پست بنده تائید نشده اما کوُت شده
در رابطه با گرین هم به این عکس خاص اشاره نکردم.
همونطور که میدونید نویز با گرین تفاوت دارد و این همه نرم افزار معمولا در نویز گیری موثرترند و در مورد گرین هم میتوان استفاده کرد ولی نیتجه مطلوب نیست.چکار میتوان کرد؟ این همه نرمافزار نویزگیری هست.
عبدالله رضایی
با سلام خدمت شما عکاس عزیز
خدمت شما عرض کنم که من هم درباره بعضی یعنی اکثر نظرات آقای سعیدی یا ساعدی موافقم.
راستش شاید بهتر بود که یک فکری واسه رگ و انگشت کات شدهمیکردید،همچنین این ساعت بزرگ و سنگین که در انتهای مسیر رگ دست هست هم به خشن شدن دست مدل شما کمک میکنه.راستش من یکی که ترجیح میدادم مدل با این لباس صورتی و آرایش آرام و لطیفش یک ساعت این شکلی نداشته باشه یعنی اصلا ساعت نداشته باشه، یک چیزی مثل دست بند نخی یا زیورآلات بهتر بود چون که باید مدلم حالتی لطیف داشته باشه. اما این همه بازم هم چیزی از اثر شما کم نمکنه و فقط نظر شخصی من
موفق باشید
جناب آقای آبایی کادر از پایین کراپ شد و اندکی نویزگیری شد و کمی هم نور روی سوژه کمتر شد
البته بنده بر خلاف دوستان پرتره نگار که بسیار باحوصله و با دقت رتوش می کنند این کار را بی دقت و با صرف وقت کم انجام دادم تا امکان پذیری آن را شاهد باشیم و اینکه بدانیم روی فایل اصلی بسیار بهتر و دقیقتر از این می توان کار کرد
و در نهایت مواردی که اشاره کردم نظر بنده بود و عکاس محترم است که تصمیم گیرنده است
با سلام
بنظر من یک عکس پرتره حالا چه مستند و چه فشن یا سبک دیگه ی باید که یک سری اصول اولیه رو رعایت کرده باشه و بعد خود عکاس با توجه به اطلاعاتش درباره عکاسی پرتره بدون که عکسش چقدر میتونه با مخاطبش ارتباط برقرار کنه. یعنی فقط گرفت یک عکس مهم یا اینکه عکسی که گرفتهشده توانسته معیارهای ارتباط بصری هم در خودش داشته باشه.راستش به نظر من بعداز اینکه این فاکتورها رو در عکس قرار داد اون موقع است که میشه به عکس اون عکاس نگاه کرد.نوآوری و خلاقیت خیلی هم خوبه اما به چه قیمتی؟؟؟
من این عکس رو میگذارم و نظر شما رو دربارش دوست دارم بدونم.
متاسفانه مدتیه عکسی که واقعا راضیم کنه نگرفتم...
سلام به همه دوستان
ممنون از همه دوستان و بلاخص جناب مومنی بابت نظرات و ادیت
یه توضیحی بدم در مورد عکس،که فیلم کونیکای رنگی حساسیت 100 هست و با دوربین پنتاکس ME super و لنز 200-35 چینون با دیاف 4 گرفته شده
من شخصاً بوکه و نویز عکس رو خیلی دوست دارم و برای همین هیچ ادیتی روش انجام ندادم
خود سوژه هم انقدر نور خورده و انقدر دور بوده که نیازی به روتوش صورت حس نکردم
در مورد کادر هم،حق با شماست و کراپ کم پایین عکس کمک کننده بوده اما در مورد محل قرار گیری سوژه اجازه بدید باهاتون مخالفت کنم
در مورد سایه روی بینی هم حق باشماست،خیلی تنده،اما چاره دیگه ای نداشتم و منبع نورم خورشید در حال غروب بوده و البته خیلی باهاش مشکلی ندارم
کلاً خوشم اومده از عکس خودم و یه جورایی ذوق زده شدم و اینجا گذاشتمش و البته بعد که ذوقم کم شد،دیدم همچین عکس مالی هم نیست
بهرحال ممنون از دوستان هم فرومی بخاطر نظراتشون
یا حق
با سلام علاوه بر نکات سینا... برای لبخند زدن سوژه دو کار می شه کرد یا اینکه به سوژه بگید کامل بخنده ... یا اگر به هر دلیلی نمی تونه یا لبخند کامل بزنه یا لبخند کامل حالت خوبی به سوژه نمیده به سوژه بگید که با چشماش لبخند بزنه !!! ( واقعا جواب می ده امتحان کنید و می بینید که حالت لبها و چشمها چقدر زیبا می شه )... در غیر این صورت لبخند سوژه حالت بلاتکلیفی به صورت می ده مثل همین عکس
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography