یک سرچ کردم خیلی جالب بود که گرافیک Nvidia GeForce 230M که روی آن لپ تاپ هست بعضی جا ها 1 گیگ و بعضی جا ها 512 نوشته اند. آخر نفهمیدم کدومه؟ تو سایت اچ پی هم نوشته 1 گیگ dedicated
خودم جوابمو گرفتم: این گرافیک 1 گیگ هست.
یک سرچ کردم خیلی جالب بود که گرافیک Nvidia GeForce 230M که روی آن لپ تاپ هست بعضی جا ها 1 گیگ و بعضی جا ها 512 نوشته اند. آخر نفهمیدم کدومه؟ تو سایت اچ پی هم نوشته 1 گیگ dedicated
خودم جوابمو گرفتم: این گرافیک 1 گیگ هست.
عليرضا تارا
الزامی به 1 گیگ یا 512 مگابایت رم روی 230m نیست بحث GPU با RAM آن جداست. هر سازنده ای بنا به سیاست خود هر قدر بخواهد می گذارد.یک سرچ کردم خیلی جالب بود که گرافیک Nvidia GeForce 230M که روی آن لپ تاپ هست بعضی جا ها 1 گیگ و بعضی جا ها 512 نوشته اند. آخر نفهمیدم کدومه؟ تو سایت اچ پی هم نوشته 1 گیگ dedicated
ضمناً به این گرافیک های 230 یا حتی 240 نگاه نکنید از مشابه های PCشان خیلی ضعیف ترند به این لیست نگاه کنید پسوند Go و mobil یعنی برای رایانه های قابل حمل ببینید از مشابه های پی سی خیلی ضعیف ترند:
دوستان موقع خرید لوازم جانبی مثل موس دقت کنید که به ویندوز 7 بخوره برای اینکه بنده یه موس فراسو زیبا اکبند مونده رو دستم شانس موس قبلی نصب میشه!
این شرکت که بنده ازشون خرید کردم در قسمت مشخصاتشون تا دیشب مشخصات 1 گیگ رو گذاشته بودن ولی از امروز اصلاحش کردن . در سایت خود اچ پی 1 گیگه دقیقا این مدل 2130ee چرا اینطور هست نمیدانم ولی مشخصات این مدل که 20 عددی که داشتن همه 512 بود . خود سایت ایران اچ پی هم 512 هستش
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
البته به اندازه شما چندین کامپیوتر را تجربه نکردم.
ولی همان چند کامپیوتری که تا حالا کار کردم و اسمبل کردم، در همان Setup هر مقدار رم برای کارت گرافیک تعریف شود، در همان ابتدا اختصاص داده می شود. برای همین گفتم ابتدا به properties سیستم نگاهی بیندازند ببینند چیزی از Ram سرقت شده یا نه. ;)
پ.ن. (این صحیت شما را من 10 سال پیش ، وقتی اولین کامپیوترم را (بلا نسبت شما ، رویم به دیوار ;) ) بهم انداختند! شنیدم.
به من VGA 64MB فروخته بودند. بعد که کمی از کامپیوتر سر در آوردم، دیدم فقط 8MB و موقع فیلم دیدن هم هنگ می کرد. وقتی اعتراض کردم گفت : وقتی از کارت گرافیک کار بکشی، میشه 64MB. ولی هرگز اینگونه نبود. موقع بازی Minesweeper هم گیر میکرد :biggrin:)
عليرضا تارا
عليرضا تارا
با سلام
بحث رو راجع به لپ تاپ مناسب براي عكاسي ديدم
حدود دو هفته است كه در گير خريد لپ تاپ دوم خودم هستم و با توجه به اينكه با نرم افزرهاي مختلفي كار ميكنم به نتايجي رسيدم كه شايد براي ديگران مورد استفاده باشه
1- هركسي كه دومين لپ تاپ خودش رو بخره قطعا به اين نتيجه ميرسه كه بايد سبك باشه . اولين لپ تاپ من سري fw سوني بود و بسيار لپ تاپ خوبي است . مخصوصا كيفيت مانيتورش كه براي پرزانته عكس ها بسيار عاليه . ولي مشكل اصلي در لپ تاپ به نظر من وزن اون هست . من سفر داخلي و خارجي براي عكاسي ميرم و مخصوصا در سفرهاي خارجي وزن لپ تاپ و حمل راحت اون خيلي مهم هست .
2- در باره كيفيت مانيتور بايد بگم همونطور كه ميدونيد اپل با كيفيت تيرين مانيتور ها رو توليد ميكنه و براي همين خريد لپ تاپ اپل با توجه به كيفيت مانيتورش براي يك عكاس ميتونه در اولويت باشه .
3- دارا بودن رم مناسيب ، به نظر من اگر بتونيد با رم 4 از نوع ddr3 تهيه كنيد خيلي بهتون كمك ميكنه .
به هر حال با توجه به تحقيقاتي كه كردم به دو نتيجه زير رسيدم
1- sony SR
2- apple macbook or macbookpro
كه البته به لحاظ مشخصات اپل بالاتره و قيمت اپل كمتر از سوني در مياد .