اقای دانش پایه ,سرعت انتقال داده دراین سیستم (8-9مگابایت /ثانیه) همین قدره ( به علت ارسال بی سیم) ؟
سرعت انتقال تابع سرعت شبکه، سرعت خود سیستم NAS و سرعت هارد دیسکه. من از یه مودم 300Mbs استفاده میکنم و لپتاپم هم تا 150Mbs ساپورت میکنه. پس سرعت شبکه من به این سرعت محدود میشه. و برای یه شبکه با سرعت 150Mbs سرعت نوشتن و خواندن حدود 8-9 مگابایت معمول است. در واقع سرعت کل سیستم به سرعت شبکه محدود شده. حالا اگر شما از یک مودم( Acsess Point) سریعتر استفاده کنید به شرطی که کارت شبکه روی سیستم سرعت بالاتری ساپورت کنه، سرعت انتقال داده بیشتر میشه. الان به راحتی میشه Access point با سرعت دو یا سه برابر هم پیدا کرد.
ولی وقتی از کابل استفاده کنید به فرض شبکه گیگابیت (1000Mbs) اونوقت سرعت شبکه خیلی بیشتر از محدودیت سیستم ذخیره سازی و خود هارد دیسک میشه و سرعت شما به سرعت سیستم ذخیره سازی محدود میشه که بسته به نوعش متفاوته. برای سیستم من که یکی از ارزونترین مدلها است بسته به سیستم عامل، اندازه فایل، نوع پیاده سازی سیستم و ... چیزی حدود 30تا 40 مگابایت بر ثانیه برای خواندن و کمی کمتر برای کپی کردن خواهد بود. البته این اعداد برای شبکه سیمی از یک ریویو گرفته شده و من خودم هنوز با کابل شبکه تست نکردم.
برای مقایسه، سرعت نوشتن در یو اس بی 2 بسته به نوع ان حدود 7-8 مگابیت بر ثانیه است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
یکی از خوبیهای NAS امکان اتصال یک هارد اکسترنال usb یا esata به همان Nas می باشد که بصورت combine یا daisy ( زنجیره ای ) می توان از آن استفاده نمود
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
نرخ انتقال سرعت در شبکه های رایانه ای بر اساس Bit/S هست (Bit Per Second)
اگر می خواهید ببینید سرعتی که جناب دانش پایه گفتند چقدر میشه باید اعداد رو در 8 ضرب کنید تا معادل Mbps بشه!
یعنی مثلا 8*8=64Mbps که سرعت خوبیه !
در مورد شبکه کابلی هم بستگی به کابل و تجهیزاتتون داره که جناب دانش پایه فرمودند در بهترین حالت در کابل سیمی برابر 1Gb/s خواهد بود ولی در شبکه های استاندارد قدیمی و البته اکثر مودم های فعلی بازار نهایتا 100Mb/s می باشد!
که در این صورت سرعت انتقال اطلاعات با کابل 1Gb/s برابر 125MB/s و برای کابل 100Mb/s برابر 12.5MB/s خواهد شد!
(خدا قسمت کنه فیبر نوری رو برای دانلود و اینترنت سرعت بین 5Gb/s تا ...)
(یک خط اینترنت ADSL 128Kb/s باید دانلود حداقل 12KB و دقیقا 16KB/s داشته باشه)
البته سرعت و نرخ انتقال اطلاعات پروت های Sata خیلی بالاتر از این خواهند بود و به همین دلیل هم اشاره کردم از نظر سرعت Das Storage بهتره!
شد فروم شبکه!!
ویرایش توسط msh2200 : Monday 9 June 2014 در ساعت 17:24
یک سوال داشتم راجع به این هارد اکسترنال پورتابل سیلیکون پاور برای بک آپ
آیا کسی از دوستان تجربه استفاده از این هارد ها رو داره ؟
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 2TB
هاردهای سری Armor سیلیکون پاور همیشه جزو مطمعن ترین هارهای اکسترنال هستن من از سری A80 استفاده میکنم و واقعا راضی هستم چه از لحاظ سرعت و عملکرد چه از لحاظ امنیت واما سری آخر آرمورها که A60 نام گرفته اصولا نباید هارد بدی باشد و همانند دو سری قبل خود یحتمل جزو بهترین ها خواهد بود ضمن اینکه بسیاااار زیباست و هرکسی را نسبت به خرید ترغیب میکند.
ده روز پیش یک A60 و یک A80 هردو 2 ترابایت برای شرکت خریدم. علت اینکه هردو را مثلا a80 نخریدم این بود که از نظر ظاهری متفاوت باشند و با هم اشتباه نشوند (اگر A80 در رنگهای مختلف بود هردو را A80 می خریدم).
فعلا که خیلی زود است که نظری بدهم ولی اینها را به جای وسترن دیجیتال به این دلیل خریدم که ضد ضربه هستند و برخلاف تصور برخی دوستان که فکر می کنند وسترن رو بذاری توی یک کیف میشه همون ضد ضربه ای که اینها هستند باید بگم که اینا تست های ارتش آمریکا رو برای ضربه و فشار پاس می کنند و وجود هر فیچری از نبودش به هر حال بهتره. تنها ایراد a60 اینه که کابل همراهش خیلی کوتاهه. A80 علاوه بر کابل کوتاه همیشه همراهش یک کابل یک متری هم داخل جعبه اش هست.
فرهاد حسيني