من شخصا برداشتی از این قضیه over retouching داشتم خوشحال میشم دوستان نظرشون رو بفرمایند
برداشت من این هست که وقتی عکسی برای مشتری گرفته میشه, عکاس صرفا به عنوان ارائه دهنده یک شغل خدماتی باید سرویس دهنده باشه و تا حد توان تکنیکی - هنری خودش, محصول رو به سلیقه مشتری (و یا کارگردان هنری بسته به پروژه) نزدیک کنه و اون رو راضی نگه داره (البته نه هر تقاضایی ! ولی خب منظور این هست که اگر سوژه پوست پلاستیکی میخواد و بر این موضوع پافشاری داره چاره چیست باید این نیاز مشتری رو برطرف کنه !)
اما وقتی عکاس اثری رو برای portfolio خودش انتخاب میکنه دیگه لازم نیست رضایت کس دیگری رو در نظر بگیره و امکان این رو داره که دید خاص و ناب خودش رو ارئه کنه
اینکه واقعا این قضیه retouch های شدید از کجا آب میخوره هم شاید بحث مرغ و تخم مرغ باشه, هم بخاطر سلیقه عمومی و حس کمالگرایی افراد بوده باشه و هم تاثیر کار برخی عکاسان برای متفاوت جلوه دادن خودشون و جلب مشتری و شاید الان به یک انتظار پایه از طرف برخی مشتری ها تبدیل شده که وقتی پرتره میگیرند باید صورتشون مثل صورت عروسک های پلاستیکی بدون هرگونه اثری از گذران عمر و ... باشه (گویا برخی تصویر واقعی خود رو طلب نمیکنند بلکه تصویر ایده آلی که از خودشون در ذهن دارند رو خواستار هستند)
البته صورت ایداآل کار این هست که مشتری با دیدن portfolio عکاس به سبک کاریش پی ببره و در صورت تماس انتظار خودشون و سبک کاری و دیدگاه هنری عکاس باهم کار کنند.در اینصورت هر دو تجربه خوشایندی خواهند داشت (یک سوالی که از دوستانی که در استدیو مشغول هستند دارم این هست که آیا واقعیت به این صورت ایده آل که عرض کردم نردیک هست یا به همان صورت اول , متشکرم)
سلام آقای هراتی
مانیتور ممکن است مشکل داشته باشد آیا هیستوگرام هم مشکل دارد!؟
(در هیستوگرام، قسمتهای جلویی بینی کمی اور نشان داده میشود)
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
جناب صبحدل عکس بسیار دلنشینی شده تبریک می گم مخصوصا دانه های برف معلق در هوا تاثیر بسزایی در انتقال حس سرما محیط به بیننده داشته.
مکان هم که استانبول هست؛ درسته؟
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
متشکرم لطف دارید
مکان هم بله استانبول هست و سرمای آنجا هم طاقت فرسا
صالح جان ن... فلاش به نظر من باید زوم میشد روی صورت. الان گودی چشم ها در سایه است. البته شرایط اینجور عکاسی ها دشوار و زمان هم محدود است.