صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 161 تا 170 , از مجموع 214
Like Tree515تشکر

موضوع: درخواست راهنمایی در مورد خرید هارد اکسترنال

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    بله ولی در آتش سوزی و زلزله و ... ازش محافظت نمی شه. هرچند اگر گاو صندوق بزرگتری داشته باشید 3.5 اینچی رو هم می تونید داخلش قرار بدید.

ضمنا یک بار از روی ناچاری قطعات کامل یک کامپیوتر رو از اون سایتی که آدرس داده اید خریدم و متاسفانه نه تنها حدود 20% گرانتر از مغازه برام دراومد بلکه رم تقلبی هم برام فرستاده بود که ناچار شدم با همون پیک عودت بدم! حالا چجوری شده که هارد 4 گیگ وسترن رو 620 داره می ده الله اعلم
    به قول شما مساله حفاظت در برابر آتش سوزی و بلایای طبیعی با خرید گاو صندوق کمی بزرگتر، حل شدنی هست و اگه قرار باشه محافظتی صورت نگیره، هر دو آسیب پذیرند.

البته ناگفته نماند که اون سایت حدود 80 تومن بابت ایام نوروز برای هارد مورد نظر تخفیف زده بود و با چند روز تاخیر( به دلیل نزدیکی به ایام عید)، هارد من رو با تیپاکس فرستادند اما صحیح و سالم و با کارت گارانتی.

من قصد حمایت از اون سایت رو ندارم و خودم هم به دلیل تاخیر در ارسال و رسیدگیشون رضایت 100% ازشون ندارم اما رم قطعه ای هست که تقلبی اون تو بازار به وفور یافت میشه و تشخیص اون جز برای افراد خبره در این کار برای عموم آسان نیست. شاید اونها هم از این مساله اطلاع نداشتند و شاید هم داشتند. خوشبختانه شما هم زود متوجه شدید و اون رو عودت داده اید.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

البته هارد4ترا 3.5اینچ معمولی از برندهای مختلف (فروشگاه گران فروش اینترنتی معروف وهمه چی فروش ) از 595تاحدود705 هزار تومان دیدم.
    viva_utopia تشکر می‌کند.

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    به قول شما مساله حفاظت در برابر آتش سوزی و بلایای طبیعی با خرید گاو صندوق کمی بزرگتر، حل شدنی هست و اگه قرار باشه محافظتی صورت نگیره، هر دو آسیب پذیرند.

البته ناگفته نماند که اون سایت حدود 80 تومن بابت ایام نوروز برای هارد مورد نظر تخفیف زده بود و با چند روز تاخیر( به دلیل نزدیکی به ایام عید)، هارد من رو با تیپاکس فرستادند اما صحیح و سالم و با کارت گارانتی.

من قصد حمایت از اون سایت رو ندارم و خودم هم به دلیل تاخیر در ارسال و رسیدگیشون رضایت 100% ازشون ندارم اما رم قطعه ای هست که تقلبی اون تو بازار به وفور یافت میشه و تشخیص اون جز برای افراد خبره در این کار برای عموم آسان نیست. شاید اونها هم از این مساله اطلاع نداشتند و شاید هم داشتند. خوشبختانه شما هم زود متوجه شدید و اون رو عودت داده اید.

فرای باین بحث ها در نظر داشته باشید هارد مثل قطعات الکترونیکی عمر مفید داره ! 4 ترابایت اطلاعات هم خیلی زیاده! اگر خدایی ناکرده آسیبی هارد ببینه باید هزینه ریکاوری بالایی تقبل بفرمایید!

عموما هارد های حجیم وقتی دور هارد هم بالا باشه عمر مفید کمتری خواهد داشت!

شاید برای شما تا بحال رخ نداده باشه ولی برای من این اتفاق افتاده!
    یک هارد 500 اینترنال ناگهان بدون هیچ اتفاقی بعد از خاموش کردن سیستم و روشن کردن در روز بعد توسط سیستم Detect نشد! نتیجش این شد که فرستادمش گارنتی و دوستان اعلام کردند نرم افزار واسطش مشکل داشته و در نتیجه MBR پرید. تنها شانسی که آموردم این بود که نرم افزار ریکاوری روش جواب داد و پارتیشن ها برگشتند! (حدود سه سال پیش بود! هزینه ریکاور سخت افزاری هم 200 هزار اعلام کردند!)

پ ن: اگر براتون حجم مهمه بروید یک DAN Storage بخرید و بعد هم هر چقدر دلتون می خواد هارد روش قرار بدید! حداقل همه اطلاعاتتون یکپارچه روی یک دیسک قرار نمی گیرند و هم قابلیت بازیابی بالایی داره! تازه اگر یک روز خواستید ارتقا هم بدیدش کافیه براش هارد بخرید!
    از نظر ابعاد هم چیزی تو اندازه یک هارد دسکتاپ جا نیاز داره!
    AshegheDVB و Ahmad.Najari تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال Viper آواتار ها
    تشکر کرده
    1607

پ ن: اگر براتون حجم مهمه بروید یک DAN Storage بخرید و بعد هم هر چقدر دلتون می خواد هارد روش قرار بدید! حداقل همه اطلاعاتتون یکپارچه روی یک دیسک قرار نمی گیرند و هم قابلیت بازیابی بالایی داره! تازه اگر یک روز خواستید ارتقا هم بدیدش کافیه براش هارد بخرید!
    از نظر ابعاد هم چیزی تو اندازه یک هارد دسکتاپ جا نیاز داره!
    البته فکر کنم منظور آقا مصطفی SAN Storage هست! San خودش شبکه ای و برای کار شما نیست.
    احتمالا دوستمون NAS رو می خواستند پیشنهاد بدن که بدرد کار شما می خوره که اون هم اگر RAID mirror نباشه recovery اون هم داستان داره.
    بهترین کار که کم هزینه هم باشه داشتن یک هارد فقط برای Backup هست.
    به عنوان مثال بنده یک هارد 1 ترا و یک هارد 2 ترا دارم.
    یک هارد 4 ترا دارم فقط برای backup
    Kheradmand تشکر می‌کند.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط Viper نمایش پست ها
    البته فکر کنم منظور آقا مصطفی SAN Storage هست! San خودش شبکه ای و برای کار شما نیست.
    احتمالا دوستمون NAS رو می خواستند پیشنهاد بدن که بدرد کار شما می خوره که اون هم اگر RAID mirror نباشه recovery اون هم داستان داره.
    بله چیزی که فکرمیکنم جالب باشه حداقل برای من NAS هست . هم باهردیوایسی قابل استفاده هست،هم بدون نیازبه حمل درهرکجا حتی توی بیابون قابل دسترسیه وقابل بک اپ گیری هست. اما میشه لطفا درباره
    RAID mirror بیشتر توضیح بدید؟ واینکه ازبین گزینه هایی که نام بردم هیچ کدوم چنین چنین قابلیتی دارند؟ممنون

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

دوستان بحث آسیب پذیری اطلاعات رو بر روی هارد اکسترنال و یا دسکتاپ مطرح کردن که باید یادآوری کرد در هر صورت احتمال خراب شدن یک هارد در هر حجمی و نوعی که باشه هست. حتی با رایت بر روی دی وی دی یا ازین دست هم احتمال خرابی های بعدی هست (جدای وقت و هزینه) . NAS هم که اشاره شد گمانم باتوجه به هزینه و کاربردی که داره راه چندان عالی نیست.
    ata_m3 تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر فعال Viper آواتار ها
    تشکر کرده
    1607

Raid: Redundant Array of Inexpensive Disks
    کار آن ایجاد یک واحد از مجموع چند هارد دیسک میباشد. در واقع با قرار دادن چند هارد دیسک در کنار هم و پیاده سازی RAID همه هارد دیسکهای ما به یک واحد تبدیل میشوند .
    hانواع مختلفی دارد که با Raid سخت افزاري و نرم افزاري کنترل می شود: Raid 1,0,3,5,6,1+0 ,.....
    اما RAID 1 اساساً يك تركيب از دو هارد ديسك است كه اطلاعات يكي از اين دو ،‌عيناً روي ديگري كپي مي‏شود و در كامپيوتر به صورت يك درايو نمايش داده‏ مي‏شود.
    kiavash تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    4653

اتفاقا دقیقا منظورم DAS Storage بود (البته اشتباهی N آخرش شد این هفته کلا تو فروم دارم توپوق املایی دارم می زنم) وکلا با دو موردی که دوستان اشاره کردند متفاوته!
    SAN (Storage area network
    و
    NAS (Network Attached Storage)
    نیازمند به استفاده در شبکه و از پورت RJ-45 یا همان کابل شبکه هستند
    ولی Das مخفف Direct-attached storage بوده و در اصل مفهوم قدیمی ای از Nas و SAN می باشد.
    این دستگاه برخلاف دو دستگاه دیگه که باید با استفاده از پور RJ45 یا همون پورت شبکه کار کنند با پورت SATA کار می کنه و سرعت خوبی داره (تک پورت 3Gb/S و دو پورت 6G) و قابلیت ارتقاء حافظه تا 20T (در برخی مدل ها بیشتر هم هست)

از قابلیت هایش هم توانایی نصب چند هارد در یک برج (Tower) می باشد و قابلیت RAID هم که فرمودند دارد!
    اتفاقا بر خلاف SAN و NAS الزامی به استفاده در شبکه نداره!
    این هم یک مدل جهت اطلاع دوستان: San Digital tr5m6g
    قیمتش از هارد اکسترنال 4 ترا بالاتر هست و از Nas و San پایین تر و برای افرادی خوبه که قصد استفاده از هارد دسکتاپ با حجم بسیار بالا و قابلیت حفظ اطلاعات را دارند چون تقریبا فضایی که اشغال می کنه با هارد دسکتاپ یکیه! و قابلیت RAID تا RAID5 رو داره! که به نظر من این قابلیت پشتیبانی خیلی مهمه
    اصلاحا به این دستگاه ها TowerRAIDهم گفته می شه!

تاکید می کنم صرفا جهت معرفی و مقایسه این بحث مطرح شد وگرنه من خودم ترجیح می دم هارد پورتابل تهیه کنم!
    ویرایش توسط msh2200 : Monday 9 June 2014 در ساعت 12:15
    viva_utopia تشکر می‌کند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

با سلام
    خیلی جالبه که دوستان برای انتخاب پارامترهای جالبی مثل اندازه جهت قرار دادن در جای امن، اسیب به دلیل آتش سوزی، گاوصندوق و ... دارند!
    شرایط استفاده بهرحال برای هر کسی متفاوت است اما بنظر من امنیت اطلاعات از نظر امکان بکاپ گیری و از دست نرفتن داده ها به هر دلیل مهمتر است. من هم چند وقت پیش با مشکل خرید هارد مواجه بودم و نهایتا یک عدد NAS ابتیاع کرد. بنظرم انتخاب خوبیست و ممکن است برای بعضی از کاربران مزایایش بیشتر از معایبش باشد.
    مزایای NAS
    عدم نیاز به جابجایی و اتصال توسط سیم (البته امکان اتصال یو اس بی وجود دارد)
    امکان استفاده از ان در شبکه توسط چند کاربر یا روی چند سیستم بطور همزمان
    امکان تعریف سطحوح دسترسی متفاوت کاربران
    امکان استفاده از چند هارد و دسترسی به حچم بالا
    امکان استفاده از ترکیب بندی های raid برای امنیت بالا یا استفاده از raid 0 برای استفاده از تمام ظرفیت هاردها به علاوه امکان تعریف بکاپ گیری داخلی فولدرهای مهم روی چند هارد برای جلو گیری از از دست رفتن اطلاعات مهم
    سرعت قابل قبول در صورت استفاده از شبکه وایرلس سرعت با سرعت مناسب (سرعت سیستم من حدود 8-9 مگابایت بر ثانیه خواندن و نوشتن با شبکه 150Mbs و روی لپتاپ قدیمیتر همسرم با کارت شبکه 54 مگابیت، 4-5 مگابایت بر ثانیه) با شبکه سیمی سرعت بالاتر خواهد بود.
    دسترسی به فایلها از طریق اینترنت با تعریف سطح دسترسی مختلف برای کاربران (اف تی پی و ...)
    تعریف مدیا سرور برای استفاده از فایلهای صوتی و تصویری روی تلویزون و ...
    در بعضی از مدلها اندازه نچندان بزرگتر از هاردهای دسکتاپ، جهت مخفی کردن در گاو صندوق کابینت یا ...
    msh2200، viva_utopia و ali k تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

تشکر کرده
    4653

Raid: Redundant Array of Inexpensive Disks
    کار آن ایجاد یک واحد از مجموع چند هارد دیسک میباشد. در واقع با قرار دادن چند هارد دیسک در کنار هم و پیاده سازی RAID همه هارد دیسکهای ما به یک واحد تبدیل میشوند .
    hانواع مختلفی دارد که با Raid سخت افزاري و نرم افزاري کنترل می شود: Raid 1,0,3,5,6,1+0 ,.....
    اما RAID 1 اساساً يك تركيب از دو هارد ديسك است كه اطلاعات يكي از اين دو ،‌عيناً روي ديگري كپي مي‏شود و در كامپيوتر به صورت يك درايو نمايش داده‏ مي‏شود.
    نکته مهم در زمینه RAID اینه که الزاما نیاز به وجود دو هارد نیست و حداقل دو هارد نیازه!
    و این اعداد جلوی RAID هم استاندارد های پیاده سازی هستند!

مثلا در RAID0 شما از فضای حداقل دو هارد استفاده می کنید مثلا اگر دو هارد 500 گیگ داشته باشید در این سطح فقط حجم شما به 1 ترابایت افزایش یافته و هیچ قابلیت پشتیبانی ندارید!

raid-0.png

RAID1
    به این سطح ،‌mirroring نیز گفته می‏شود و اساساً یک ترکیب از دو هارد دیسک است که اطلاعات یکی از این دو ،‌عیناً روی دیگری کپی می‏شود و در کامپیوتر به صورت یک درایو نمایش داده‏می‏شود.تحمل خطا در RAID 1 وجود دارد.چراکه اگر یکی از دیسک‏ها از کار بیفتد آرایه می‏تواند همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. به دلیل این‏که هم‏زمان از دو هارد دیسک استفاده می‏شود ،‌ زمان خواندن سریعتر می‏شود.روشی که در این‏جا برای خواندن داده‏ها به‏کارگرفته می‏شود.

raid-1.png

RAID2
    در RAID 2 نیز از روش Striping استفاده می‏شود و داده‏ها به صورت نوارهای سکتوری ذخیره می‏شوند . و بعضی از درایوهای آرایه برای اطلاعات ECC در نظرگرفته می‏شوند.با وجود این‏که این سطح به‏ندرت در کاربردهای تجاری استفاده شده‏است ولی بیان‏گر مفهوم دیگری از تضمین داده‏ها ست. هر بیت داده که روی هارد دیسک‏ها نوشته‏می‏شود ، کد تصحیح خطا یا ECC مربوط به خود را دارد. این کدها روی درایوهای جداگانه ذخیره می‏شوند و به منظور حفاظت از یکپارچگی و سلامت داده‏ها مورد استفاده قرار می‏گیرند.

RAID 3:
    در این مدل که از 4 هارد به بالا پشتیبانی می‌کند، تمام هاردها به صورت یکپارچه با هم مورد استفاده قرار می‌گیرند و فقط یک هارد به صورت رزرو آفلاین برای تمام هاردهای موجود در یک RAID در نظر گرفته می‌شود. اگر تمام هاردهای مورد استفاده در RAID را به عنوان یک Enclosure در نظر بگیریم، هارد رزرو، به عنوان هارد پشتیبان برای تمام Enclosure در نظر گرفته شده و در صورتی که هاردی در تمام Enclosure از کار بیافتد، این هارد جایگزین آن شده و با استفاده از بیت‌های Parity که در هنگام نوشتن اطلاعات بر روی هاردها ذخیره می‌شود، اطلاعات از بین رفته بر روی هارد را بازسازی می‌کند و در اصل اطلاعاتی از بین نمی‌رود. این مدل RAID دارای سرعت نسبتاً بالا و امنیت خوبی می باشد.

RAID4 از نظر اصول شبیه به RAID 3 می باشد و صرفا در روش تفاوت هایی داره که!

RAID5
    اساساً RAID 5 شبیه RAID 1 است . با این تفاوت که RAID 5. اما در مقایسه با RAID 1 عملیات نوشتن آهسته‏ تر است. زیرا یک زمان اضافی برای نوشتن اطلاعات پریتی نیاز است.در موقع نوشتن اطلاعات RAID 5 تقریباً 60 درصد آهسته ‏تر از RAID 1 عمل می‏کند. عملیات خواندن هم هیچ تغییری پیدا نمی‏کند.برای رسیدن به بهترین کارآیی ، RAID 5 باید یک فضای ذخیره‏ سازی داشته باشد برابر با حاصل جمع فضای تمامی هارد دیسک‏ها منهای 1.بعضی مواقع به این سطح از RAID ،‌” آرایه با پریتی چرخشی ” نیز گفته‏ می‏شود.

raid-5.png
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... آخرینآخرین