-
پاسخ: سیستم کامپیوتری مناسب برای پردازش عکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
سلام
deniro جان فکر کنم این جدوله یه مشکلی داره.چیپ 975x جدیدتر و بهتر از 965 است و باس ddr 800 را هم ساپورت می کند.مثلا این مادربورد را ببین:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1227
من بعد از چند وقت این سیستم رو انتخاب کردم.اگه اشکالی می بینید لطفا بگید.
intel core 2 duo E6420
ASUS - P5B Deluxe OR ASUS - P5W DH Deluxe mother board
OZC 1 gig dual channel 800 2*512
western digital 320 gig 7200 rpm 16mb buffer
CRT sumsong 17" monitor
creative 5.1 inspire speaker
giga geforce 7600GS OR 7600GT
sony dvd-rom and dvd-rw both dvd-ram support
silent storm green case
green 580W real power
zoltrix V92 modem
logi teck 1600dpi mouse
سلام
البته با اجازه جناب دنیرو ......
این سیستم قیمتی حدود یه تومن خواهد داشت , حساب نکردم البته , حدسی میگم اما سیستم خوبی نیست
مقدار رم کمه , رم قطعه ایه که به سرعت نایاب میشه و تکنولوژیش ارتقا پیدا می کنه , اینجا بحث مهم سازگاری هم مطرح هست ؛ خرید حداقل 2 گیگ رم برای سیستم های قوی به شدت واجب و لازمه , چند ماه دیگه نمونه مشابه رمی که الان می گیرید رو پیدا نمی کنید , اگه رم رو بفروشید و نو بگیرید ضرر کردید , اگر همین جوری یه رم دیگه اضافه کنید ممکنه با افت کیفیت و عملکرد سیستم مواجه بشید , حالا روی چه حسابی OZC ؟
روی چه حسابی برای مادربرد ایسوز با چیپ اینتل , گرافیک گیگا با چیپ انویدیا رو انتخاب کردید ؟ این وسط بحث سازگاری چی میشه ؟ اگه این دو قطعه رو با تست و ریویو و سندی در کنار هم آوردید به ما هم بگید تا بعدا انتخاب راحت تری داشته باشیم وگرنه بیشتر تحقیق کنید , مطمئن باشید که مجموعه ای از قطعات بالا و مرغوب بدون در نظر گرفتن سازگاری کارایی بالایی نخواهند داشت
برای پیدا کردن قطعات مناسب برای cpu و مادربردی که انتخاب کردید به سایت اونها سر بزنید و نتایج تست ها رو بررسی کنید
پاور گرین رو حتما از نوع EPS انتخاب کنید
-
سلام
وقتي مطالب با ارزش دوستان رو مي خوندم يه چيز عجيب و مشترك ديدم كه بيان شده اونم اين مطلب كه كارت گرافيك در كار عكس تاثيري ندارد ؟!!!!
لازمه به عرض برسونم بر خلاف اين تصور كارت گرافيك تاثير مستقيمي در سرعت رندر و كانورت داره . البته مؤلفه اي كارت گرافيك 2 بعدي و 3 بعدي متفاوت هستند اما قطعا با پيشرفت كارائي كارت هاي جديد 3 بعدي عملكرد دو بعدي آنها هم افزايش پيدا مي كنه .
توجه داشته باشيد كه تصوير ارائه شده بروي مانيتور اول بروي رم كارت گرافيك (توسط GPU ) رندر مي شود و در صورت كافي نبودن اين فضا از طريق درگاه PCI E به رم كامپيوتر انتقال پيدا ميكند . و نقش CPU هم در اينجا غير قابل انكار و بديهي است . سرعت عمل گرافيكي سيستم شما حاصل عوامل زير است .
1- سرعت عمل هارد ديسك در خواندن ديتا ( مي توانيد از RAID 0 استفاده كنيد و نتيجه معجزه گر آن را ببينيد . )
2-سرعت CPU در بازگشائي فايل در تعامل با رم ( حداقل تاخير انتقال در حداكثر عرض باند گذرگاه .)
3-سرعت عمل گذرگاه كارت گرافيك در تعامل يا پل شمالي و پل شمالي با CPU ( اين تعريف ويژه اينتل است در AMD فقط يك پل داريم )
4- سرعت رندر 2 بعدي پردازنده گرافيكي و تعامل آن با رم گرافيكي اينجا حجم رم كارت گرافيك اهميت ويژه اي پيدا مي كند . ( در اينجا اگر كارت گرافيكي قدرت و رم كافي داشته باشد و فايل هم خيلي بزرگ نباشد تقريبا كاري براي CPU باقي نمي ماند . )
خوب حالا تصوير نهائي در اختيار شماست .
خوب حالا ميتوانيد . يك آزمايش ساده براي مطمئن شدن از عرايض فوق بنده انجام دهيد .
بروي سيستمي با رم 4 گيگ و CPU E6800 و هارد RAID 0 و MAIN965P دو كارت گرافيك زير را با يك فايل مشترك به حجم 12 مگا پيكسل و جزئيات پيچيده در فتو شاپ رندر كنيد .
1- كارت گرافيك 6200 توربو كش 32 مگ (128 share ) تقريبا به قيمت 25 هزار تومان.
2-كارت گرافيك 7900GTX 512 مگابايت .تقريبا به قيمت 350 هزار تومان .
قطعا در انتها پاسخ خوبي براي تاثير كارت گرافيك بر كار عكس خواهيد يافت .
-
سلام،
دوست عزيز، دقيقاً بر خلاف تصور شما كارت گرافيك هيچ تأثيري در سرعت رندر (چه دو بعدي و چه سه بعدي) ندارد. كارت گرافيك تنها در RealTime Rendering مانند بازي هاي كامپيوتري و يا Viewportهاي برنامه هاي سه بعدي مؤثر است. در برنامه هاي گرافيك دو بعدي استفاده از RealTime Rendering بسيار كم است و در مواردي مانند جابجا كردن لايه اي روي لايه ديگر خودنمايي مي كند. در سرعت Final Rendering تنها سرعت CPU و RAM مهم است و نه هيچ چيز ديگر.
به همين علت است كه كارت گرافيك هاي سري GeForce و Radeon را (كه اساساً براي Game طراحي شده اند) با سرعت Render در Gameها مي سنجند(كه رندر RealTime است) و همچنين كارت گرافيك هاي سري Quadro و FireGL را (كه اساساً براي نرم افزارهاي سه بعدي طراحي شده اند) را با سرعت نوسازي تصوير در Viewport آنها تعيين مي كنند. ولي زماني كه صحبت از CPU مي شود، زمان Final Rendering (يا همان رندر نهايي و اصلي) معيار قضاوت قرار مي گيرد.
اما راجع به حجم RAM كارت گرافيك فرموديد. عرض شود بيش از حجم RAM كارت گرافيك، سرعت RAM آن مهم است به گونه اي كه در بعضي موارد كارت گرافيكي با 256 RAM سريعتر از همان كارت با 512 RAM بوده است. به اين علت كه شركت سازنده RAM مورد استفاده در 512 را با سرعت (يا اصطلاح فني آن RAMDAC) پايين تر تجهييز كرده است كه معمولاً هم چنين است. نتايج تست هاي مورد اشاره را مي توانيد در سايت هاي مرتبط بيابيد.
راجع به سرعت هارد هم متوجه منظور شما نشدم. قطعاً در اين مورد با بنده هم عقيده هستيد كه سرعت هارد در سرعت رندر كاملاً بي تأثير است ولي در هنگام خواندن فايل هاي سنگين (كه فايل هاي عكس يا كلاً فايل هاي BitMap از اين دسته اند بر خلاف فايل هاي سه بعدي كه حجم كمي دارند) خود را نشان مي دهد. ضمن اينكه احتمالاً منظور شما از هاردهاي RAID هاردهاي SCSI (بخوانيد اسكازي) است. چون RAID بحث سرعت هارد نيست بلكه Interface ميان دو يا چند هارد است. بدين معنا كه دو يا چند هارد Physical به يك هارد Logical تبديل مي شود.
تعامل CPU نيز با پل شمالي به عهده Mother Board Chipset و Main BUS برد اصلي است كه اجزاي ديگر در آن بي تقصيرند. لذا اگر مادربردي با چيپ ست مثلاً P965 داشته باشيم با همه اين مادربردهاي ديگري كه از اين چيپ ست استفاده مي كنند (حتي از شركت هاي توليدكننده مختلف) سرعت North Bridge BUS يكساني دارد.
زياده عرضي نيست،
خوش باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
سلام
deniro جان فکر کنم این جدوله یه مشکلی داره.چیپ 975x جدیدتر و بهتر از 965 است و باس ddr 800 را هم ساپورت می کند.مثلا این مادربورد را ببین:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1227
من بعد از چند وقت این سیستم رو انتخاب کردم.اگه اشکالی می بینید لطفا بگید.
intel core 2 duo E6420
ASUS - P5B Deluxe OR ASUS - P5W DH Deluxe mother board
OZC 1 gig dual channel 800 2*512
western digital 320 gig 7200 rpm 16mb buffer
CRT sumsong 17" monitor
creative 5.1 inspire speaker
giga geforce 7600GS OR 7600GT
sony dvd-rom and dvd-rw both dvd-ram support
silent storm green case
green 580W real power
zoltrix V92 modem
logi teck 1600dpi mouse
غیر از اینا که بولد شده بقیه سیستم رو من تایید میکنم :دی (حالا یکی نیست بگه کی از تو نظر خواست :دی)
-
نقل قول:
حدسی میگم اما سیستم خوبی نیست
سلام
kouhsar جان
منم حدس میزنم حدس شما تا حدود زیادی اشتباهه . http://qsmile.com/qsimages/251.gif
در هر صورت اینجوری هم که میگید نیست
اول اینکه من به طور کلی گفتم سیستم خوبیه
دوم اینکه
من نظرمو در مورد Cpu و MB و هارد دادم و گفتم که Ram ایشون با رم من فرق میکنه . من Gskill گرفتم . و اینکه ocz هم رم بدی نیست و جزو رمهای گرون بازار محسوب میشه و از لحاظ سازگاری تا به حال که مشکل خاصی نداشته .
هر چند که گران بودن دلیل بر خوب بودن نیست .
اما در مورد این حرف شما که گفتید :
نقل قول:
خرید حداقل 2 گیگ رم برای سیستم های قوی به شدت واجب و لازمه
من خیلی موافق گفته شما نیستم . واجب و لازم نمیدونم بلکه مستحب میدونم .
اما در مورد کارت گرافیک دیگه بحثی ندارم چون به وفور در صفحات قبلی در موردش صحبت شده .
و در مورد اسپیکر و مودم نظری ندارم .
اما حاجی جون http://qsmile.com/qsimages/14.gif
مشکل پاور 580 گرین چیه ؟ http://qsmile.com/qsimages/169.gif
580 زیاده ؟ نمیدونم واسه چی Bold کردی ولی جزو پاورهای خوب و امتحان پس داده اس . هر چند که به نظر من برای این سیستمPower Green GP530AB هم کافیه .
اما راجع به DVD Writer سونی در این زمینه خیلی موفق عمل نکرده . شما اگر بتونید مارک Plextor رو در بازار پیدا کنید ضرر نکردید . یک عمر با شما همراه خواهد بود . http://qsmile.com/qsimages/15.gif
-
سلام
ممنونم جناب دنیرو
نقل قول:
منم حدس میزنم حدس شما تا حدود زیادی اشتباهه .
البته من قیمت سیستم رو حدسی گفتم و نه نظرم رو
نقل قول:
دوم اینکه
من نظرمو در مورد Cpu و MB و هارد دادم و گفتم که Ram ایشون با رم من فرق میکنه . من Gskill گرفتم . و اینکه ocz هم رم بدی نیست و جزو رمهای گرون بازار محسوب میشه و از لحاظ سازگاری تا به حال که مشکل خاصی نداشته .
هر چند که گران بودن دلیل بر خوب بودن نیست .
رم قطعه حساسیه و تاثیر زیادی در کیفیت و عملکرد سیستم داره ؛ گرون بودن , معروف بودن , پر فروش بودن و ... تاثیری در انتخاب رم برای یه مادربرد خاص نداره ؛ بهترین و مناسب ترین نوع رم رو فقط و فقط نتایج تست ها تعیین می کنند و معمولا شرکت های معتبر سازنده مادربرد خودشون این تست رو انجام میدن و نتایج رو در اختیار یوزر ها قرار میدن ؛ این به معنی اون نیست که اگه رمی ریکامند یه مادربرد نبود رم خوبی نیست بلکه به این معنیه که سازگاری چندان رعایت نشده و سرعت و کیفیت سیستم با اون نوع رم از حد استاندارد اون سازنده مادربرد پایینتره
نقل قول:
من خیلی موافق گفته شما نیستم . واجب و لازم نمیدونم بلکه مستحب میدونم
بله , 2 گیگ الان زیاد به نظر میاد اما کمی آینده نگری اونهم در خرید قطعه ای مثل رم کار خوبیه چون اگر اون نوع خاص رم بعد از مدتی قلابی و مزخرف نشه گرون و کمیاب میشه و بهترین زمان خرید رم وقتیه که فراوونه و توی بورسه , الان هم رم DDR2 بورسه و DDR3 در حال جایگزین شدنه
نقل قول:
مشکل پاور 580 گرین چیه ؟
580 زیاده ؟ نمیدونم واسه چی Bold کردی ولی جزو پاورهای خوب و امتحان پس داده اس . هر چند که به نظر من برای این سیستمPower Green GP530AB هم کافیه .
توصیه اکید گرین برای پردازنده ای دوال کور استفاده از پاور های EPS هست که هم مصرف برق بهینه تری دارن و هم طول عمر و قدرت بیشتری .....
-
خوب من راجب پاور گرین زیاد نمیتونم نظر قطعی صادر کنم . منتها تا وقتی که پاورهایی مثل Acbel , Coolermaster هست خرید پاور گرین کمی انتخاب نامناسب به نظر میرسه .
/
راجب 2 گیگ رم باید بگم که به نظرم حداقل 2 گیگ در سیستمهای امروز جزو واجبات محسوب میشه . چون 1 گیگ رم واقعا برای ابزارهای امروزی هم دیگه یواش یواش به سمت کم بودن میرسه .
مثال ساده اش اینه که شما سیستمت 24 ساعت روشنه و دائم با فتوشاپ عکسها رو باز و بست میکنی و تغییرات انجام میدی . همونطور که میدونید ویندوز در مدیریت رم یکی از کودن ترین سیستم عاملهاست . وقتی رم رو به برنامه ای اختصاص میده و برنامه از رم خارج میشه باز هم مقداری فضا از رم هدر میره .
به طور مثال : وقتی شما فتوشاپ رو باز میکنید . 10 عکس رو تو ردیف پردازش قرار میدید . فتوشاپ مثلا 500 مگ رم مصرف میکنه . وقتی فتوشاپ بسته میشه . 400 مگ رم به سیستم برمیگرده و 100 مگ از فضا هدر میشه .
حالا شاید بگید خوب 100 مگ چیزی نیست . اما وقتی سیستم قرار باشه درست حسابی کار کنه و ازش کار بکشید با 10 بار انجام این عمل تقریبا فقط 1 گیگ فضای از دست رفته داریم .
البته اعداد و ارقام مثاله اما اصل موضوع رو تغییری ایجاد نمیکنه.
حداقل برای من که سیستمم رو 10 روز یک بار ریستارت میکنم کمبود رم و ریستارت اجباری رو برای سیستمم قابل قبول نمیدونم.
/
راجب مودم میتونید به مودم کریتیو فکر کنید . ارزون و مناسب
/
راجب دی وی دی رایتر هم اکیدا سراغ دی وی دی رایترهای گران قیمت نرید . چون به طور کلی دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ها و در کل اپتیکال درایوها عمر محدودی دارند و با توجه به تمامی جوانب و مدیاهای بی کیفیت در ایران توصیه برای خرید نمیشه .
حدالامکان از مارکهایی مثل LG - ASUS استفاده کنید .که Asus از سری متوسط کم قیمت اما بی دردسر و با کیفیت هستش . و LG به لحاظ full bookmark ی از همه همکیشان خودش جلوتره و البته گارانتیش تقریبا بی نقصترین گارانتی موجود در ایران رو داره.
/
راجب اسپیکر اگر قیمتی در نظر بگیرید بهتره . اما توصیه من برای شما اینه
اگر بازی و فیلم دی وی دی به شکل حرفه ای میبینید --- سراغ 5.1 به بالا برید.
اگر سراغ موزیک به شکل حرفه ای میرید -- حتما 2.1 انتخاب کنید .
5.1 مناسب هم x540 لاجیتک به قیمت 90 هزار تومن
2.1 مناسب هم رنج خیلی بالایی هست .
از x240 به قیمت 50 هزار تومن .
تا mx5021 التک لنسینگ به قیمت 170 هزار تومن .
-
با حاجی موافقم. برای سیستم مناسب برای عکاسی دیجیتال در حال حاضر، 2 گیگابایت رم بشدت پیشنهاد میشود. تجربه کار با هر دو سیستم را داشته ام و برای کسی که میخواهد سیستم جدید تهیه کند، کمتر از 2 گیگابایت اصلا به صلاح نیست.
این را، توصیه تاریکخانه دیجیتال در نظر بگیرید.
-
نقل قول:
فقط giga geforce 7600GS OR 7600GT
بالاخره Gs یا Gt
متاسفانه بودجه من تا 200 تومن بالا پایین داره.اگر پول دستم اومد gt می گیرم و در غیر این صورت gs
نقل قول:
راستی مطالب مربوط به کارت گرافیک رو توی صفحه های قبلی مطالعه کردید ؟
چون اینا هیچ کدوم Directx 10 رو support نمیکننا ؟!؟!
بله.مطالعه کردم.ولی فکر نمی کنم dirext10 برای من که نه بازی می کنم نه کار 3 بعدی زیاد لازم باشه.
شاید بگید برای ویستا لازمه.ولی آگاهان خبر دادند که vista روی dirext9.0 هم به خوبی کار میکنه!
پس شابد بهتر باشه این بودجه را روی رم بگزارم!
نقل قول:
مقدار رم کمه , رم قطعه ایه که به سرعت نایاب میشه و تکنولوژیش ارتقا پیدا می کنه , اینجا بحث مهم سازگاری هم مطرح هست ؛ خرید حداقل 2 گیگ رم برای سیستم های قوی به شدت واجب و لازمه
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بهتره چند جا صرفه جوی کنم و به جاش یه رم 2 گیگ بگیرم.
نقل قول:
حالا روی چه حسابی OZC ؟
ببخشید ولی شما جایی خوندید که ozc بده؟ من بدون تحقیق این رم رو انتخاب نکردم.البته متاسفانه کسی نمی یاد برای رم بنچ بزاره(یا من ندیدم؟) .بهتر نیست شما به جای این حرف یه مارکی رو که می پسندید معرفی می کردید؟
نقل قول:
روی چه حسابی برای مادربرد ایسوز با چیپ اینتل , گرافیک گیگا با چیپ انویدیا رو انتخاب کردید ؟این وسط بحث سازگاری چی میشه ؟ اگه این دو قطعه رو با تست و ریویو و سندی در کنار هم آوردید به ما هم بگید
شما سازگاری رو چی تعریف می کنید؟
به نضر من سازگاری یعنی اینکه کسی برای مینی که ddr3 ساپورت نمی کنه رم ddr3 1066 mhz بگیره!ولی انگار شما عقیده دارید مین ایسوس برای intel بدرد نمی خوره!
چرا اینقدر مسئله رو بغرنج می کنید (من از بچگی املام خوب نبوده! بغرنج رو درست نوشتم؟:::wow:::)
این سه مارک از معروف ترین مارک های دنیا در زمینه خودشون هستند!کافیه به چند تا مرکز فروش سر بزنید تا این مسئله رو ببینید.البته من اعتقاد ندارم که هر چی پرفروشه خوبه ولی خیلی از بنچ ها هم کارایی و کیفیت این محصولات رو نشون داده اند.و ترکیب این ها هم تا به حال توسط هزار ها نفر آزمایش شده.
شما اگه دلیل معتبری دارید که این ها با هم سازگاری ندارند لطفا رو کنید.مطمئنا تصمیم من عوض خواهد شد البته اگر معتبر باشد .نه اینکه مثلا یکی بیاید بگو ید که مثلا من چنین سیستمی بستم و سرعت کامپیوترم خیلی کنده!(که احتمالا اسپای ور گرفته!)
نقل قول:
برای پیدا کردن قطعات مناسب برای cpu و مادربردی که انتخاب کردید به سایت اونها سر بزنید و نتایج تست ها رو بررسی کنید
البته تا اونجا که من می دونم خود شرکت های سازنده معمولا تست نمی گزارند چون ممکنه به جانب داری و .. متهم شوند بلکه این کار توسط سایت های غیر رسمی مثل xbitlabs و hardwaresecrets و ... صورت می گیره.
به هر حال من تا اونجا که تونستم به این سایت ها سر زدم.البته ادعا نمی کنم که همه مقاله ها رو خواندم!!
لطفا اگه شما تستی چیزی دیدید ما رو بی خبر نگزارید.
نقل قول:
پاور گرین رو حتما از نوع EPS انتخاب کنید
اتفاقا برای همین 580 رو انتخاب کرده ام.وگرنه طبق جدولی که خود سایت گرین داده 530 هم برای من کافیه ولی 580 هم پایدار تره هم eps هستش.
نقل قول:
1- كارت گرافيك 6200 توربو كش 32 مگ (128 share ) تقريبا به قيمت 25 هزار تومان.
2-كارت گرافيك 7900GTX 512 مگابايت .تقريبا به قيمت 350 هزار تومان .
دوست عزیز .این چه مقایسه ایست ؟یکی 25 تومن و اون یکی 350 تومن (اگه بخواید بقیه قطعات رو هم متناسب با این دو کارت انتخاب کنید اولی می شه 400 تومن و دومی 2 ملیون!)
کسی نگفت که اصلا تاثیر نداره بلکه گفته شده که تاثیر اون بسیار کمتر از رم و پردازنده هست.
نقل قول:
اما راجع به DVD Writer سونی در این زمینه خیلی موفق عمل نکرده . شما اگر بتونید مارک Plextor رو در بازار پیدا کنید ضرر نکردید . یک عمر با شما همراه خواهد بود .
درسته .یک روز بعد از آن پستی که زدم چند تا مقاله دستم اومد و کلا همه چیز رو عوض کردم.به انتهای پست مراجعه کنید!
نقل قول:
بله , 2 گیگ الان زیاد به نظر میاد اما کمی آینده نگری اونهم در خرید قطعه ای مثل رم کار خوبیه چون اگر اون نوع خاص رم بعد از مدتی قلابی و مزخرف نشه گرون و کمیاب میشه و بهترین زمان خرید رم وقتیه که فراوونه و توی بورسه , الان هم رم DDR2 بورسه و DDR3 در حال جایگزین شدنه
دوست عزیز .
این پست شما که خودش پارادکس است!
اول گفته اید که رم 2 گیگ الان زیاد به نظر می آید (که یعنی توی بورس نیست) و بعد گفتید بهترین زمان خرید رم وقتیه که فراوونه و توی بورسه !
از این 2 تا جمله می شه نتیجه گرفت که الان زمان خوبی برای خرید رم 2 گیگ نیست.در صورتی که نظر شما خلاف اینه.البته من با دنیرو جان موافقم که خرید رم 2 گیگ مستحبه نه واجب.
نقل قول:
خوب من راجب پاور گرین زیاد نمیتونم نظر قطعی صادر کنم . منتها تا وقتی که پاورهایی مثل Acbel , Coolermaster هست خرید پاور گرین کمی انتخاب نامناسب به نظر میرسه .
والله ما از هز کسی که پاور گرین داشته نظرشو پرسیدیم کاملا راضی بوده.
به نظر من پاور گرین با توجه به قیمتش(نسبت به acbel و کول مستر) خیلی عالیه.
برای مثال من یک پاور گرین 300 وات قدیمی دارم که الان 6 ساله که داره کار می کنه و آخ نگفته!
نقل قول:
راجب مودم میتونید به مودم کریتیو فکر کنید . ارزون و مناسب
کریتیو محصولات خیلی خوبی می زنه و حتما مودمشم خوبه.البته فکر نکنم مارک مودم زیاد مهم باشه بلکه مهم توانایی ارسال فکس و v92 بودن و کالر ای دی داشتن است.
حالا یه سوال: مودم کریتیو v92 هست و خصوصیات بالا رو داره؟اگه داره که خیلی خوبه.
نقل قول:
راجب دی وی دی رایتر هم اکیدا سراغ دی وی دی رایترهای گران قیمت نرید . چون به طور کلی دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ها و در کل اپتیکال درایوها عمر محدودی دارند و با توجه به تمامی جوانب و مدیاهای بی کیفیت در ایران توصیه برای خرید نمیشه .
البته زیاد تفاوت قیمت ندارند .حداکثر 8-7 تومن.بنابرین این مقدار به نظر من ارزش حداقل 1 سال کار بیشتر رو دارند.
نقل قول:
حدالامکان از مارکهایی مثل LG - ASUS استفاده کنید .که Asus از سری متوسط کم قیمت اما بی دردسر و با کیفیت هستش . و LG به لحاظ full bookmark ی از همه همکیشان خودش جلوتره و البته گارانتیش تقریبا بی نقصترین گارانتی موجود در ایران رو داره.
asus مشکلش اینه که خیلی تقلبیش توی بازار پیدا می شه وگرنه من asus رو دربست قبول دارم.
ولی دو مورد lg متاسفانه با شما هم عقیده نیستم.من از 3 نفر متخصص سوال کردم و همه عقیده داشتند که مارک هایی مثل nec و plextor بهترینند.و این نتیجه رو یک بنچ مارک هم نشان میداد .لطفا اگه بنچی دارید به ما هم نشون بدید.(متاسفانه اون بنچی که من دیدم چاپ شده بود و بهش دسترسی ندارم.)
نقل قول:
اگر بازی و فیلم دی وی دی به شکل حرفه ای میبینید --- سراغ 5.1 به بالا برید.
اگر سراغ موزیک به شکل حرفه ای میرید -- حتما 2.1 انتخاب کنید .
موافقم!
فکر می کنم برای من 2.1 بهتر باشه به چند علت:
1.بازی زیاد نمی کنم و فیلم رو هم با dvd player و تلویزون می بینم.
2. شش تا بلندگو فضای بیشتری رو می گیره ولی من فضای میزم محدوده
3.اکثر فیلم های روی cd و موزیک ها استریو هستند بنابراین با بلندگوی 5.1 سه تا از بلندگو ها هنگام پخش کار نمی کنند.
4.ترجیح می دم این مابه التفاوت رو بزارم برای قطعات مهم تر
نقل قول:
تجربه کار با هر دو سیستم را داشته ام و برای کسی که میخواهد سیستم جدید تهیه کند، کمتر از 2 گیگابایت اصلا به صلاح نیست.
وقتی دکتر روشن و بقیه دوستان این همه به من ناشی توصیه می کنند که رم 2 گیگ بگیر مگه من جرئت مخالفت دارم؟
---------------------
حالا از همه مهمتر باید بگم که بکل پلتفرم رو عوض کردم.یعنی با توجه به بنچ های toms hardware و سایت سخت افزار ایران و ... مشاهده کردم که در 90 درصد مواقع سرعت e6420 از amd 6000 پاینتره(قیمت هر دو حدود 185 تومنه).حالا چراش برای من مهم نیست (منظورم بحث های تئوریه).پس سیستم به این ترتیب به کلی عوض شد:
amd X2 6000
asus m2n sli delux
western digital 320 gig sata2 16mb buffer
CRT sumsong 17" monitor
silent storm green case
green 580W real power
giga geforce 7600GS
nec or plextor dvd-rom and dvd-rw
اسپیکر 2.1 که مارکش هنوز معلوم نیست
ozc or gskill 2*1gig dual
چقدر طولانی شد!:eek::eek::eek:
-
راستی یک چیز دیگه
رم 1 گیگ با باس 800 الان 80 الی 90 تومانه.
و رم 2 گیگ با همین باس بین 160-190 تومان.که یعنی حدودا 2 برابر.
ولی رم 2 گیگ با باس 533 یا 667 بین 95 تا 125 هست.
حالا فرض می کنیم که من حداکثر 120 تومن برای رم دارم.
پس 2 تا انتخاب دارم: 1 گیگ 800 یا 2 گیگ 667 (هر چند همین 2 تا هم 20 تومان اختلاف دارند)
حالا آیا واقعا ارزش دارد که 2 گیگ بگیرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
حالا آیا واقعا ارزش دارد که 2 گیگ بگیرم؟
شکنکنيد! مقدار رم، براي کار عکاسي با فاصله بسيار زيادي.... از تمام قابليتهاي ديگر مهم تر است.
فکر ميکنيد سرعت باس رم شما چند درصد در کار شما تاثير دارد؟
-
سلام
کلافه به نظر میای آرمان
عوض کردن ناگهانی بیس سیستمت یعنی اینکه ملاک های مشخصی نداشتی و ....
با AMD موافقم چون به نسبت عملکرد قیمت مناسب تری داره اما x2 6000 تازه اومده و هنوز قیمتش افت نکرده ؛ می تونی cpu رو پایین تر انتخاب کنی و پولش رو صرف خرید رم کنی , مثلا x2 5000 که 140 تومنه
مادربردت عالیه
برو توی سایت ایسوز و مادربردت رو پیدا کن ؛ اون بالا سمت چپ در قسمت QVL Download می تونی رم های تائید شده توسط ایسوز برای مادربرد انتخابیت رو پیدا کنی و ببینی کدومشون توی ایران پیدا میشن ؛ این بهترین و بی دردسر ترین راه برای انتخاب رمیه که نهایت سازگاری رو با مادربردت داره
با 1 گیگ رم و یا 512 مگ هم کارت راه می افته اما عاقلانه نیست که سیستمی که cpu و مادربرد بالایی داره و قراره سیستم خیلی خوبی باشه رمش کم باشه , چون با کمتر از 2 گیگ رم اصلا نمی تونی از سیستمت به اندازه توانش کار بکشی ؛ یعنی تا میای دو تا برنامه سنگین باز کنی رم کم میاری و سیستمت با پنتیوم II و III معادل میشه :)
اگه به ریویو و تست مطمئنی دسترسی نداری گرافیک رو از بین محصولات ایسوز انتخاب کن ؛ متاسفانه ایسوز سازگاری گرافیک ها با مادربرد هاش رو تست نمی کنه و انتخاب گرافیک برای مادربرد های ایسوز کار سختیه و خیلی باید پرس و جو کنی و ریویو ببینی تا مدل های سازگار و مناسب رو پیدا کنی ؛ من زیاد شنیدم که محصولات ایسوز و گیگا با هم چندان سازگار نیستن و در نهایت سیستم رو کمی کند می کنند ؛ دیگه خود دانی
اسپیکر 2.1 خوب و البته ارزون بازار edifier هست که مدل M1310 خیلی عالیه و ارزون , با قیمت 32 تومن اما مدتیه که نایاب شده و ظاهرا توی گمرک گیر کرده ؛ مدل R301 و یا R401 هم خوبن
در آخر اینکه مجموعه ای از قطعات مرغوب و گرون که بدون تست و بررسی کنار هم اومدن سیستم خوبی رو نمی سازن ؛ من سیستم های یه تومنی و یک و نیمی و بالاتر زیادی رو دیدم که کند بودن و همه چی هم مرتب و روبراه بوده ؛ منتها طرف رفته هر چی جنس گرون و خوشگل توی بازار بوده رو جمع کرده و ریخته روی هم
میگن !! یه راه ساده و راحت تست سلامت و کارایی سخت افزار نصب ایکس پی روی سیستمه ؛ یک نسخه ایکس پی که من داشتم روی یه سیستم یک و نیمی نو در مدت 32 دقیقه نصب شد و روی یه سیستم گرافیک آنبرد قدیمی که قطعاتش با توجه ویژه به قطعات ریکامند AMD و MSI جمع شده بود در مدت 17 دقیقه نصب شد ؛ البته این تست نمی تونه معتبر باشه اما این رو به خوبی نشون میده که اون سیستم یک و نیمی بی حساب و کتاب جمع شده و اونی نیست که باید باشه .....
-
من ديروز يه همچين سيستمي برداشتم
MB: ASUS P5PL2 SE
CPU: intel core2 E6320 4mb cache
Memory: Geil 2GB B667 Dual channel
HDD: seagate320 GB 16MB
Graphic: giga 7300 gt
Case: Logic
Keyboard: Genius KB220Black
Power: green450 watt
DVD-RW: Liton 20X
Monitor: Sony SDM-X95K
فكس مودمم هم يادم رفته بخدا اول مي خواستم CPUE6420 بگيرم كه قيمت رفته بالا 200 تومن قيمت دادن كلا CPU گرون شده بود
تنها ايرادي كه ميشه گفت سيستمم داره اينه كه چيپ مادربوردش 945 است اما در عمل من زياد احساس كندي نكردم حالا نمي دونم چقدر اين مسئله موثره چون ديگه پول نداشتم بخدا والا برنامم اين بود كه Asus P5B بخرم
كل مجموعه هم برام آب خورد1100000
خوب نظرتون چيه
-
سلام..
جناب ديناروند كاش قيمت قطعات را دونه دونه مي*گفتيد...
سيستم عالي است...مبارك باشه...:)
خيلي ببخشيد چرا رم Geil را انتخاب كرديد...رم خوبي است...قيمت رم چند شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
سلام..
جناب ديناروند كاش قيمت قطعات را دونه دونه مي*گفتيد...
سيستم عالي است...مبارك باشه...:)
خيلي ببخشيد چرا رم Geil را انتخاب كرديد...رم خوبي است...قيمت رم چند شد؟
چشم فردا ريز قيمت هم ميدم
در خصوص رم هم رم هاي خوب تو بازار اينطور كه دوستان ميگن ايناس
Gskill
Geil
Ocz
team elite
رم هاي geil مارك متفرقعه زياد داره و حتما بايد بتونيد اوريجينالش رو پيدا كنيد قيمت دو گيگ شد 160 تومن دوتا 1 گيگ گرفتم يارو آشناست و قبلا هم 4 تا سيستم ازش ورداشته بوديم و رمهاش هم geil كه مشكلي هم نداشتيم
OCZ هم سري گلد داره و سري پلاتينيوم اما ميگن كه گلدش با بقيه رمها فرقي نميكنه البته تو اين بازار نبايد به هيچ حرفي گوش كرد چون همشون بر اساس سود شخصي حرف ميزنن
از رمهاي patriot هم تعريف ميكردن اما من خودم شناختي ندارم دوستان در اين خصوص راهنمايي كنن بهتره كلا من اجزائ كامپيوتر بيلميرم:redface:
-
سلام دوستان
من هم میخواستم نظرتون رو در مورد این سیستمی که تازه تهیه کردم (برای شرکت ) جویا بشم
البته چون دیگه خریداری شده شاید سوال من بیمورد باشه ولی خوب آدم اطلاعات بیشتری داشته باشه که خیلی خوبه
MB : Asus M2N 32 Premium ( 245000t)
CPU : AMD 5600+ ( 180000t)
VGA : Leadtek 8600 GT ( 149000t)
RAM : Patriot 2 Gig (150000t)
HD : Samsung 320 sata2 16 m bufer ( 88000t)
Modem : Usrobotic ( 13500t)
DVDrom : HP 840i Lightscrib ( 48000t)
Power : Coolermaster 430Watt real (50000)
و بقیه چیزها که فکر کنم مهم نباشند
البته کیس رو هم فراسو گرفتیم مدل 8818 که کمی عریضه برای جریان هوای بهتر
من دوست دارم اگر کسی نکتهای منفی یا مثبت میبینه بیان کنه بخصوص در مورد کارت گرافیکی و مادربرد و رم
خیلی دوست داشتم کارت از مارک ایسوس بگیرم که عجیب در بازار کم بود و نبود ( یک هفته پیش)
هنوز البته مونیتور تهیه نکردم ولی باید هفته دیگه بگیرم
ممنون از همه
-
نقل قول:
شکنکنيد! مقدار رم، براي کار عکاسي با فاصله بسيار زيادي.... از تمام قابليتهاي ديگر مهم تر است.
فکر ميکنيد سرعت باس رم شما چند درصد در کار شما تاثير دارد؟
من هم نظر شما رو دارم.چون در مقاله ای خوندم که بین یک رم 533 با تایمینگ 12-4-4-4 و یک رم 800 با همین تایمینگ در اغلب کار ها مثل بازی و اینترنت فقط 5 تا 10 درصد اختلاف هست.البته در winrar این اختلاف زیاد شده به 32 درصد می رسد.
البته من این سوال را در یک فروم سخت افزار مطرح کردم و مدیر اونجا توصیه داد که اول 1 گیگ بگیر بعد هر وقت تونستی ارتقاع بده.ولی من چون قصد ارتقاع حداقل تا 2 سال را ندارم همون 2 گیگ را می گیرم البته با باس 667 و یک مارک خوب که فکر کنم حدود 130 پام آب بخوره که 40 تومن باید بزارم روی پول رم قبلی.
نقل قول:
سلام
کلافه به نظر میای آرمان
عوض کردن ناگهانی بیس سیستمت یعنی اینکه ملاک های مشخصی نداشتی و ....
اتفاقا معیار هام مشخص بوده عزیز و این عوض کردن سیستم به علت این بود که در اون چند روز به منابع و ریویو های ارزش مندی دسترسی پیدا کردم و تصمیمم عوض شد.
نقل قول:
با AMD موافقم چون به نسبت عملکرد قیمت مناسب تری داره اما x2 6000 تازه اومده و هنوز قیمتش افت نکرده ؛ می تونی cpu رو پایین تر انتخاب کنی و پولش رو صرف خرید رم کنی , مثلا x2 5000 که 140 تومنه
فکر نکنم قیمت 6000 کاذب باشه چون قیمت اون از 5600 که یک مدل پایینتره فقط 20 تومن بالاتره که متناسب با افزایش قیمت دلاریه.ولی شما درست می گید(درست می گن که آدم جایزالخطا هستش ها) من باید 5600 یا 5200 بگیرم.
نقل قول:
اگه به ریویو و تست مطمئنی دسترسی نداری گرافیک رو از بین محصولات ایسوز انتخاب کن ؛ متاسفانه ایسوز سازگاری گرافیک ها با مادربرد هاش رو تست نمی کنه و انتخاب گرافیک برای مادربرد های ایسوز کار سختیه و خیلی باید پرس و جو کنی و ریویو ببینی تا مدل های سازگار و مناسب رو پیدا کنی ؛ من زیاد شنیدم که محصولات ایسوز و گیگا با هم چندان سازگار نیستن و در نهایت سیستم رو کمی کند می کنند ؛ دیگه خود دانی
درسته .من متاسفانه به این ریویو دسترسی ندارم .اگه میشه شما زحمتش رو بکشید.
من این قضیه ناسازگاری محصولات این دو شرکت ( که تازگی هم با هم پیمان همکاری بستند) را نشنیده بودم.
ولی این رو شنیده بودم که ایسوس کارت گرافیک های خوبی نداره و فعلا گیگا و xfx محصولات بهتری را با چیپ های انویدیا بیرون داده اند.
نقل قول:
اسپیکر 2.1 خوب و البته ارزون بازار edifier هست که مدل M1310 خیلی عالیه و ارزون , با قیمت 32 تومن اما مدتیه که نایاب شده و ظاهرا توی گمرک گیر کرده ؛ مدل R301 و یا R401 هم خوبن
با این m1310 خیلی حال کردم .هم مشخصات قابل قبولی داره هم خیلی خوشگل و ارزونه.اگه بتونم پیداش کنم حتما می خرمش .مرسی!
نقل قول:
میگن !! یه راه ساده و راحت تست سلامت و کارایی سخت افزار نصب ایکس پی روی سیستمه ؛ یک نسخه ایکس پی که من داشتم روی یه سیستم یک و نیمی نو در مدت 32 دقیقه نصب شد و روی یه سیستم گرافیک آنبرد قدیمی که قطعاتش با توجه ویژه به قطعات ریکامند AMD و MSI جمع شده بود در مدت 17 دقیقه نصب شد ؛ البته این تست نمی تونه معتبر باشه اما این رو به خوبی نشون میده که اون سیستم یک و نیمی بی حساب و کتاب جمع شده و اونی نیست که باید باشه .....
خیلی جالبه.من هم سعی می کنم توجه کنم به این ریکامندد های ایسوس.
البته فکر نمی کنم این قضیه انبرد بودن ربطی داشته باشه به زمان نصب (یکی نیست بگه از میون این همه حرف درست و حسابی رفتی سراغ یک مسئله بی اهمیت!!!!!!!!)
آقای دیناروند متاسفانه باید بگم که این پاور فوق العاده کمه و من توصیه می کنم به صفحه زیر برید و مصرف سیستم رو حساب کنید و 20 درصد یا حداقل 10 درصد به اون اضافه کنید و با توجه به اون پاور بخرید.
http://www.green-case.com/products/p...calculator.php
من اگه جای شما بودم تا پاور رو عوض نمی کردم دست به سیستم نمی زدم.(البته این پاور ها اگه بار اضافه پیدا کنند اتوماتیک سیستم رو خاموش می کنند ولی همین مسئله ممکنه باعث بروز مشکلاتی بشه.)
راستی من 6420 رو حد اکثر 190 قیمت داشتم (آمار 3 روز پیش)
جناب امدادی به نظر بنده شما سیستم جالبی رو برنداشتید.
کارت گرافیک از مارک خیلی معتبری نیست.hp هم زیاد ODD های خوبی نمی زنه مخصوصا با این قیمت زیاد(دی وی دی رام های بهتری با مارک های بهتر هستند که فقط 30 تومان قیمت دارند).cpu رو هم به نظر من می تونستید 6000 بگیرید و به جای اون مادربورد رو m2n32 بر می داشتید که نظیر نداره و 40 تومن ارزونتره.
وضع پاور شما مخصوصا با این کارت گرافیک پرمصرف حتی از آقا بابک هم بدتره و این سیستم نیاز به یک پاور 580 داره.راستی این مودم رو اسمشو اصلا نشنیده بودم!
پ.ن : چطوره این amd و intel رو بی خیال بشیم بریم سراغ تولیدات وطنی ؟!!
(مگه خبر ندارید دانشمندان غیور کشورمان یک پردازنده 500 مگا سوار کرده اند؟)
-
نقل قول:
آقای دیناروند متاسفانه باید بگم که این پاور فوق العاده کمه و من توصیه می کنم به صفحه زیر برید و مصرف سیستم رو حساب کنید و 20 درصد یا حداقل 10 درصد به اون اضافه کنید و با توجه به اون پاور بخرید.
به كدوم صفحه برم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
سلام دوستان
من هم میخواستم نظرتون رو در مورد این سیستمی که تازه تهیه کردم (برای شرکت ) جویا بشم
البته چون دیگه خریداری شده شاید سوال من بیمورد باشه ولی خوب آدم اطلاعات بیشتری داشته باشه که خیلی خوبه
MB : Asus M2N 32 Premium ( 245000t)
CPU : AMD 5600+ ( 180000t)
VGA : Leadtek 8600 GT ( 149000t)
RAM : Patriot 2 Gig (150000t)
HD : Samsung 320 sata2 16 m bufer ( 88000t)
Modem : Usrobotic ( 13500t)
DVDrom : HP 840i Lightscrib ( 48000t)
Power : Coolermaster 430Watt real (50000)
و بقیه چیزها که فکر کنم مهم نباشند
البته کیس رو هم فراسو گرفتیم مدل 8818 که کمی عریضه برای جریان هوای بهتر
من دوست دارم اگر کسی نکتهای منفی یا مثبت میبینه بیان کنه بخصوص در مورد کارت گرافیکی و مادربرد و رم
خیلی دوست داشتم کارت از مارک ایسوس بگیرم که عجیب در بازار کم بود و نبود ( یک هفته پیش)
هنوز البته مونیتور تهیه نکردم ولی باید هفته دیگه بگیرم
ممنون از همه
حالا که خرید انجام شده و کار تمومه میشه کمی با حدس و گمان هم نظر داد ؛ چون گفتن از خوبی و بدی های سیستم با شماست که از اون استفاده می کنید ....
سیستم قوی و خوبی باید باشه ؛ بجز گرافیکش بقیه قطعات اصلی خوب هستن ؛ گرافیک هم نه اینکه خوب نباشه اما همین جوری نمیشه درباره اش نظر داد مثل رم ؛ بهتر بود پاور قوی تر از این باشه اما با همین هم و بدون ارتقا سیستم مشکلی نخواهید داشت
اما میشه گفت خیلی حساب شده قطعات رو انتخاب نکردید ؛ این مادربرد محشر 250 تومنی زمانی ارزش هاش هویدا میشه که از خاصیت SLI اون استفاده کنید و دو تا گرافیک درجه یک !! روش سوار کنید ..... وگرنه با کمی اغماض میشه گفت که الان بخشی از پولتون رو دور ریختید ؛ اگر هم بعدا سیستم رو ارتقا بدید بعیده که پاور بتونه جوابگو باشه
اپتیکال درایو های HP خوبن اما توی ایران شناخته شده نیستن ؛ ظاهرا قلابی هاشون هم اومده
اگه دو تا رم 1 گیگ گرفتید و از خاصیت Dual-channel DDR2 مادربردتون استفاده کردید که هیچ , اما اگه یه دونه رم 2 گیگی گرفتید اشتباه کردید .....
خوب یا بد بودن انتخاب رو هم باید با دیدن رم های تائید شده ایسوز برای این مادربرد مشخص کرد
نقل قول:
من این قضیه ناسازگاری محصولات این دو شرکت ( که تازگی هم با هم پیمان همکاری بستند) را نشنیده بودم.
ولی این رو شنیده بودم که ایسوس کارت گرافیک های خوبی نداره و فعلا گیگا و xfx محصولات بهتری را با چیپ های انویدیا بیرون داده اند.
کارت گرافیک های ایسوز خیلی خوبن اما مشکلشون سازگار نبودنشون با بعضی از مادربرد های غیر ایسوزه
این عدم سازگاری یه ذهنیت منفی رو پدید آورد که ایسوز فقط مادربرد هاش خوبه و گرافیکاش ضعیفه , در صورتی که عدم سازگاری به معنی ضعیف بودن یه قطعه نیست
-
براي محاسبه حداقل ظرفيت Power:
کد:
http://www.green-case.com/products/power/powercalculator.html
فقط توجه كنيد كه از قطعاتي كه چند عدد در سيستم خود داريد (مانند RAM)، تعدادشان را در عدد به دست آمده از جدول ضرب كنيد. (به تعبيري تعداد آنها را لحاظ كنيد.)
-
سلام
ببخشید که پابرهنه اومدم وسط ولی دوستان عنایت دارن که مهمه که سیستمتون pc هست یا لپتاپ
چون همونطور که میدونین چون لپتاپ کلا تو یه کارخونه سر هم میشه پس قطعات حداکثر performane رو دارن
یعنی یک گرافیک 128 یا رم 1گیگ از مشابهشون تو pc بهتر جواب میدن
اینو تجربه ثابت کرده
اما بدی لپتاپ ها هم اینه که اگه داغ کنن یه مقداری سرعت عملکردشون میاد پایین
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
ببخشید که پابرهنه اومدم وسط ولی دوستان عنایت دارن که مهمه که سیستمتون pc هست یا لپتاپ
چون همونطور که میدونین چون لپتاپ کلا تو یه کارخونه سر هم میشه پس قطعات حداکثر performane رو دارن
اینو تجربه ثابت کرده
و همینطور میدونید که کارت گرافیک و پردازنده طوری طراحی شده که کمترین مصرف رو داشته باشه در نتیجه مطمئنن کارایی همرده ی خودش در pc رو نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
اینو تجربه ثابت کرده
فکر نکنم چون لپ تاپ تو کارخونه سر هم میشه، دلیلی باشه که خیلی خوب باشه و حداکثر performance رو داشته باشن..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
فکر نکنم چون لپ تاپ تو کارخونه سر هم میشه، دلیلی باشه که خیلی خوب باشه و حداکثر performance رو داشته باشن..
اما نمیشه هماهنگی کامل قطعات رو هم ندیده گرفت.وقتی طوری طراحی شده که هر کدام از قطعات از درگاه خود و همین طور IRQ اختصاصی و باس های هماهنگ هستند به نظر بیشترین هماهنگی رو دارند.
همین طور در طراحی لب تاپ حداكثر تلاش شده است تا كمترین میزان مصرف انرژی رو داشته باشد كه همین موضوع باعث حداکثر performance میشود....
-
لپ تاپ ها بالاترین كارآیی رو دارن ولی هیچ وقت قویتر از كامپیوترهای دسك تاپ نیستن و قویترین لپ تاپ ها هم به پای كامپیوترهای رومیزی نمیرسن . این قطعات خیلی خوب کار میکنن اما معادل سازی غلطه . یک گیگابایت رم در لپ تاپ هرگز قدرتش برابر با همون مقدار در دسک تاپ نیست !!!!! در مورد سایر قطعات هم همین موضوع صادقه !
بعد هم من فكر میكنم این كامپیوتری كه شما خریدین به درد همه كاری میخوره بجز كار ویرایش عكس . البته بدرد میخوره ولی خیلی اغراق آمیزه !!!!!!! دلیلش هم اینه كه ویرایش عكس اصلن به چنین امكاناتی نیاز نداره . در واقع شما رفتین كامپیوتری خریدین كه برای كارهای مالتی مدیا و فیلم و میكس كردن و همینطور بازیهای كامپیوتری بیشتر به درد میخوره ! مثل این میمونه كه بخواهین با كامیون مسافر كشی كنین !!!!!! به هر حال خود دانید ولی این كامپیوتر فقط یه خرید تجملی بوده و بیش از اونچه كه نیاز واقعی بوده براش خرج شده مخصوصن كارت گرافیكی اون . كارت گرافیكی در پردازش عكس هیچ نقش آنچنانی نداره و فقط در رندر كردن تصاویر ویدئویی هست كه كاركردش مشخص میشه ! بعد هم نمیدونم مساله ویندوز ویستا رو هم در نظر گرفتین كه قطعاتتون با اون هماهنگی دارن یا از سوی سازنده ‘ درایورهای ویندوز ویستا ساپورت میشن ؟ به هر حال ویندوز اكس پی كم كم اما با قدرت داره از گردونه خارج میشه و چه بخواهیم چه نخواهیم ویندوز ویستا جایگزین خواهد شد !!! این سیستم برای ویندوز ویستا خوبه ولی ایا درایورهاش هم مناسبه ؟ مخصوصن مودم اون ؟! دایل آپ ؟ یا دی اس ال ؟؟؟؟
بعد هم به نظر من بهتر بود از پردازنده اینتل استفاده میكردین كه كارایی اون خیلی بهتره . هر چند هر دو خوب هستن ولی مثل تفاوت بی ام وی و مثلن ماكسیما میمونه !!! هر دو راه میرن و كار راه اندازن ولی كیفیت قطعات حرف اول رو میزنه ! اونهم پردازنده Core 2 نه Core Due که با هم زمین تا آسمون فرق دارن . در ضمن برای پردازنده های ای ام دی كارتهای گرافیك ای تی آی مناسب هستن و بالاترین كارآیی رو دارن و اگه تو سایتش هم برین میبینین که ای ام دی اونو ساپورت کرده بطور کامل . برعكسش برای پردازنده های اینتل كارتهای گرافیك ان ویدیا مناسبن . نمیدونم چیپ ست این كارت شما چیه ولی اینها هم فاکتورهای مهمی هستن كه باید بهش توجه داشت !!!
در مورد دی وی دی رام هم اصلن موافق نیستم ! بهتر بود از یه دی وی دی رایتر استفاده میكردین كه 4 تا كار رو با هم انجام میده و خریدش به صرفه تره !! رایت سی دی و دی وی دی و خوندن دی وی دی و سی دی !
پاورتون اگه واقعن خروجی برقش همونی باشه که روش نوشته , مناسبه و کافیه ولی در 90% موارد چنین چیزی صحت نداره . هر چند باید به فاکتورهای کمبود برق دقت کنین و شایعات رو کنار بذارین . وقتی افت برق پیدا میشه کامپیوتر هنگ میکنه , صدای غیر عادی در هنگام روشن کردن کامپیوتر و سکته وسط اجرای بعضی برنامه های سنگین ایجاد میشه و گاه کامپیوتر بدون دلیل ریست میشه و حتا کند شدن و پایین اومدن کارآیی سیستم . بوی سیم سوخته خقیقی هم از قسمت خنک کننده پاور به مشام میرسه که اینها از عوارض کمبود برق بصورت مشهود هستن . باقی روشها هم با اندازه گیریهای فنی مشخص میشه ! ولی با همه اینها مشکلی نباید باشه چون مودم شما احتمالن اسکترنال هست . پردازنده هم کم مصرفه و فقط هم یک درایو دی وی دی دارین .
در مورد مانیتور هم بهترین رو بگیرین همیشه ! چشم تنها عضو بدنه که دائم در کامپیوتر کار میکنه و کیفیت رنگ هم برای کار با عکس مناسبه . اگه پول دارین سراغ پلاسما برین ولی اگه سنگینه سراغ ال سی دی های سونی یا سامسونگ ! کارتون هم اگه دائم ویرایش عکس هست که 19 اینچ وگرنه 17 . به مگاهرتز ساپورت شده از طریق مانیتور خیلی دقت کنین هر چقدر فرکانسش بیشتر باشه بسامد تولید شده کمتر میشه و در نتیجه چشم کمتر آسیب میبینه و خسته میشه !!!! ترجیحن 85 مگاهرتز به بالا !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
جناب امدادی به نظر بنده شما سیستم جالبی رو برنداشتید.
کارت گرافیک از مارک خیلی معتبری نیست.hp هم زیاد ODD های خوبی نمی زنه مخصوصا با این قیمت زیاد(دی وی دی رام های بهتری با مارک های بهتر هستند که فقط 30 تومان قیمت دارند).cpu رو هم به نظر من می تونستید 6000 بگیرید و به جای اون مادربورد رو m2n32 بر می داشتید که نظیر نداره و 40 تومن ارزونتره.
وضع پاور شما مخصوصا با این کارت گرافیک پرمصرف حتی از آقا بابک هم بدتره و این سیستم نیاز به یک پاور 580 داره.راستی این مودم رو اسمشو اصلا نشنیده بودم!
من راستش تا حالا فكر میكردم محصولات Leadtek و Winfast كه هر دو مال كمپانی Foxccon هستند ماركهای معتبری هستند .
برای مادربورد منظورتون M2N32 Deluxe كه قیمت 200 تومان داره ؟ --- خوب این مادربورد هم كه خرداری شده فكر كنم نسخه بهتر و كامل تر همونیكه شما میگید .
در مورد پاور هم كه تا حالا مشكلی نبوده ولی فكر كنم حق با شماست --- هرچی خوب قوی تر بهتر
اما در مورد مودم من اسمشو شنیده بودم و نكته اینجاست كه ویندوز ویستا به راحتی شناختش بدون اینكه درایور یا نرم افزار مخصوصی بخوادش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
حالا که خرید انجام شده و کار تمومه میشه کمی با حدس و گمان هم نظر داد ؛ چون گفتن از خوبی و بدی های سیستم با شماست که از اون استفاده می کنید ....
سیستم قوی و خوبی باید باشه ؛ بجز گرافیکش بقیه قطعات اصلی خوب هستن ؛ گرافیک هم نه اینکه خوب نباشه اما همین جوری نمیشه درباره اش نظر داد مثل رم ؛ بهتر بود پاور قوی تر از این باشه اما با همین هم و بدون ارتقا سیستم مشکلی نخواهید داشت
اما میشه گفت خیلی حساب شده قطعات رو انتخاب نکردید ؛ این مادربرد محشر 250 تومنی زمانی ارزش هاش هویدا میشه که از خاصیت SLI اون استفاده کنید و دو تا گرافیک درجه یک !! روش سوار کنید ..... وگرنه با کمی اغماض میشه گفت که الان بخشی از پولتون رو دور ریختید ؛ اگر هم بعدا سیستم رو ارتقا بدید بعیده که پاور بتونه جوابگو باشه
اپتیکال درایو های HP خوبن اما توی ایران شناخته شده نیستن ؛ ظاهرا قلابی هاشون هم اومده
اگه دو تا رم 1 گیگ گرفتید و از خاصیت Dual-channel DDR2 مادربردتون استفاده کردید که هیچ , اما اگه یه دونه رم 2 گیگی گرفتید اشتباه کردید .....
خوب یا بد بودن انتخاب رو هم باید با دیدن رم های تائید شده ایسوز برای این مادربرد مشخص کرد
راستش انتخاب مادربورد و گرافیك و دی وی دی رام با من بود
وقتی دیدم تو بازار این سری مادربورد هست خیلی خوشحال شدم چون همیشه تو اینترنت جزو بهترینها حساب میشده ----- و بیشتر هم بخاطر چیپست n590 که داره و سرعت و قابلیتهای اون در کارآیی هارد و رم و خوب مسلما کارت گرافیکهای SLI و پرفورمنس كل ---- اما داستان خرید كاملترین این سری مادربورد بیشتر بخاطر این بود كه سیستم یكطورایی قسطی خریداری شده بخاطر این ترجیح دادم كه مادربورد درست حسابی بگیرم تو شرایط سنگین تحویل پروژه ها مشكلی از بابت این قطعه حساس و تاثیر گذار نداشته باشیم.
البته من شنیده بودم اصولا چیپستهای n590 كارآیی بالاتری نسبت به 570 ها دارن و از طرفی قابلیتهای SLI در این 590 ها وجود داره و مادربوردی نیست كه 590 باشه ولی SLI نداشته باشه و ما ناگزیر در خرید این مادربورد ها هزینه این تكنولوژی رو میدهیم ( حتی اگر استفاده نكنیم)
نكته دیگه اینكه این مدل از مادربورد این سری ویستا ادیشن هستش
در مورد كارت گرافیك --همانطور كه گفتم من فكر میكردم برند خوبیه --- اما همانطور كه میدونید بهترین انتخاب در مورد كارت های گرافیك كه یك بالانسی از قیمت و كارآیی داشته باشند سری GT هستش و جالبه كه در موقع خرید تنها مارك موجود در بازار كه من تونستم پیدا كنم همین leadtek بود ---دوست داشتم Asus باشه كه هیج جا نداشتن
بله 2 ماژول رم خریداری شده
در مورد رایتر DVD هم با پرس و جویی كه كردم دیدم بهترین رایتری كه لایت اسكرایب هم داشته باشه همین مدله ---البته با اطلاعاتی كه من داشتم --- شاید هم نه ---ولی مدل 740 رو قبلا داشتیم و خوب مشكلی نبوده
ممنون از توجهتون
-
نقل قول:
اگر هم بعدا سیستم رو ارتقا بدید بعیده که پاور بتونه جوابگو باشه
من با همین سایت extreme power که خیلی هم کامله مصرف سیستم ایشان را حساب کردم و به عدد 450 رسیدم.
البته وقتی که سیستم به شدت ازش کار کشیده می شه (مثلا سر رندر)
بنابر این احتمال اینکه سر یک کار سنگین سیستم هنگ کنه زیاده.
تازه دقت کنید که همه پاور ها یک اثری دارند به نام Capacitor Aging . یعنی اینکه بعد از حدود 1 سال پاور شما کم کم ضعیف می شه و نمی تونه اون مقدار توانی رو که اول کار ارائه می داده جوابگو باشه.این مقدار بسته به کیفیت پاور حدود 10 تا 20 درصد است. بنابراین پاور شما تا 2 سال دیگه تبدیل به یک پاور 360 وات می شود و ...
نقل قول:
سلام
اینو تجربه ثابت کرده
همونطور که دوستان فرمودند قضیه برعکس است.تازه اولا کار با لپتاپ سخت تر از کار با pc است و دوما لپتاپ ها عمر کمتری دارند(این رو چند روز پیش یک شرکت خارجی بعد از یک سری آزمایشات بیان کرد.)
نقل قول:
بعد هم من فكر میكنم این كامپیوتری كه شما خریدین به درد همه كاری میخوره بجز كار ویرایش عكس . البته بدرد میخوره ولی خیلی اغراق آمیزه !!!!!!! دلیلش هم اینه كه ویرایش عكس اصلن به چنین امكاناتی نیاز نداره . در واقع شما رفتین كامپیوتری خریدین كه برای كارهای مالتی مدیا و فیلم و میكس كردن و همینطور بازیهای كامپیوتری بیشتر به درد میخوره ! مثل این میمونه كه بخواهین با كامیون مسافر كشی كنین !!!!!! به هر حال خود دانید ولی این كامپیوتر فقط یه خرید تجملی بوده و بیش از اونچه كه نیاز واقعی بوده براش خرج شده مخصوصن كارت گرافیكی اون . كارت گرافیكی در پردازش عكس هیچ نقش آنچنانی نداره و فقط در رندر كردن تصاویر ویدئویی هست كه كاركردش مشخص میشه !
دوست عزیز .درسته که کار اصلی من و بقیه ویرییش عکس است ولی این به این معنا نیست که نخواهیم کار دیگه ای با این سیستم بکنیم.
مثلا dvd ببینیم بازی کنیم و غیره.
نقل قول:
بعد هم نمیدونم مساله ویندوز ویستا رو هم در نظر گرفتین كه قطعاتتون با اون هماهنگی دارن یا از سوی سازنده ‘ درایورهای ویندوز ویستا ساپورت میشن ؟ به هر حال ویندوز اكس پی كم كم اما با قدرت داره از گردونه خارج میشه و چه بخواهیم چه نخواهیم ویندوز ویستا جایگزین خواهد شد !!! این سیستم برای ویندوز ویستا خوبه ولی ایا درایورهاش هم مناسبه ؟ مخصوصن مودم اون ؟! دایل آپ ؟ یا دی اس ال ؟؟؟؟
90درصد همه قطعاتی که توسط کارخونه های معتبر تولید می شوند با ویستا سازگاری دارند.
حتی اون محصولات قدیمی هم براشون درایور های ویستا ارائه میشه.
نقل قول:
بعد هم به نظر من بهتر بود از پردازنده اینتل استفاده میكردین كه كارایی اون خیلی بهتره . هر چند هر دو خوب هستن ولی مثل تفاوت بی ام وی و مثلن ماكسیما میمونه !!! هر دو راه میرن و كار راه اندازن ولی كیفیت قطعات حرف اول رو میزنه ! اونهم پردازنده Core 2 نه Core Due که با هم زمین تا آسمون فرق دارن .
دوباره همون بحث قدیمی...
راستی ما یک سری core 2 duo داریم که اسمشون به صورت Exxxx هست و یک سری core duo که ماله موبایل و لپتاپ هستند و اسمشون به صورت Txxxx هستش.
منظور شما کدومه؟
نقل قول:
در مورد دی وی دی رام هم اصلن موافق نیستم ! بهتر بود از یه دی وی دی رایتر استفاده میكردین كه 4 تا كار رو با هم انجام میده و خریدش به صرفه تره !! رایت سی دی و دی وی دی و خوندن دی وی دی و سی دی !
درسته که dvd writer همه کار ها رو انجام می ده ولی اگه زیاد از اون برای خوندن cd و dvd استفاده کنید کارایی خودشو در رایت از دست می ده.
پس یک rom هم لازمه.
نقل قول:
پاورتون اگه واقعن خروجی برقش همونی باشه که روش نوشته , مناسبه و کافیه ولی در 90% موارد چنین چیزی صحت نداره . هر چند باید به فاکتورهای کمبود برق دقت کنین و شایعات رو کنار بذارین . وقتی افت برق پیدا میشه کامپیوتر هنگ میکنه , صدای غیر عادی در هنگام روشن کردن کامپیوتر و سکته وسط اجرای بعضی برنامه های سنگین ایجاد میشه و گاه کامپیوتر بدون دلیل ریست میشه و حتا کند شدن و پایین اومدن کارآیی سیستم . بوی سیم سوخته خقیقی هم از قسمت خنک کننده پاور به مشام میرسه که اینها از عوارض کمبود برق بصورت مشهود هستن . باقی روشها هم با اندازه گیریهای فنی مشخص میشه !
ثابت شده پاور های گرین توان peak رو روی پاور می نویسند نه توان pmpo رو.پس جای نگرانی نیست.
فقط میزان مصرف رو اندازه بگیرید و پاور متناسب با اون رو بخرید.
نقل قول:
در مورد مانیتور هم بهترین رو بگیرین همیشه ! چشم تنها عضو بدنه که دائم در کامپیوتر کار میکنه و کیفیت رنگ هم برای کار با عکس مناسبه . اگه پول دارین سراغ پلاسما برین ولی اگه سنگینه سراغ ال سی دی های سونی یا سامسونگ ! کارتون هم اگه دائم ویرایش عکس هست که 19 اینچ وگرنه 17 . به مگاهرتز ساپورت شده از طریق مانیتور خیلی دقت کنین هر چقدر فرکانسش بیشتر باشه بسامد تولید شده کمتر میشه و در نتیجه چشم کمتر آسیب میبینه و خسته میشه !!!! ترجیحن 85 مگاهرتز به بالا !
تا اونجا که بنده می دونم تا حالا مانیتور پلاسما تولید نشده!
و هرچی بوده تلویزیون پلاسما بوده.اونم در سایز های خیلی بالا!
نقل قول:
من راستش تا حالا فكر میكردم محصولات Leadtek و Winfast كه هر دو مال كمپانی Foxccon هستند ماركهای معتبری هستند .
معتبر هستند ولی گیگا و ایسوس و بعضی مارک های دیگه مثل xfx بهترند.
نقل قول:
برای مادربورد منظورتون M2N32 Deluxe كه قیمت 200 تومان داره ؟ --- خوب این مادربورد هم كه خرداری شده فكر كنم نسخه بهتر و كامل تر همونیكه شما میگید .
درسته.
ولی به نظر بنده همون m2n32 کاملا نیاز هایی شما رو پاسخ میده و می تونستید این پول را بگزارید روی cpu که نتیجه بهتری بگیرید.
نقل قول:
در مورد رایتر DVD هم با پرس و جویی كه كردم دیدم بهترین رایتری كه لایت اسكرایب هم داشته باشه همین مدله ---البته با اطلاعاتی كه من داشتم --- شاید هم نه ---ولی مدل 740 رو قبلا داشتیم و خوب مشكلی نبوده
کلا NEC در این زمینه لایت اسکرایب بهتر عمل کرده و تقلبیش هم کمتره.البته hp هم خوبه واحتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد.به هر حال تفاوت ها اندکه ...
---------------------------------------------------
راستی به نظرتون رم های کینگستون چه طورند؟
تا چند سال پیش رم های خیلی معروفی بودند و همه کینگستون می گذاشتند ولی انگار حالا زیاد محبوبیت گذشته رو نداره.
ولی همین رم ها توسط asus و AMD توصیه شده اند.برای همینه که می پرسم.
-
سلام
نقل قول:
در مورد مودم من اسمشو شنیده بودم و نكته اینجاست كه ویندوز ویستا به راحتی شناختش بدون اینكه درایور یا نرم افزار مخصوصی بخوادش
تمام سخت افزار های معتبری که یکی دو سال قبل از هر ویندوز ارائه شده باشن , درایورشون در اختیار مایکروسافت قرار می گیره تا به همراه ویندوز عرضه بشن ؛ با نصب ویندوز هم همه درایور هایی که در اختیار مایکروسافت بودن روی هارد ذخیره میشن و در موقع لزوم در عرض چند ثانیه شناسایی و فعال میشن .....
نقل قول:
راستی به نظرتون رم های کینگستون چه طورند؟
تا چند سال پیش رم های خیلی معروفی بودند و همه کینگستون می گذاشتند ولی انگار حالا زیاد محبوبیت گذشته رو نداره.
ولی همین رم ها توسط asus و AMD توصیه شده اند.برای همینه که می پرسم.
کینگستون یه رم متوسط به بالاست که فروش خیلی خوبی هم داره ؛ اورجینال هاش با گارانتی سریر و انفورماتیک گستر هستن ؛ قلابی هاش هم که فراوونه
توی سایت کینگستون میشه با وارد کردن سریال از اورجینال یا قلابی بودن رم مطلع شد
از نکته های جالب رم های کینگسون اینه که معمولا اغلب مادربرد های گیگا و ایسوز و MSI و cpu های AMD و ... با اونها سازگارن و همیشه توی لیست رم های ریکامند مادربرد ها و cpu ها چند مدل از محصولات کینگستون هم هست
اینجا رو هم ببینید بد نیست :
کد HTML:
http://www.ictna.ir/companynews/archives/010563.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
در مورد پاور هم كه تا حالا مشكلی نبوده ولی فكر كنم حق با شماست --- هرچی خوب قوی تر بهتر
اما در مورد مودم من اسمشو شنیده بودم و نكته اینجاست كه ویندوز ویستا به راحتی شناختش بدون اینكه درایور یا نرم افزار مخصوصی بخوادش
عزیز foxcon معروفترین و بزرگترین تولید کننده ی برد خام در دنیاست و خیلی از مادربردها و قطعاتش توسط همین شرکت ساخته میشه و در سایر بردها استفاده میشند . لیدتک هم جزو کوچیکی از همین شرکت هستش . الان خود foxcoon تصمیم به تولید کارت گرافیک گرفته که اتفاقا جزو بهترینها هم هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Babak25
سلام،
دوست عزيز، دقيقاً بر خلاف تصور شما كارت گرافيك هيچ تأثيري در سرعت رندر (چه دو بعدي و چه سه بعدي) ندارد. كارت گرافيك تنها در RealTime Rendering مانند بازي هاي كامپيوتري و يا Viewportهاي برنامه هاي سه بعدي مؤثر است. در برنامه هاي گرافيك دو بعدي استفاده از RealTime Rendering بسيار كم است و در مواردي مانند جابجا كردن لايه اي روي لايه ديگر خودنمايي مي كند. در سرعت Final Rendering تنها سرعت CPU و RAM مهم است و نه هيچ چيز ديگر.
به همين علت است كه كارت گرافيك هاي سري GeForce و Radeon را (كه اساساً براي Game طراحي شده اند) با سرعت Render در Gameها مي سنجند(كه رندر RealTime است) و همچنين كارت گرافيك هاي سري Quadro و FireGL را (كه اساساً براي نرم افزارهاي سه بعدي طراحي شده اند) را با سرعت نوسازي تصوير در Viewport آنها تعيين مي كنند. ولي زماني كه صحبت از CPU مي شود، زمان Final Rendering (يا همان رندر نهايي و اصلي) معيار قضاوت قرار مي گيرد.
اما راجع به حجم RAM كارت گرافيك فرموديد. عرض شود بيش از حجم RAM كارت گرافيك، سرعت RAM آن مهم است به گونه اي كه در بعضي موارد كارت گرافيكي با 256 RAM سريعتر از همان كارت با 512 RAM بوده است. به اين علت كه شركت سازنده RAM مورد استفاده در 512 را با سرعت (يا اصطلاح فني آن RAMDAC) پايين تر تجهييز كرده است كه معمولاً هم چنين است. نتايج تست هاي مورد اشاره را مي توانيد در سايت هاي مرتبط بيابيد.
راجع به سرعت هارد هم متوجه منظور شما نشدم. قطعاً در اين مورد با بنده هم عقيده هستيد كه سرعت هارد در سرعت رندر كاملاً بي تأثير است ولي در هنگام خواندن فايل هاي سنگين (كه فايل هاي عكس يا كلاً فايل هاي BitMap از اين دسته اند بر خلاف فايل هاي سه بعدي كه حجم كمي دارند) خود را نشان مي دهد. ضمن اينكه احتمالاً منظور شما از هاردهاي RAID هاردهاي SCSI (بخوانيد اسكازي) است. چون RAID بحث سرعت هارد نيست بلكه Interface ميان دو يا چند هارد است. بدين معنا كه دو يا چند هارد Physical به يك هارد Logical تبديل مي شود.
تعامل CPU نيز با پل شمالي به عهده Mother Board Chipset و Main BUS برد اصلي است كه اجزاي ديگر در آن بي تقصيرند. لذا اگر مادربردي با چيپ ست مثلاً P965 داشته باشيم با همه اين مادربردهاي ديگري كه از اين چيپ ست استفاده مي كنند (حتي از شركت هاي توليدكننده مختلف) سرعت North Bridge BUS يكساني دارد.
زياده عرضي نيست،
خوش باشيد.
سلام
متاسفانه به علت سفر مكرر فرصت خواندن پست و پاسخگوئی نداشته ام .
در خصوص عرض یابی دوست عزیز از گفته های بنده .
1- كارت گرافیك تاثیر مستقیم در سرعت رندر و همچنین باز گشائی فایل های تصویری و نماشی آنها دارد .
( جهت اطمینان یك كارت گرافیك پي سي آي 4 مگ براي تست تقديم مي كنم كه مطمئن شويد)
2- ارزیابی كارائی كارت گرافیك در گیم به علت فشار بیشتر گیم بر گرافیك و استقبال بیشتر گیم رها از این نوع كارت ها است . نه به این معنی كه در سرعت پردازش عكس تاثیری نداشته باشد .
3- سرعت هارد در صورتی در سرعت رندر بی تاثیر است كه اینقدر رم داشته باشید كه وینوز را از دسترسی به حافظه مجازی بی نیاز كند( مثلا 4 گیگ ) در غیر اینصورت . متوجه كار بی وقفه هارد ( به نسبت میزان رم این طول زمان متفاوت است ) در هنگام رندر خواهید شد .
4- بهتر است در خصوص آرایه RAID و انواع آن مطالعه بیشتری داشته باشید . و بدانید كه RAID 0 در تئوري 100% و در عمل تا 80% سرعت انتقال داده را بالا ميبرد . ( خواندن و نوشتن ) .
چطور ممكن است ويندوز با 1 گيگ رم بدون همكاري حافظه مجازي ( همان هارد ) كارائي مناسبي داشته باشد .
ميتوانيد . جهت اطمينان اين حافظه را غير فعال كنيد و نتيجه را ببينيد . ( البته با دشتن رم بالا بهتر است اين گزينه غير فعال شود . )
5- اطمينان داشته باشيد چيپ 965 اليت گروپ با 965ًِDQ6 گیگا كارائی یكسانی ندارد .
نهایتا با توجه به اینكه راهنمائی های ما ممكن است سبب ورود خسارت به دوستان شود بهتر است دقت بیشتری بنمائیم . و برداشت های ذهنی خودمان را به عنوان اصول علمی تلقی نكنیم .
این تصور غلط را هم كه كارائی كارت گرافیكی بهتر فقط مختص بازی میباشد فراموش كنید . ممكن است تاثیر آن در بازی مشهود تر و ملموس تر باشد . اما به معنی بی تاثیر بودن در پردازش عكس نیست . فراموش نكنید . پردازش هر تصویری در مرحله اول وظیفه كارت گرافیك است .
-
نقل قول:
1- كارت گرافیك تاثیر مستقیم در سرعت رندر و همچنین باز گشائی فایل های تصویری و نماشی آنها دارد .
به نظر شما مثلا کارت 8800gt چيزي بيشتر از يک 7600gs يا 6600 يا 7300 براي پردازش عکس ارايه ميدهد؟
کارت گرافيکي به حداقل هايي براي نمايش عکس نيازدارد و طبيعي است کارت 4 مگي که براي بيتمپ 800*600 ساخته شده نميتواند کارايي لازم براي کاربرد امروزي را داشته باشد اما بحث اين است که سخت افزار و رم تعبيه شده براي رندر استاندارد سه بعدي چه کارايي براي پردازش يک فايل raw دارد
نقل قول:
پردازش هر تصویری در مرحله اول وظیفه كارت گرافیك است
برداشت من اين است نمايش هر تصوير ... آيا شما درايور خاصي سراغ داريد که از کارايي يک کارت گرافيکي در فتوشاپ استفاده کند؟
آيا امکان خاصي است که يک فايل تصويري را در هارد 2 کامپيوتر با دو کارت گرافيکي مختلف قرار دهيم و دو فايل تصويري متفاوت دريافت کنيم؟
البته من ميتوانم با تصور قابيلتهاي کارتهاي گرافيکي امکان دخالت آنها را در پردازش دو بعدي يا سه بعدي تصور کنم،اما تا جايي که اطلاع دارم نرم افزارها و درايورهاي موجود امکان استفاده از اين قابليتهاي بالقوه را ندارند
-
نقل قول:
چون RAID بحث سرعت هارد نيست بلكه Interface ميان دو يا چند هارد است. بدين معنا كه دو يا چند هارد Physical به يك هارد Logical تبديل مي شود.
همانطورکه جناب امير گفتند امکان افزايش عرض باند نيز در برخي مدهاي ريد وجود دارد
به اين شکل که مثلا 2 يا چهار هارد به صورت موازي و به نوبت مورد استفاده قرار ميگرند
معمولا عرض باندي که براي کنترلرهاي sata ذکر ميشود در حالت ريد با حداکثر تعداد ممکن هارد قابل دسترسي است
-
نقل قول:
داستان خرید كاملترین این سری مادربورد بیشتر بخاطر این بود كه سیستم یكطورایی قسطی خریداری شده بخاطر این ترجیح دادم كه مادربورد درست حسابی بگیرم تو شرایط سنگین تحویل پروژه ها مشكلی از بابت این قطعه حساس و تاثیر گذار نداشته باشیم.
دو رويکرد در اين مساله وجود داره
(منظورم خريد مادربرد با حداکثر مشخصات)
يکي اينکه دستمون هميشه بازه و يا اينکه چون گرونترين محصول سازنده اي نظير اسوس يا گيگا هست پس بهترين کيفيت رو هم داره و ...
اما تجربه شخصي من اينه که مادر بورد شلوغ به دليل پيچيدگي و تعدد قطلعات (که مسلما همه آنها هميشه مورد نياز نيستند) معمولا بيشتر دچار مشکل ميشه
تصور قصه هم پيچيده نيست ... توان مصرفي بيشتر، سختي دستيابي به ليات ايده آل و ... بروز مشکلات پيشبيني نشده
پيشنهاد من اينه که خصوصا در مورد دو برندي که نام بردم کمتر سراغ اين گزينه ها برويد ... اصولا کمتر سراغ اين دو برند برويد خاصه از گيگابايت پرهيز کنيد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
سلام
متاسفانه به علت سفر مكرر فرصت خواندن پست و پاسخگوئی نداشته ام .
در خصوص عرض یابی دوست عزیز از گفته های بنده .
2- ارزیابی كارائی كارت گرافیك در گیم به علت فشار بیشتر گیم بر گرافیك و استقبال بیشتر گیم رها از این نوع كارت ها است . نه به این معنی كه در سرعت پردازش عكس تاثیری نداشته باشد .
3- سرعت هارد در صورتی در سرعت رندر بی تاثیر است كه اینقدر رم داشته باشید كه وینوز را از دسترسی به حافظه مجازی بی نیاز كند( مثلا 4 گیگ ) در غیر اینصورت . متوجه كار بی وقفه هارد ( به نسبت میزان رم این طول زمان متفاوت است ) در هنگام رندر خواهید شد .
4- بهتر است در خصوص آرایه RAID و انواع آن مطالعه بیشتری داشته باشید . و بدانید كه RAID 0 در تئوري 100% و در عمل تا 80% سرعت انتقال داده را بالا ميبرد . ( خواندن و نوشتن ) .
چطور ممكن است ويندوز با 1 گيگ رم بدون همكاري حافظه مجازي ( همان هارد ) كارائي مناسبي داشته باشد .
ميتوانيد . جهت اطمينان اين حافظه را غير فعال كنيد و نتيجه را ببينيد . ( البته با دشتن رم بالا بهتر است اين گزينه غير فعال شود . )
5- اطمينان داشته باشيد چيپ 965 اليت گروپ با 965ًِDQ6 گیگا كارائی یكسانی ندارد .
نهایتا با توجه به اینكه راهنمائی های ما ممكن است سبب ورود خسارت به دوستان شود بهتر است دقت بیشتری بنمائیم . و برداشت های ذهنی خودمان را به عنوان اصول علمی تلقی نكنیم .
این تصور غلط را هم كه كارائی كارت گرافیكی بهتر فقط مختص بازی میباشد فراموش كنید . ممكن است تاثیر آن در بازی مشهود تر و ملموس تر باشد . اما به معنی بی تاثیر بودن در پردازش عكس نیست . فراموش نكنید . پردازش هر تصویری در مرحله اول وظیفه كارت گرافیك است .
جناب Amir33000
فرمایشات شما با اندوخته های ناچیز ذهنی بنده در 15 سال اخیر در تضاد است. آنها را مطرح می کنم تا اشتباهاتم روشن شود.
داستان کارت گرافیک تا جایی که من می دانم از این قرار است:
کارت گرافیک اطلاعاتی را بواسطه و با دستور CPU از RAM دریافت می کند و پس از تبدیل به سیگنال تصویر به مانیتور می فرستد.
ساده ترین فرم این موضوع دریافت کد های اسکی در قالب حافظه بایت بوده که بصورت کاراکتر رو صفحه نمایش نشان داده می شده. در راستای پیشرفت تکنولوژی و ارتقای نیاز کاربران و افزوده شدن مودهای پیشرفته تر گرافیک که مهم ترین سمبل آن CAD بوده کارتهای گرافیکی هم پیشرفت می کنند.
حساس ترین ارتقای قابلیت در کارتهای گرافیک این بوده که وظایف آنها بر دوش CPU نباشد و عملیاتی نظیر اجرای توابع و فرمولهای ریاضی و تبدیل فرمول به پیکسل را خودشان انجام دهند. پس GPU پیشرفت کردند تا هم بار CPU را بکاهند و هم کار بهتر و سریعتر انجام شود. ضمن اینکه Graphic Processor Unit فوق نیازمند RAM بود . پس RAM هایی جداگانه برای آنها تعبیه شد تا حافظه اصلی دستگاه برای سایر کاربردها آزاد باشد.
فقط کافی است تا کارت گرافیک بیش از حد قدیمی نباشد (کارتهای با گذرگاه AGP و PCIE جدید حسوب می شوند) تا بدانیم سربار CPU نیست. ضمن آنکه قابلیتهای OpenGL و مانند آن فقط در هنگام نمایش تصاویر سه بعدی نقش بازی می کنند. بخش عمده قیمت و قابلیتهای کارتهای گرافیک به Realtime Rendering آنها برمی گردد.
خلاصه کلام:
___ کارت گرافیک در پردازش (مثلا اجرای دستور Motion Blur) عکس (فایل BitMap و محیط فتوشاپ یا مانند آن) هیچگونه نقشی ندارد.
___ کارت گرافیک در Rendering انیمیشن و تولید فایل فیلم مربوطه هیچ نقشی بازی نمی کند.
___ همین اندازه که کارت گرافیک قادر به تولید رزولوشن بالا در فرکانس بالا باشد و پورت DVI در صورت نیاز داشته باشد و وظایف پردازش و نمایش خود را سربار CPU و RAM نکند (که تمام کارتهای گرافیک امروزی اینچنین هستند.) برای کاربری عکاس دیجیتال کاملا کافی است.
و اما RAID
RAID 0 قطعا در سرعت خواندن و نوشتن موثر است. اما من هنگام کار در این مود احساس افزایش سرعت خواندن و نوشتن 1.8 برابر را نداشته ام. اگر منبع علمی معتبری برای این موضوع دارید ممنون میشم ارائه بفرمایید.
CHIPSET
شرکتهای معدودی چیپ می سازند که برای اینتل همانطور که می دانیم معتبر ترینش اینتل است. چیپ 956 هم 956 است. اما این فرمایش شما صحیح است که نحوه بکار گیری آن معماری های متفاوتی دارد که در سرانجام بازده کلی Motherboard بی تاثیر نیست.
-
سلام
به نظر من برای این قضیه کارت گرافیک بهتره برای به نتیجه رسیدن بحث یکی از دوستان که یک سیستم متوسط رو به بالا داره , و می تونه یه کارت دیگه غیر از کارت خودش قرض بگیره این قضیه رو امتحان بکنه.
یعنی بیاد یک action بسازه در فتوشاپ (که مثلا 2 تا فیلتر سنگین رو پشت سر هم روی یک فایل raw اجرا می کنه) و زمان طول کشیدن این اکشن رو اندازه بگیره.بعد یه کارت گرافیک قویتر رو برداره و همین کار رو تکرار کنه.البته باید سعی کنه شرایط یکی باشند یعنی مثلا کامپیوتر رو ری استارت کنه بعد فتوشاپ رو اجرا کنه تا فقط فتوشاپ باز باشه و برنامه دیگه ای در حال کار کردن نباشه(البته اگر یک آنتی ویروسی چیزی اون پشت باشه بعد نیست چون شرایط واقعی تر می شه.).
در ضمن کارت گرافیک ها نباید خیلی تفاوت داشته باشند.(نه اینکه یکدوم 4 مگ باشه یکی 128 ) همچنین باید از یک مارک باشند.مثلا GIGABYTE- NVIDIA GeForce 7600GT با GIGABYTE- NVIDIA GeForce 7100GS که اولی 256 هست با قیمت 150 و دومی 128 توربوکش با قیمت 50.یعنی یک سوم!
به نظرم اگه اختلاف کمتر از 15 درصد باشه تاثیر خاصی نمی توان برای کارت گرافیک در نظر گرفت.باتوجه به اینکه در این آزمایش احتمالا حدود 5 درصد خطا وجود دارد!
مرسی
آرمان
-
چه خوب شد این تاپیک رو دیدم. خیلی تو اینترنت چرخیدم و دنبال چنین بحثی بودم
این بحث کارت گرافیک موضوعی هست که بشدت ذهنمو به خودش مشغول کرده!
اولش فکر می کردم که هر چه کارت گرافیک قویتری تهیه کنم نتیجه خیلی بهتری داره. برنامه های مورد استفاده من اینا هستند:
AUTOCAD 2D&3D
3D MAX
PHOTOSHOP و LIGHTROOM و غیره
DVB
ولی با پرس و جوی مختصری که کردم دیدم چندان هم مصداق نداره. چندان هم اهل گیم و این صحبتها نیستم اما می خوام سیستمی که می گیرم تا 2 3 سال نیازها رو برآورده کنه و کم نیاره.حالا می خوام بدونم نقطه اپتیموم کجاست؟ سراغ کدوم نسل از کارتهای گرافیک برم که تقریبا جامع و مانع باشه!!!!!
یه سوال دیگه هم دارم: با فرض قیمت یکسان مثلا GeForce 8400 GT 512 MB عملکرد بهتری داره یا GeForce 8500 GT 256 MB ؟ (متناسب با کارهایی که من از سیستم می خوام)
با تشکر از دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
اولش فکر می کردم که هر چه کارت گرافیک قویتری تهیه کنم نتیجه خیلی بهتری داره. برنامه های مورد استفاده من اینا هستند:
AUTOCAD 2D&3D
3D MAX
DVB
ولی با پرس و جوی مختصری که کردم دیدم چندان هم مصداق نداره. چندان هم اهل گیم و این صحبتها نیستم اما می خوام سیستمی که می گیرم تا 2 3 سال نیازها رو برآورده کنه و کم نیاره.حالا می خوام بدونم نقطه اپتیموم کجاست؟ سراغ کدوم نسل از کارتهای گرافیک برم که تقریبا جامع و مانع باشه!!!!!
یه سوال دیگه هم دارم: با فرض قیمت یکسان مثلا GeForce 8400 GT 512 MB عملکرد بهتری داره یا GeForce 8500 GT 256 MB ؟ (متناسب با کارهایی که من از سیستم می خوام)
با تشکر از دوستان
سلام
جامع و مانع که نداریم ؛ اما توی انتخاب یه کارتی که جامع و کامل باشه مموری سایز شاید پارامتری باشه که کمترین اهمیت رو داشته باشه و پارامتر های مهمتر اینا هستن که باعث تفاوت محسوس در عملکرد ها میشن :
core clock , memory clock , memory bus , pixel pipeline
سازگار بودن کارت با مادربرد هم عامل مهمیه که کمتر بهش توجه میشه
-
افشین جان به نظر من 8600GT 256MB برای شما انتخاب بسیار مناسبی همونطور که انتخاب خودم هم بود
هم DirectX 10 رو ساپورت میکنه هم کاملا مناسبه واسه ویستا
تازه اگر یه زمانی خواستی یه گیم جدید هم بازی کنی مطمئن باش که از پسش بر میاد و کم نمیاره .
پس بین اون دو تا گزینه با توجه به کارهایی که قراره انجام بدی فقط 8600GT ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
AUTOCAD 2D&3D
3D MAX
DVB
با تشکر از دوستان
با عرض سلام دوست عزیز برای داشتن سرعت بیشتر باید سخت افزار قویتری داشته باشیم.وقطعاتی دارای اورکلاک مناسب.مطمعن باش کامپیوتر رو نباید به نیازهای فعلی خرید.در این مورد با هیچ یک از دوستان هم عقیده نیستم.که برای فلان برنامه کارت فلان کافیست.
1.باید قطعاتی رو انتخاب بکنی که هم خوانی کاملی با ویستا داشته باشند.چون بالاخره همه دنیا بسوی اون خواهند رفت.البته مک ولینوکس رو نباید فراموش کرد.
2.اولین قسمت کارتی با ساپورت DX10 حداقل 8600GT حدود 150000 ت
3.رم حداقل 2 GB پتریوت 70000
4.CPU 2.4 ترجیحا 2 هسته ای با حداقل 1 مگا بایت کش.AMD بهترین انتخاب در زیر 200 دلار.
5.همخوانی چیپست مادربورد با سایر قطعات.
6.اصلا هیچ وقت نگید گیم بازی میکنید یا نه.در سیستم های امروزی گیم معیاری برای همخوانی عالی وقدرت سیستم .
در اخر کلام مثلا برای بازی کرایسیس در حد 1920.1200 در اخرین جزئیات باید 5000 دلار هزینه کرد.پس این گیم معیاری برای قدرت سیستمه.البته فردا را که دیده؟
پس امروز با کمی هزینه بیشتر ودقت در خرید بهترین صرفه جویی رو بکنید.مطمئن باشید پشیمون نمیشید هرگز.
دقیقا در حداقل با اقای محمد فخار هم عقیده ام.بدون کوچکترین تردید.
-
سلام
جدول های مقایسه ای انویدیا برای کارت گرافیک های سری جی فورس 8
[IMG]http://i27.*******.com/2z49yep.jpg[/IMG]
[IMG]http://i25.*******.com/bi07d4.jpg[/IMG]
-
سلام
اولا که بابت تاخیر در پاسخگویی، ..... معذرت!
ثانیا تشکر از تک تک عزیزانی که راهنمایی فرمودند
نقل قول:
جامع و مانع که نداریم ؛ اما ........
kouhsar جان با قسمت اول بحثت کاملا مخالفم ضمن اینکه بقیه حرفاتو قبول دارم از نظر شما آیا برای کسی که با سیستمش فقط فیلم می بینه و نهایتا اینترنت استفاده می کنه می شه جیفورس 8800 جی تی ایکس رو توصیه کرد؟ بله نمیشه. از طرفی هم نمیشه کارتهای 4مگ 10 سال پیش رو تجویز کرد. منظورم از بیان این مثال ساده اینه که بر فرض دوستان امثال کارتی رو که ذکر کردم رو واسم تجویز نکنند (8800) هرچند که در خوب بودن این کارتها هیچ شکی نیست اما واسه کار من زیاده.....
ضمنا kouhsar جان با توجه به پارامترهایی که مطرح کردی کارت XFX 8600GT چطوره؟
نقل قول:
افشین جان به نظر من 8600GT 256MB برای شما انتخاب بسیار مناسبی همونطور که انتخاب خودم هم بود
هم DirectX 10 رو ساپورت میکنه هم کاملا مناسبه واسه ویستا
تازه اگر یه زمانی خواستی یه گیم جدید هم بازی کنی مطمئن باش که از پسش بر میاد و کم نمیاره .
محمد جان موقتا اطاعت امر شد اگر کسی از دوستان با استدلال مناسبی این گزینه رو رد نکنه پیشنهاد شما نامبر وان هست.
بهرنگ خان ممنون در برخی از گزینه ها با شما موافقم
خب سیسیتم پیشنهادی اولیه رو که در نظر گرفتم معرفی کنم تا دوستان راهنمایی کنند.
یه خواهشی هم دارم. اگر قطعه ای را رد یا توصیه می کنید، لطفا دلیلش رو هم ذکر کنید که بیشتر جنبه علمی پیدا کنه و انتخاب معقولانه تری داشته باشیم. بعنوان مثال من قلبا ارادت خاصی به ایسوس دارم اما الان که می خوام سیستم بگیرم با توجه به بودجه و مدلهای موجود در بازار به مادربوردهای گیگا متمایل شدم (و خیلی خوشحال خواهم شد اگر کسی با دلیل بتونه این گیگا رو رد کنه و ایسوس رو بنشونه سر جاش)
بودجه: حدود 650 بدون مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر (فقط کیس)
CPU:Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
MB: Gigabyte - P35-DS3L
GRAPHIC: XFX 8600 GT 256 MB
RAM:Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
HDD: Samsung 500GB SataII 16MB BF 7200RPM
خوب، یه پاور مناسب و یه کیس خوشگل هم خودتون پیشنهاد بدین
من قیمتها رو از سایت رایان ورداشتم که ظاهرا از قیمت کف بازار کمی بالاتره اگه کسی از دوستان اطلاعات دقیقتری داره ممنون می شم ارائه کنه
موفق و پیروز باشید
-
به نظر من اگه گیم کار نمیکنی 8600 نگیر قیمتش بالاست و فقط به درد آور کلاک میخوره، من 8500 leadtek دارم هم DirectX 10 رو به صورت سخت افزاری ساپورت میکنه هم 512 هست هم ارزونتره با آور کلاک میتونی اونو به 8600 نزدیک کنی البته مدل GT ...,ولی در لیست فوق نیست..
کد:
http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=349
در مورد کارت DVB هم نیازی به گرفیک قوی نداره ، مهم CPU و رم هست (به جهت MPEG2 بودن دریافتتون و تایم شیفت)...
مادر برد رو بیشتر دقت کن ببین ilink رو خودش ساپورت میکنه یا نه؟
منDQ6 P35 گرفتم که ilink رو خودش ساپورت میکنه ولی دو تا اسلات پی سی آی بیشتر نداره که یکیش رو DVB گرفته یکیم مودم.
-
با سلام خدمت حضار گرامی
می خوام یک سیستم برای پردازش عکس
بر اساس سی پی یو های اینتل ببندم
لطفا کمک وراهنمایی کنید ولیست قطعات پیشنهادی خود را بفرمایین
درضمن من مونیتور و اسپیکر و موس و کی برد را قبلا خریداری کردم
بودجه موجود برای سایر قطعات چهار صد هزار تومان است
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
-
در مورد گرافیک به 8800GT هم نگاهی بیندازید, باقیمتی پایین تر از 8800GTS کارایی بالاتری داره, به مدد پردازنده 65 نانومتریش. که همین موضوع باعث میشه مصرف کمتری داشته باشه و احتمال نیاز برای خرید پاور جدید کمتر بشه.
شما با برند Gainward میتونید در حدود 265 در تهران گیر بیارید !!
-
اقا افشین.
هردو green
1.پاور 480 وات real حدود 55 تومان .چون ممکنه بعدا یه کارت قوی تر بگیری.
2.کیس هم magnum گرین هم نقره ای داره هم سیاه.با سایر لوازم ست کن.حدود 30 هزار تومان.
البته یه نگاهی هم به 8800gt بکن چون قیمتش واقعا عالی شده.خصوصا مارکی که محمد عزیز گفتند خیلی مناسبه.امیدوارم بهترینو انتخاب کنی:biggriرn:
-
دوستان اگر مایل به خرید کارت گرافیک اعلا هستند، من هیچ اشکالی نمیبینم و اصولا به بنده ربطی ندارد.
فقط جهت اطلاع دوستانی که مبتدی هستند و از تاپیک بازدید میکنند باید عرض کنم:
عنوان تاپیک «سیستم کامپیوتری مناسب برای پردازش عکس» است، اما پستهای اخیر در مورد کارت گرافیک، پیکربندی حداقل یا متوسط را معرفی نمیکند و بیش از نیاز پردازش عکس است.
بهنظرم در پردازش عکس، تقریبا بجز رزولوشن و فرکانس مورد نظر برای ارسال به مانیتور یا داشتن دو خروجی سیگنال مانیتور، پارامتر بخصوص دیگری مطرح نیست. اگر اشتباه میکنم، تکمیل بفرمایید.
-
درست میفرمایید آقای هژیرآذر......اما دانستن اطلاعات مربوطه خالی از لطف نیست:cool:
-
-
هادی جان حق با شماست اما به نظر من بد نیست حالا که موقعیتش پیش اومده از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم
روح ا... جان همین هفته یه مطلب راجع به کارت گرافیک خوندم اونجا ادعا کرده بود که کلا سری 8500 با وجود پشتیبانی از Dx10 به دلیل قدرت پردازش کم تقریبا هیچ برتری نسبت به جیفورس های 7600 جی اس ندارند به همین علت رفتم سراغ سری 8600 که اچ دی ساپورت هم هستند
دوستان کسی در مورد رم های پاتریوت نظری نداره؟ (هادی جان فقط قراره گیر بدی؟ یه چیزی بگو :::big grin::: )
در مورد مادربورد هم اگه 4 تا نظر بدین بد نیست هم من دعاتون می کنم هم جناب تی تی تی !!! :::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
دوستان کسی در مورد رم های پاتریوت نظری نداره؟ (هادی جان فقط قراره گیر بدی؟ یه چیزی بگو :::big grin::: )
در مورد مادربورد هم اگه 4 تا نظر بدین بد نیست هم من دعاتون می کنم هم جناب تی تی تی !!! :::love2:::
والا من جرات نمیکنم خودم رو صاحبنظر در این زمینه بدونم، چشم. نظرم رو عرض میکنم. فقط دوستان توجه کنند اینها نظرات شخصی بنده است و یقینا میتونه غلط باشه و قطعا در برخی جاها با آنچه شنیدهاید یا حضرات پیاز سیبزمینی و برنج فروش سابق (کامپیوتر فروش فعلی) باب کردهاند، متفاوت باشد.
1- برند معتبر بخرید و گول ارزانتر بودن را نخورید. من قبلا ضررش را با خرید کارت گرافیک Gainward تجربه کردهام. ناسازگاری، مشکلات درایور و ...
2- گاهی البته (؟!) فروشندگان محترم برای فروش هر جنس نامرغوب یا مسئلهداری متوسل به هر دروغی با چاشنی قسم حضرت عباس خواهند شد.
3- شرکتهای اصلی گارانتی را بشناسید (هر چند در روز مشکل و دردسر، گلی به سر شما نخواهند زد) و قطعات را با گارانتیهای معتبر تهیه کنید. نه شرکتی که امروز هست و فردا کلاهبرداری میکنه و در دوبی وارد کار ساخت و ساز میشه!
4- گاهی گارانتیهای معتبر جنسهای نامرغوب (نامرغوب در برند یا کیفیت ساخت یا ...) وارد میکنند. (مصداق سؤاستفاده از نام خود و اطمینان مشتری)
5- رمهای پاتریوت تا اطلاع ثانوی (همه چیز در ایران لحظهای است) بسیار عالی هستند.
6- این همه خرج میکنید، یک دستگاه Tablet هم بخرید ببینید چه کیفی داره! این همان دستگاهی است که فروشندگان بیجهت اصرار دارند آنرا «قلم نوری» بنامند. ارزانترینش Genius و بهترینش Wacom است.
7- اگر کار گرافیک یا نقاشی دیجیتال نمیکنید، ارزانترین تبلت جوابگوی رتوش عکس خواهد بود.
8- کیفیت ساخت مادربوردهای گیگابایت ساخت چین موجود در ایران افت کرده است.
9- قابلیتهای چیپ اصلی بورد را بشناسید و بعد بورد را انتخاب کنید.
10- قطعه را هنگام خرید و در حضور فروشنده از نظر ظاهری و فیزیکی بدقت وارسی کنید.
11- در این بازار به پدر یا برادر خود نیز اطمینان نکنید و اصول را رعایت کنید.
12- برای پردازش عکس، هیچ چیز مهمتر از مقدار رم، باس آن و سرعت هارد دیسک نیست.
13- برای پردازش عکس، سیپییوهای فولکش در اولویت هستند.
14- اگر پشتیبانگیری از اطلاعات مهم را جدی نگیرید، جایی گریبان شما را خواهد گرفت.
15- معقولترین مدیا برای پشتیبانگیری در منزل هارددیسک اکسترنال است.
16- با این نوسانات برق وزارت نیروی دولت خدمتگزار، یوپیاس یا لااقل استابیلایزر را فراموش نکنید. فقط فاراتل! (اگر اوضاع مالی خیلی خوب است، برندهای خارجی)
17-
بقیهاش برای بعد...
پ.ن: همه مشاغل محترم هستند. اما وقتی کسی وارد شغلی شد باید از قبل اطلاعات کافی را کسب کرده باشد.
-
17- مادربوردهای Intel, Asus, Gigabyte, SuperMicro را به سایر بوردها ترجیح میدهم.
18- به هیچ عنوان رم با گارانتی شرکتی (گارانتی غیر اصلی) نمیخرم.
19- به هیچ عنوان رم Twinmos نمیخرم.
20- کارت گرافیک Asus و Gigabyte را ترجیح میدهم.
21- کیفیت ساخت، تکنولوژی و توان کافی منبع تغذیه (Power Supply) بسیار مهم است. بجز Green و AOpen مارک دیگری انتخاب نمیکنم.
22- کیبوردهای فراسو خوب بود و بسیار افتضاح شده است.
23- ماوسهای فراسو هنوز خوب است.
24- کیبورد و ماوس اعلا میخواهید: Logitech
25- درباره مانیتور در تاپیک مربوطهاش مفصل بحث شده است.
26- در روزگاری که دیویدی رایتر ها، سیدی های قدیمی را خوب نمیخوانند، سیدی رایتر سونی را بهتر از بقیه دیدهام. Asus روزگاری خوب بود و دیگر نیست.
27- بهترین دیویدی رایتر Plextor است و بعد از آن Pioneer
28- ...
-
سلام
نقل قول:
با توجه به پارامترهایی که مطرح کردی کارت XFX 8600GT چطوره؟
درباره اینکه کارت شما چه چیپی داشته باشه من نظری ندارم ؛ چون هم بحث عملکرد هست و هم قیمت و خودتون بهتر باید بتونید تشخیص بدید که چه کارتی براتون مناسبه ؛ اما درباره برندش میشه بحث کرد ؛ اگه طبق تست و ریویویی گرافیک xfx رو برای مادربرد گیگا در نظر گرفتید که هیچ اگر نه بهتره به کارتی از گیگا فکر کنید ؛ اینجا هم بحث سازگاری مطرحه و هم اینکه گیگا بار ها تا پله دوم بهترین تولید کننده کارت گرافیک هم بالا اومده و جزء بهترین هاست
مادر بردی که انتخاب کردید خیلی خوبه
رم پتریوت رم خوب و مرغوبیه اما خریدش اصلا توصیه نمیشه ؛ به چند دلیل ؛ و برای شما مهمترین دلیلش اینه که تائیدیه گیگابایت برای این مادر برد رو نگرفته و این یعنی با مادربرد شما سازگار نیست ؛ توی این لیست می تونید رم مناسب برای سیستمتون رو پیدا کنید :
کد HTML:
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf
دلایل دیگه اینه که توی بازار ایران پتریوت جا نیفتاده و معلوم هم نیست که در آینده هم جا باز کنه و یا حتی وارد بشه ؛ یعنی خریدش ریسکه ؛ اگه یه وقت و زمانی بخواهید رم رو ارتقا بدید ممکنه فروختنش سخت باشه و یا اینکه افت قیمتش خیلی زیاد باشه
توی خرید پاور حسابی سر کیسه رو شل کنید ؛ پاور قطعه خیلی مهمیه ؛ سری eps گرین واقعا مرغوبن و برق کمتری مصرف می کنن و با کاهش هزینه برق در آینده قیمت کمی بالای خودشون رو جبران می کنن
معمولا قیمت های اینجا به قیمت بازار نزدیک تره :
کد HTML:
http://www.tahlilvanashr.com/dayprice/p.asp
با تائید بخشی از حرف های هادی باید بگم که من هم کارشناس نیستم و این چیزایی که گفتم نتیجه سر و کله زدن با همون صنف پیاز و ذغال فروش سابق و تجربه شخصیه و ممکنه درست نباشه
-
28- همه مطالبی که گفتم رو فراموش کنید. یک دستگاه Apple بخرید و برای یکبار هم که شده مفهوم واقعی لذت کار کردن با کامپیوتر را تجربه کنید :::big grin2:::
29- دقت کنید لزوما تمام قابلیتهای یک چیپ اصلی مادربورد در مادربورد مورد نظر شما، فعال نیست. قابلیتهای مربوطه را در سایت تولید کننده محصول جستجو کنید، نه در بازار.
30- «میز و صندلی» بله. میز و صندلی! اگر بالای 4 ساعت در روز پای کامپیوتر هستید. اگر بالای 8 ساعت در روز پای کامپیوتر هستید (؟!) میز و صندلی مناسب مسئلهای بسیار بسیار جدی است و در ایران بسیار بسیار شوخی گرفته شده است.
31- صندلی مناسب گودی کمر و گردن را کاملا پر میکند. صندلی مناسب تراز باسن را پایینتر از زانو قرار میدهد. برای چرخش و بالا و پایین شدن روی اعصاب ناخن نمیکشد. (اگر یافتید لطفا به بنده هم اطلاع دهید)
32- ...
-
اگر سیستم را در معنای عام آن در نظر بگیریم به نکات نرمافزاری میرسیم...
32- از کرامات شیخنا ویلیام هنری گیتس سوم، سیستم عامل ویندوز است. سیستم کامپیوتری که برای کار شماست را از لحاظ نرمافزاری «انگولک» نکنید. هر نرمافزاری پیشنهاد شد نصب نکنید. واقعا آنچه مورد نیاز است را نصب کنید. وقتی رجیستری ویندوز شلوغ شد، بجز فرمت و نصب مجدد ویندوز راه دیگری نیست. این هدیه آسمانی حتی خودبخود هم آمادگی دارد تا دچار مشکل شود.
33- فقط آنچه میشناسید و واقعا نیاز دارید را نصب کنید. (چون مهمه و بسیار مستعد فراموش شدن، تکرار کردم!)
34- آنتی ویروس (تا این تاریخ): اگر سیستم شما قوی است از Norton استفاده کنید و در غیر اینصورت Nod32
35- برای نصب ویندوزهای جدید خیلی اشتیاق نشان ندهید. صبر کنید تا مشکلاتش برطرف شود.
36-...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ttt
با سلام خدمت حضار گرامی
می خوام یک سیستم برای پردازش عکس
بر اساس سی پی یو های اینتل ببندم
لطفا کمک وراهنمایی کنید ولیست قطعات پیشنهادی خود را بفرمایین
درضمن من مونیتور و اسپیکر و موس و کی برد را قبلا خریداری کردم
بودجه موجود برای سایر قطعات چهار صد هزار تومان است
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
سلام
cpu : Intel Dual Core E2160 - 1.8GHz / 80
motherboard : ASUS P5B-MX / 90
hard : SAMSUNG or HITACHI -SATA 2 - 250 GB+ / 65
ram : 2 x KINGSTON KVR800D2N5/1G / 32 x 2
power : GREEN GP380A / 38
dvd writer : LG 20X / 38
case : green / 30
-
سلام
دوستان من یک راهنمائی برا بستن سیستم میخواستم البته یکم فوری(چون سیستم خودمو رد کردم و فردا باید تحویل بدم) و بعدش دیگه دسترسی به شما ندارم تا سیستم جدید
اول سیستم قدیمی خودم
MB-giga 8i945
cpu - 3400 dual core 4 MB pentium D
grafic - Sparcle geforce6600
ram -appacer 2 GB
dvb - ss2
hdd -200GB maxtor
حالا سوالم اینه که با بودجه تا 800 تومان برا این قطعات بهترینها را (حرفه ای) را بگین
1-مادر بورد ترجیحا اسوس
2-سی پی یو اینتل
3- گرافیک _چون اهل بازی هستم
4-هارد بهترین برند فعلی (ظاهرا مکستور دیگه چنگی نمیزنه؟)
5- مودم
رم و پاور و کیس نمیخوام چون دارم فقط برا همون 5 مورد اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم
سوال بعدیم اینه ایا مادر بورد اسوس اسکای استر2 راساپورت میکنه و مشکلی نداره باهاش
الان به من cpu quad core 8 MB پیشنهاد شده با قیمت 320 این خوبه؟
ببخشید زیاد شد منتظر جواب شما دوستانم
-
Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz :202
Abit IP35-PRO :145-160
patriot 2gb 800 :80-90
BFG 8600GT OC 256MB DDR3 :150-170
Western digital 320G :?
-
اگر Gamer هستی که فقط Nvidia 8800
سری 9xxx هم خوبه.
در مورد رم هم باید بگم که OCZ . باز هم اگه گیمیر هستی انتخابهای بسیار زیادی در OCZ داری. Dual Channel باشه .
در مورد رم هیچ وقت ماک های نامعلوم نخرید.
در مورد هارد هم که خودتون فرمودید و من هم پیشنهاد میکنم Western Digital تهیه کنید.
نفرمودین CPU 2 هسته ای یا 4 هسته ای ؟
-
با توجه به اینکه سری جدید CPU های اینتل با ریز معماری جدید Intel Nehalem microarchitecture معرفی شده و حدود 30- 45 روز دیگر رسما به بازار می آید . احتمالا قیمت CPU های فعلی کاهش خوبی خواهند یافت.
اگه میتونی یکم صبر کن !
فقط یه کوچولو بگم که در این سری از CPU های اینتل کنتلر حافظه در خود CPU است !!(IMC) یعنی دیگه Front Side Bus رو فراموش کنید !!!
البته قبلا AMD این تکنولوژی رو برای ساخت Cpu هاش استفاده کرده بود.(AMD’s HyperTransport)
برای اطلاعات بیشتر :
http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_3
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=3326
http://arstechnica.com/articles/paed...ut-nehalem.ars
بررسی یکی از CPU های این خانواده از سایت Tom's Hardware
http://www.tomshardware.com/news/int...core,5854.html
-
حتما خبر عرضه محصولات جدید Apple را شنیدهاید که اتفاقا در بین جماعت عکاسان نیز بازتاب های فراوانی داشته است:
کد:
http://www.macworld.com/article/1360...0/macbook.html
http://www.macworld.com/article/1360...acbookair.html
http://www.macworld.com/article/1360...acbookpro.html
http://www.apple.com/macbook/
http://www.apple.com/macbookpro/
http://www.apple.com/displays/
علاوه بر سیستمهای اپل که همواره مورد اقبال عکاسان بوده است، مانیتور جدید Cinema Display با LED backlight نیز بسیار جذاب است.
همچنین نکته جالب دیگر، touch pad - trackpadهای جدیدی که در مکبوکها کار گذاشته شده است و خواص جالبی در کار با چند انگشت دارد. ویدیوی زیر را در این رابطه ببینید:
کد:
http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/72
مانیتورهای LED Backlight
http://www.akkasee.com/articles/12360/
-
سلام.برای پروسس لپ تاپ Dell Precision M4400 مناسب است؟با توجه به قیمت حدود 2.5 میلیونی آن انتخاب بهتری می توان داشت؟
مشخصات:
CPU: Intel Core 2 Duo T9600 (2.8 GHz, 6MB
RAM: 4 GB
H.D.D: 250++ GB
LCD: 15.4" WUXGA True Bright
VGA: nVidia Quadro FX770
15.4" high resolution displays including the 100% Adobe® Color Gamut RGB LED Display
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
light_darkness
سلام.برای پروسس لپ تاپ Dell Precision M4400 مناسب است؟با توجه به قیمت حدود 2.5 میلیونی آن انتخاب بهتری می توان داشت؟
مشخصات:
CPU: Intel Core 2 Duo T9600 (2.8 GHz, 6MB
RAM: 4 GB
H.D.D: 250++ GB
LCD: 15.4" WUXGA True Bright
VGA: nVidia Quadro FX770
15.4" high resolution displays including the 100% Adobe® Color Gamut RGB LED Display
دوست عزیز فکر نمیکنم برای پردازش عکس سیستمی به اون قدرت مورد نیاز باشه!
معمولا اون دستگاه رو کسایی میخرن که کار رندر و پروسس اونها چندین ساعت و بعضی وقتها چندین روز طول می کشه!
در ضمن اگه ظاهر دستگاه و امکانات مولتی مدیا براتون مهم هستش،شاید پرسیژن رو نپسندید!
البته کارت گرافیک و پردازنده و همچنین مونیتور اون با رزولوشن 1920*1200 (که البته شفاف نیست و هر کسی اون رو نمی پسنده)و سه سال گارانتی اون،این دستگاه رو بی رقیب میکنه!
اگه اون مقدار نمی خواید هزینه کنید من بهتون مدل زیر رو پیشنهاد میکنم که جدیدترین مدل دستگاه های دل هستش
Dell Studio XPS 1640
cpu:2.5 6m cache-fsb 1066
ram:4gb ddr3 1066
hdd:500
vga:ATI Radeon 3670 512mb
lcd:16.0 WXGA
که قیمت اون 1.750.000 تومان هستش.
که ظاهر خیلی زیباتر و امکانات مولتی مدیای قویتری داره
البته برای اولین بار دل رو این دستگاه به جای فینگر پرینت رید(استفاده از اثر انگشت بجای پسورد)از فیس دیتکتور استفاده کرده که وبکم کار شناسایی چهره یوزر رو برای لاگین کردن انجام میده!
البته ما به مشتریهای پریسژن به یه چشم دیگه نگاه میکنیم! $-) :::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
حتما خبر عرضه محصولات جدید Apple را شنیدهاید که اتفاقا در بین جماعت عکاسان نیز بازتاب های فراوانی داشته است:
کد:
http://www.macworld.com/article/1360...0/macbook.html
http://www.macworld.com/article/1360...acbookair.html
http://www.macworld.com/article/1360...acbookpro.html
http://www.apple.com/macbook/
http://www.apple.com/macbookpro/
http://www.apple.com/displays/
علاوه بر سیستمهای اپل که همواره مورد اقبال عکاسان بوده است، مانیتور جدید Cinema Display با LED backlight نیز بسیار جذاب است.
همچنین نکته جالب دیگر، touch pad - trackpadهای جدیدی که در مکبوکها کار گذاشته شده است و خواص جالبی در کار با چند انگشت دارد. ویدیوی زیر را در این رابطه ببینید:
کد:
http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/72
مانیتورهای LED Backlight
http://www.akkasee.com/articles/12360/
دوست عزیز
محصولات اپل در شاخه گرافیک همیشه از توانایی بالایی برخوردار بوده. و در میان چند گروه از جمله گرافیست ها از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. البته این مربوط به زمانی بود که این کامپیوتر از پردازنده های مختص اپل استفاده میکرد. در نسل جدید اپل پردازنده ها با ویندوز سازگار هستند به عبارتی از سی پی یو های اینتل در اپل استفاده شده و میتوان نسخه های ویندوز را روی آن نصب کرد. ولی در صورت استفاده از سیستم عامل اپل مجبور به استفاده از نسخه اصلی هر نرم افزار می باشید. حال می ماند طراحی بی کم و کاست اپل و سازگاری مطلق قطعات که بسیار مسئله مهمی است. و البته قیمت.
-
سلام
تا چند وقت پیش قبل از ویندوز ویستا و فوتوشاپ cs4 برای کارهای گرافیک دوبعدی یعنی کار با فوتوشاپ و برنامه های مشابه. فقط نیاز به پردازنده قوی و حافظه بسیار بالا بود . چون تمامی پردازش گرافیکی در سیستم عامل ویندوز با cpu انجام میشد. ولی در ویندوز ویستا این عمل از cpu گرفته شده و به کارت گرافیک محول شده تا هم توانایی ها بیشتر بشه و هم بار پردازش cpu کم بشه. مایکروسافت در فریم ورک جدید .net با استفاده از wpf این امکان رو برای برنامه نویسان گذاشته که از این امکان استفاده کنند و برنامههایی با گرافیک بالا و حتی سه بعدی طراحی کنند. آدوب هم در فوتوشاپ cs4 از این خاصیت استفاده کرده و استفاده از کارت گرافیک رو جایگزین cpu کرده است. با توجه به این دوستانی که قصد خرید سیستم دارند و میخواهند با ویستا و یا cs4 کار کنند حتما به این قضیه توجه کنند و در بودجشون کارت گرافیک خوب رو هم در نظر بگیرند.
-
از توجه و پاسخ دوستان ممنونم.بنظرم این لپ تاپ بیشتر به خاطر صفحه نمایشش برای کار پروسس مناسب است.(high resolution displays including the 100% Adobe® Color Gamut RGB LED Display) با توجه به اینکه کالیبره کردن نمایشگر لپ تاپ کاری سخت و در حد غیر ممکن است.شاید نیاز به صفحه نمایش مناسب جز الویتها در انتخاب یک لپ تاپ برای پروسس عکس می باشد.
-در مورد اپل بنده اطلاعاتی در مورد مدل های آن که در ایران عرضه می شود پیدا نکردم.از دوستان کسی راهنمایی کند ممنون می شوم.
-آقای مبین ممنون از پیشنهاد شما-فقط یک مورداینکه:Dell Studio XPS 1640 دارای lcd رویه شفاف (glossy) است.که برای استفاده در کار پروسس نه تنها حسن نیست که ایراد هم به شمار می رود.در ضمن زیاد به زیبایی لپ تاپ فکر نمی کنم.در مورد ضعف مولتی مدیای این مدل پرسیژن خصوصا اسپیکر های آن در چند جا مطالبی دیدم.ولی برایم در اولویت نیست.در ضمن چقدر قراره از شما تخفیف بگیرم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar220
دوست عزیز
محصولات اپل در شاخه گرافیک همیشه از توانایی بالایی برخوردار بوده. و در میان چند گروه از جمله گرافیست ها از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. البته این مربوط به زمانی بود که این کامپیوتر از پردازنده های مختص اپل استفاده میکرد. در نسل جدید اپل پردازنده ها با ویندوز سازگار هستند به عبارتی از سی پی یو های اینتل در اپل استفاده شده و میتوان نسخه های ویندوز را روی آن نصب کرد. ولی در صورت استفاده از سیستم عامل اپل مجبور به استفاده از نسخه اصلی هر نرم افزار می باشید. حال می ماند طراحی بی کم و کاست اپل و سازگاری مطلق قطعات که بسیار مسئله مهمی است. و البته قیمت.
خیر قربان!
چنین نیست که محبوبیت خاص اپل در بین گرافیست ها محدود به دورهی اپلهای غیر اینتلی باشد.
و
چنین نیست که در صورت استفاده از Mac OS X مجبور به استفاده از نسخهی اصلی هر نرمافزار باشیم.
و اما قیمت:
قیمت یک لپتاپ Apple MacBook Pro ارزان نیست، اما در بین لپتاپ های امروزی - با توجه به کاراییاش - فضایی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsad
سلام
تا چند وقت پیش قبل از ویندوز ویستا و فوتوشاپ cs4 برای کارهای گرافیک دوبعدی یعنی کار با فوتوشاپ و برنامه های مشابه. فقط نیاز به پردازنده قوی و حافظه بسیار بالا بود . چون تمامی پردازش گرافیکی در سیستم عامل ویندوز با cpu انجام میشد. ولی در ویندوز ویستا این عمل از cpu گرفته شده و به کارت گرافیک محول شده تا هم توانایی ها بیشتر بشه و هم بار پردازش cpu کم بشه. مایکروسافت در فریم ورک جدید .net با استفاده از wpf این امکان رو برای برنامه نویسان گذاشته که از این امکان استفاده کنند و برنامههایی با گرافیک بالا و حتی سه بعدی طراحی کنند. آدوب هم در فوتوشاپ cs4 از این خاصیت استفاده کرده و استفاده از کارت گرافیک رو جایگزین cpu کرده است. با توجه به این دوستانی که قصد خرید سیستم دارند و میخواهند با ویستا و یا cs4 کار کنند حتما به این قضیه توجه کنند و در بودجشون کارت گرافیک خوب رو هم در نظر بگیرند.
تصور میکنم کماکان وظیفهی پردازش اکثر ماتریسهای دو بعدی در فتوشاپ بر دوش CPU باشد.
چنانچه شما یا سایر دوستان مستنداتی از Adobe در رد این مطلب دارید، سپاسگزارم تا لینک دهید. :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
light_darkness
خیر ! اگر قرار است این بودجه در نظر گرفته شود انتخاب خیلی بهتری میتوان داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar220
ولی در صورت استفاده از سیستم عامل اپل مجبور به استفاده از نسخه اصلی هر نرم افزار می باشید. حال می ماند طراحی بی کم و کاست اپل و سازگاری مطلق قطعات که بسیار مسئله مهمی است. و البته قیمت.
دوست گرامی؛ برای استفاده از سیستم عامل مک او اس؛ به هیچ عنوان نیازی به استفاده از نسخه اصلی (!) نرم افزار نمیباشید. همه چیز مثل دنیای ویندوز با چند هزار تومان از پایتخت قابل تهیه است.
خیلی خلاصه عرض کنم:
به شخصه خیلی توصیه میکنم با این بودجه یکی از کامپیوتر های مک را تهیه نمایید. درست است که با همین پول میتوانید پی سی بخرید که قدرت پردازش اش فلان و بهمان است و غیره؛ ولی همه چیز قدرت پردازش نیست.
بالانس کلی سیستم؛ سر و کله نزدن با سیستم عامل های مایکروسافت که پر از ویروس و کرم و حشره و هزار چیز عجیب غریب دیگر هستند؛ استفاده خیلی ابتدایی از سخت افزار کامپیوتر در ویندوز تا مشکلاتی مثل کالیبره کردن مانیتور در سیستمهای پی سی همه باعث میشوند تا حرفه ایهای دنیا با مک کار کنند.
پیشنهاد میکنم اینجا رو بخونید:
کد:
http://www.apple.com/pro/profiles/
و روی فیلتر Photography کلیک کنید تا پروفایلهای مربوط رو ببینید.
شما با این بودجه میتونید این لپ تاپ رو بخرید:
کد:
http://www.apple.com/macbookpro/features-15inch.html
یا این دسکتاپ رو:
کد:
http://www.apple.com/imac/
در هر صورت توصیه میشه که بیشتر تحقیق کنید؛ مخصوصا وقتی میخواهید اینقدر پول خرج کنید.