سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
شرمنده اگر در این تاپیک نمی گنجه
درود بر جناب خانی عزیز
حقیقتش تازه لنز رو گرفتم و بدنه هم تازه گرفتم هنوز مثل قبلی روی ادوات سوار نشدم ( 4-5 روز از خریدم گذشته ) و یکم کنترل عمق میدان تو دیاف 1.8 برام مشکله و باید بیشتر تمرین کنم
در مورد این عکس هم اصلا هدف ایشون نبودن من در حال عکاسی از محیط بودم برگشتم یهویی برخورد کردم با این خانوم کوچولو دیدم داره نگاه میکنه و میخنده منم دیگه دس دس نکردم که تنظیماتو تغییر بدم دیدم نورسنجی هم ای بدکی نیست شاتو زدم مادرش صداش کرد و رفت ... ( یعنی اگه میموندم تا دیاف رو تنظیم کنم کلا این عکس وجود خارجی نداشت )
حالا به نظر شما این ترکیب ایرادی تو خروجی به وجود آورده ؟ ( فارق ازینکه میشد از دیاف بهتری استفاده کرد یا نه ) یا پیشنهادی دارین ؟ چون خیلی خیلی تو مراحل اولیه هستم
پوزش بابت آف تاپیک ولی :
این لنز 50 پرایم سری دی نیکون عجب نازنین لنزیه آقا
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
ببخشيدمن جواب ميدم؛ ايراد در خروجي زماني قابل وهويدا ميشه كه قياس وجود داشته باشه!، اگه با دياف بازهم يه خروجي ميداشتيد ميتونستيد تفاوتها رو ببينيد.ضمن اينكه حسن اين لنزي كه تهيه كرديد هم دسترسي به همان عمق كمترهست. درضمن اگه از اولويت دياف ياشاتر استفاده كنيد تنظيم نورسنجي چندان وقت گيرنخواهدبود.عذرميخام
خوب باشيد
خواهش میکنم کیاوش جان ممنون بابت پاسخت
علت استفاده از این دیاف این بود که با چنتا از همکارا در حال برف بازی بودیم ! بنده هم مشغول عکاسی و به خاطر کنترل عمق میدان و واضح بودن تمام افراد تو کادر ( 3-4 نفر) مجبور به استفاده از دیاف بسته تر بودم و خب این سوژه هم ناگهانی اومد و تو همون تنظیمات عکس گرفته شد
حالا سوال من به عنوان کسی که تجربه آنچنانی نداره بخصوص تو استفاده از دیافراگم های بزرگ آیا این عکس و فقط همین عکس با همین تنظیم مشکلی داره ؟یا استفاده از این دیافراگم اشتباهه ؟ ( طرح این سوال از ندانستن و کمبود آگاهی بنده در این نوع عکاسی می باشد و هدف یادگیری و بهتر شدن در شات های بعدیست )
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام
داود معانی
کراپ
alozi barth
فرشید قاسمیان
6205
با کمی چرخش سر یا تغییر زاویه معمولا میشه از شر انعکاس های مزاحم روی عینک خلاص شد