در مورد تلسكوپي كه هم به عنوان ابزار رصدي هم به عنوان لنز فيكس براي عكاسي حيات وحش مورد استفاده قرار بگيرد بارها جناب قبادي در اين تاپيك (4-6 صفحه قبل) و در تاپيك عكاسي نجومي از تلسكوپهاي ويليام اپتيك نام بردن كه كيفيت بالا و البته قيمت نسبتا بالايي هم دارند (به خاطر ساختار شكستي وزن خيلي بالايي ندارند)، در همين فروم جستجو كنيد.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=8395&page=5
نیخواستم بدونم لنز قدیمی سیگما 50-500 که لرزهگیر نداره وقتی رو بدنه 550d canon نصب بشه مشکلش حل میشه؟
آخه یکی از دوستان گفت که بدنه خودش لرزه گیر داره
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
ممنون از راهنمایی شما.یک سوال دیگه از شما دوست گرامی داشتم.من عکاس آماتور هستم و بیشتر میخوام عکاسی نجومی (عکس از ماه) و تا حد کمتر عکس از طبیعت بگیرم به نظر شما استاد عزیز لنز چدید لرزه گیر دار سیگما 50-500 رو بگیرم ویا ترکیب لنز کانن 55-250 و سیگما لرزه گیردار 150-500؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام بر شما
البته من استاد نیستم ، بیشتر در حال یادگیری هستم
راستش را بخواهید من اطلاع جندانی از لنزهای سوپر تله سیگما و همجنین عکاسی نجومی ندارم.
بقیه دوستان شما را راهنمایی خواهند کرد.
فقط به عنوان یک پیشنهاد به نظرم اول یک رنج ایده آل از لنزهای معمولی و نه چندان گران وخاص تهیه کنید و شروع به عکاسی کنید (مثل 18-55 + 55-250)
به مرور هم به نیازهای خود بیشتر پی می برید و هم جلوی ضررهای احتمالی گرفته خواهد شد.
شاد باشید.
با نظر شما کاملا موافقم. تله بلند (500 و...) برای عکاسی با کادر بسته از ماه خوبند، ولی شما نهایتا 30 فریم عکس می توانید از آن تهیه کنید! زیرا چهره ماه چیز خاصی ندارد، برای عکاسی از حالت های مختلف اهله ماه هم 30 فریم بیشتر لازم نیست:سلام بر شما
البته من استاد نیستم ، بیشتر در حال یادگیری هستم
راستش را بخواهید من اطلاع جندانی از لنزهای سوپر تله سیگما و همجنین عکاسی نجومی ندارم.
بقیه دوستان شما را راهنمایی خواهند کرد.
فقط به عنوان یک پیشنهاد به نظرم اول یک رنج ایده آل از لنزهای معمولی و نه چندان گران وخاص تهیه کنید و شروع به عکاسی کنید (مثل 18-55 + 55-250)
به مرور هم به نیازهای خود بیشتر پی می برید و هم جلوی ضررهای احتمالی گرفته خواهد شد.
شاد باشید.
برای عکاسی هنرمندانه تر، نیاز به سوژه های زمینی نیز به عنوان پیش زمینه و... نیز دارید، که رنج 200 الی 300 میلیمتر روی بدنه کراپ دار کافی است. به عکس های زیر توجه کنید:
برای شروع، 18-55 + 55-250 را مناسب می دانم. بسیاری از عکاسان حرفه ای نجومی، غیر از تلسکوپ، از ترکیب آلترا واید، تله معمولی (70-200 و...) و تعدادی لنز فیکس و سریع ( 135، 85، 28 و...) استفاده می کنند. گاها تله فیکس های بلند نیز دیده می شود ولی کاربری خاص تری دارند و کمتر عکاسان نجومی از آنها استفاده می کنند. مثل 200 f/2 یا 300 و 400 f/2.8
اصلان نورقاسمی
تقریبا مثل هم هستن اف نیکون کمی بیشتره زومش هم کمی بیشتره قیمتشم کمی بیشتره ولی تا جایکه شما گفتی بدنه 550d کانون داری پس فقط از لنز مانت کانون یا سیگما میتونی استفاده کنی !!۵۵ ۲۰۰ یا ۵۵ ۲۵۰ کانون بگیر با هزینه کم پول اضافه داری همون ۵۰ ۵۰۰ سیگما بدونه لرزش گیر در ضمن گفتم لرزشگیر وقتی ازسه پایه استفاده کنی تاثیر منفی هم میتونه داشته باشه برای عکاسی ازآسمان معمولا سه پایه استفاده میشه
4vs4.5 250 vs 300 250$vs350$