آقا مسعود %100 از این موضوع مطمئنید؟من که هر وقت تو تسک منیجر نگاه می کنم 1.5 گیگ از 4 گیگ رم لپ تاپم پره!
حالا اصلا اگه بخوایم این مقدارو کم کنیم راهی هست؟
آقا مسعود %100 از این موضوع مطمئنید؟من که هر وقت تو تسک منیجر نگاه می کنم 1.5 گیگ از 4 گیگ رم لپ تاپم پره!
حالا اصلا اگه بخوایم این مقدارو کم کنیم راهی هست؟
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
سلام
قصد دارم یه laptop با کیفیت تهیه کنم که برای ویرایش عکس هم کارایی خوبی داشته باشه
ترجیها sony us یا هر پیشنهاد دیگه ای که مناسب باشه
قیمت هر چه کمتر بهتر
ممنونم
...
سلام دوستان به نظر شما سایز نمایشگر 13.3 اینچی برای لپ تاپ یک عکاس خوبه یا نه ؟ چه پیشنهادی دارید برای خرید لپ تاپ
جدیدا لپتاپهای Core i7 وارد بازار شده و من چند روز از یکیشون یعنی دل استودیو 1558 استفاده کردم. قدرت این پردازنده خیلی خیلی زیاده. پیشنهاد میکنم دوستان تستش کنند. ال سی دی خیلی شفاف و پر نوری دارند. "البته من از دید یه عکاس نیگاش نکردم"
دوست من
صفحه نمایش کوچک یکی از مزیت های کامپیوتر های شخصی قابل حمل محسوب می شه، نکته ای شما باید بیشتر بهش توجه کنی قدرت و سرعت پردازشه، من خودم با یه لپ تاپ 9 اینچی کار می کنم، سبک و قابل حمل، من این لپ تاپ رو همه جا بردم می شه گفت یه همدم واسه دوربینه، عکاس کسی نیست که پشت میز نشین باشه و بخواد از لپ تاپش به عنوان سینمای خانگی استفاده کنه،
نکاتی که یک عکاس برای خرید کمپیوتر قابل حمل باید مد نظر داشته باشه:
1) وزن کم (سبک، کوچک) قابل حمل بودن
2) قدرت و سرعت بالا
3) دوام باطری
4) مقاومت نسبی در برابر ضربات فیزیکی
سلام
منظورتون از us یعنی ساخت آمریکا باشه؟
خب با شرایطی که شما فرمودید اگر واقعاً به کیفیت و کارایی بیشتر و حمل و نقل آسان و زیبا و دوام باطری و کیفیت تصویر بهتر می اندیشید که برای سونی باید هزینه روی 1.5 میلیون باشه. اگر هم فاکتور قیمت خیلی براتون اهمیت داره تشریف ببرید و از سری ارزان تر سونی انتخاب بفرمایید. برای ویرایش عکس هم قطعاً مناسب خواهد بود
تبریک میگم به شما به خاطر سلیقه خوبتون..
سونی از بهترین و مرغوبترین تولید کننده های لپ تاپ در حال حاضر هست،مدل پیشنهادی من به شما CW21FX با مشخصات سخت افزاری:
cpu core i3 330M 2.13 3mb L2 cach
Ram 4gig
Hdd 500
DVD-RW
14.1" LED display
VGA Gforce 310m 256mb
os win7 x64
البته این مدل ساخت چین هست اما به شما اطمینان میدم تفاوتی با US نداره مدلهای US هم made in usa نیستند فقط assembled in usa هستند.
قیمت هم با توجه به گارانتی از 960 تا 1 متفاوت هست.
برای خرید مرکز کامپیوتر پایتخت رو پیشنهاد میکنم و برای خرید هر نوع وسایل جانبی پاساژهای پایین میدان ولیعصر