این مطلب را بخوانید
بحثی در مورد فضاهای رنگ - نسخه 1387 | عکاسی
جالب اینکه در عنوانش هم آمده که نسخه ۱۳۸۷ است و نسخه ۱۳۹۱ این بحث هم تغییراتی هر چند اندک دارد.
این مطلب را بخوانید
بحثی در مورد فضاهای رنگ - نسخه 1387 | عکاسی
جالب اینکه در عنوانش هم آمده که نسخه ۱۳۸۷ است و نسخه ۱۳۹۱ این بحث هم تغییراتی هر چند اندک دارد.
3154 ترکیب رنگ ها جذابیت ایجاد کرده. شاید اگر کادر به سمت چپ کشیده میشد و سوژه در انتهای حرکت قرار می گرفت بهتر بود. و اینکه بریده شدن دست در پایین کادر چندان جالب نیست. چشم (ذهن) ما امتداد های نا معلوم را بازسازی می کند. و اینکه نگاه سوژه جای کار بیشتری دارد.
با سلام
ویرایش توسط farhad44 : Monday 23 April 2012 در ساعت 00:09 دلیل: توضيح در تاپيك
حمید رضا مرادی
G12
آقای مرادی یه لطفی میکنی در مورد چیدمان نورپردازیتون هم توضیحی بفرمایید؟ چون یه مقدار چهره Flat شده (به خصوص سمت چپ چهره و اطاف چشم)
به شخصه عکس رو دوست دارم و سوژه پوز مناسبی داره ولی احساس میکنم به دلیل محدودیتهایی که برای ارائه تصاویر خانمها دارید همچین کراپی رو در نظر گرفتید! (شاید هم عکس اصلی بدون همچین کراپی باشه)
یه سوال هم اینکه همچین پراسسی آیا در دسته گلامور قرار میگیره؟
ممنون بابت به اشتراک گذاشتن عکس خوبتون
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
با سلام
ممنون در مورد نظر و نگاهتان در مورد عکس
در مورد نور پردازی
یک سافت 120*80 در سمت چپ و یک فلاش با چتر رفلکتور در پشت سوژه و سمت راست قرار داشت
حقیقتا در مورد فلت بودن سوژه به عکس های دیگرم نگریستم و متوجه شدم که سوژه صورت لاغری دارد و گونه ی زیادی ندارد و نیز اینکه خط گونه سمت راست سوژه در همه عکسها بیشتر از گونه سمت چپ می باشد .
کادر عکس کراپ بسیار کمی از پایین خورده و فقط به دلیل کات شدن نا مناسب در ناحیه زیر بقل سوژه بوده و کمی بالاتر از سینه بوده
در مورد پروسس عکس دو مورد مد نظر بود
1. سلیقه شخصی خودم به تون های سرد و دی سچوریت بیشتر سوق پیدا می کند
2. نمونه این تم رنگ و پروسس را در مجلات مد مانند Elle و vogue و ... دیده ام ( مطمئن نیستم که بطور حتم جزو پروسس گلامور قرار گیرد )
حمید رضا مرادی
G12
سلام
برخي از دوستان ظاهرا زمان و مكان را گم كرده اند!
فرهاد حسيني
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ممنون می شم اساتید ایرادهای این عکس رو بگن