دوست من، برای F700P کدوم ورجن رو میشه نصب کرد؟
اصلا این 2 مدل که در سایت LG هست قابل نصب برای این مدل مانیتور هست؟ چون من در لیست ساپورتش پیدا نکردم.
http://www.lge.com/products/sidemenu...own|list.jhtml
دوست من، برای F700P کدوم ورجن رو میشه نصب کرد؟
اصلا این 2 مدل که در سایت LG هست قابل نصب برای این مدل مانیتور هست؟ چون من در لیست ساپورتش پیدا نکردم.
http://www.lge.com/products/sidemenu...own|list.jhtml
با سلام
دوست عزيز همانطور كه قبلا هم اشاره شده بود اين نرم افزار مخصوص LCD است و البته قاعدتا روي CRT قابل اجرا نخواهد بود .
من قبلا يك مدل بسيار نزديك به مانيتور شما استفاده مي كردم F700B كه بسيار هم راضي بودم براي تنظيم دقيق تر اون مانيتور يك نرم افزار روي سي دي به همراه يك كارت آبي خاكستري موقع خريد توي جعبه (علاوه بر سي دي تقريبا بي فايده نرم افزار بهنما) بود كه كمك بسيار موثري در تنظيم مانيتور مي كرد احتمالا شما هم اگه توي سي دي ها و جعبه بگرديد پيداش مي كنيد نصب و استفاده اش هم تقريبا آسان است.
با تشكر
آذري
سلام
دوستان براي كار با عكس بيشتر lcd هاي وايد رو توصيه مي كنيد يا lcd هايي كه طول و عرض برابر دارند؟
برای دیدن عکس ها در صورت تنظیم نکردن دقیق مانیتور عکس کشیده به نظر میرسند . اما با تنظیم درست رزولیشن نه تنها مشکلی نخواهد بود بلکه فضای بیشتر در محیط های گرافیکی مانند فتوشاپ بسیار به شما کمک خواهد کرد.
من اگر بخواهم مانیتور بخرم حتما واید رو انتخاب می کنم اما یک مقدار این انتخاب سلیقه ای است . اگر برای شما مقدور است حتما مدل مد نظرتان را قبل از خرید تست کنید تا مطمئن شوید واید برایتان بهتر است.
سلام
دوستان یه سوال
الان توی تبلیغات مانیتور AOC Verfino رو دیدم که به نظر مانیتور خوبی میاد توی ریویو هم نمره خوبی گرفته ولی نمیدونم این مارک چطوره ؟!
بین این مانیتور و LG L226WTQ کدوم رو انتخاب کنم ؟
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
با توجه به امكانات زياد و قيمت پايين مانيتورهاي AOC آيا كسي از كيفيت آنها اطلاعي دارد
سلام من در شرف خرید لپتاپ هستم و مسلما یکی از کارهایی که باهاش انجام می دم ادیت عکس هست. میخاستم بدونم نمایشگر لپتاپ جدای مسئله برند و مدل های لپتاپ باید په ویژگی داشته یا په موردی رو نداشته باشه تامناسب برای ویرایش عکس باشه؟ من توی مشخصات لپتاپ ها بعضا دیدم که اشاره می کنند نمایشگر LED هست. آیا این یک مزیته یا ایراد.
اما در مورد برند هم اگر بخام صحبتی کنم نظرم گزینه هایی مثل 1510 - 1520 و یا 1310 یا سری e دل هست هنوز نصمیم قطعی نگرفتم.
ممنون میشم از راهنماییتون