صفحه 14 از 103 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 64 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر همراه MMehdikhani آواتار ها
    تشکر کرده
    570

نقل قول نوشته اصلی توسط Elend نمایش پست ها
    100% acer رو بگیرید
    ممنون از نظرتون . میخوام بدونم خودتون یا بچه های دیگه با این مدل ایسر کار کردین یا نه . چون من ایسر 5738 دارم و از کیفیت صفحه اش زیاد راضی نیستم .
    موردی که یه کم برای من رو دو دل کرده اظهار نظر سایت notebookcheck.net هست که تو بررسی این مدل ایسر (البته 5741 که فکر نمیکنم مانیتورش با این مدل فرق کنه ) این جمله رو اورده (For use as an office notebook or an all-rounder, the display is adequate, though an office-user will wish for a matte display due to the reflective nature of the panel. While looking at photos, films or computer games the colors are usually halfway appropriate, though for professionals editing images the display is extremely unsuitable. The small color space is clearly a defining feature of such a consumer notebook.)
    که گفته برای ویرایش حرفه ای عکس مناسب نیست.
    البته نمیدونم HP یا Dell بهتر هست یا نه .چون تو بررسی اونها هم خیلی ازشون تعریف نکرده .
    اگه دوستان تو این رنج قیمت گزینه مناسبتری مد نظرشون هست اعلام کنن. برای من مهمترین چیز کیفیت صفحه نمایش هست و بعد قدرت لپ تاپ.
    مهدی

كاربر فعال M.Meghdari آواتار ها
    تشکر کرده
    8725

پارسال كه قصد خريد لپ تاپ داشتم و مدل هاي مختلفي رو بررسي كردم در نهايت با توجه به توان مالي و قطعات لپ تاپ ها همين Acer 5738 رو انتخاب كردم.
    كارم هم طراحيه و بعضاً ويرايش عكس. درسته كه كيفيت مونيتورش به پاي اپل و سوني نميرسه اما اونقدر هم فاجعه نيست و بالشخصه مشكلي باهاش ندارم و در حد خودش كارم رو راه ميندازه. بيشتر در خونه ازش استفاده مي كنم يا براي نشون دادن كار به مشتري هايي كه امكان حضور در دفتر كار ما رو ندارند.
    منظورم اينه كه نياز من رو به عنوان يه كاربري عادي به خوبي رفع كرده.

كاربر همراه MMehdikhani آواتار ها
    تشکر کرده
    570

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Meghdari نمایش پست ها
    پارسال كه قصد خريد لپ تاپ داشتم و مدل هاي مختلفي رو بررسي كردم در نهايت با توجه به توان مالي و قطعات لپ تاپ ها همين Acer 5738 رو انتخاب كردم.
    كارم هم طراحيه و بعضاً ويرايش عكس. درسته كه كيفيت مونيتورش به پاي اپل و سوني نميرسه اما اونقدر هم فاجعه نيست و بالشخصه مشكلي باهاش ندارم و در حد خودش كارم رو راه ميندازه. بيشتر در خونه ازش استفاده مي كنم يا براي نشون دادن كار به مشتري هايي كه امكان حضور در دفتر كار ما رو ندارند.
    منظورم اينه كه نياز من رو به عنوان يه كاربري عادي به خوبي رفع كرده.
    خیلی ممنون از راهنمایی
    راستش من قصد ندارم لپ تاپم رو عوض کنم. موضوع اینه که من به لپ تاپ دیگه احتیاج دارم و منکر خوب بودن Acer 5738 هم نیستم (تو رنج قیمت 550 جزو 3 لپتاپ و شاید بهترین لپ تاپ بازار هست). اما واقعیت اینه که وقتی کنار یه لپ تاپ دیگه مثل Sony یا HP مقایسه میشه تازه متوجه میشی که مانیتور خوبی نداره مخصوصاً رنگ آبی رو کمی اغراق آمیز نشون میده. راستش من هم کمی حساس شدم و دلم نمیخواد بعد از خرید لپ تاپ پشیمون بشم که چرا فلان مدل رو نخریدم . برای همین از بچه های فروم نظر خواهی کردم تا بتونم تو این رنج قیمت (800تا900) بهترین لپ تاپ رو خریداری کنم.
    مهدی

كاربر فعال nadersharp آواتار ها
    تشکر کرده
    2187

مدل 4810 تی رو چک کنید:
    1- باطری 6 ساعت
    2- بسیار باریک
    3- فوق العاده زیبا
    4- سی پی بو سریع
    5- مانیتور با کیفیت
    6- امکانات عالی
    7- سایز خوب 14 صفحه
    مارک ایسز.

من ده تا از 4738 و 5738 خریدم. ضعف باطری داره.
    MMehdikhani و Farhad71 تشکر می‌کنند.
    نادر مسلمی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1717

Red face

با سلام
    نظرتون راجع به يكي از مدلهاى asus زير چيه؟
    1ـ u30jc
    2ـ u33jc
    و دو مدل بالاتر يعني (43 و 53) كه فكر نكنم تو ايران باشه

3ـ lu80jt

من يك لب تاب ميخوام با گرافيك نسبتاً قوى و رم بالا، كارى كه ميخوام با اون بكنم، طراحى مجله هاى كودكان هست، كه اكثراً بردارى هست و تصويرسازى، اينم عرض كنم كه ميخوام حجمش نسبتاً كوچيك باشه (خيلي نه تقريبا 13-14)، براى اينكه خودم يه دسكتاب خوب دارم.
    لطفاً قيمت رو بگيد و اينكه تو ايران هست يا نه، البته اولى رو مطمئنم هست.

منتظر جوابتون هستم:)

كاربر فعال aliii آواتار ها
    تشکر کرده
    253

اپل و سری ا ستودیو دل خوب هستن اگه دوستان عمرو زمانه استفاده بیشتر براشون مهم باشه سونی جزو ضیف ترین هاست حالا سونی دارها نیان بگن من ۴ ساله سونی دارم ...کلی گفتن ممکنه خیلی از مدلهاش بد نباشند اینم نظر شخصی من نیست چون زمانیکه قصد خرید داشتم با چند نفر تعمیرکار خدمات پس از فروش صحبت کردم اگر به مغازهای دست دوم مراجه کنید تعداد مدلهای دست دوم سونی از بقیه مارکها خیلی کمتره دلیلش هم اینه معمولا اوراق میشن با ارزشه تعمیر ندارن دلیلش هم اینه بیشتر قطعات رو مادر برد جوری نصب شده اند که قابل تعمیر نیستند چون سونی سوده بیشتری نصیب فروشنده میکنه معمولا پایتخت سونی زیاد پیشنهاد میدن
    Omid Araki، AmirS و pouriar تشکر می‌کنند.

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

کد:
    www.pro-star.com
    سایتی که نوت بوکهای قدر و تیون شده داره و configure it خیلی کاملی داره
    محمد امدادی

كاربر آشنا Omid Araki آواتار ها
    تشکر کرده
    885

من با کلی تحقیق مدل u30jc را انتخاب کردم چند وقت پیش ولی این مدل نایاب شده من خیلی دنبالش گشتم ولی نیستش هم مشخصات بالایی داره هم زیبا است هم طول عمر باطریش زیاده.
    اگه جایی سراغ داری که داره به من هم یه ندا بده
    زیبایی نزدیک ماست فقط باید آن را ببینیم.
    omid360.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1717

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid Araki نمایش پست ها
    من با کلی تحقیق مدل u30jc را انتخاب کردم چند وقت پیش ولی این مدل نایاب شده من خیلی دنبالش گشتم ولی نیستش هم مشخصات بالایی داره هم زیبا است هم طول عمر باطریش زیاده.
    اگه جایی سراغ داری که داره به من هم یه ندا بده
    بله اتفاقاً منم به همين مدل رسيدم، ولي متأسفانه خيلي كميابه، الان u35jc زياد هست، باريكتر هست نسبت به مدل قبلي و وزنش هم كمتره، اما دي وي دي رايترش اكسترنال هست، من در بعضي از سايتها خوندم كه ارزش اختلاف صد هزار توماني نداره. حالا سؤالي كه براي بنده پيش اومده اينكه خيلي شنيدم كه از كيفيت مانيتورش زياد راضي نيستن، و بعضيها گفتن كه كلاً بي كيفيت هست، اگر اطلاعاتي داريد خوشحال ميشم كمك كنيد

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

واسه کسی که مشکل بودجه نداشته باشه فکر کنم بهترین آپش lenovo W701ds باشه. برای کسانی که توانایی پرداخت حدود 2500 تومان برای لپتاپ دارند Lenovo W510 و Macbook Pro سری MC لپتاپهای بسیار خوبی هستند.
    اگر چه علاقه شخصیم اپل هست اما باید اعتراف کنم Lenovo W701ds اینقدر آپشنهای خوب برای عکاسان داره که بسیار جذاب تر از نوت بوکهای اپل شده.
    به عنوان مثال قوی ترین پردازنده حال حاضر دنیا در این لپ تاپ به کار رفته. از خصوصیات مهیج این لپ تاپ میشه به این موارد اشاره کرد.
    8 گیگا بایت حافظه رم.
    مانیتور بسیار با کیفیت و با وسعت رنگ بالا.
    سخت افزار نصب شده روی بدنه برای کالیبره کردن مانیتور.
    مانیتور ثانویه.
    قلم نوری همراه با لپتاپ.
    کارت گرافیک بسیار قوی با 1 گیگا بایت حافظه.
    استحکام بدنه.
    ایراد اصلی این لپتاپ عمر کوتاه شارژ اون هست. با هر بار شارژ میشه 2 ساعت ازش استفاده کرد.
    ایراد دیگه ای که همه لپتاپهای Lenovo دارند, قیافه کریه اوناست. :(
    ویرایش توسط jebrahim : Sunday 14 November 2010 در ساعت 01:52
    Omid Araki تشکر می‌کند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

صفحه 14 از 103 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 64 ... آخرینآخرین