driver!
سلام
جهت اطلاع دوستان عرض كنم كه یك مانیتور عادی مثلا 19 اینچ نسبت به یك وایذ 19 اینچ مساخت بیشتری دارد.
دلیلش هم این است كه قطرشان مساوی است اما در واید اختلاف طول و عرض زیاد است.
به خاطر همین 19 اینچ واید تقریبا هم قیمت 17 اینچ معمولی است.
من شخصا عادی ها را ترجیخ می دهم.
با سلام خدمت دوستان گرامي!
من در حال حاضر از مانيتور LG 1752s استفاده ميكنم و دو چيز اون منو آزار ميده:
1- زاويه ديد.
2- عدم شفافيت در تصاوير پرتحرك.
به همين دليل تصميم به تعويض مانيتور گرفتم.
بعد كلي تحقيق به Samsung 206 BW رسيدم. ولي متوجه شدم كه در بعضي از آنها از پنل C استفاده شده كه قابل اطمينان نيست.
چند وقتي هست كه Samsung 2032 BW كه گفته ميشه مدل جديدتر و بهتري نسبت به 206 هستش؛ نظر منو به خودش جلب كرده.
ميخواستم نظرات شما عزيزان رو در رابطه با اين مانيتور داشته باشم..
اگر هم در همين رنج قيمت (300-350) مورد بهتري رو ميشناسيد؛ ممنون ميشم معرفي كنيد.
پيشاپيش از توجه شما سپاسگزارم...
امين اميدبخش
بله متاسفانه C پنل ها كیفیت مطلوبی ندارند من هدف سامسونگ از تولید این پنل های نامرغوب را نمیدانم خوب
اگر میخواهید پنل نامرغوب و ارزان تولید كنید دیگر چرا آن پنل را بر روی مدل های مانیتورهای پیشرفته خود بكار میبرید؟؟؟؟؟
مگر میشود یك مانیتور فرضا Samsung 206 BW دو جور بشود والا در بازار موبایل اگر فرقی دیده میشد بین یك مدل
تولید تقلبی آن توصت كشور چین بود نه توصت كمپانی سازنده؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا این جز بد بین شدن مصرف كننده سود دیگری هم برایشان دارد؟؟؟؟؟؟؟
بنده در كارگاه تاریكخانه دیجیتال كه اسپانسر آن شركت سامسونگ بود خیلی روی Samsung 206 BW و
Samsung 2032 BW و چند مدل دیگر ریز بین شدم و سوالاتی را از مسول این شركت پرسیدم
پویا:سلام
مسول: سلام بفرمایید در خدمت هستم
پویا: یك سوال در مورد نوع پنل ها برایم پیش آمده است
مسول:سوالتان را بفرمایید
پویا:آیا این پنل هاییی كه در اینجا به نمایش در آمده S پنل هستند؟
مسول:خیر
پویا:چرا؟
مسول:S پنل ها خیلی گران هستند و حدود 2 برابر بیش از این پنل ها قیمت دارند!!!!!!!
پویا:پس شماS پنل را بر روی مانیتورهای خود قرار میدهید؟
مسول:خیر چون خیلی گران هستند و از نظر اقتصادی صرف نمیكنند!!!
پویا:پس تمام مانیتورهای موجود در بازار باید C پنل باشد ؟
مسول:بله شاید البته باید خیلی بگردید آن نوع S را در بازار بیابید ولی نه با این قیمت قیمتی بیش از دو برابر!!!!!
پویا: مرسی ممنون
با وجود چنین وضعیتی و قیمت بالای S پنل ها بنده ترجیح میدهم به سمت دیگر برند ها بروم خدا چه داند
شاید به سمت مانیتورهای (سونی آقا كاوه بروم)
سپاس
پويا رحيم زاده
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من شنيده بودم كه در مدل 2032 فقط از پنل S استفاده شده....پویا:پس تمام مانیتورهای موجود در بازار باید C پنل باشد ؟
مسول:بله شاید البته باید خیلی بگردید آن نوع S را در بازار بیابید ولی نه با این قیمت قیمتی بیش از دو برابر!!!!!
يعني اين هم تو زرد از آب در اومد؟؟؟
امين اميدبخش
پويا رحيم زاده