مقایسه علمی همین بود؟مقایسه لپ تاپ خودم و دوستان که دل و سونی و لنوو دارند
چه ربطی دارد به اینکه من فروشنده هستم یا نه؟اینکه فکر میکنید این حرف های من توهم است و حرف های فروشنده است.
نخیربله. دقیقا مسئله همین است و کدام شرکت ها؟ دل؟ سونی؟
هیچ کدام از آنها آن را تولید نمی کنند!تمام صحبت سر همین است دوست عزیز!چندین بار هم اشاره شد!شما میگویید مثلا پرفورمنس پایینتر دل به خاطر مادر بودر آن است و بالاتر بودن پرفورمنس نوت بوک دیگر هم به خاطر همان!این در حالی است که مادر برد دستگاه ها هم در چند کارخانه محدود که خود نوت بوک تولید نمیکنند تولید میشود.
عوام فریبی یعنی چی؟این حرف فقط حرف فروشنده هاست برای عوام فریبی.
چه ربطی داشت؟
دستگاه برای استفاده کردن است!بدون هیچ گونه محدودیت زمانی!اگر هم خراب شود که اصلا بعید نیست درست می شود!که سالها تجربه نشان داده که همین گونه است!
دادن خدمات خوب عوام فریبی است؟
دوست عزیز واقعا جواب دادن به پستهای شما وقت حرام کردن است!تعجبی ندارد، این حرف ها فقط حرف فروشنده هاست. مبنای علمی اش کجاست؟ از کجای این موارد میشود نتیجه گرفت که چی خوبست و چی بدست؟ اینکه گارانتی این حرف را میزند، یا شما این حرف را میزنید صرف تضمین است. نه اینکه این خوبست یا بد.
من میگویم اگر دستگاه خراب شود در گارانتی درستش میکنند!میگویید مبنای علمی آن کجاست؟چه ربطی دارد به علم؟
تمام صحبت من هم همان بود!من نگفتم دل یا هر برند دیگر خوبست یا بد!گفتم؟
گارانتی خوب به عنوان مزیت است!وقتی نه دل هر کارخانه دیگر هیچ کدام از این قطعات رو تولید نمی کنند معنی ندارد که بگویم خوب است یا بد!
همه برندهای مطرح خوب هستند و همه هم دارای موارد مشکل ساز کوچک بوده اند!
مهم ان است که بتوانند خدمات خوب به مشتری بدهند که دل در زمینه خدمات همیشه در برترینها بوده است.
بنده هم به عنوان فروشنده هیچ تعصبی به دل ندارم و فردا اگر قرار باشد سونی و یا لنوو و یا اچ پی هم بفروشم با آن هیچ مشکلی نخواهم داشت!
میفرمایید پرفورمنس کم میشود!؟
یعنی چه؟یعنی cpu با تمام قدرت کار نمیکند؟رمها تمام می شوند؟
مبنای علمی بودن تحقیقات شما که مشخص شد!من تا کنون فکر میکردم مقایسه علمی باید چیزی شبیه آنچه که در دیجتال پیکچر و در شرایط آزمایشگاهی و زیر نظر متخصصین صورت میگیرد و بین تمام مدلها باشد که ظاهرا اشتباه بوده و مقایسه علمی آن است که شما از مقایسه یک نوت بوک با یک نوت بوک دیگر آن هم از نظر خودتان بدست آوردید!
شما را به آنچه خودتان در پایان پست آوردید دعوت میکنم!