فایل پیوست 59092
جاسک - هرمزگان
زمستان 92
Printable View
فایل پیوست 59092
جاسک - هرمزگان
زمستان 92
این اولین عکس منه ه اینجا میزارم البته دوست داشتم در تاپیک عکاسی از کودکان قرار بدم که به علت بسته بودن تاپیک اینجا میزارم چون پرتره هم حساب میشه دیگه
خوشحال میشم ایرادات و اشکالات عکس مخصوصا تور و کراپ و رنگ را بفرمائید یک شاخه نور سافت باکس به کار برده ام
http://8pic.ir/images/24862960074099555677.jpg
خوبه ولی یه سری نکات هست که باید توجه کنید.
کادر خوبی نبستید (شاید 50% بینندگان این عکس کلشونو تکون بدن که عکس رو بهتر ببینن!) غیر از کادر شما محل ایستادن وگرفتن عکستون هم اشتباهه شاید اگر یه زاویه دیگه بودید کادرتون خود به خود درست میشدو
حالت سوژه مناسب است. ولی بکگراند و فورگراند شما چنگی به دل نمیزند.
شاید کمی دقت بیشتر در ادیت میکردید بهتر بود.
سر بچه عرق کرده و آثارش روی موهاش معلومه .اگر موهاش خشک بود بهتر میشد(البته در این مورد شاید کاری از دست شما بر نیاد)
میشه بفرمایید از چه زاویه ای عکس می گرفتم بهتر بود ؟
می خواستم در حالتی باشه که انگشت مکیدن کودک بهتر نمود کنه
در ادیتش چه مواردی را باید بیشتر رعایت میکردم ممنون میشم جزئی تر توضیح بدید تا من متوجه اشکال کارم باشم
عکس اگزیف دارد
فایل پیوست 59311
Pentax K5-Pentax 80-320 @200mm-1/250S-f 4.5
فایل پیوست 59330
لطفا نظر فراموش نشود
به نظرم زاویه ی عمودی روبه رو، ناخودآگاه بیننده رو مجبور می کنه کمی سرش رو بچرخونه و دوم: قاب و اختلاف ارتفاعی که سوژه نسبت به بالاترین قسمت قاب درش دیده میشه باعث میشه هرچند تمامی خطوط و نور، چشم رو به سمت وسط متمرکز کنه اما از سوی دیگه سوژه دورتر به نظر بیاد و به نظر شخص من این عمق زیاد مناسب این سوژه نیست.
درود
فایل پیوست 59345
سلام بر همه دوستان.
فایل پیوست 59472
درود
فایل پیوست 59474
با تشکر پدرام
کادربندیتون زیادی انقلابیه. من که درکش نکردم.:::blushing:::
سلام
فایل پیوست 59608
سلام
از بین رفتن جزئیات و فوکوس نامناسب در پست ۴۸۰۹ و تا حدی در ۴۸۱۰
نوردهی بیش از حد در بخشی از صورت در پست ۴۸۱۱
تاپیک پرتره یکی از بهترین تاپیک های فروم است و وجود برخی دوستان باعث شده توقع از این بخش بره بالا و چنین اشکالاتی متاسفانه خودش رو خیلی نشون میده.
فایل پیوست 59734
با تشکر پدرام
3-4 روزی رو در خدمت این بزرگوار بودم تا جوشکاری رو یادم بده!
روز آخر دیدم حیفه توی محیط کارگاهیشون عکاسی نکنم....کلا به عکاسی از جاهای کثیف و در هَــم علاقه دارم :::happy:::
فایل پیوست 59741
با فرمایشتون در رابطه با استفاده از هر نوع منبع نوری موافقم ولی من اینجا نورم تامین بود و نیازی به استفاده از منبع نوری دیگه نداشتم...امکان روشن تر کردن عکس هم به راحتی در ادیت داشتم.......نمیدونم چرا عکسی که اینجا آپلود کردم کمی تیره تر از اونی هست که در کامپیوتر خودم دارم!
از چه لنزی استفاده کردید ؟ بوکه یک جوری به نظر میاد ! گل سر، کمی ازار دهنده نیست ؟
درود خدمت دوستان عزیزم
اول تشکر میکنم بابت مسیج های محبت آمیز دوستان ممنونم واقعا امیدوارم لایق این همه توجه و محبت باشم .
در مورد پرسشهایی که دوستان مطرح کرده بودند باید توجهتون رو به این مطلب جناب آرین که در بالا قرار دادم جلب کنم .
مطلبی که بهش اشاره شده یکی از کلیدیترین ( تاکید میکنم مهمترین ) نکات عکاسی از مدل هست که با رعایت این موضوع شما عکس خام درست و با کنتراست و شارپی ایده آل بدست میارید.
در ابتدا شما باید عکس خام زیبایی بدست بیارید و بعد با ویرایش به نتیجه مطلوب برسید.
پیشنهاد بنده اینه که اعضاء علاقمند همونطور که دوست عزیزمون آرین فرمود , روی این شیوه سرمایه گزاری کنید تا کم کم به ننتیجه برسید.باورکنید که همین عکس بالا رو اگر شما ویرایش کنید از از دیدن نتیججه کارتون شگفت زده خواهید شد.امتحان کنید.
به نکاتی که در فروم اشاره میشه دقت کنید ، حتما نتیجه میگیریید.
باتشکر پدرام
درود
فایل پیوست 60001
درود خدمت دوستان عزیز
اگر این عکس تائید بشه ، تلاش میکنیم نمونه های بیشتری از این سبک تهیه و ارائه کنیم ...
هدف از این کار نشون دادن تم های مختلف یک پرتره و کنترل نور در چنین اثری است و این که چطوری میشه کار پرتره رو از یکنواختی خارج کرد.
فایل پیوست 60034
با تشکر پدرام
حرفام رو بدون هیچ قرضی می نویسم و اونرو اینطوری بخونید لطفا!
ریشه این عکس مشکل داره و اینکه چرا تایید شده هم جالبه چون : این عکس اصولا جزو کدام دسته پرتره قرار می گیره ؟ اگر خود پرتره هست که علاوه بر اینکه عکس راجع به سوژه چیزی رو بیان نمیکنه بلکه اصلا ارتباطی برقرار تشده! و این برای یه عکس پرتره بسیار حیاتی است! اگر هم فشن که نه راجع به لباس پیزی میگیه نه راجه به صورت سوژه !.. کادر بنده هم که دست از مچ قطع شده که واقعا ایراده !
قسمت بعدی انتقادم جمله های شماست:
تم های مختلف یک پرتره ؟! الان این عکس کدام تم پرتره رو نشون میده واقعا برای من سواله !...
قسمت دوم :الان در این عکس چه کنترل نور خاصی صورت گرفته یا اصولا چه نورپردازی خاصی انجام گرفته که به تم دار بودن یه موضوع دار بودن عکس کمک کرده ؟
قسمت واجبتر!کار پرتره چه جور از یکنواختی خارج میشه ؟ سادست با داستان دار بودن اون با داشتن ویژگی های شخصیه که اون عکس رو خاص می کنه نه اینکه دست ها و صورت به صورتی کاملا اجباری و بدون حس در هوا باشه ... سالهای که پیتر هرلی هدشات می گیره ایا کارهاش یکنواختی داره ؟! نه ! شخص به شخص ویژگی های منحصر به فردی داره که هر عکس پرتره رو خاص می کنه ...سو برایس رو کارهاش رو ببینید ! در یک تاپیک منحصر به فرد خودش اینقدر خلاقیت می بینید که فکر می کنید واقعا ما سالها عقب هستیم !
این احساس و ویژگی های هر شخص که ما با نورپردازی و ژست مناسب و ویرایش مناسب سعی می کنیم اونرو به تصویر بکشیم پرتره رو خاص می کنه...
در همین سایت هزاران عکس کلوز آپ پسر بچه های بندر یا افغان وجود داره ! ایا اونها یکنواختن ؟ ... خیر ! ...
این احساس و روایت عکسه که هر تاپیکی عکاسی رو میتونه از یکنواختی خارج کنه
با سلام
ممنون از توجهتون
از بابت کادر بندی حق با شماست ولی من سعی کردم بهترین کادرو انتخاب کنم چون اشیا مزاحم زیادی تو کادر بودن