جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با اينكه در تركيب بندي 1-2 مورد قانون شكني ديده مي شود ولي به نظر من از اين نظر هنوز در محدوده ي قابل قبول قرار دارد.
حس مورد نظرتان به خوبي به من منتقل شد. عكس تاثير گذاري هست. و در ميان عكسهاي اين تاپيك به طرز خاصي خود نمايي مي كند. شايد دليلش حالت عكاسي كانديد(بي خبر) باشد.
متشكر
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بسیار خوب. صحیح. هد + روم می شود فضای کله!سر!
رعایت هد روم در این شات یعنی چه؟ چه باید میکرد عکاس؟ اه اه چه خورشید زشتی! چه آسمان بی جانی...اصلاً آسمان میخواهم چکار!!
چه باید میکرد عکاس برای این هد + روم؟
الان این شات زیاده رومی است؟ در کراپ کوتاه تر با گلایۀ خورشید چه کنیم؟ هد سوژه می سوخت!! (کاملاً جدی بود این عرض بنده). از این روست که باز هم میگویم این رعایت هدروم در اینجا یعنی چه؟!
ممنون
یک استاپ کم نور نسبت به چی داریوش خان؟ (جان؟!!)
نسبت به نور سنجی اوتو روی سوژه؟ یا نسبت به پرتره ای که مایل هستیم ببینیم یا همیشه در عکسها میبینیم؟ بنظر من این عکس از نظر نور سنجی و روشنایی شدو و هایلات مشکلی نداره. شاید مقدار خیلی کمی روشن کردن سایه ها کمک میکرد. برای من ملاک نور سنجی برداشت ذهنیم از دید در شرایط واقعی است. در واقع هم چشم من چیزی نزدیک به این عکس را از سوژه پشت به خورشید درخشان میدید. حداقل چشم حساس به نور من که اینطور است.
البته شما هم ممکن بگویید در برداشت ذهنیتان (برداشت ذهنی عکاسانهتان ) چند نفر در خارج از کادر با رفلکتور وجود دارند پس از این زاویه دید نور کم است .
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.