کد:
نه. به این سادگی که شما فرمودید نیست.
اتفاقا دقیقا به همان سادگیست که جناب قبادی فرمودند.
مثلا در لپ تاپ سونی فقط ال سی دی برای شرکت سونیست
اتفاقا در اکثر مواقع این گونه نیست.
به جز بدنه یک نوت بوک شاید چیزی حدود 5% از قطعات آن (و حتی مادر برد)تولید کارخانه سازنده(البته اسمبل کننده گویا تر است)می باشد.
دوست عزیز من را مجبور می فرمایید وارد بخشی از بحث شوم که تمایلی به ورود به آن ندارم!
از آنجا که فروش ما همراه با ساپورت کامل هست و مشتریان در اینجا انتظاراتشان بسیار بیش از حد هست و برای کوچکترین مشکلی (مثل ویروسی شدن سیستم عامل) ما را مقصر می دانند و فکر نمیکنم شما تنها کسی باشید که تا کنون با نوت بوک رندر و شبیه سازی انجام داده اید!بسیاری از مشتریان ما رندرهایی بسیار سنگینتر از کار شما دارند که چندیدن روز کار آنها طول میکشد و نه چندیدن ساعت!
اتفاقا دل را دارید به چیزی محکوم میکنید که به آن حسن شهرت دارد.
چگونه است که کسی از این چندیدن هزار مشتری من تا کنون چنین ادعایی عجیبی را نداشته اند و فقط شما دارید؟
بیشتر مشتریان دل این دستگاه ها برای کار میخرند و دنبال کشیدن کار سنگین از آن هستند که به ظاهر معمولی آن اهمیت نداده و به دنبال مشخصات بالا با قیمت خوب و کیفیت ضمانت شده این دستگاه ها را خرید می فرمایند!
ولی بسیار از افراد که کار خاصی با دستگاه ندارند و به عنوان یک جنس لوکس به دنبال خرید نوت بوک هستند(مثل خانمها) به ندرت به سراغ خرید دل می آیند.
به هر حال این گونه صحبتها که مبنای درست علمی ندارد خیلی مفید فایده نخواهد بود!
بنده حاضر هستم از بیست و چند مدل نوت بوکی که در فروشگاه موجود دارم هر کدام را که شما خواستید با نوت بوک شما به صورت همزمان زیر رندر قرار دهم.
هر زمان تمایل داشتید خبر دهید.
پ ن:از زمانی که من وارد بازار نوت بوک شده ام هر روز با دو پرسش روبرو میشوم که دیگر نسبت به آنها آلرژی پیدا کرده ام!
1-دل بهتر است یا سونی؟
2-میگویند نوت بوکهای جدید دل مثل قبلیها نیست و بسیار مشکل دار شده است!درست است؟
و البته یک سوال دیگر هم هست!اشنتیون خرید نمی دهید؟
متاسفانه بسیاری از فروشندگان برای فروش مدلهای دیگری جز دل که سود فروش آنها به خاطر رقابت کمتر در فروش(مثل msi) و یا جا افتادن این موضوع که فلان مدل را باید گران فروخت چون مشتریهای آن دنبال جنس لوکس هستند (مثل سونی) به گفتن هر دروغی تن میدهند.
(سود فروش یک نوت بوک و یا حتی نت بوک سونی به صورت معمول 2یا 3 برابر فروش یک نوت بوک هم قیمت دل است)
که عواقب آن به وجود آمدن چنین سوالها و توهماتی است!
بنده تا کنون نشنیده ام که مثلا در طول زمان سرعت یک cpu:2.8 کم شود و مثلا سرعت آن به 2.2 کاهش یابد.
یا رم 4 گیگ با گذشت زمان مستهلک شده و بشود 3 گیگ و بعد از مدتی هم احتمالا تمام شود.
در مورد کیفیت هم از آنجا که دل به آن شک ندارد تمام قطعات نوت بوک را بر خلاف دیگر کارخانه ها گارانتی تعویض میکند!
بنده همیشه به مشتریها بعد از خرید میگویم که تمام قطعات دستگاه شما بین یک تا سه سال(بسته به مدل) گارانتی دارند!شما تا پایان گارانتی میتوانید حتی شبها هم دستگاه را خاموش نفرمایید.