محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
رضا صفایی
درود
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
دوست عزیز با سلام
من معمولا خیلی پست نمیکنم. ولی از سال ۲۰۰۵ عکاسی مدل انجام میدم و حدود ۵۵۰ مدل در ۴ سال گذشت عکاسی کردم. در عکاسی مدلینگ نه تنها زاویه و فرم وجود داره بلکه بسیار قوانین مخفی داره که رعایت کردن اونها بسیار مهم است. متاسفانه عکاسی مدل در ایران به تازگی ختم به استفاده از عینک دودی، اخم کردن، نگاه نکردن به دوربین و استفادهٔ اشتباه از کروات گردن بند، زیور الات مختلف و البسه شده که با کمی دقّت متوجه میشید بیشتر به سبک عکاسی هند و بالی وود شبیه هست.
البته من مطلقاً در مورد عکس شما صحبت نمیکنم چون با نقد کردن عکس به این صورت که ذره بین روی عکس بذاریم موافق نیستم.به نظر من ایران و تهران کشوری هر که با توجه به فرهنگ، گرافیک محیطی و مکانهای مختلفی که وجود داره میشه عکسهای مدلینگ ناب و بکری انداخت که اصا لت منطقهای هم در اون حفظ بشه.
ممنون
ویرایش توسط Aryan : Monday 3 February 2014 در ساعت 12:13
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
ممنونم آرین جان مرسی بابت راهنماییت.
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
من یکی از کاربرهای قدیمی سایت عکاسی هستم و احترام برای این فضا قائل هستم. خوب به علت مهاجرت از ایران در چند سال اخیر خیلی فرصت نکردم به این سایت سر بزنم ولی هر وقت که تاپیکهای خیلی قدیمی رو میخونم یاد سالهای قبل میفتم که فضای بسیار صمیمی داشت و امیدوارم هنوزم اینجوری باشه.
من چیزهای مفیدی از این سایت اون سالها یاد گرفتم و حالا دوست دارم تا جایی که وقتم بهم اجازه میده به بقیه کمک کنم .
من سعی میکنم یک سری از کارهای ساده تر رو اینجا بذارم که برای دوستانی که تازه عکاسی رو شروع کردند قابل اجرا باشه.
این یک پرتره خیلی ساده هست که به راحتی قبل اجرا هست و کمترین زمان ممکن رو برای فتو شپ این عکس اختصاص دادم. نکته ای که من روی این کار تأکید کردم شارپ بودن و کنترست عکس هست. نکتهٔ کیلدی هم در این کار فاصله کم بین سوژه و سافت با کسی هست. من از بک رند کاغذی سفید استفاده کردم که به علت فاصلهٔ مدل با بک راند طوسی به نظر میرسه. من پیشنهادی برای دوستانی که تازه شروع به عکاسی کردند دارم که همه با هر امکاناتی که در اختیار دارند سعی کنن عکسی ساده مثل این عکس بگیرند و اینجا به نمایش بگذرند و با تبادل نظر بتونند نکات لازم در نور پردازی و کادر بندی رو پیدا کنند.. بعد از اینکه به اندازهٔ کسی در ثبت یک پرترهٔ ساده مسلط شدید میتونید به سراغ پزی سخت تر برید.
البته این یک پیشنهاد هست.