تنها مسئله ای كه یكمی من رو مردد كرده اینه كه سونی یك Lcd واید روانه بازار كنه !
كیفیت Lcd های سونی بی نظیره فقط حیف كه واید نداره
البته قیمت این مدل سامسونگ نسبت به مشخصاتش خیلی خوبه و واقعا وسوسه كنندست
تنها مسئله ای كه یكمی من رو مردد كرده اینه كه سونی یك Lcd واید روانه بازار كنه !
كیفیت Lcd های سونی بی نظیره فقط حیف كه واید نداره
البته قیمت این مدل سامسونگ نسبت به مشخصاتش خیلی خوبه و واقعا وسوسه كنندست
راستش محمد جان، انقدر تصویر این مانیتور شفاف و بی نقصه که واقعا می نمیدونم چی بگم.. به قوله معروف دهنم حسابی بسته شده.... رنگها واقعا شفاف و بی نظیر هستن...
این فروم رو ببین... 201 نفر راجع بهش ریویو نوشتن81% بهش امتیاز کامل دادن.. 11% هم امتیاز 4 از 5 دادن اونم بخاطر اینکه مثلا خوشگل نیست یا کاشکی فلان دکمه رو داشت و از این مسائل
اینم یه عکس از صفحه مونیتور خودم، البته مطمئنا حق مطلب رو ادا نمیکنه و اینجوری نمیشه قضاوت کرد فقط میخواستم هم ابعاد رو ببینی و هم اینکه ببینی نور و کنتراستش چقدر خوبهکد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001095
محمد منتظری
محمد جان زاویه دید آن برای تنظیم رنگ و نور در عکسها شما را ناراحت نمیکنه؟ و ممکنه بگوئید که زاویه چرخش آن از اطراف چقدر است؟
محمد منتظری
206 حالت پرتره نداره
راستی مگر 20 ال جی در بازار موجوده؟
محمد امدادی
محمد منتظری عزیز من تو چند پست قبلی یك اشتباهی كردم در مورد كنتراست و برایتنس
همونطور كه تو هم میگی شفافیت و كنتراست این مونیتور بالاست و برای كارهای عادی در زمان طولانی چشم و خسته میكنه
بخاطر همین من همیشه وقتی كار غیر عكس دارم روی مود Text تنظیم میكنم كه كم نور تره
و اون تنظیم 23/75 مال اون مود بود
و الان كه متوجه شدم برایتنس و كنتراست مونیتور در حالتی كه خودم تنظیم كردم ( بهینه ترین حالت) 75/75
حالا بگو شما رو چه اعدادی گذاشتی (منظورم Custom )
محمد امدادی
سلام
ال جی مدل 228wa چطوره؟ قیمت 450.البته تا خواستم بخرم کمیاب شده و قیمتش به 495 رسیده!!! امان از این بازار.
هم واید هست هم تیونر داره. یک ماه پیش هم برلیان 19 اینچ خریدم و راضی هستم. الان تو فکر این 22 اینچ هستم.کسی با این مانیتور کار نکرده؟
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|