با تشکر از همه دوستان عزیز که به این کمترین کمک کرده اید،میخواستم بدونم لپ تاپی که دارای سسیستم عامل مک باشد حداقل چه قیمتی خواهد داشت؟
و ایا با 600-700تومن میتوان چنین چیزی را بدست آورد؟
بازم ممنون بابت پاسخ هاتون...
با تشکر از همه دوستان عزیز که به این کمترین کمک کرده اید،میخواستم بدونم لپ تاپی که دارای سسیستم عامل مک باشد حداقل چه قیمتی خواهد داشت؟
و ایا با 600-700تومن میتوان چنین چیزی را بدست آورد؟
بازم ممنون بابت پاسخ هاتون...
Acer Aspire 5741-
یا
DELL - Inspiron N5010
باcpu core i3
سلام دوست عزیز
این لینک زیر رو چک کن ببین چه مدلی با بودجت سازگاره بعدش مدل رو بگو تا بشه بهتر برات مقایسه کرد.
http://www.banklaptopiran.com/laptop_Store.aspx
چیزهایی رو که باید توجه کنی :
1- مقدار حافظه اصلی کارت گرافیک (DEDICATE MEMORY)
2- نوع cpu اگه cor ix باشه بهتره (فکر کنم با پولی که میدی نهایت پولت تو cor i ها cor i3 باشه که خودش cpu بسیار خوبیه)
3- یادت باشه که مقدار Ram همیشه قابل افزایشه البته تا یه حد مجاز.
4- مقدار هارد هم همینطور.
5- اگه میخوای دستگاه رو همیشه با خودت اینور و اونور ببری وزنش خیلی مهمه وقتی دو ساعت کیف لپ تاپ رو کولت بود متوجه ارزش 100 گرم وزن کمتر میشی.
6- دنبال مارک و برند نباش ولی اگه دیدی یه برندی خیلی قیمتش ارزونه دنبال دلیل ارزون بودن بگرد که بعدا اذیت نشی. ضمنا ممکنه 3یا 4 مدل از یه برند با یک نام نامگذاری بشن ولی قطعاتشون متفاوت باشه (یکی از دلایل اختلاف قیمت)
7- اگه نیاز به حمل همیشگی دستگاه نداری بیخور لپ تاپ نخر چون با وجود اینکه معتقدم لپ تاپ یه نیازه برای خیلی از اشخاص ولی با 700 تومن میتونی کامپیوتر خوبی جمع کنی.
8- اگه خواستی بخری قبلش حتما مدل رو بگو شاید دوستان تست کرده باشن و بتونن تجربشون رو در اختیارت بزارن ، چیزی که تو این سایت فکر کنم همه ازش استقبال میکنن.
9- به هیچ سایتی اعتماد نکن قبل از خرید همه مغازه ها رو بگرد و قیمت کن.
شرمنده که طولانی شد
------------------------------
بعد از ویرایش :
ببین دستگاه رو میخوای از ایران بیرون ببری یا نه. و ترجیحا دنبال یک دستگاه با سیستم عامل ویندوز 7 باش.
در تایید حرف شما اضافه می کنم: مک بوک ۱۳ من با کانفیگ core 2 dou 2.66ghz و 4GB ram گرافیک geforce 320 با مموری shared در پردازش عکس های نجومی (روی هم انداختن فریم ها) بسیار سریع تر از pc من با مشخصات phenom 2.5 GHz و 4GB ram و گرافیک ATI 4850 510mb DDR3 عمل می کند و مهم تر از آن به هنگام پردازش, سیستم کاملا قابل استفاده است ولی در pc احتمال هنگ زیاد بود و سرعت به شدت پایین می آمد.
اصلان نورقاسمی
دوستان لطفا یکی خیلی سریع به من کمک کنه .
میخوام یه نوت بوک بگیرم با بودجه 2 میلیون که بین سری های زیر موندم.
لتتیوود دل
الایت اچ پی
تینک پد ای بی ام
و لایف بوک فوجیتسو
کارم هم بیشتر ادیت عکس و گرافیک دو بعدی و کالیبره بودن مانیتور از هم چی برام مهمتره.
البته نیم نگاهی هم به وزن و باتری دارم.
در ضمن لطفا یک مدل خرکی پیشنهاد دهید آخه من یه خورده زیادی با سلیقم.
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
ج.ابراهیمی
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4