علیرضا جان
سلام
این ها مانیتور های بسیار حرفه ای برای عکاسی، ویرایش تصویر، Soft Proofing هستند.
کلا در ایران فکر نکنم باشند ولی مثلا مدل CG243W حدود 2.400 - 2.500 دلار قیمت دارد :::happy:::
Printable View
دوست عزيز چند نكته:
اولا به 2تا گرافيك دقت نكرده بودم، نكته بعد اينكه ايشون هنوز نگفتن مي خوان بازي كنن، وقتي بودجه مشخص هست چرا بايد قطعات گرانتر رو پيشنهاد بديم!
و اما E8400 و دو پردازنده بعد از اون كه فقط در فركانس اختلاف كمي دارند قوي ترين پردازنده هاي دو هسته اي اينتل هستند در نمودارهاي زير مي بينيد كه قدرت كمي ندارد:
کد:http://www.tomshardware.com/charts/2009-desktop-cpu-charts-update-1/3DMark-Vantage-1.0.2,1396.html
با سلام
من با تجربه ای که در موقع ویرایش وبعدموقع چاپ در این مورد داشتم اینرو گفتم.
حالا به قول شما ممکن یک مانیتوری با یک قیمت بالا وجود داشته باشه که استاندارد هم باشه ولی فعلا چون در ایران نیست نمیتوان قضاوت کرد.
من نمیدانم LCD ها رو چه کسانی پیشنهاد میدن. ولی چیزی که من در بهترینهای این LCD ها دیدم رنگ ونور کاذب وجود دارد.
من در همه لابراتوارهای حرفه ای در ایران ندیدم که از LCD استفاده کنند چون اونها هم با من هم نظر بودند.
حالا اصلا چه اصراری برای استفاده از LCD ها است در صورتی که مانیتورهای فلت LG و سامسونگ با قیمت خیلی پایینتر وکیفیت بهتر وجود دارد.
آرزوی موفقیت برای شما آقا نوید وتیم محبو بتون.:::yess:::
خوب ما منتظریم بگن بازی می کنن یا نه؟
4 هسته ای توی این کار ها بیشتر به کار میان. توی این مقایسه اسمی از 860 برده نشده.
استفاده از 2 گرافیک کمی دردسر دارد. مصرف زیاد برق و صدای کمی بیشتر. نیازی هم به 2 تا گرافیک نیست! مگه قراره چه کار کنند؟
راستی من هم سیستم در دست خریدم رو بزارم اگه مشکلی بود بگید. با مشورت در یک فروم دیگه به این ها رسیدم:
CPU:Intel Core i7 860=310
M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
RAM:Cruise Blood Iron 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb)=210
VGA:Sapphire 5850 1Gb=300
HDD:WD Caviar Black 1Tb 64Mb Buffer=110
DVD RW:HP 1270i=34
Power:Memonex 600W game=84
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:LG W2262VP=210
Speaker:Logitech X-540=130
All:1610
خیلی سپاسگذارم از همه دوستان .
توی خوندن همین چند پست هم کلی چیزا دستگیرم شد.راستش من اون لیست رو به این دلیل که گفته بود مناسب کارهای گرافیکی هست اونجا گذاشتم.
خب اگه بخواییم از اون لیست بگذریم و کار من هم با سیستم همین ویرایش عکس و ... باشه و اهل بازی که هیچی اصلن دل و حوصله ای برای بازی نمونده باشه و بخوام یه سیستم بگیرم که گرون هم درنیاد (حداکثر البته حداکثر با فرض مانیتور 200 تومان کلن بشه یک میلیون) اون وقت پیشنهاد دوستان چیه؟
من یه سری به این سایت RayanSaba زدم و این سه تا cpu رو دیدم.
Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
و
Intel Core 2 Quad Q8300 - 2.5GHz - 45 nm
و
Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz - 45 nm
که البته انگار سه مدل مختلف هستند و با قیمت های مختلف.
حالا با توجه به اینکه Intel Core i7 انگار جدیدتره و بودجه منم محدود هستش و اون جوری که دوستمون گفت اگه Intel Core i7 بگیرم بایستی یه مادربرد حداقل 250 هزارتوامنی بگیرم گه خب خود همین دوتا میشن 500 هزار تومان و نصف بودجه من هم رفته آیا Intel Core i7 گزینه مناسبی هست؟
و اگر از اون دو تای دیگه بگیرم بعدن چقدر میتونم سیستم رو ارتقا بدم(البته مثلن دو سال دیگه )به عنوان مثال استفاده از رم ddr3 و یا غیره...
و در نهایت اینکه من اگه یکی دو ماه دیگه صبر کنم ممکنه تغییر خاصی صورت بگیره(تکنولوژی جدیدتر) یا نه همین الان بگیرم؟
منتظر راهنمایی دوستان با سخاوت هستم.
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم فعلا سمت i7 نرید من حدودا 3 ماه پیش یک سیستم بستم با همین سی پی یو به نسبت هزینه ای که پرداخت کردم چیز خارق العاده ای نصیبم نشد ضمن اینکه همه قطعات با هم مچ هستن و از بهترین برندها و آخرین مدلها استفاده کردم کار اصلی من گرافیکه برای همین میخواستم یه سیستم ببندم که تا 2 سالی حداقل راحت باشم و دغدغه ارتقا نداشته باشم ولی همچین اتفاقی نیفتاد عملا هیچ فرقی بین سیستمی که بستم با یک سیستم 1 میلیونی نمیبینم
پیشنهاد من یه سی پی یو 4 هسته ای Quad هست یک مادربرد خوب و کار را انداز( نه یک مادربرد لوکس با کلی امکانات که هیچوقت مورد استفاده بهینه قرار نمیگیره )از برند ایسوس یا اینتل هست
حداکثر 4 گیگا بایت رم که اونم برای اینه که احساس بهتری نسبت به سیستم داشته باشید و الا عملا 2 گیگا بایت هم کافیه مگر اینکه بخواین برید سمت سیستم عاملهای 64 بیتی
یک هارد با ظرفیتی که نیاز دارید با بافر 32 میتونه توی سرعت انتقال اطلاعات راضیتون کنه برای کارت گرافیک هم پیشنهاد میکنم سمت گرافیکهای غول پیکر نرید چون در حال حاضر به میزان پولی که بابتش پرداخت میکنید براتون کارایی نخواهد داشت و 2 نکته مهم:
برای انتخاب منبع تغذیه وسواس داشته باشید برندهای معتبری که در ایران هم یافت میشه کولر مستر و گرین هست که فکر میکنم حداکثر 600 وات کافی باشه البته با توجه به آینده نگری و ارتقا احتمالی سایر قطعات در آینده
یک فن برای پردازنده هم میتونه آپشن خوبی برای نگهداری از سی پی یو و جلوگیری از گرم شدن اون باشه:::happy:::
قطعا i7 بهتره. و اینکه شما اگه مدل 860 رو بگیرید دیگه نیازی به مادربورد گرون ندارید و همون طور که گفتم مادربورد Gigabyte P55A-UD3 که 180 تومنه کارش رو راه می اندازه و خوبی ای که داره USB3 رو پشتیبانی می کنه و شما اگه یک کارت پر سرعت با یک کارت ریدر USB3 بگیرید برای انتقال عکس ها خیلی خوبه. قیمت Core i7 860 ا 310 تومنه. ولی خوب دوباره جمعش میشه 490. اما خوبه.
من سی پی یو 6 هسته ای AMD رو هم پیشنهاد می کنم که مدل 1055 که 2.8 گیگاهرتزه و قیمت 310 تومن که با مادر بورد GIGABYTE MA785GT-UD3H که 120 تومنه می تونید بگیرید. البته شنیده ام که با بعضی از برنامه ها مشکل داره. همون i7 بهتره.
خوب Cpu و مادر بورد Ok شد؟
سلام
راستش یه کم گرونه انگار
با این سی پی یو های Quad چی می تونم بگیرم ؟مادربرد و cpu که خوب مچ بشه؟و بعدن چقدر میتونم سیستم رو ارتقا بدم(البته مثلن دو سال دیگه )به عنوان مثال استفاده از رم ddr3 و یا غیره...
راستی واسه مانیتور چیکار کنم؟درسته که CRT بهتره و من خودم هم تا به حال یه FLATRON LG F700B داشتم که چون شش ساله شبانه روز روشنه حالا بالا و پایینش خط افتاده و پرش داره واسه همین باید عوض کنم و با توجه به کمبود جا و این حرفا LCD باید بگیرم.
ممنون
جناب 7777
سلام
صحبت شما در مورد مانیتورهای LCD تا حدودی درست است.قبلا این اختلاف ها بیشتر بوده و در حال حاضر بسیار بسیار کمتر شده اند. اکثر مانیتورهای CRT فعلی موجود در بازار ایران با قیمت پایین و معمولی هم اصلا کیفیت ای خوب ندارند.
در مورد EIZO نکته بسیار مهم پردازش تصویر در مانیتور و Look Up Table آن است
Look-Up Table : 12 bits per color
Internal Processing :16 bits per color
البته لازم نیست یک مانیتور EIZO تهیه کنیم. آن برند را مثال زدم چون تقریبا بهترین است. اما مانیتور های LCD بسیار خوبی با پنل های با کیفیت از برندهای معمولی تر و دم دست تر هم تقریبا در بازار موجود است (Apple HP DELL NEC و... )
البته نکته مهم ایت است که وقتی بحث سر ویرایش تصویر است قبل از مانیتور ، داشتن کالیبراتور سخت افزاری بسیار مهم خواهد بود. ( امیدورام در آن لابراتورهای حرفه ای از کالیبراتورهای سخت افزاری استفاده کنند ! )
مانیتور های CRT را اگر فعلا منقرض شده ندانیم بعید است که تا 2-3 سال دیگر منقرض نشده باشند ! :::happy:::
شاد باشید.
در تکمیل فرمایش جناب حسینیان حتما نیاز نیست مانیتوری با قیمت سرسام آور تهیه کنیم ولی اگر توقع تفاوت داشته باشیم باید مبلغش رو هم پرداخت کنیم
یکی از دوستان که کارش گرافیکه و اکثر پروژه هاش چاپی هستن چند ماه پیش یک ال سی دی hp گرفت 700 هزار تومان مدلش هم 2509 بود واقعا از عمر آدم حساب نمیشد وقتی پشت اون مونیتور مینشست
من اگر جای شما باشم یا همچین گزینه هایی رو مد نظرم قرار میدم یا اینکه یک مونیتور معمولی میگیرم و بابت یک جنس متوسط پولم رو هدر نمیدم من 23700 سامسونگ دارم 260 خریدم و واقعا ازش راضی هستم ولی در حد کار خودم و به همین اندازه هم ازش توقع دارم :cool:
ببین دوست عزیز من هم پارسال سر دو راهی بین انتخاب قطعات بودم و با موج ورود سی پی یوهای corei7 هم همراه شده بود و به شدت راغب بودم که سیستم رو بر اساس این سی پی یو ببندم , اما بعد از کلی بررسی به این نتیجه رسیدم که توان این سی پی یو به درد کارایی که من میخوام نمیخوره و خیلی بیشتره ! پس بیخودی نیازی به هزینه کردن اضافی نبود اما باز ته دلم یه جورایی میخواستم همینو بگیرم که دست آخر به رفیقم تهران زنگ زدم تا مشورت کنم و همون موقع ایشون با یکی از عمده فروشان بازار پایتخت تماس گرفت و از ایشون راجب این سی پی یوها سوال کرد و ایشون هم پاسخ رو دادن ( گفت فلانی خودت که بهتر میدونی اینا به درد من و امثال شما نمیخوره و بیشتر یه موجی از تبلیغات راه افتاده که نشان از برتری این سی پی یو ها داره , نه اینکه برتری نداره کاملا برتره اما آیا شما از این برتری ها میتونی بهره ببری یا نه ! من هم که این سی پی یو ها رو دارم برای فروش باید تعریف کنم جلو مشتری :biggrin: )
در هر صورت نظر من برگشت و از خرید این سی پی یو منصرف شدم و همین مدل سی پی یو پیشنهاد شده به شما یعنی Intel Core2Duo E8400 رو برداشتم که باید بگم انصافا از انتخابم راضیم و واقعا از برترین سی پی یو های دو هسته ای اینتل هستش , تو کاراهای گرافیکی که عمدتا برای من کار با عکس هست اصلا کم نمیاره و حتی یکبار برای یک عکس پانوراما 15 شات TIFF ( با حجم تقریبی هر کدوم 70 مگ ) رو با هم ترکیب میکردم که اصلا فشاری بهش نمیومد و نهایت استفاده هسته های سی پی یو زیر این فشار 40-50 و نهایتا 60 درصد بود !
اما نکته حائز اهمیت این بود که چون رمم 2 گیگ هست از لحاظ رم کم میاوردم بنابراین پیشنهاد من به شما رم 4 گیگ هست
اینا رو گفتم تا از لحاظ سی پی یو خیالتون جمع باشه که جوابگوی شما خواهد بود و شما بیشتر روی رم تمرکز داشته باشین
در مورد اینکه بعدا بتونید ارتقا بدین اگه دو هسته ای یا مدلهای quad رو بردارین چون سوکت مادربردشون یکی هست بعدا میتونید از هر کدوم از این سی پی یو ها استفاده کنید و ارتقا بدین اما برای ارتقا به cori7 چون سوکتشون فرق داره باید مادربرد تعویض بشه که فکر نمیکنم کار منطقی باشه
این مادربردی هم که به شما معرفی شده Asus P5E3 PRO که ddr3 رو ساپورت میکنه و میتونید از این رمها بهره ببرید که مادربرد واقعا عالیی هست البته مادربردهای دیگه ای هم که ddr3رو ساپورت کنن با قیمت کمتر هم موجوده
حتی باور بفرمایید تفاوت رمهای ddr3 دربرابر ddr2 چندان محسوس نیست که بعضا دوستان خیلی بهش اشاره میکنن و دلیل بر پر سرعتتر بودن یک سیستم میدونن و عملا توی کار تفاوت محسوسی نداره با ddr2 نداره !
جمع بندی :
شرمنده بابت پر حرفیم , ولی دیدم شما هم مثل خود من سر دوراهی موندین گفتم تجریبات خودمو بهتون بگم امیدوارم به دردتون بخوره , من به شخصه همین سی پی یو 8400 رو با رم 4 گیگ به شما پیشنهاد میدم , مادربرد هم میتونید همین که تو لیست بهتون پیشنهاد دادن رو بردارین که ddr3 ساپورت هست و یه کم قیمتش به نسبت بالا باید باشه ( فکر کنم حدود 200-250 ) یا میتونید از مدلهای دیگه که ddr2 رو ساپورت میکنن که مدلهای کاملا موفقی هم بودن مثل ASUS P5QC و یا ASUS P5Q Deluxe که خودم همین دومی رو دارم استفاده کنید
پاور رو هم 600 وات گرین عالیه برای شما
و چون تو نخ بازی های سنگین گرافیکی نیستین ( متل خود من ) میتونید ATI RADEON HD 5570 - 1GB با قیمت تقریبی 130-150 رو تهیه کنید , من خودم HD4650 رو دارم و اصلا هم کم نمیاره الانم قیمتش خیلی ارزون شده ( بین 90-100 ) اگه خواستین اونم میتونید تهیه کنید
بقیه چیزا مثل هارد و ... هم به انتخاب خودتون و بسته به نیازتون میتونید انتخاب کنید ;)
موفق و پیروز باشید
و باز هم نکته حائز اهمیت اینه که اگر مایل به استفاده از سیستم عامل 64 بیتی هستید مقدار رم رو افزایش بدید والا همون 2 گیگ کافیه
ببینید با نرم افزارهای روتینی که کار میکنید هیچ کدوم با سیستم عامل 64 بیتی منافات نداره؟اگر نداره 4 گیگ رم و این سیستم عاملها سرعت خوبی در اختیارتان قرار میدهند:::yess:::
با سلام
برای من نوعی چیزی که کارم رو درست انجام میده بیشتر اهمیت داره تا چیزی که مثلا به روز است.
من با مانیتورهای LCD مشکل ندارم ولی در این بخش کار کردن با مانیتورهای منقرض شده را ترجیح میدهم چون عکسی که من در این مانیتورها میبینم به چاپ خیلی نزدیک تر است.(منظورم مانیتورهاLCD سامسونگ و LG است)
و فکر نمی کنم لابراتوارها که هزینه هنگفتی برای دستگاه های چاپ میکنند این مورد را نادیده گرفته باشند.
اتفاقا لابراتوار روز در یوسف آباد(که به نظر خیلی اساتید یکی از پنج لابراتوار خوب ایران است) با داشتن مانیتورهای Apple هنوز با اون منقرض شده ها کار میکنند وبه این اعتقادند که تصویر درمنقرض شده ها به چاپ نزدیک تر است. راست ودروغش پای خودشان.
پایینده باشید
يك نكته به صحبتهاي آقا سيامك در پست 222 اضافه مي كنم و اون اينكه اگر مي خواهيد از سوكت LGA775 استفاده كنيد ( يعني به جز i7,i5,i3) بعضي مادربوردهاي گيگابايت كه با پسوند UD3 نوشته مي شوند هم DDR3 را ساپورت مي كنند و حتي دو تا از آنها زير 100 هزار تومان قيمت دارد.
پيشنهاد من:اين قيمتها حدودي هست و كمتر هم پيدا ميشه، تا تا اينجا حدود 770 هزار تومان از بودجه شما رفت بقيه آن هم مانيتور.
MoBo: Gigabyte GA-EP45-UD3R 135000
RAM: PNY DDR3 2GB 1333 62000
HDD: 1TB SEAGATE 100000
CPU: INTEL QUAD Q9400 2.66GHZ 200000
CASE:30000
POWER: GREEN 535A 57000
VGA: ATI SAPPHIRE 4850 190000
پ.ن. : كارت گرافيك رو مي تونيد از انواع ارزانتر هم تهيه كنيد.
خب دوستان فکر کنم به کمک شما دارم به یه جاهایی می رسم.یک مقاله بروز تحت عنوان انتخاب CPU خوندم که اگر چه طولانیه اما اطلاعات مفیدی داره و آب پاکی روی دست آدم می ریزه.
بر این اساس و بر اساس پیشنهاد دوستان فکر کنم Intel Core 2 Quad ها گزینه مناسبی باشند اما مسئله ای که توی این مقاله مذکور بهش اشاره شده :
و باز در پایین تر گفته:نقل قول:
اگر رایانه را جهت نرم افزارهای خاص طراحی ، مهندسی و محاسباتی ، انیمیشن سازی و مشابه آن میخواهید حتما بررسی فرمایید که آن برنامه خاص توانائی استفاده بهینه از Quad را دارد یا خیر زیرا در اینصورت ممکن است کارائی نرم افزار شما با استفاده از چهار هسته بطرز چشمگیری افزایش یابد ، از جمله چهار هسته ایهای مشهور Q8300 ، Q9300 ، Q9450 و Q9550 هستند.
حالا می خواستم بدونم لایت روم و فتوشاپ اون جوری که این مقاله گفته هستند یعنی توان استفاده از چهار هسته را دارند يا خير؟نقل قول:
اگر طراح گرافيك و يا تدوينگر فيلم و انيميشن هستيد يا بنحوي دستگاه را فقط براي كار با يكي دو نرمافزار خاص ميخواهيد ، حتما بررسي كنيد كه آيا آن نرمافزارها توان استفاده از چهار هسته را دارند يا خير ، ممكن است شما با Quad كارائي عالي بدست آوريد
اتفاقا مشکل من الان اینه که با سیستم عامل 64 بیتی و رم 2 گیگ کار میکنم و همچین فشاری رو به سیستم میارم :biggrin:
اما برای سیستم عامل 64 بیتی رم حداقل 4 و بهتر از اون 8 خیلی تاثیر گذاره که باز بسته به نوع کاربرد داره اما اکثرا همون 4 کافیه
وسترن و سامسونگ هر دو عالی هستن
بله قابليت استفاده از هسته ها رو دارند ولي تفاوت در سرعت عملكرد آنها در كارهاي سنگينتر مثل كار با پانوراماها يا ادوب پريمير واضحتر هست در هر حال اين نتيجه يك تست سرعت نه چندان استاندارد هست در اين شرايط:
نقل قول:
Speed Test. The test does basic photo editing; there are a couple of color space conversions, many layer creations, color curve adjustment, image and canvas size adjustment, unsharp mask, and finally a gaussian blur performed on the entire image.
حالا يك مطلب ديگه كه نشون ميده بيشتر از دو هسته تفاوت چنداني در نتيجه نحواهد داشت!!، دوستان ديگر فروم اگر تستهاي ديگري رو مشاهده كردند لطفا قرار بدن:نقل قول:
We were a little surprised at how well Photoshop CS4 performed on quad-core CPUs. A 2.66GHz Q9450 runs our suite of Photoshop tests at the same performance as the 3.3GHz E8600. Core i7, of course, runs away in Photoshop. After Effects is even more optimized for quad-core, and if you're running this application, having more than two cores is beneficial.
راستي در مورد تاثير GPU در فوتوشاپ CS5 دكتر روشن مطالبي رو در يكي از مقالات گفته بودند، حالا اگر اون تاثيرات رو يك كارت گرافيك 4670 هم از پسش بر بياد اختلا قيمت 100 توماني رو ميشه يك رم دو گيگ ديگه تهيه كرد.کد:http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336860,00.asp
خیلی دارید سخت میگیرید...
cpu دو هسته ای و 4 گیگ رم ddr2 به همراه یک کارت گرافیک سری 8xx Nvidia و یک پاور 500 وات کار فتوشاپ رو با تمام پلاگینها و متعلقاتش به خوبی و با سرعت بالا انجام میده، احتیاجی به این همه جدول و مقایسه صدم ثانیه ای هم نیست.
جناب صادقی سلام
فکر کنم کمی سو تفاهم شد.من منکر خوب بودن مانیتور های حرفه ای CRT نیستم ولی اعتقاد دارم هر مانیتور CRT از برند LG یا Samsung موجود در بازار ایران لزوما از یک LCD بهتر نیست.
من هم همین نظر رو دارمنقل قول:
برای من نوعی چیزی که کارم رو درست انجام میده بیشتر اهمیت داره تا چیزی که مثلا به روز است.
من ترجیح میدهم با LCD کار کنم . چون کار اصلی ام فقط عکاسی نیست و تصویر LCD برای کار مداوم را بیشتر می پسندم.نقل قول:
ترجیح میدهم چون عکسی که من در این مانیتورها میبینم به چاپ خیلی نزدیک تر است.(منظورم مانیتورهاLCD سامسونگ و LG است)
احتمالا من همیشه جاهایی مراجعه کرده ام که نمیدانستند Color Space چیست ! چه برسد به کالیبراتور سخت افزاری (چون جاهای حرفه ای را نمی شناختم)نقل قول:
و فکر نمی کنم لابراتوارها که هزینه هنگفتی برای دستگاه های چاپ میکنند این مورد را نادیده گرفته باشند.
امیدوراروم روزی تمام لابراتورها با بهترین کیفیت و مجربترین پرسنل ، چاپ های عالی به ما بدهند.
تعریف این لابراتوار را بسیار شنیده ام و سعی میکنم این دفعه به آنجا مراجعه کنم.نقل قول:
اتفاقا لابراتوار روز در یوسف آباد(که به نظر خیلی اساتید یکی از پنج لابراتوار خوب ایران است) با داشتن مانیتورهای Apple هنوز با اون منقرض شده ها کار میکنند وبه این اعتقادند که تصویر درمنقرض شده ها به چاپ نزدیک تر است. راست ودروغش پای خودشان.
این نظر آن هاست و بسیار محترم است. به نظر من با یک مانیتور Apple و یک کالیبراتور سخت افزاری مثل Spyder Pro و یا امثال آن میتوان کیفیت بسیار خوبی داشت.نقل قول:
با داشتن مانیتورهای Apple هنوز با اون منقرض شده ها کار میکنند وبه این اعتقادند که تصویر درمنقرض شده ها به چاپ نزدیک تر است. راست ودروغش پای خودشان.
ما همه اینجا جمع شده ایم تا از دانش و تجربیات همدیگر استفاده کنیم
کسی با کسی دعوا ندارد !
شاد باشید و سربلند
با سلام.
آقای حسینیان من با کسی دعوا که ندارم که هیچ کوچیک همه شما هم هستم. من در چند پست سوالاتی داشتم که عزیزانی مثل شما پاسخ من را در کمال احترام داده اید بدون هیچ مزد ومنت. که جا دارد اینجا هم از شما تشکر کنم واگر من درپست قبلیم جوری رفتار کرده ام که دور از ادب بوده است (که اگر بوده باشد هم سهوا بوده است)در اینجا از شما عذر خواهی میکنم. ولی باور بفرمایید من قصد توهین وبی ادبی نداشتم.
از راهنمایتون هم در مورد کالیبراتوارهای سخت افزاری بسیار متشکرم.
با سلام خدمت دوستان گرامی
خب من به کمک شما چیزای زیادی اینجا یاد گرفتم علاوه بر اینکه فکر کنم اون قطعات مطلوب هم دستگیرم شد.
که فقط بین cpu و مادربرد هنوز مرددم بین این ها:
MoBo: Gigabyte GA-EP45-UD3lR - 135000tالبته قبول دارم که من همچین کار شاقی هم نمی خواهم با سیستم انجام بدم و قطعات پایین تر از اینم کارم رو راه می اندازند اما به قول مسافر کوچولو آدم کف دستشو که بو نکرده یه وقت دیدی دو سال دیگه اوضاع جوری شد که حداقل رم مثلن 8 گیگ لازم بود نمیدونم مثلن برای لایت روم 6 اون وقت مادربرد ساپورت نکنه مکافاتیه. :::waw:::
CPU: INTEL QUAD Q9400 2.66GHZ- 200000t
و یا
GIGABYTE - P55-UD3L-TPM -190000t
Intel Core i5 - 2.66GHz – 750 -235000t
خب حالا با این اختلاف 90 تومانی چیکارکنم بهتره؟
باقی قطعات هم این ها هستند.اگه موردی داره بفرمایید.ممنون.
RAM: GEIL - 2GB – 1333 - 70000tرم رو فعلن 2 می گیرم چون حالا خیلی گرونه .ارزونتر که شد 6 تا می بندم.:::blushing:::
HDD: Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB -90000t
CASE: GREEN - Magnum 2 -45000t
POWER: GREEN 535A -57000t
VGA: GIGABYTE - ATI RADEON HD 4650 - 1GB -85000t
سلام
پاور رو از نوع EPS بردارید. به دو دلیل : طول عمر بیشتر و مصرف برق کمتر
*
من شخصا سیستم مبتنی بر پردازنده های AMD رو ترجیح میدم، حالا که انتخاب شما اینتله به مسئله کولینگ کیس برای پایین نگهداشتن دمای قطعات خیلی دقت کنید و هیت سینکی متناسب با پردازنده انتخابتون انتخاب کنید
*
وسترن سه نوع هارد داره : بلو ، گرین و بلک
بلو : معمولی
گرین : کم مصرف. حرارت تولیدی کم
بلک : دو موتوره. پر سر و صدا. حرارت زیاد. سریع
توی بازار برای کار های حرفه ای بلک رو توصیه می کنن اما من شخصا همیشه انتخاب اولم گرین هست چون بخاطر حرارت پایینش با روشن موندن مداوم سیستم افت سرعت و عملکرد پیدا نمی کنه و کم صدا هم هست
سلام
البته Black خیلی زیاد پر سرو صدا نیست.
سری هارد های معمولی یا Desktop شرکت Western Digital شامل سه رده Green Blue , Black هست.
اما اگر کار حرفه تر باشد و یا احتیاج به سرعت بالاتری باشد و دسترسی به Storage های SAS نداشته باشیم مدل WD VelociRaptor از سری Enterprise محصولات این شرکت بسیار بسیار انتخاب خوبی خواهد بود. نکته مهم RMP 10000 آن است ولی نیاز به کنترلر های خاص و گران ندارد و با SATA عرضه شده است. مدل های قدیمی تر ظرفیت های پایین تر هم داشت 75- 150 گیگ.
البته قیمت ارزانی ندارد ! :(
کد:http://www.wdvelociraptor.com/en/
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Digital_Raptor
اگه من بودم به جاي احتمال بهتر بودن در دو سال آينده نقد را مي چسبيدم:
رم 2*2 بر ميداشتم با مادر برد و سي پي يو Quad
چون رم 4 به جاي 2 در كار گرافيكي خودش را بيشتر نشان ميدهد
البته مادر برد با همين قيمت اگر با ساپورت DDR3 برداريد بهتر است با توجه به اينكه دو نوع رم تقريبا اختلاف قيمت ندارند
من 6 گیگ رم DDR3 دارم باس 2000 در سیستم عامل 64 بیتی حداکثر حافظه ای که استفاده شده 35% این مقدار بوده که در سیستم عامل 32 بیتی نصف این مقدار بوده
پرفرمانس سیستم عامل با قطعات در این زمینه تاثیر گذار است سرعت انتقال اطلاعات از رم یا همان مقدار باس و اینکه مادربرد توان استفاده از ماکسیمم توانایی رم را دارد یا خیر! اینها هم تاثیر گذار است:::happy:::
همین سیستم سیستم مناسبیه دوست من
قطعا در مادربرد و پردازنده گزینه دوم قدرت بیشتری دارد اما عملا فکر نمیکنم برای این کار نیازی باشه ولی چون اختلاف زیاد نیست پیشنهاد میکنم گزینه بهتر رو انتخاب کنید تا هم احساس بهتری نسبت به سیستمتان داشته باشید(اینکه میگم حداقل برای من در کار تاثیر گذاره) و هم در آینده راحت تر بتونید ارتقا بدید بیش از این هم وسواس به خرج ندهید که سر از جایی در میارید که پشیمون میشید:(
مبارکه
با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدند و منو راهنمایی کردند. بله خودم هم فکر می کنم وسواس زیاد کار رو خراب می کنه و دیگه فکر نکنم از این بشه بیشتر وسواس به خرج داد به هر حال از همه ممنونم.
ظاهرا انتخاب شما قطعی شده اما جواب سوالاتون :
535B از نوع EPS هست و پاور مرغوبیه. به تازگی مدل مشابه پایین ترش هم اومده : 435B که حدود 25 تومن ارزونتره
*
وسترن گرین عالیه
*
فن و هیت سینک باکس به درد نمی خوره
مخصوصا اگه براتون مهم باشه که سیستم دمای پایینی داشته باشه و سرعت بالایی. سیاست اینتل و AMD عوض شده و چند وقته از کیفیت هیت سینک هاشون کم کردن و برای کم کردن هزینه هیت سینک هاشون رو حسابی کوچیک کردن. در هر حال برای پردازنده های پر مصرف و داغ کنونی اینتل هم فن و هیت سینک مرغوب تهیه کنید و هم جریان هوای مناسبی در کیس ایجاد کنید تا مشکل دما نداشته باشید، البته باز هم تاکید می کنم اگر براتون مهمه که سیستم دمای پایینی داشته باشه و سرعت بالایی.
کیس مگنوم 2 هم به درد این کار نمی خوره. چون پاور پایین کیس بسته میشه و عملا نقش زیادی در هدایت درست هوا نمی تونه بازی کنه. یه کیس خوب و استاندارد بگیرید مثل مگنونم یا 2009 و اگر امکان هزینه کردن بیشتر رو دارید کیسی مثل tuniq 3 بگیرید تا بتونید برای سیرکوله مناسب هوای داخل کیس روش مانور بدید و امکان جابجایی و تنظیم فن ها رو داشته باشید
درباره این magnum2 مطمئن هستید ؟
چون من دربارش چیزای دیگه ای خوندم .ببینید.
پیشنهاد میکنم بخشی از بودجه خود را به خرید هارد اکسترنال برای تهیه نسخه پشتیبان و حتی یک یک موس و کیبرد خوشدست لاجیتک اختصاص بدید.
اگر خیلی تاکید روی خرید سیستم چهار هسته ای دارید و فکر میکنید فتوشاپ با چهار هسته ای فانتوم میشه باید عرض کنم اشتباه میکنید من از شما دعوت میکنم برای تست چهار هسته ای تشریف بیارید دفتر من و از نزدیک ببینید چهار هسته ای و دوهسته ای تفاوت محسوسی حداقل در فتوشاپ ندارند
اینا رو قبلا خوندم. تقریبا میشه درباره اغلب کیس های متوسط به بالا چنین محاسنی رو نوشت البته توی کاغذ یا توی وب
در عمل اوضاع متفاوته
من که کم و بیش پیگیر سخت افزار کامپیوتر هستم مگنوم 2 رو کم مشتری می دونم
اینکه پاور پایین باشه و گرانیگاه سیستم بیاد پایین تر خوبه اما به چه قیمتی ؟
این کار دو تا اشکال بزرگ داره :
1 فن پاور که هوا رو از داخل کیس مکش می کنه به بیرون از پردازنده و چیپ شمالی دوره و نمی تونه در گردش هوای مفید !! کمکی بکنه و هر جابجایی هوایی باعث خنک شدن سیستم نمیشه
2 اگه پاور با فن 12 سانتیمتری بگیرید باید پاور رو چپه ببندید تا مکش از بالا صورت بگیره و پاور داغ نکنه و با این کار برد پاور می افته در طرف پایین و به مرور گرد و غبار میشینه روی قطعات پاور و قطعات داغ می کنن. این مشکل قبلا با وارونه کردن برد پاور حل شده بود و حالا با مگنوم 2 دوباره پیش میاد
:eek:
اين ديگه از اون حرفها بودا!!
ميشه منبعتون رو ذكر كنيد؟ ، من همينجا به همه اطمينان مي دم كه در صورتي كه به ولتاژ Cpu دست نزنيد (اوركلاك نكنيد) به هيج وجه با مشكلي روبرو نميشيد .( قيمت كيس پيشنهادي به علاوه يك سيستم خنك كننده مناسب حدود 130-140 هزار تومان ميشود)
در يك سري از فايلهاي PDF كه مي تونيد از سايت خود اينتل دانلود كنيد همه چيز در مورد دماي پردازنده نوشته شده من دو عكس از اونها قرار ميدم اولي مربوط به گردش مناسب هوا در كيس هست:به همه دوستان هم توصيه ميشه كه داكتي كه روبروي پردازنده قرار داره رو 2 سانتي متري پردازنده ادامه بدن.(10 درجه كاهش دما)
و دومي هم مربوط به پردازنده هاي سري 8000 اينتل هست، طبق اين نمودارها در صورتي كه از حداكثر توان پردازنده هم استفاده كنيد دماي پردازنده از 72 درجه سانتيگراد افزايش پيدا نخواهد كرد (بنده به صورت تجربي هم آزمايش كردم):
براي آف تاپيك و نمودارها هم عذرخواهي مي كنم.
فن و هیت سینک باکس ، یه چیز حداقلیه و اصلا کارآمد نیست
مخصوصا توی سری های جدید اینتل و AMD که هیت سینک رو کوتاه کردن
ارتفاع هیت سینک های جدید اینتل در دو مدلی که من دیدم 15 میلیمتر بوده در حالیکه قبلا 30 میلیمتر بوده
محاسبات شما هم کارآمد نیست. وقتی که دمای پردازنده بالا بره، این حرارت بالا به مادربرد و سایر قطعات هم منتقل میشه و سیستم کند میشه
اگه این مقدار کند شدن مهم نیست میشه کلی در هزینه ها صرفه جویی کرد و قطعات ارزون تر انتخاب کرد تا به همون کارایی رسید
اگه دقت کرده باشید دور و برتون سیستم های با کانفیگ متوسط و یا پایینی رو می بینید از سیستم های گرون و با قطعات مرغوب جدید بهتر جواب میدن
معمولا یکی از دلایل این مسئله دمای بالای پردازنده و سایر قطعات در سیستم جدید و عکسش در سیستم قدیمیه
سلام
دوست عزیز چند سئوال
جنس بدنه ؟ آلیاژ مصرف شده ؟ میزان انتقال حرارت ؟ تعداد پره ها ؟ فاصله پره ها ؟ متفاوت بودن ضخامت پره ها از پایین به بالا ؟ دبی هوای جابجا شده با فن جدید و پره های جدید را محاسبه کرده اید؟
همه اینها و هزار نکته دیگر را حساب کرده اید ؟!
(ماشین آمریکایی های قدیمی هم شاسی تیر آهنی داشتند حال اگر BMW و Audi از شاسی های سبکتر یا منعطف تر یا مثلا صندق عقب کامپوتزیتی SMC استفاده کنند نمی شود گفت قدیمها بهتر بوده اند!)
تغییرات در تجهیزات در این سطح اصلا به معنی بد بودن نیست ! ما چون عادت کرده ایم به تولید کنندگانی مانند ایران خودرو و سایپا، شاید این ذهینیت را داشته باشیم که سری قبلی فلان ماشین یک چیز دیگری است ! اما مطمئن باشید در این سطح از تجهیزات در خارج از ایران این اتفاق نمی افتد( یا به ندرت رخ میدهد آن به دلیل اشتباهات مهندسی نه کم فروشی ! )
سیستم های خنک کننده Cooler Master و ... بسیار سیستم های معتبر عالی و حرفه ای هستند و برای کارهای حرفه ای و Over Clocking های بسیار حرفه ای استفاده میشوند.
اما اینطور نیست که CPU موجود در BOX ناکار آمد باشد.مطمئن باشید برای کارهای عادی و نیمه حرفه ای به صورت مطلوبی جوابگو خواهند بود
سیستم فعلی بنده با پردازنده Q9550 حدود 2 سال است بدون هیچ مشکلی دارد کار میکند ( بعضی اوقات با همین فن کمی Over Clock هم میکنم )
شاد باشید
البته دوستان نباید فراموش کرد که با تعویض فن استوک و ارتقا اون به مدل های ویژه مثلا از پکیج های شرکت کولر مستر یا غیره ، میزان نویز و سر و صدا شدیدا پایین میاد . من الان 2 سالی هست که روی یکی از سیستم ها از فن استوک استفاده میکنم ( 8650 فنوم ) و مشکلی هم نداره غیر از نویز بالا . روی سیستم دیگری ( محل کار ) باز هم فن استوک هستش اما با لوله های مسی ( 955 فنوم ) که با اینکه بسیار قدرتمند تر هستش ( 3.2 گیگاهرتز ، 8 مگا کش ) ولی صدای کمتری ایجاد میکنه .
روی سیستم خونگی برای گیم و اینها هم یک فن کولر سری ورتکس دارم ... هم برای Intel و هم AMD جواب میدهند با قطعاتی که همراهشون هست . بسیار عملکرد خوبی دارند و بسیار قیمت بصرفه و مناسبی هم .
موفق باشید .
سلام
نگاه شما بیش از حد خوش بینانه است
کافیه سری به بازار بزنید و فن و هیت سینک باکس یه پردازنده چهار هسته ای پر مصرف رو با فن و هیت سینک باکس یه پردازنده دو هسته ای معمولی و فن و هیت سینک باکس یه پردازنده تک هسته ای کم مصرف مقایسه کنید و اگه تفاوتی بین اونها دیدید بیایید برای ما تعریف کنید
جالبه که فرقی اگه باشه ممکنه در جهت عکس باشه
فن و هیت سینک پردازنده 2 هسته ای که من 5 ماه پیش خریدم از فن و هیت سینک پردازنده چهار هسته ای که یک ماه پیش خریدم بزرگتر و مرغوبتر بود، در حالی که پردازنده دو هسته ای 65 وات بود و چهار هسته ایه 95 وات
دوست عزيز براي اينكه دوست ندارم پستهام به تاپيك معروف منتقل نشوند قصد ادامه بحث رو نداشتم ولي جواب شما داده شد، با توجه به علم روز مكانيك و مهم تر از اون يكي از شاخه هاي اصلي اون يعني انتقال حرارت به راحتي اندازه رو ميشه توجيه كرد (اگر نياز مي بينيد بحثها و فرمولهاي مكانيك رو در پيام خصوصي ادامه مي ديم)، در ضمن شما فن دو هسته اي رو با چهار هسته اي مقايسه كرديد، در پست قبل هم درباره محاسبات من چيزهايي گفتيد در صورتي كه محاسبات من نبود، حداقل من مدرك علمي آوردم ولي شما اينكار رو نمي كنيد.
به نظرم بهتر است در مورد هارد western green تحقيقات بيشتري بكنيد تا انجايي كه من در اينترنت سرچ كردم اين نوع هارد بيشتر به عنوان هارد دوم ( هاردي كه براي ارشيو استفاده مي شود ) استفاده مي كنند نه به عنوان هارد اصلي سيستم و بيشتر افراد از نوع خاويار بلك وسترن براي هارد اصلي استفاده مي كنند و در اين دو ادرس هم بحث هاي جالبي براي انتخاب هارد شده است
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=303001
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=330076
اما در مورد فن باكس cpu من هم با پست 251 و هم با پست 255 موافقم درست است كه همه مواردي در پست 251 گفته شده قابل محاسبه است ( و در واقع محاسبه شده است ) اما در واقع براي جبران افزايش حرارت (به خاطر افزايش توان cpu) از افزايش دور فن استفاده شده و نه افزايش حجم هيت سينك cpu و نتيجه اش همان طور كه در پست 252 اشاره شده توليد نويز زياد در حالتي كه بار زيادي روي cpu است ( كه متاسفانه اين صدا در بعضي موارد بسيار ازاردهنده است )
روي سيتم من يك اتلن 630 ( 4 هسته اي و فركانس 2.8 گيگاهرتز ) است كه خيلي وقتها بالاي 4000 دور در دقيقه مي زند كه اين امر باعث نويز زيادي مي شود
دنبال یه مادربرد می گردم که سی پی یو های AMD Athelon 64 تک هسته ای رو پشتیباتی که (دست دو) از دوستان کسی هست که گذرش به همچین مادربردی خورده باشه ؟
درود
من همین سی.پی.یو رو دارم با مادر بورد ASUS M2N 4 sli ... سرعتش و همخوانی اون با سیستم جی فورس بی نظیره ... و همچنین قابلیت استفاده از دو کارت گرافیک PCI express رو داره ....
خلاصه من ازش خیلی راضیم بنظرم همین رو تهیه کنید (البته نمی دونم دست دوش گیرتون بیاد یا نه !! )
بله، من هم همچین سیستمی داشتم، ولی متاسفانه مادربردم سوخت (نوسان برق) البته بعد از 4 سال خدمت صادقانه، و حالا همچین سی پی یویی مونده رو دستم، مادربردی که سی پی یو های تک هسته ای رو پشتیبانی کنه کمیاب شده، سخت پیدا می شه، واسه همین گفتم شاید از بچه های تالار کسی همچین مادربردی داشته باشه.نقل قول:
درود
من همین سی.پی.یو رو دارم با مادر بورد ASUS M2N 4 sli ... سرعتش و همخوانی اون با سیستم جی فورس بی نظیره ... و همچنین قابلیت استفاده از دو کارت گرافیک PCI express رو داره ....
خلاصه من ازش خیلی راضیم بنظرم همین رو تهیه کنید (البته نمی دونم دست دوش گیرتون بیاد یا نه !! )
محصولات AMD در مقابسه با Intel به تناسب قیمت هایی که دارن خیلی به صرفه ترن، سرعت بالا+قیمت کم از ویژگی های AMD محسوب می شه، و همچنین برای کار های گرافیکی خیلی خوب جواب می ده، واسه همین نمی تونم از AMD دل بکنم.
منظور شما باید cpu های از نوع سوکت 754 پین باشه
cpu های جدید AMD اعم از تک هسته ای و چند هسته ای با سوکت 940 یا 939 یا 938 با مادربرد های جدید AMD ساپورت سازگارن
دوستان عزیز برای سقف 700 هزار تومان میشه سیستمی (بدون مانیتور) تهیه کرد که بدون مشکل به ویرایش عکس های 18 و 21 مگاپیکسلی بپردازه؟
اگه آره چه قطعاتی رو پشنهاد میکنید
اگه نه، بودجه پیشنهادی و قطعاتتون چیه؟
با بودجه كمتر هم ميشه اگر فقط قصدتون همين باشه يعني بازي و نرم افزارهاي مهندسي و ... در كار نباشه، با همين قيمت در صفحات قبلي يك سيستم قوي پيشنهاد شده بود كه از حداكثر بودجه استفاده شده بود اگر اصراري به استفاده از اين مقدار نداريد ميشه يك سيستم ارزانتر هم پيشنهاد داد.
با سلام.
می خواستم نظر دوستانو در مورد قطعات زیر جویا بشم.ایا برای کاربری روزانه و ادیت جوابگو هست؟
M.B- gigabyte EP41T UD3L or EP43T
CPU-intel DC E7500 or 7400
RAM-ddr3 2gig
VGA-9500gt 1gig
دوستان اگه لطف کنن نظرشونو در مورد قطعاتی که عرض کردم بگن ممنون میشم.اگه در مورد قطعات، پیشنهادی هم داشتین لطف کنید.
در ضمن (درسته که در مورد انتخاب مانیتور تاپیک جداگانه ای هست) اگه در مورد خرید مانیتور هم مدل پیشنهادی داشتین بفرمایید.
برای مقایسه قدرت CPU ها به وب سایت Tom's Hardware نگاهی بیاندازید
یکی از Chart های آن بر اساس قدرت CPU ها در Adobe CS5 است
Image Processing: Adobe Photoshop CS 5
Image Processing (Applying 6 filters to a 69 MB TIF image)
کد:http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Image-Processing-Adobe-Photoshop-CS-5,2426.html
سلام
در مورد مادربرد و سی پیو انتخاباتون خوبه البته سی پی یو 7500 بهتره
کارت گرافیک هم به نظر من این رو بگیرید
ATI Radeon™ HD 4670
512 هست ولی سرعت پردازشش از 9500 بیشتره.
من خودم خاطره خوبی از کارت های ATI نداشتم و لی یکی ازدوستان این کارت گرافیک رو برای سیستم دوربین مدار بسته نیمه حرفه ای بست. که عملکردش واقعاً برام جالب بود. چه برسه به کارهای فتوشاپی
در مورد رم هم حتماً 4 بگیرید - اختلاف قیمتش ارزششو داره. البته اگر تونستید (تامین مالی) dual channel بگیرید. چون اینجوری دو برابر دیتا همزمان به رم منتقل میشه و بالعکس
با تشکر
دوباره سلام.
از نوید خان عزیز و جناب روجایی تشکر می کنم از بابت راهنمایی که کردن.
در مورد رم در ابتدا نظرم رو 4 گیگ بود ولی گفتم 2 بگیرم اگه مشکلی پیش اومد یه 2 دیگه اضافه می کنم.ولی شما درست می فرمایید از بابت هماهنگی با سایر قطعات 4 بهتره.
جناب حسینیان اگه لطف کنید حدود قیمت سری Corei7 ها رو بفرمایید ممنون میشم.نقل قول:
در مورد CPU نمی دانم چقدر هزینه میخواهید بکنید اما به Core i7 ها هم نگاهی بیاندازید.
در مورد مانیتور هم اگه میشه راهنمایی کنین.
ممنون
سلام مجدد
سی پی یو های i7 خیلی خوبه ولی در مورد قیمتش فکر کنم زیر 300 هزار تومن ندیدم :::whistling:::
و در مورد مانیتور من خودم T1900 سامسونگ دارم 19اینچه. عالیه ولی فکر نکنم دیگه تو بازار بشه براحتی پیداش کرد
ولی سری های
20500 و 20700
22500 و 22700
23500 و 23700
هم هستن که با توجه به ظاهر و سایز و قیمت میتونین انتخاب کنین.
پیشنهاد من 22500 است. قیمت حدود 255 و سایز 21.5اینچ
سلام
در مورد CPU های Core i7 که جناب روجایی توضیح دادند. به نظرم Core i5 Desktop هم گزینه های بدی نیستند.
در مورد مادربرد هم به چیپ ست و امکانات آن توجه کنید.گاهی اوقات یک CPU خوب با رم خوب روی یک مادر برد معمولی خیلی خوب جواب نمی دهند !
اما در مورد مانیتور
خودم از Samsung bw2253 Plus استفاده میکنم.
22 اینچ است با رزولوشن 1680 در 1050
شخصا برند Samsung را ترجیح میدهم. کلا هم به نظرم خیلی تفاوت زیادی بین مانیتورهای خوب با پنل های معمولی نیست.( همچنین علاقه ای به صفحات Glossy ندارم)
بحث مانیتورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای با پنل های خاص سر جای خود.
امیدوارم یک سیستم ایده آل جمع کنید و از کار کردن با آن لذت ببرید
شاد باشید.
با تشکر از نوید خان و جناب روجایی عزیز از بابت راهنمایی های کامل و ارزنده ای که ارائه کردن.
ممنون.
ببخشید اف تاپیک شد.
مهران خان به جز e7500 میتوانید روی cori3 530 هم فکر کنیدکه با e7500 تقریبا هم قیمت می باشند.البته mainboard شما متفاوت می شود یعنی سوکت1156 که برای cori ها هستند.پولی هم که برای main می پردازید بیشر است (مینیمم 140) ولی دیگه update است.(main های اینتل سری قبلی سوکت 775 هستند).
برا رم هم میتوانید elexir 2*2G 1333 بگیرید که حدود 100 است.یا gamin adata
گرافیکی هم که ضمن کارایی قیمت مناسبی داشته باشد:sapphire 5750 است(160ت)(dx11,1GB DDR5 است و hdmi هم دارد).
مونیتور هم سری 22 سامسونگ مناسب است .(البته بستگی به نظر شما ، led باشند با پورت hdmi قیمتها متفاوت است)
سیستم با amdهم به قیمت خوب میتوان بست.تنها مشکلی که من با این سیستمها دارن صدای فن cpu است که یه مقدار آزار دهنده است.وگرنه قیمت به کارایی بسیار خوبی دارند.
کسی درباره هاردهای Solid که جدیدا وارد بازار شده اند اطلاعاتی دارد؟
سلام
اگر منظورتون SSD = Solid State Drive این باشه که همون هاردهای جامد و بدون درایو هست
1. سرعت بسیار بالاتر از هاردهای معمولی.
2. عمر طولانی تری دارند.
3. کاملاً بی صدا هستند.
4. در مقابل ضربه مقاوم ترند.
5. مصرف کمتری دارند.
6. گرمای کمتری هم تولید می کنند.
و البته در مقابل این همه مزایا یک مشکلی هم دارند و اون هم اینکه هنوز خیلی گرون هستند. چون تکنولوژی جدیدی دارن و بالاخره مثل تمام پیشرفت ها و تکنولوژی ها یه روز قیمتش پائین میاد.
یه نکته دیگه هم هست که هنوز از لحاظ حجم اطلاعات هم ظرفیت های پائینی دارند. در ایران شاید نهایت 160گیگ پیدا بشه. اونم با قیمت حدود 500هزار
این هارد ها فعلاً برای مصارف خاص استفاده میشه!
آقا امیر میخواین اطلاعات سرّی تون رو بدین به من براتون نگهدارم :::big grin2:::
سلام
هارد های SSD هنوز ظرفیت های کمی دارند و بسیار گران هستند ولی به همین دلیل خیلی برای Storage استفاده نمی شوند.
در واقع اگر ظرفیت های بالا بخواهیم با سرعت بالا هنوز انتخاب تکنولوژی های دیگر یا هاردهای Raptor Western Digital به صرفه تر است.
در سیستم هایی که پیشنهاد استفاده از هارد های SSD داده می شود اکثرا از یک هارد مثلا 64 گیگ استفاده میشود و روی آن فقط OS نصب می شود. همچنین فایل هایی که احتیاج به سرعت بالا در نوشتن و خواندن دارند روی آن نگهداری می شود.
ولی اکثرا یک هارد معمولی مثلا 500 گیگ هم به عنوان Storage اصلی در سیستم وجود دارد.
پارسال برای یک سیستم ( بخوانید موشک ! ) دو عدد هارد SSD تهیه کردیم و آن را به صورت Raid در آرایش Strip تنظیم کردیم.
حتی با یک SSD هم تفاوت سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات کاملا مشهود است.
به امید ارزان تر شدن این تکنولوژی !
معمولا براي سرعت بيشتر يك هارد solid با ظرفيت 50-60 گيگ رو كه قيمت مناسبي دارند در كنار هارد اصلي وبراي نصب ويندوز وبرخي برنامه هاي كاربردي استفاده ميكنند .
با جناب حسينيان همزمان شديم
هارد ديسك هاي جامد (SSD: Solid State Drive ) هيچ قطعه متحركي ندارند.هارد ديسك هاي معمولي، ديسك گردان و هد متحرك دارند(که باعث تاخیر میشه)، ولي هارد ديسك هاي جامدقطعات متحرك را ندارند و از حافظه هاي flash و حافظه هاي sdram استفاده می کنند.
حافظه SDRAMخیلی گران است،و در ssd در نقش Cacheعمل میکنه و حافظه flash نيز نقش ذخيره ساز اصلي داده ها را داره.
اين هارد ديسك ها چون قطعه متحرك ندارن، زمان تاخير بسيار كمتر و سرعت بسيار بالاتري نسبت به hdd دارن.
قیمت بالا دارند.کوچکند. مصرف انرژی پایینی دارند.گرمای کمی تولید می کنند.(خوراک laptop)
مشکل bad sector هم ندارندولی یکی از مشکلات آنها عدم بازیابی اطلاعات است.write cycle آنها هم کمتر از hdd هست.
این هم یه تست بالا اومدن ویندوز:
معمولا در خريد سيستم دسك تاپ cpu اولين قطعه اي است كه انتخاب ميشود و با انتخاب اوون تكليف بقيه قطعات مشخص خواهد شد .
در مورد سي پي يو هاي زير ايا دوستان مي توانند راهنمايي كنند كه از ميان تعداد هسته بيشتر ، فركانس عملياتي بالاتر و يا حافظه كش بيشتر كدام يك در سرعت سي پي يو تاثير بيشتري دارد
1- core i7 860 با چهار هسته و فركانس 2.8 قيمت حدود 290
2- core i7 920 چهار هسته وفركانس 2.66 قيمت 255
3- core i5 750 چهارهسته فركانس 2.66 قيمت 230
4- core i5 660 دو هسته فركانس 3.33 قيمت 220
5- phenom ii x6 1055T شش هسته فركانس 2.8 قيمت 210 :::love2:::