"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خواهشا بحث فقط فنی پیش بره و خرده ای از کسی و نظری گرفته نشود.
در ثانی سعی کنید مصداقی تر بحث کنید.اگر نمونه موفقی در رد یا تایید نظرات دیده اید مطرح کنید.
بحث خوبی است اگر خدا بخواهد...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بازار تهران
یه چیزی که بنظر من اومد،این بود که عکسهای سیاه و سفید به خودی خود دارای یک نوع جذابیت بصری و ذهنی هستند : چه اینکه چشم ما همه چیز رو رنگی میبینه و اصولاً تصاویر ذهنی ما و خاطراتمان همه رنگی هستند (و سالهاست که عادت کردیم تصاویر را رنگی ببینیم : تلوبزیونهای رنگی،مانیتورهای رنگی،عکسهای رنگی و...) ؛ پس زمانی که با یک تصویر فاقد رنگ مواجه میشیم ، به نحوی دید بصری و ذهن ما دچار یک ناهمگونی میشه و بواقع دچار نوعی چالش میشیم و این چالش ما رو درگیرتر و متفکرتر میکنه : باعث میشه در جزییات تصویر دقیق بشیم و چه بسا ذهنمون تلاش کنه -تا جایی که میتونه- رنگ عناصر تصویر رو باسازی کنه !
(همونطور که موقع تماشای مسابقه کشتی در تلویزیونهای سیاه و سفید رنگ دوبندهها رو بطور ذهنی باسازی میکردیم)
فکر میکنم یک جور فوکوس ذهنی اتفاق میفته و باعث میشه تصویر،گیرایی بیشتری داشته باشه .
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
فکر میکنم این جواب خیلی خوبی باشه !
اصلا قبول ندارم !!!!
چون لباس هر فرد نشان دهنده شخصیت و هویت آن است ، البته این رو نمیشه نا دیده گرفت که در بعضی موارد رنگ لباس تو ذوق میزنه و با سیاه سفید کردن میشه این مشکل رو بر طرف کرد ولی اینکه بخوایم بگیم عکس رنگی عکس لباس شخص هست به نظر من از بیخ مشکل داره!!!
تازه این هم عکس خود ایشون
رنگ لباس این کابوی خیلی به زیبایی عکس افزوده و میشه گفت سیاه سفید این عکس مطمعنا این زیبایی رو نداره.
چند نمونه از عکس های خودم که رنگیش رو بیشتر می پسندم ( بیشتر به خاطر فضای عکس)
و
و
تازه هنوز دارم با خودم کل کل میکنم که عکس زیر رو سیاه سفید ارسال کنم یا رنگی !!
بعدشم : آقا خدایی اینقدر به این جملات کلیشه ای بند نکنید !!!
چندتن از دوستان دیگر هم در فورم هستند تا میخوای چیزی بگی ، میگه فلان استاد چنین گفته !!!
با اجازه دوستان در یک پست توضیحی به اندازه دانایی خودم در مورد عکاسی سیاه سفید و چاپ عکس سیاه سفید در دوره فیلم و چاپ در تاریکخانه و مقایسه آن با چاپ های امروزی ( دستگاه های شیمی مدرن دیجیتال ) خواهم داشت
جناب هراتی عزیز
به نظر من عکس سیاه و سفید مرد میوه فروش زیباتر از رنگی آن است. چرا که رنگ میوه ها و فلاسک ایشان کمی تمرکز و نگاه را بی جهت از موضوع عکس که شخص میوه فروش میباشد دور میکند
سلامبعدشم : آقا خدایی اینقدر به این جملات کلیشه ای بند نکنید !!!
چندتن از دوستان دیگر هم در فورم هستند تا میخوای چیزی بگی ، میگه فلان استاد چنین گفته !!!
آقای هراتی من نگفتم که بهترین جواب را برای سئوال پیدا کردم !
فقط گفتم جواب خوبیه ! درسته ؟
به نظر من آدمیان راه خودشان را خودشان باید بیابند اما استفاده از تجریه دیگران (انسانهای موفق)فکر نمیکنم ایده بدی باشه !
به نظر من وایرایش رنگی مناسب است.تازه هنوز دارم با خودم کل کل میکنم که عکس زیر رو سیاه سفید ارسال کنم یا رنگی !!