جناب آرین ممنون از توضیحتون.
باید این و بگم اگه نقد خوبی صورت نمی گیره یا جسارتی به هنرمندی می شه از قست نیست.
شما از تفکر پشت پرده و اصول پایه مبانی چه فرم چه رنگ و ... میگین من هم قبول دارم اما هنوز با توضیحاتتون ...
واقعیت امر اینجاست که نقد ما بیشتر شده ( آقا عکستون خوبه، آقا ممنون از تعریفتون ) و چیزی شبیه ای جملات. این جمله رو به تایید حرف شما گفتم که چون از پس تفکر هنرمند و هنر خلق شدش اطلاعی نداریم صورت میگیره. اگه من خواستم شما توضیح بیشتری نسب به عکستون بدید برای اینکه من و دوستان بدونیم تفکر چی بوده از چه امکانات و متریالهایی با چه چیدمانی استفاده شده تا بتونیم در ابتدا درس و درست بفهمیم تا بعد بتونیم نقد خوبی روش داشته باشیم. من فکر میکنم اگه دوستان وقتی دارن اثرشونو ارسال میکنن توضیح کاملی همراه اثر داشته باشن از شرایط کلی کارشون هم من نوعی 2 تا چیز اصولی یاد میگیرم هم نقد خوبی میکنم کارو و دیگه به جمله (اين شاخه از عکاسی,عکاسی fashion هست) گیر نمیدم . البته این رو قبول دارم هنرمند با هنرش حرف میزنه ولی چون ماهیت این سایت آموزشی است پس از ژست هنری گرفتن بیایم بیرون( هیچکس منو و کارهامو نفیهمه و اینا یه مشت بیسوادنو تو دلمون نگیم) کنار ارسال اثرمون یک بیوگرافی کامل از کار هم ارائه بدیم تا هم خودمون بیشتر یاد بگیریم هم دیگران. این سبک از نقد یکی از روشهای نقد در کلاسهای آموزشی در دنیاست و من در آوردی نیست.
پر حرفی کردم از همه دوستان پوزش می خوام همینطور از جناب آرین.
مهرداد فتحی
www.m-fathi.com