آقای
mansourian3
به نظرم وقتی عکس ها از یک سوژه و در یک زمان عکاسی شده اند ، بهتر است ادیت(از نظر رنگ در اینجا) یکسان باشد .
خیلی ممنون احمد جان
به علت کوچیک بودن مونیتور،من نمیتونم عکس رو یکجا ببینم
برای حل این مشکل می تونید از F11 استفاده کنید تا از حالت فول اسکرین استفاده کنید .
راستش نمیخواستم از کراپ استفاده کنم ولی خوب فکر کنم یه خورده سانسور لازم بود !سینه برهنه سوژه رو هم ببینیم
با تشکر از شما .
ویرایش توسط behzad_milad : Thursday 2 February 2012 در ساعت 23:37
Nikon D600
سلام
به علت کوچیک بودن مونیتور،من نمیتونم عکس رو یکجا ببینم،از بالا به پایین اسکرول میکنم...هرچی از نگاه نسبتاً گیرای سوژه فاصله میگیرم عکس بیشتر دافعه پیدا میکنه!منتها الیه عکس که هیچ!
بنظرم اگر کادربندی با سلیقه بیشتری اعمال میشد(الان با کراپ کردن اعمال بشه) ارزش عکس بیشتر حفظ میشه
خالکوبی روی دست توجه رو از نگاه دور میکنه اما محتواش یه طوری با نگاه سوژه مرتبطه واسه همین ذهن این عناصر رو در امتداد هم میچینه!
اما نمیدونم چه لزومی داشته که حتما! سینه برهنه سوژه رو هم ببینیم!؟!؟اگر برای نشون دادن برهنه بودن سوژه است،مخاطب پیشتر به این نتیجه رسیده!
ممنون که عکستون رو ارسال کردین تا ما هم ببینیم
یا حق
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام ، با تشکر از جناب هاشم زاده بابت پرتره ایی که ارسال نمودند ،
این عکس به مراتب از کارهای قبلی شما بهتر اجرا شده است ، تبریک عرض میکنم ،
بحث مسائل فنی رو بر عهده ی دوستان قرار میدهم ، مخصوصا جناب آقای بیاتی عزیز که حتما توضیحات لازم رو میفرمایند
، و اما با ادیت ، میتوان کاستی هایی که در هنگام گرفتن عکس وجود داشته را کمی تا حدودی برطرف نمود ،
البته این مواردی که اشاره میکنم ، تنها نظر شخصی من است ، شاید در نظر دیگران متفاوت باشد
در مورد اول ، تیرگی ( سایه ) سمت راست بینی سوژه است ( کمی هم تیرگی زیر چشمها ) ، که بهتر است برطرف شود
مورد بعدی که به نظرم می آید ، دسته ی مویی است که از پشت دست راست سوژه خودنمایی میکند و تمرکز را برهم میزند ، و همینطور
هم ، دسته مویی که بر روی بازوی دست راست وجود دارد ، که بهتر است که برطرف شود ،
در مورد موها هم ، به نظرم کمی مات هستند ، و Hair Light ندارنند ، (و البته چشمها هم همینطور )
در کل ادیت پیشنهادی من اینگونه است :
موفق باشید دوست عزیز
جناب هاشم زاده استفاده از رنگ فون سنگین باعث میشه نوع تم عکستون سنگین جلوه بده یعنی با وجود سوژه بهتره برای بچه ها و کودکان از رنگهای شادتری استفاده کنید .
مثلا آبی روشن و قرمز و زرد ....
نوع رنگی که شما دراینجا استفاده کردید تا حدود زیادی زرشکی تیره دیده میشه .
درمورد نور سر هم این نوع نوردهی برای زمانی لازمه که رنگ لباس و یا رنگ مو یا اصلا رنگ سوژه ای رو بخواهید از رنگ فون جدا کنید و این کار شما باعث شده مقداری از موهای سوژه شما بی مورد تغییر پیدا کنه .
بهتره به جای استفاده از نور سر این نور رو بر روی فونتون استفاده کنید تا رنگ فونتون زیباتر دیده شود .
موفق باشید .
Nikon D600
درود بر دوستان
سعید و بهزاد عزیز ، ممنون از لطف و اظهار نظر شما
مواردی که ذکر کردید حاوی نکات مفیدی برای اینجانب بود که سعی میکنم در عکسهای ارسالی بعدی مد نظر قرار دهم
متشکر از نظرات مفید و سازنده شما
موفق و پیروز باشید
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده