جناب هراتی عکسهای شما ر و معمولا دنبال میکنم و لذت می برم.
فقط یک نکته تو این سفر اخیرتون هست. انگار اونطرف مرز راحت تر عکاسی می کنید چون این چند عکسی که از ایران گذاشتید جسارتا به اندازه عکسهای بومی که ارسال می کنید نیستند. و انگار یک کاربر جدید در این بخش ارسال میکند.
مشکل کار کجاست؟ اصلا خودتون موافق این مطلب هستید یا خیر؟
ارادتمند
امیر
سلام
به نظر من عكاسي خياباني در ايران بسيار دشوارتر از افغانستانه، نه به لحاظ محدوديت هاش بلكه به خاطر تفاوت سوژه ها، افغانستان به لحاظ فرهنگ خاصي كه داره و به خاطر سنت هايي كه در اون هنوز هم حفظ شده و در طول زمان يا اصلا تغيير نكرده و يا خيلي جزيي تغيير كرده هميشه مورد توجه عكاسان خبري و مستند بوده، شمايه عكاسي مثل استيون مك كوري رو ببينيد به نظر من اكثر عكس هايي خيلي خوبش رو توي افغانستان گرفته و موفقيتش و مشهور شدن رو مديون عكس هاييه كه تو افغانستان گرفته، محيط شهري ايران و خيابونهاش براي ما كه تو ايران هستيم و تو زندگي روزمرمون هميشه با اين موارد برخورد داريم شايد اصلا جذابيتي نداشته باشه، كار خياباني كردن در ايران نياز به يك نگاه بسيار نافذ و ريزبين داره داره وكمي شجاعت و جسارت تا بتوني اون چيز هايي رو كه مردم عادي نميبينند ببيني و ثبت كني. شما ببينيد كارهاي آقاي محمدرضا مومني چقدر براي ما جذاب و ديدني است چرا؟ چون اكثر عكس هاشون رو در ميان عشاير و جاهايي كه اون سنت هاي زيبا و سادگي و وقار آن حفظ شده ثبت كرده .. من و اقا مرتضي توي اريران چند روزي با هم بوديم و هر وقت براي دختر كوچولوش لباس محلي هرات رو ميپوشيد باور كنيد تو خيابان كل ملت تماشاچي دختر كوچولوي خوشكل ايشان ميشدند( ماشاالله) البته اين نظر شخصي منه و مشتاق شنيدن نظرات ساير دوستان هستم
موفق باشيد
مشهد تابستان 91 اطراف حرم
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
ممنون امیر جان و یوسف جان :)
عکاسی خیابانی در ایران بستر مناسبی ندارد!!
یکی از مشکلات محدودیت عکاس در ارتباط با سوژه ها است
بخصوص سیستم عکاسی من !!!
من در مشهد و تهران با برخورد مامورین امنیتی و .......... مواجه شدم و روی این حساب نخواستم ریسک کنم.
وقتی نشه با سوژه ارتباط بر قرار کنی نمیشه به عکس روح بدی.
اما در مورد قوی بودن عکس های افغانستان نسبت به عکس های ایران!!!
من بار دیگه که به ایران بیام مطمعنا بهتر و راحت تر میتونم عکس بگیرم ، به خاطر شناختی که نسبت به محدودیت های ایرن پیدا کردم.
حتی یک روز توی بندر با یوسف باقری عزیز رفتیم بازار بزرگ بندر داشتیم میگشتیم و عکس میگرفتیم ، موقعی که از یک مغازه نسبتا قدیمی داشتم عکس میگرفتم یارو گیر داد که چرا عکس میگیری( و آخرش همون داستانه هرکی زن خوشگلی هم داشت برو ازش عکس بگیر!!!!)
واقعا نخواستم برای خودم درد سر درست کنم و زیاد سخت نگرفتم!!
یک سفر گردشی و عکاسی :))
والبته دیدن دوستان :)
سلام
بحث کنیم؟
چرا اغلب بچه ها عکس های خیابانی شان را B&W ارسال می کنند؟مگر عکس خیابانی یقینا باید B&W باشد؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson