بی شرح
بی شرح
سلام...
امیدوارم تاپیک ارسالی منطبق با موضوعیت عکس باشد..بین این تاپیک و مستند اجتماعی شک داشتم ولی دست آخر اینجا را مناسب تر دیدم
مسعود مهری
در مورد پست 476:
سوژه عکس چیه؟ قصد عکاس نشون دادن چی بوده؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
با توجه به تعریفی که من از عکاسی خیابان دارم در این ژانر از عکاسی باید به ویژگی های متفاوتی که ما هر روز با گذر از خیابان با آنها درگیریم ولی چون دچار روزمرگی هستیم کمتر به تمام جوانب آن توجه می کنیم ،بپردازیم.در این عکس جز یک اسنپ شات ساده چیز جالب و متفاوتی نداره.با تشکر از عکاس محترم
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
من فکر نمیکنم این عکس اسنپ شات باشه. درسته که عکس خیلی قوی ای در این ژانر نیست ولی مشکل تکنیکی خیلی زیادی نداره و کادر و کراپ اون خوبه. فقط بهتر بود عکس کمی بزرگتر ارسال بشه که جزئیات بیشتر رو نشون بده و کمی نور و کنتراست محیط جلو اصلاح بشه.
از نظر من این عکس داره زندگی در جریان، در بافت قدیمی بازار رو نشون میده. پس میتونه در این ژانر هم قرار بگیره.
سلام
با کسب اجازه از دوستان :
آقای حیدری اجازه بدید من با شما در این خصوص مخالفت کنم، یکی از تکنیک های عکاسی خیابانی استفاده از عناصر هندسی موجود در خیابان و قرار دادن سوژه های انسانی و غیر انسانی در داخل این عناصره، من به هیچ عنوان این عکس رو یک اسنپ شات نمیدونم
موفق باشید
با سلام
حرف شما درست ، اما زمانی که به هدف عکس کمک کند . به نظر بنده در کل این عکس هدف خاصی ندارد . درسته که از نظر تکنیکی مشکل خاصی نداره و کادر ترکیب و نوردهی خوبه اما هیچ چیز خاص و برجسته ای نداره . فکر کنم در عکاسی خیابانی نشان دادن این چیز خاص مثل حالت هایی که در کارهای جناب هراتی وجود داره یا یک نمونه موفق و فوق العاده زیبا مثل پست 478 در اولویت قرار داره که به نظر این عکس در این قسمت موفق نیست . این شات خیلی اسنپ نیست اما یک عکس خیابانی هم نیست (نظر شخصی ). شاید یک عکس شهری متوسط .
با تشکر
ویرایش توسط auditore : Wednesday 1 August 2012 در ساعت 00:22
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head