوانید ازین تلسکوپ استفاده کنید و هر زمان که مایل بودید میتوانید به عنوان لنز استفاده کنید.
فقط میماند کیفیت عدسی تلسگوپ. ایا استاندارد خاصی در این موارد وجود دارد که بتوان به ان استناد کرد؟