صفحه 94 از 755 نخستنخست ... 44 84 90 91 92 93 94 95 96 97 98 104 144 194 594 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 931 تا 940 , از مجموع 7544
Like Tree81983تشکر

موضوع: پرتره Portrait

كاربر فعال yasin-m آواتار ها
    تشکر کرده
    4861

پیش فرض پاسخ: عكس های پرتره

اما من فکر میکنم ویرایشی که مد نظر شماست , یک کار مصنوعی خواهد شد
    وقتی همه چیز خوبه , احتیاجی نیست که کار بیشتری صورت بگیره
    من حتی لک های صورت رو هم برطرف نکردم از هیچ رتوشی استفاده نکردم وگرنه در همین عکس خیلی راحت با استفاده از کانال رنگ قرمز به یک صورت سفید بدون لک ( والبته مصنوعی ) میرسیدم

نمیدونم چرا این عادت ایرانی ها شده که همه چیز رو در پرتره تا حد اغراق دستکاری کنیم
    صورت زن ها و بچه ها و مردای جوان باید تا حد یک پلاستیک نرم , صاف صاف بشه
    و صورت پیرمردای بدبخت تا حد ایجاد دره ای دهشتناک , پر از چاله چوله بشه
    در حالیکه نه اون دسته اول این قدر صاف و صوفند و نه این دسته دوم اینقدر پر از دست انداز
    و باز نمیدونم اگر قراره یک پرتره اندکی از شخصیت یک نفر رو بیان کنه آیا با این عمل باز هم بازگو کننده خواهد بود یا نه
    دلباز جان ، منظورم این نبود که شما فرمودین،اما شارپ سازی صورت و موها رو گرافیتی کرده(گرافیت)
    زشترین ویرایش ها به سلیقه من ،همون ویرایش های ماله ایست.
    ببخشید
    ویرایش توسط yasin-m : Tuesday 15 April 2008 در ساعت 17:03
    Delbaz و ben163s تشکر می‌کنند.
    یاسین محمدی

Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

نقل قول نوشته اصلی توسط delbaz نمایش پست ها
    اما من فکر میکنم ویرایشی که مد نظر شماست , یک کار مصنوعی خواهد شد
    وقتی همه چیز خوبه , احتیاجی نیست که کار بیشتری صورت بگیره
    من حتی لک های صورت رو هم برطرف نکردم از هیچ رتوشی استفاده نکردم وگرنه در همین عکس خیلی راحت با استفاده از کانال رنگ قرمز به یک صورت سفید بدون لک ( والبته مصنوعی ) میرسیدم

نمیدونم چرا این عادت ایرانی ها شده که همه چیز رو در پرتره تا حد اغراق دستکاری کنیم
    صورت زن ها و بچه ها و مردای جوان باید تا حد یک پلاستیک نرم , صاف صاف بشه
    و صورت پیرمردای بدبخت تا حد ایجاد دره ای دهشتناک , پر از چاله چوله بشه
    در حالیکه نه اون دسته اول این قدر صاف و صوفند و نه این دسته دوم اینقدر پر از دست انداز
    و باز نمیدونم اگر قراره یک پرتره اندکی از شخصیت یک نفر رو بیان کنه آیا با این عمل باز هم بازگو کننده خواهد بود یا نه
    دلباز جان با نظر شما کاملا موافقم.

البته این خصلت در آسیای میانه (یعنی در بین عربها) هم شیوع زیادی داره چه در عکسهای پرتره و حتی در آرایشهای خود نیز بسیار اغراق می کنند.
    فکر می کنم که این یک خصلت در فرهنگ ماست که به کارهای تابلو علاقه مندیم. البته نه اینکه در جاهای دیگر دنیا اینکار را نمی کنند اتفاقا بر عکس من اکثر عکسهای پرتره را که دیدم خیلی خیلی روی آنها کار شده بود خیلی زیاد ولی اغراق در آنها کمتر بود. اما تاکید می کنم که ویرایش ها تا جایی که من دیدم زیاد است.ولی در جهت مصنوعی کردن عکس نیست.
    Delbaz، DELL و ben163s تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Aryan آواتار ها
    تشکر کرده
    84

امیر جان
    انشاء الله که آن شکستگی دست که برای ادب کردن یک مدیر هم اسم ایجاد شده بود برطرف شده
    عکس باران از زیبا هم زیبا تر شده و فوق العاده لطیف

[IMG]http://i28.*******.com/1exafd.jpg[/IMG]

جناب دلباز من قصد نقد عکس رو ندارم اما فکر ميکنم در عکس شما نگاه سوژه سرگردان است .ای کاش
    بين نگاه مدل و لنز شما ارتباط بهتری برقرار ميشد .و از جهات کادر بندی فکر ميکنم اگر در قسمت چپ فضای بيشتری رو اعمال ميکرديد و چشم چپ سوژه را روی نقطه طلاي قرار ميداديد چشم بيبننده راحت تر در سطح عکس گردش ميکرد .
    ویرایش توسط Aryan : Tuesday 15 April 2008 در ساعت 21:31
    Delbaz، javid.ghasemi و ben163s تشکر می‌کنند.
    Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

این هم نظر یکی از بیننده ها توی یه سایت دیگه است

this looks fabulous
    چقدر نظرات با هم متفاوته

نگاه سوژه سرگردان است
    rezakh، minaei، Shamim و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

ياسرجان پرتره بسيار زيبايي گرفته‌ايد.
    از نكات بسيار مثبت آن به كامپوزيشن كلي پرتره و فرم لب‌ها (كه زيبايي دهان و لب‌ها رو به خوبي نشون داده) و توانايي شما در نمايش زيبايي موها اشاره كرد.

با طرز نگاه سوژه مشكلي ندارم

تنها چيزي كه به نظرم مي‌رسد (كه اصلاً از زيبايي پرتره شما كم نمي‌كند) نوع ويرايش پوست است كه پوست را حتي از حالت معمولي خشن تر كرده و همچنين رنگ پوست است كه به قرمز و ماژنتا بيشتر نزديك است تا تن‌هاي گرم‌تر.

يك خاصيت پرتره بايد نمايش فرد در يكي از بهترين حالاتش باشد كه شما موفق شده‌ايد.

در مورد آن جمله "this looks fabulous" هم به نظر من به نگاه سوژه شما اشاره نكرده و كلاً پرتره شما را گفته كه "به نظر شگفت‌آور مي‌آيد..."
    A_Maddah، yasin-m، Delbaz و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر همراه bfarahanchi آواتار ها
    تشکر کرده
    2876

[IMG]http://i26.*******.com/qswgnd.jpg[/IMG]
    Amir Mohebi، Soha.T، yasin-m و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بهزاد فراهانچی
    TO SEE OR NOT TO SEE

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

تشکر میکنم از رضا خلیلی عزیز به خاطر نقدش
    و همینطور یاسین عزیز
    و جناب Arian
    و جناب nematyar
    و آقای سیمایی
    و جناب azarigh
    که توجه کردند

و همینطور شما جناب محبی عزیز و نکاتی که اشاره کردید
    گفتم شاید دکمه تشکر کافی نباشه

در مورد اون جمله this looks fabulous هم همانطور که شما گفتید اشاره به نگاه سوژه نداره. من فقط از جهت مقایسه نظرات و کمی هم کلام آهنگینش گذاشتم

Amir Mohebi، eksir، Simaei و 16 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Aryan آواتار ها
    تشکر کرده
    84

تشکر میکنم از رضا خلیلی عزیز به خاطر نقدش
    و همینطور یاسین عزیز
    و جناب Arian
    و جناب nematyar
    و آقای سیمایی
    و جناب azarigh
    که توجه کردند

و همینطور شما جناب محبی عزیز و نکاتی که اشاره کردید
    گفتم شاید دکمه تشکر کافی نباشه

در مورد اون جمله this looks fabulous هم همانطور که شما گفتید اشاره به نگاه سوژه نداره. من فقط از جهت مقایسه نظرات و کمی هم کلام آهنگینش گذاشتم
    بله دقيقا و به همين دليل هست که من اصولا با نقد عکس موافق نيستم همونطور که قبلاً گفتم و خيلی کم عکس رو نقد ميکنم چون واقعاً اختلاف سليقه بين ديد انسانها وجود دارد و به نظر من هيچ کدام به ديگری برتری ندارد فقط مثله اين است که بگوييم آقای علی رنگ ابی را دوست دارد و آقای رضا رنگ قرمز را حالا ميتونيم بگيم کدام يک درست فکر ميکنند ؟هر کسی سليقه خود را دارد و همين اختلاف سليقها هست که هنر را از يکنواخت بودند در مياورد
    و به نظر من تو هنر هم بايد دمکرات بود و به همه سليقه ها احترام گذشت .

تشکر از شما
    ادريس
    Amir Mohebi، A_Maddah، yasin-m و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever

كاربر همراه Ali Shaterian آواتار ها
    تشکر کرده
    508

بابک جان چرا نگفتی عزیز؟ ما هر چه داریم از دوستان خوبی مثل شماست. خیلی خوشحال میشوم که شما و بقیه دوستان خوبم نظراتشان را مطرح میکنند. آقای محبی درست می فرمایند و من با نظر ایشان کاملا موافق هتم. البته نمونه چاپی که به لابراتوار دادم شارپنس خوبی دارد و روی متالیک در سایز بزرگ خوب چاپ شده و اون عکس که ته رنگ صورتی داشت را با مانیتوری دیگر ذخیره کرده بودم برای ارسال در هر صورت از امیر عزیز خیلی ممنونم که با نظرات بسیار خوب خود مشوق دیگران هستند.

من قبلا موافق پروسس و رتوش کم در عکس های پرتره بودم و کماکان به این مطلب معتقدم که باید جلوه ثبت شده از صورت یک انسان به واقعیت نزدیک باشد. ولی اون موقع فقط برای دل خودم عکاسی میکردم. ولی الان برای دل دیگران شات میزنم و این خیلی فرق داره. دوستانی که آتلیه دارند و از این راه درآمد دارند این نکته را می دانند که رمز موفقیت خوشحال بودن مشتری و رضایت وی میباشد.
    یاسرجان این عادت ما نیست که همه چیز رو در پرتره تا حد اغراق دستکاری کنیم این علاقه مردم و اکثر مشتری هاست. شنیدم از خانمی که میگفت میخوام صورتم رتوش بسیاربسیارزیادی داشته باشه دقیقا" مثل همون پلاستیکی که گفتی. و دیدم که به دلیل رعایت نشدن این مسئله خانمی چنان عصبانی بود که میخواست .... بماند.

اگر از دریچه تجاری بودن به این قضیه بنگریم و وقتی که به این کار به صورت شغل نگاه کنیم باید هر طور که بازار بخواهد عکاسی و پروسس کنیم. اون عکسی را که پروسس بیش از حد داشت را به سفارش صاحب عکس که همسرم هستند آماده کرده بودم که ایشان قسمتی از پروسس و رتوش صورت را به عهده داشتند و در آخر بسیار از نتیجه کار راضی بودند. :biggrin:
    Amir Mohebi، A_Maddah، babakdin543 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    5D Mark II , 40D
    24-70 f2.8 , 70-200 f4 IS
    علی شاطریان

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

بهزاد جان اگر موقع ثبت عكس موقعي شات ميزدي كه دود سيگار هم تو كادر ميوفتاد بسيار زيبا ميشد نمدونم عكس محمود دولت ابادي رو كه آرش عاشوري گرفته ديدي يكي از زيبا ترين پرتره هاييه كه تو عمرم ديدم و زيباييش به همون دود سيگار ثبت شده تو صورت سوژس حتما ببين اون عكسو
    Amir Mohebi، bfarahanchi و ben163s تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

صفحه 94 از 755 نخستنخست ... 44 84 90 91 92 93 94 95 96 97 98 104 144 194 594 ... آخرینآخرین