صفحه 7 از 103 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 61 تا 70 , از مجموع 1025
Like Tree1396تشکر

موضوع: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

كاربر آشنا farhadi آواتار ها
    تشکر کرده
    206

پیش فرض پاسخ: Laptop / Notebook مناسب برای عکاسی دیجیتال

کد:
    http://www.notebookreview.com/price/product.asp?productFamilyID=1507
    اينجا هم در خصوص اين مدل بررسي كردن)(ul50). منظور من روي مدل خاصي نيست - فقط مي خواستم ببينم دوستان با اين مدل هاي asus (كه از تكنولوژي جديد باتري با عمر طولاني ستفاده ميكنند) اگه كار كردن و آشنائ دارن ما رو هم بهره مند كنند

كاربر همراه
    تشکر کرده
    380

فکر میکنم منظور دوستمون سری U باشه که اگر اینجور باشه به دلیل استفاده از سی پی یوهای Intel® Core™2 Duo Processor U7000 Series فکر نمی کنم زیاد مناسب این کار باشند.

در این سری بیشتر وزن و شارژ باطری مورد اهمیت است.
    farhadi تشکر می‌کند.
    حامد چرخ انداز

كاربر فعال
    تشکر کرده
    898

یکی از مزیتهایی که شخصا با خرید یکی از لپ تاپ های برند اسوس متوجه اون شدم نداشتن سیستم عامل از پیش نصب شده روی دستگاه بود.
    اینکه یک سیستم عامل چفدر روی هزینه تمام شده دستگاه تاثیر داره رو مطلع نیستم اما مسلما بی تاثیر نیست.(با توجه به قیمت هایی که سایت مایکروسافت گذاشته فکر کنم خیلی هم تاثیر داشته باشه)
    مدل خریداری شده X5DINبود.در کار با فتوشاپ هم تاکنون با مشکلی برخورد نکردم(البته در حد کارای شخصی نه به صورت حرفه ایی)
    پشتیبانی قوی و همچنین داشتن بعضی امکانات جانبی(یک عدد کیف لپ تاپ در داخل خود بسته بندی موجود بود)من رو از
    این انتخاب خیلی راضی کرد.
    farhadi تشکر می‌کند.
    ناصر شعبانی

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

البته نداشتن سیستم عامل مختص برند خاصی نیست و فکر میکنم به جز سونی بقیه برندها نوت بوک بدون سیستم عامل دارند.
    قیمت سیستم عاملهای روی نوت بوکها به خاطر oem بودن بسیار کمتر از قیمت اصلی ماکروسافت می باشد.
    که معمولا برای حداقل سیستم عامل هزینه ای حدود 10-20 هزار تومان روی قیمت نوت بوک خواهد داشت.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر فعال FARID آواتار ها
    تشکر کرده
    6635

امروز به مورد جالبی بر خوردم در یک فروشگاه که مدعی بودن نمایندگی اصلی دل هستند سوالی در مورد قیمت 1557 پرسیدم گفت 2 نوع داریم؟؟؟ گفتم چطور گفت یه مورد که تعمیری خود شرکت دله 1280 و دیگری نو 1350 گفتم یعنی چی گفت رسما به درد نمیخوره چند هسته ای نیست 2 بهتره 7 دروغه در ضمن 2 مگ کش داره 6 دروغه گفت اصلا به درد نمیخوره؟ اصلا غیر از اینتل2 هیچی به درد نمیخورد از نظر ایشان 1555 رو پیشنهاد کردن جالبه فروشگاهای که ادعای یه گارانتی یه محصول رو دارن اگر مدلی نداشته باشن به در نمیخوره باور کنید اینقدر از این 1557 بد گفت که حالم خراب شد فرمودند 1564 مزخرفه 512 کیلو بایت کش داره .... واقعا عجب بازاری داریم
    عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
    یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!

Forum Moderator Navid7h آواتار ها
    تشکر کرده
    7879

سلام
    خیلی سعی کردم وارد بحث نشوم اما نشد !

اول بگم که از لحاظ برند علاقه خاصی به IBM و DELL دارم ( البته برخی از مدل هاشون )

این از این

از آنجایی که اینجا فروم تخصصی کامپیوتر نیست می خواستم مطلبی بگم تا اتفاقی کسی چیزی را اشتباه برداشت نکند.

حمید جان شما که از Lenovo استفاده میکنید و کار شبیه سازی انجام میدهید صحبتی در مورد سنگینی و مقدار پردازش اینگونه از برنامه ها کردید. بنده هم میدانم کارهای شبیه سازی (با Matlab یا ...) بسیار کارهای سنگینی است و پردازش های سنگینی میخواهد هرچند اگر دقیق تر بخواهیم بررسی کنیم باید نوع الگوریتم های شبیه سازی شده مرتبه زمانی میزان استفاده از حافطه، داده کاوی، میزان تجربه گرا بودن الگوریتم و .... بررسی کنیم.

اما Run شدن های طولانی، محاسبات و شبیه سازی های پیچیده دلیلی بر خوب بودن Lenovo نیست ! اگر هم Run های شما Hang میکرد دلیلی بر بد بودن Lenovo نبود.

شما کار خاصی انجام میدهید در مورد آن تحقیق کردید و محصول خوبی تهیه کرده اید و از آن راضی هستید.

اما اینکه بگوییم فلان کامپیوتر با برنامه های شبیه سازی کار کرده پس ....

شما که بهتر از من میدانید برنامه های حرفه ای با پردازش های به مراتب سنگین تری هم وجود دارند.اگر چنین برنامه هایی روی یک نت بوک Lenovo نصب نشد دلیل بر بد بودن آن نیست.
    مثلا نرم افزار های تخصصی در حوزه نفت و گاز.
    ژئوفیزیک،پتروفیزیک، زمین شناسی یا ...از کمپانی معظم Schlumberger
    مثلا سیستم های پیشنهادی برای کار با نرم افزار های بسیار خاص (وگران !!) مهندسی مخزن یا Geology Modeling چیزی تو مایه های سیستم زیر است.

Dual Quad Core Intel Xeon Processors 3.20GHz
    16GB, DDR3 RDIMM Memory, 1333MHz, ECC
    2x 1TB SATA 3.0Gb/s,7200 RPM Hard Drive (Raid 0)

حال اگر چنین نرم افزاری روی بهترین مدل نوت بوک فلان برند حتی نصب هم نشد دلیل بر بد بودن آن نیست.

بحث کلی من این است که
    یک نسخه را نمی توان برای همه پیچید.

(البته مثال من بسیار اغراق آمیز بود. یک چیزی تو مایه های بلند کردن تانک با یک دست )

اما تجربه شخصی

خوبی ها رو در مورد Lenovo گفتید
    اما اونقدر تو سر دل زده شد که ناچارم این رو بنویسم.

بله یک مدل از Dell بود که کارتهای گرافیک اش زیاد از حد داغ می شد اما این مشکلات را نمی توان به تمام محصولات یک شرکت نسبت داد.

برای دوستی 2 سال پیش از سری Latitude کمپانی Dell یک نوت بوک خریدم.(Latitude خریدم چون هم دوستم رو می شناختم هم میدانستم چه بلایی قرار است سر این زبان بسته بیاورد)

این سیستم در بدترین شرایط (ابتدا در دشت و صحرا و کویر سپس در یک پروژه ساختمانی بزرگ)پر از گرد و غبار و .... 2 سال هست که کار می کند.این دوست عزیزم خشن ترین رفتارهای فیزیکی و نرم افزاری رو با این زبان بسته تا بحال انجام داده( هرچه قدر هم نصیحت میکنم بی فایده است !)انواع و اقسام محاسبات سنگین از شبیه سازی های خاک و پی با Matlab تا محسابات با نرم افزار هایی مثل Ansys و Cad های دو بعدی و ... روی آن انجام شده است. هنوز هم بسیار خوب کار میکند ،واقعا این مدل جان سخت است !
    (دقیقا شب تاسوعای پارسال آنقدر درون آن خاک رفته بود که فن های سیستم از کار افتاده بود و سیستم اصلا بوت نمی شد ! 2 تا 3 ساعت هم در همان حالت مانده بود و سیستم داغ داغ بود . شخصا فکر کردم همه چی سوخت ! اما بعد از 10 دقیقه که خنک شد فقط یک Blower درون شیار های سینی زیر آن گرفتم سیستم بوت شد و تا دیشب که دیدمش کار میکرد ! )

البته اگر کسی این کارها را با سیستم خود کرد و نوت بوکش سوخت بنده هیچ مسئولیتی نمیپذیریم :biggrin:

از شوخی که بگذریم

اعتقاد دارم اکثر نوت بوک های موجود در بازار خوب هستند. و این نیاز ماست که صفحه ترازو رو به نفع برند و مدلی خاص پایین و بالا میکنه. (این نیاز میتونه پردازنده قوی، مانیتور خوب، سبکی، خوشگل بودن، تو چشم بودن، خاص بودن محصول و یا .... باشه)

فکر میکنم هدف از این تاپیک در چنین فرومی پیدا کردن بهترین انتخاب ( یا بهترین انتخابها ) از میان این همه انتخاب گوناگون است برای فردی که کار عکاسی و ویرایش تصویر انجام میدهد.(یا اکثر کارش در این زمینه است)

واینکه چه عواملی برای چنین فردی مهم است.
    پنل ال سی دی مانیتور ؟ مقدار حافظه رم ؟ نوع رم ؟ پردازنده ؟ FSB ؟ و ...
    و هر کدام چقدر میتواند موثر باشد مثلا در پردازش فایل های RAW
    آیا اگر دو سیستم از لحاظ سخت افزاری تقریبا مشابه بود ولی یکی دارای حافظه Cache بیشتر بود این تفاوت قیمت برای یک عکاس مقرون به صرفه است؟
    و مواردی از این دست.

امیدورام دوستان با تجربه و آگاه تجربیات خودشون رو در این زمینه خاص (عکاسی ویرایش تصویر و ... ) بیان کنند تا این تاپیک مرجعی دقیقی باشه برای خرید نوت بوک مناسب

خوب، خوش و سلامت باشید.
    nmroshan، Navids، Meisam و 12 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نوید حسینیان | پیوسته

تشکر کرده
    6635

انتخاب بنده فکر کنم این باشه اگر دوباره تا فردا ظهر هوایی نشم :biggrin:

کد:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4099987.html?lang=en&jumpid=oc_R1002_EMEA_MIDDLE_EASTENC-001_HP%20Pavilion%20dv6-2130ee%20Entertainment%20Notebook%20PC&cc=emea_middle_east

كاربر همراه Ali Talebi آواتار ها
    تشکر کرده
    2397

سلام.
    به نظرم انتخاب جالبیه فرید خان.
    حتی کیبوردش (منظورم وجود numeric keypad سمت راست با وجود 15.6 اینچ بودن است.)
    فقط باطریش 6cell . بهتره عوض بشه. (اگه بشه)
    ولی قیمت؟
    بدون قیمت که نمیشه مقایسه کرد. میشه؟;)

------------------------------------

آف

بحث های اخیر رو خوندم

یادم به حکایت ملانصرالدین افتاد که پرسیدند: وسط زمین کجاست؟ عصایش را بلند کرد و به زمین زد و گفت : اینجا.
    پرسیدند: از کجا معلوم؟ گفت : چون من میگم. شک دارید؟ متر بکشید!

به قول مسعود عزیز، اینطور بحث کردن وقت تلف کردنه.
    ویرایش توسط Ali Talebi : Thursday 18 February 2010 در ساعت 02:29
    FARID تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    380

نقل قول نوشته اصلی توسط FARID نمایش پست ها
    انتخاب بنده فکر کنم این باشه اگر دوباره تا فردا ظهر هوایی نشم :biggrin:

کد:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4099987.html?lang=en&jumpid=oc_R1002_EMEA_MIDDLE_EASTENC-001_HP%20Pavilion%20dv6-2130ee%20Entertainment%20Notebook%20PC&cc=emea_middle_east
    انتخاب خوبیه مهمترین ویژگیهاش که اون رو با ارزش میکنه:

4Gig DDR3
    500 GB SATA Hard Disk Drive 7200 rpm
    Diagonal High-Definition LED HP BrightView Display
    Navid7h تشکر می‌کند.
    حامد چرخ انداز

تشکر کرده
    6635

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight4u نمایش پست ها
    فکر کنم منظور شما Eee PC هاي Asus باشه که LCD هاي حول و حوش 9 و 10 اينچ دارن.
    يکي از دوستان من که اتفاقاً به عکاسي علاقه زيادي داره و نوت بوکش رو هم واسه همين کار خريده يه Eee PC 900 خريده بود و ازش راضي بود البته در حد خودش و نه در حد يه PC .
    فتوشاپ cs4 و ويدئو استوديو به راحتي روش کار ميکرد ولي عکسهاي اين دوستمون با HX1 گرفته شده بود و حجم خيلي بالايي نداشت و اديتش هم در حد رفع نويز و اصلاح شارپنس و اين جور ويرايش ها بود.
    موفق باشيد.
    قیمت همین حدود هست نمیدانم با چه گارانتی بگیرم؟؟؟

کد:
    http://www.yaslaptop.ir/index.php?productID=38

صفحه 7 از 103 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 57 ... آخرینآخرین