سلام... انواع شهاب سنگهای ریز و درشت، حرکت و نمایی اینگونه ندارند!
سلام... انواع شهاب سنگهای ریز و درشت، حرکت و نمایی اینگونه ندارند!
محمدهادی نوری
درود
نیما جان سرعت برخورد و نوع حرکت شهاب سنگ بدلیل وزن بالای آن خیلی خاص هست و اینگونه نیست که مثلا شما بتوانید 20 - 30 ثانیه تا 1 یا حتی 2 دقیقه در آسمان دنبالش کنید!
این شئی حدود 30 ثانیه و یا حتی بیشتر در آسمان قابل رویت بود!
گواه این مطلب تصاویر زیادی است که از آن تهیه شده!
اما در تکمیل این مباحث به لینک زیر توجه بفرمایید که مربوط به یکی از خبرگزاری هاست!
لینک خبر
همانطور که در لینک نیز اشاره شده، این تنها یک بار رخ نداده و در سال 86 هم رخ داد (بنده سال 86 را هم مشاهده کردم که تصاویر در زیر موجوده!)
مهمترین وجه های تمایز این شیئی با شهابسنگ در 1- نوع حرکت، 2- سرعت، 3- شکل ابری هست که ایجاد کرده است.
ارادتمند
پ.ن: بخاطر کیفیت پایین تصاویر هم پوزش می طلبم چون این تصاویر با استفاده از دوربین FZ30 ثبت شده است.
درست مي فرماييد. تجربه شي اي كه من ديدم حدود 3-4 ثانيه بود كه البته از يك شهابسنگ معمولي كه معمولا كوتاهتر از اين زمان است بيشتر بود. ولي نور شديد و همچنين و ديدن دود ناشي از آن برايم جالب بود. فكر مي كنم توانسته بود به ارتفاعات پايينتر راه پيدا كند چون جزييات دود پشت سر آن مشخص بود..
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
این سبک از شهابسنگ ها که می فرمایید به شهابسنگهای آذرگوی معروفند!
این شهابسنگ ها بخاطر نوع ساختار سختشون معمولا در داخل جو نفوذ می کنند و بعد در اثر اصطکاک بالا با می سوزند که همان رد دود را ایجاد کی کنند (مثل زمانی که یک هواپیما موشک شلیک می کند!) و یا بدلیل بزرگ بودن به چند تکه تقسیم می شود!
بهترین زمان برای رویت این نوع از شهابسنگ ها هم براشهای برساوشی (مردادماه) اسدی (اواخر آبان تا اواسط آذر) و جوزایی (اواسط آذر تا اواسط دی) هستند و بسیار زیبا می باشند.
معمولا شهابسنگ های این بارشها که از نوع آذر گویند دارای حجم بزرگی هستند و گاها نیز به همین دلیل با برخورد به جو زمین نور شدیدی در آسمان (مثل زدن فلاش) ایجاد می کنند.
البته متاسفانه بارش اسدی بعد از سال 78 که نرخ بارشش به 7000 شهاب در ساعت رسید خیلی دلچسب نیست!
در پایان هم یاداوری می کنم بارش اسدی و جوزایی نزدیکه که در بخش عکاسی نجومی خدمت دوستان اطلاعاتش را به تفصیل عرض خواهم کرد.
یزد(هتل داد)
سلام
ویرایش توسط mh.noori : Monday 17 November 2014 در ساعت 11:41
محمدهادی نوری