من بک این عکس رو عوض نکردم واز کاغذ دیواری استفاده کردم
من بک این عکس رو عوض نکردم واز کاغذ دیواری استفاده کردم
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود خدمت دوستان
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
instagram.com/amirali.hgni
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
رضا صفایی
درود خدمت همه
چند تا از دوستان خوبم در مورد پلاگینهایی که استفاده میکنم سوالات مشابهی کرده بودند که با اجازتون بطور کلی توضیح بدم :
اول باید بگم که رتوش یک پکیج یا یک روش از پیش تایین شده نیست که بشه با استفاده از پلاگین یا نرم افزار خاصی به نتیجه ایده آل رسید (البته پلاگینها کمک قابل توجهی میکنند ولی همه قسمت کا رو پوشش نمیدن)
عکسی رو که در بالا میبینید ابتدای کار رتوش هست و هنوز از هیچ ابزار یا پلاگینی برای بهبود کار استفاده نکردم ( البته در روشی که ازش استفاده میکنم) تنها و تنها ابزاهایی که استفاده کردم شامل :
Healing brush
Stamp
Level
patch tools
Curves
دقت در حذف بافتهای آسیب دیده و لکه ها و همچنین اصلاح وایت بالانس و کنتراست رنگ و نور (هرچند زمان ببره ولی نتیجه کارتون رضایت بخش خواهد بود) میتونه نقش کلیدی در پراسس رتوش شما داشته باشه
وقتی که در این قسمت کارمون رو به درستی انجام دادیم ، حالا میتونیم از پلاگینها و ابزارهای دیگه مثل داج و برن برای زیباتر کردن کارمون استفاده کنیم.
بهترین پلاگین برای رتوش به نظر من imagenomic portraiture هست
باتشکر از توجه شما
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com