از قرار دوست قبلی قانع شدن
راحت از عکسای دوستان ایراد میگیرم:دی
ولی نمیدونم چرا در مورد خودمتنیتونم
از قرار دوست قبلی قانع شدن
راحت از عکسای دوستان ایراد میگیرم:دی
ولی نمیدونم چرا در مورد خودمتنیتونم
سلام
محوی پس زمینه طبیعیه یا بعدا در پروسس اعمال شده؟
سلام
محوی پس زمینه طبیعیه یا بعدا در پروسس اعمال شده؟
بکگراند شلوغ بود
تو فرآیند حذفش کردم
با عذرخواهی از مدیران محترم سایت:
پیشنهاد میکنم وحید خان روزبهانی مدیریت این بخش رو به عهده بگیرند.
البته آف تاپیک شد ولی دیدش رو به نسبت به عکسهای مردود شده بسیار تحسین میکنم.
نادر مسلمی
سلام
مدیریت اینچنین بحثی بسیار سخت است. تصور کنید کاربرانی جدیدی که به قوانین آشنایی کامل ندارند و عکسی تایید نشده دارند.
در ضمن به دلیل نوپا بودن این تاپیک در حال حاضر به نظر من فقط دو قانون داریم:
1- تا بحث عکسی تمام نشده ، عکس دیگر وارد نشود.
2-بعد از قانع شدن عکاس عکس بعدی قرار داده شود.
حتما موارد دیگری برای رعایت مورد نیاز است.
در ضمن باید مشخص کرد که کاری که این مدیر در بحث انجام می دهد ، چیست؟
تایید ورود عکس ، پایان بحث و ...؟؟
دوستان عزیز این یک پیشنهاد بود ولی دو دلیل برای بحث وجود دارد:
1- قطعا مدیران بالاسری بر این تاپیک نظارت دارند و محول نمودن این بخش چون بسیار تاپیک حجیم و بزرگی خواهد شد نیاز به مدیریت خاصی خواهد داشت.
مطمئن هستم گرداندن این تاپیک و حتی خارج نمودن این بخش و انتقال به صفحه اصلی مفید خواهد بود.
تصور کنید چه تعداد عکس هایی هستند که شما نیاز دارید بدانید چرا تایید نشده و نظرا بسیاری را به دنبال میکشد.
حتی ممکن است مانند شاخه بندی عکس های تایید شده نیاز به شاخه بندی عکس های تایید نشده مطرح باشد.
الان بحث کمی شلوغ شده و بین دو عکس ارجاع کمی سخت به نظر میرسد. امکان اورلپ شدن دو پست در عکس گذاری وجود دارد .
ولی در مجموع بسیار بسیار تاپیک خوب و پرباری شده و حتی برتر از تاپیک عکس های تایید شده چون اینجا میشود چیز بهتری یاد گرفت و فهمید دلایل رد یک عکس از چیست.
2- دلیل رد از طرف مدیران که خود مردود کننده عکس بوده اند مطرح میشود ولی یک جمع کننده نیاز دارد تا اعلام عکس بعدی را بنماید.
شاید حتی اگر تقاضای رد به مدیران ارسال شود تا مدیر نوعی نوبت گذاری نماید یا قانونی مثل تعداد حداکثر پست بعد از عکس تا جمع کردن و شیفت به بعدی باشد بد نباشد.
البته این نظر نهایی را مطمئنا مدیر محترم اعلام مینماید.
ببخشید بابت آف تاپیک
نادر مسلمی
بنده یک عکس دیروز ارسال کردم به بخش عکسهای گل ولی تا حالا جوابی نگرفتم. روال مردود شدن همینه یا خبر میدهند؟
اگر مردود شده بنده یک زنبیل گذاشتم برای نوبت بررسی بعدی.
در رابطه با تایید ورود عکس:
بهتر است برای کاربران شناخته شده یا قدیمی تر چنین شرطی گذاشته نشود چراکه اگر ندانند عکس ارسالیشان چه مشکلی داشته، به رسم سپری کردن ایامی در سایت شایسته است راهنمایی لازم رو بگیرند ولی به قول شما کاربر جدیدی که از قضا کارش هم قابل ارائه نیست بد نیست برای ورود یه تائید بگیره
سایر مسایل راحت تر قابل بحث است. البته نوبت بندی کمی پیچیده است مگر اینکه مانند آنچه که تا الان بوده اتفاقی باشد. از این نظر که اگر چندین عکس خوب ( از جمله عکس پست 15 ) از یک نفر پشت سر هم نقد شود خیلی بهتر از آن است که نوبت به دیگری برسد با عکسی که بحث درباره آن بار آموزشی نداشته باشد.
FD master