نوشته اصلی توسط
Arman-UV
سلام
deniro جان فکر کنم این جدوله یه مشکلی داره.چیپ 975x جدیدتر و بهتر از 965 است و باس ddr 800 را هم ساپورت می کند.مثلا این مادربورد را ببین:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1227
من بعد از چند وقت این سیستم رو انتخاب کردم.اگه اشکالی می بینید لطفا بگید.
intel core 2 duo E6420
ASUS - P5B Deluxe OR ASUS - P5W DH Deluxe mother board
OZC 1 gig dual channel 800 2*512
western digital 320 gig 7200 rpm 16mb buffer
CRT sumsong 17" monitor
creative 5.1 inspire speaker
giga geforce 7600GS OR 7600GT
sony dvd-rom and dvd-rw both dvd-ram support
silent storm green case
green 580W real power
zoltrix V92 modem
logi teck 1600dpi mouse
سلام
البته با اجازه جناب دنیرو ......
این سیستم قیمتی حدود یه تومن خواهد داشت , حساب نکردم البته , حدسی میگم اما سیستم خوبی نیست
مقدار رم کمه , رم قطعه ایه که به سرعت نایاب میشه و تکنولوژیش ارتقا پیدا می کنه , اینجا بحث مهم سازگاری هم مطرح هست ؛ خرید حداقل 2 گیگ رم برای سیستم های قوی به شدت واجب و لازمه , چند ماه دیگه نمونه مشابه رمی که الان می گیرید رو پیدا نمی کنید , اگه رم رو بفروشید و نو بگیرید ضرر کردید , اگر همین جوری یه رم دیگه اضافه کنید ممکنه با افت کیفیت و عملکرد سیستم مواجه بشید , حالا روی چه حسابی OZC ؟
روی چه حسابی برای مادربرد ایسوز با چیپ اینتل , گرافیک گیگا با چیپ انویدیا رو انتخاب کردید ؟ این وسط بحث سازگاری چی میشه ؟ اگه این دو قطعه رو با تست و ریویو و سندی در کنار هم آوردید به ما هم بگید تا بعدا انتخاب راحت تری داشته باشیم وگرنه بیشتر تحقیق کنید , مطمئن باشید که مجموعه ای از قطعات بالا و مرغوب بدون در نظر گرفتن سازگاری کارایی بالایی نخواهند داشت
برای پیدا کردن قطعات مناسب برای cpu و مادربردی که انتخاب کردید به سایت اونها سر بزنید و نتایج تست ها رو بررسی کنید
پاور گرین رو حتما از نوع EPS انتخاب کنید