من تا الان سه مورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال برخورد داشتم و مشکل خاصی نداشتن. بعلاوه هارد لپ تاپ خود من که وسترن دیجیتال هست بعد از 2.5 سال کارکرد بسیار زیاد (خیلی کم خاموش می کنم) بدون هیچ مشکلی جواب داده. شخصا این برند رو باکیفیت می دونم.
منظورتون از ریکاوری چیه؟ نرم افزاری یا سخت افزاری؟
تقریبا هیچ هاردی نیست که از نظر سخت افزاری ریکاور نشود ولی خوب هزینه بیشتری را به شما تحمیل خواهد کرد.
به نظر بنده بهتره بجای خرید یک هارد با ظرفیت نجومی دو هارد معادل تهیه شود تا اگر اطلاعات مشکل پیدا کرد حداقل نگران نباشید تمام اطلاعات نابود شده است . (اگر 2 ترابایت اطلاعات از بین برود بهتر از این است که 4 ترابایت از بین برود!) البته این نظر شخصی بنده است. بخصوص که واقعا قطعه ای مثل هارد قابل اعتماد نیست.
ارادتمند
شخصی از همکاران بنده که از قضا خدمات کامپیوتری دارن تمامی اطلاعاتشون روی وسترن قرار داشت.بطور کاملا اتفاقی یا بهتر بگیم از روی بد شانسی هارد ایشون میسوزه و وقتی برای ریکاوری میفرستن تهران به ایشون میگن اگر هر هارد دیگری بود اطلاعاتش ریکاور میشد ولی این نه!کلا تجربه بنده ازین هارد این بود.اون بنده خدا هم ید طولایی در این امور داره و خودش هم تایید کرد در نهایت که ریکاور نمیشه و ناچار شد یه بازآوری کامل انجام بده کلی هم هزینه افتاد روی دستش.سه چهار برابر قیمت اون هارد.
سلام
به طور کلی اگر قصدی برای بکاپ فایلهای مهم خود دارید از نظر من دو راه مطمئن موجود است :
یکی استفاده از فضای ذخیره ابری که با توجه به شرایط دسترسی ما به شبکه فعلا مقدور نیست.
یا ذخیره فایلها به صورت فیزیکی روی دو درایو (RAID 1)
RAID 5 هم دارای معایبی است از جمله زمان طولانی برای Rebuild و دردسرهای دیگر
اینستاگرام | FaridKamranNia
ظاهرا هکر ها منتظر پیشنهاد شما بودن! (مزاح)
علاوه بر مشکلاتی که برای ایرانیان در استفاده از سرویس های ذخیره ابری وجود دارد، بنظر میرسد با توجه به اتفاق جدیدی که برای "I Cloud" رخ داده، چه بسا من بعد استفاده از این گزینه برای کاربران جهانی هم با دقت نظر بیشتری همراه شود.
انتشار تصاویر شخصی بازیگران سرشناس هالیوود در اینترنت، که از فضای ابری شرکت اپل و با اهداف مالی به سرقت رفته است. در این خصوص ضرب المثل معروف در ذهن جاری میگردد؛ هر چه بگندد نمکش میزنند...
خیر این حرف درست نیست . اصولا بیشتر این هاردها داخلشون همون هارد لپ تاپ هست و از برند های مختلف مثل توشیبا .سیگیت و ......
این که بگن هارد فلان برند ریکاور نمیشه کاملا اشتباهه .اگر هارد شما از لحاظ فیزیکی مشکلی نداشته باشه (دیسک یا هد ) به راحتی ریکاوری میشه حتی اگر سوخته باشه برد اون رو تعویض میکنن و یا از دیوایسی به اسم PC3000 استفاده میکنن
موفق باشید
خیلی لازم نیست منتظر بمونیم تا زمان استفاده فراگیر از ابرها برسه! در واقع مدتی است شروع شده و خیلها مخصوصا عگاسها از این سرویسها استفاده میکنند.
الان مدتی است خانم من برای انتقال و بکآپ گیری از همین تکنولوژی استفاده میکنه. یکی از فولدرهای لپ تاپ را به ابر وصل کرده و همین کار را روی کامپیوتر دفترش در دانشگاه انجام داده! در عمل هر دو فولدر سینک شده اند! هر کاری که در منزل با لپ تاپ انجام بشود بلافاصله در فایلهای کامیوترش اعمال میشود و هر کاری که در کامیوتر دفترش انچام دهد بلافاصله را روی لپ تاپ خواهد داشت. در عمل سه بکاپ وجود دارد و مشکلات انتقال فایل هم رفع شده.
سرعت اینترنت اینجا در مقایسه با ایران خیلی هم بالا نیست. در منزل اینترنت 6مگ دانلود و 1مگ آپلود داریم. سرعت دانشگاه کمی بالاتر است.
با توجه به اینکه سرعت سرویسهای جدید اینترنت موبایل بمراتب بالاتر از ای دی اس ال است و با توجه به حجمی که شرکتها به رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند عملا هارد اکسترنال فقط به وسیله ای برای ارشیو فیلم تبدیل شده است. حتی برای ذخیره عکس هم دیگر توجیهی ندارند. ( البته کاربر حرفه ای و ... دانستانشان جداست).
اخرین باری که سرعت موبایل را چک کردم! سلام بنده را به حضرت آیت الله م. ش برسانید.
unnamed.jpg
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دنیای آینده، دنیای Cloud هست!
درسته که الان سرعت سری Cloud های خارجی هست و هزار احتمال!
ولی شما خودتون در نظر بگیرید بتونید یک بست Cloud خصوصی بین مثلا چند نفر از دوستانتون داشته باشید ! در این صورت چه بحث امنیت بیشتر تضمین می شود!
مدیر شرکت SUN که تولید کننده Oracle هست زمانی به شدت از Cloud انتقاد می کنه و میگه این ابزار محرمانگی را از بین می بره و ماهیت اطلاعات را تغییر می ده و جالبه الان خود شرکت SUN یک Cloud اختصاصی برای خودش داره!!
در خصوص فناوری Cloud شما فقط Storage را نبینید! همین آندروید که استفاده می کنید خیلی نرم افزارهای مربوط به Google اش روی بستر Cloud هستند! مثل Gmail !
دقت کردید سرعت باز کردن ایمیل ها در آندروید ربطی به سرعت اینترنت نداره؟ (چون از بستر Cloud Application استفاده می کنه)!
ارادت.