یک بار دیگه عرایض بنده رو مطالعه بفرمایید جناب حسینی نیشش کجاست؟؟؟ضمن احترام فکر میکنم نقد اصلی متوجه ماست که به خودمون اجازه میدیم تو هر زمینه ای اظهار نظر کنیم ،هرچند اطلاعات کافی نداشته باشیم
عکسهای مستند و خبری قرار نیست برای ما تداعی کننده ترکیب بندی عکسهای کارتیه برسون باشه که جایزه گرفتنش برای ما توجیه پذیر باشه
واقعا مشخص نیست این عکس چی داره نشون میده که پرسیدین الان این چیرو نشون میده؟!!!
اگر قرار باشه اینجوری در رابطه با عکسها قضاوت کنیم حتما 2 روز دیگه هم میگیم عکس جهانگیر رزمی مگه چه چیزی رو نشون میداد که جایزه پولیترز گرفته بود؟!!!
یعنی داورهای اتفاق مهمی مثل جایزه پولیترز علم و سواد و درکشون از داورای فروم عکاسی دات کام پایین تره و فرق عکس خوب و بد رو از هم نمیدونن؟
به نظرم چشممون به دیدن عکس خوب عادت نکرده و مهم تر از اون تعریف عکس خوب رو نمیدونیم (بهتر بگم عکس خوب از دیدگاه ما تعریف واحدی داره که بیشتر تکیه بر جنبه های تکنیکی اثر داره)برای همینم حس دردناکی که تو عکس موج میزنه رو نمیتونیم درک کنیم
پیشاپیش عرض میکنم این نوشته ها نظرات کاملا شخصی بنده بود و قصد بی احترامی به هیچکس رو ندارم امیدوارم جبهه گیری نشه و احساسی برخورد نکنید
اینکه مطلبی رو بولد کردم نمیفهمم یعنی چی
مگر من کاری جز این کردم؟كاربري اظهار نظري كرده است. شما مي توانيد با اعلام اينكه من با نظر شما موافق نيستم و نظر من اين است در بحث شركت كنيد
شما را به تقوا و به قول دوست عزیزم مهرداد «بت نساختن» دعوت میکنم.جهانگیرجان، خان، عزیز، گرامیباز هم شما را به تقوا، صبر و بردباری و البته «بت نساختن» دعوت میکنم.این قصهها که فلانی وقتی شما قنداقی بودی، این بنده خدا تفنگ دستش میگیرفته پس به همین دلیل درست میگوید مربوط به قرون گذشته است.من در دنیایی که شما بهش میگید حرفه ای،بگذریم که شما و دوستانتان اصلا اهل نیش و کنایه نیستید انصاف هم چیز خوبیستهل من مبارز بطلبيد
قضاوت با خود شما که این نقل قولها نیش و کنایه اند یا نظر بنده در رابطه با صحبت آقای میلانی!