سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
جناب مبین علی احساس میکنم که این عکس رو در راستای بحث دوستان در ورد کچ لایت اپلود کردید...
حالا چه با این هدف بوده چه نبوده...بنظرم کچ لایت به شدت تصنعی بنظر میرسد و گویا این ظاهر درست به همین دلیل است که واقعاً تصنعی است و با براشی چیزی در ادیت اضافه شده!
ترجیح میدم عکسی با دو کچ لایت ببینم تا این مربعهای صیقلی ِ حبه قندی رو!
یا حق
جناب ابائی، آن مربع ها بنظر من، تصویر سافت باکس میاد ... طبیعی بودنش هم برای من با توجه به "فواصل مختلفی" که آندو از پیرامون دایره ی مردمک چشم دارد، توجیه پذیر است. حال، اگر طبیعی باشد، یا سافتباکسی کوچک است در فاصله ای بیش از 1.5m الی 2m ... و یا بزرگ است و در فاصله ای حدود 3m یا بیشتر
خارج از بحث طبیعی بودن یا نبودنش، به شخصه اگر مبنا بر بوجود آوردن کچ لایت در ادیت باشد، سایزی حدود 2 الی 3 برابر چیزی را که میبینیم را بیشتر میپسندم
يك پرتره
Canon
rezvanv@yahoo.com
جناب رضوان ،
اگر امضایی که بصورت واترمارک هست رو حذف کنید به نظر بهتر خواهد بود . چون با توجه به روشنایی پوست گربه اولا نیمی از اون پیداست در ثانی نیمه دیگه اش هم در بکگراند توی ذوق میزنه !
کاش وینیتی هم ( که احتمالا به صورت عمدی اضافه شده ) که در تصویر هست یا حذف میشد یا به صورت قرینه ایجاد می شد .
ممنون
موفق باشید
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
اتفاقا یکی از نکات قوت عکس همان وینیت هست که نگاه را کاملا به مرکز (سوژه) منعطف می کند.