فایل پیوست 55887
Printable View
درود جناب ميلاني
در مورد نورپردازيتون ميفرماييد؟ اون نورهاي چهارگوش چي هستند؟ فلاشند يا لامپهاي كنار آينه گريم؟
پاينده باشيد
درود
فایل پیوست 56026
سلام
فایل پیوست 56135
سلام آقا پدرام عزیز؛
مثل بقیه کارهاتون زیبا و چشم نواز است.
فقط به نظر بنده این برگ هایی که در سمت راست کادر و در جلوی دوربین قرار گرفته اند علاوه بر شلوغ کردن کادر، نگاه رو از سمت سوژه اصلی منحرف می کنند. به خصوص که انتهای این راه نگاه بیننده را به سمت خود می کشاند و احساس میکنم کمتر بیننده نگاهش به سمت سوژه کشیده بشه.
موفق باشید
ممنون از نظر ما
کاخ گلستان تهران هست
درود
فایل پیوست 56345
سلام
بیوتی دیش: راست بالا
چتر سفید :وسط پایین
سافت باکس 60*60:پشت سوژه بالا و چپ
فایل پیوست 56449
درود
در مورد پست 4652 عکس بسیار زیبایست کاملا مشخص هست که موفق شدید با سوژه ارتباط خوبی بر قرار کنید و حس اون رو به نمایش بگذارید ولی بهتر بود کادر رو کمی به وسط هدایت میکردین تا عکستون وزن بهتری به خودش بگیره
در مورد پست 4654 ایده بسیار زیبایست ، نظر شخصی من این هست که اگر قرار بود تمرکز روی دختر باشه و مابقی اجزا فلو بشن میشد عکس رو طوری کراپ کرد که فقط دستها و کتابچه موسیقی و پیانو در کادر باشه همراه با بلور بیشتر تا هم تمرکز روی سوژه بیشتر بشه هم از اتلاف فضای خالی و بی حاصل جلوگیری بشه
البته اینها نظر شخصی هستند و اگر اشتباه می کنم دوستان راهنمایی کنند .
با تشکر
عکس که اگزیف دارهنقل قول:
ممکنه لنزی رو که استفاده کردین بفرماییید.
6D
85 1.8
4659 عکس بسیار زیبایی است . تبریک میگم
عکس بعلت رعایت قوانین کراپ شده
فایل پیوست 56881
با تشکر پدرام
سلام
درود
"mixer brush tools" یکی از ابزارهای قدرتمند در فوتوشاپ هست که کمتر مورد توجه کاربران قرار میگیره .
اگر به عکسهای سایت deviantART دقت کرده باشید میبینید که ظاهری صاف و صیقلی و بدون نویز دارند و به اصطلاح Smoothen هستند ،که تا حد زیادی از این ابزار استفاده میکنند. (البته تکنیک های زیادی برای رسیدن به چنین نتایجی وجود داره که یکی از آنها mixer brush هست.
عکس زیر نمونه ای از ویرایش با mixer brush tools هست که سعی کردم رنگها و نورها و بافت ها رو smooth و رنگ آمیزی کنم.
فایل پیوست 57188
با تشکر پدرام
اتفاقاً منهم بارها خواستم ازتون بپرسم که چطور به این حالت رسیدین.
مثلاً توی همین تصویر ، قسمت پایین تصویر (چمن ها) خیلی آبرنگی شده!
پی نوشت:
اون موقع که هنوز Photoshop CS6 بیرون نیومده بود، یک افزونه ای روی سایت Adobe بود که یک فیلتر به فیلترهای Photoshop اضافه میکرد و میشد باهاش به چنین نتیجه ای رسید که بعداً توی Photoshop CS6 اضافه شد ولی الان توی Photoshop CC هرچقدر گشتم، پیداش نکردم...
این هم نمونه دیگه از ادیت با mixer brush tools هست (شاید از نظر کادر بندی خیلی ایده آل نباشه) ولی تلاش کردم سایه ها و نورها رو smooth کنم تا جلوه متفاوت تری بدست بیارم
کار باهاش خیلی ساده و لذت بخشه ، فقط به تمرین وتکرارنیاز داره
فایل پیوست 57194
باتشکر پدرام
پدرام جان توی این تصویر که گذاشتین(لینک) هم از همین تکنیک استفاده کردید؟
بیشتر منظورم روی موها هستش. یا از داج و برن؟
درود
اول موهارو ماسک کردم با فیلتر گاشن بلور کلا موهارو مات کردم (به اندازه ای که فکر می کنم لازمه بلور میکنم) بعد ماسک رو معکوس کردم تا لایه مخفی بشه
حالا با این براش که در عکس پایین میبینی خیلی با دقت روی موهارو کشیدم تا لایه بلور به صورت نواری روی موها ظاهر بشه ... یکم اشباه رنگ و کنتراست و درنهایت نتیجه ای حاصل شد.از داج و برن هم به مقدار زیاد استفاده کردم.
باتشکر پدرام
فایل پیوست 57216
شنونده هرگونه نظر و انتقاد دوستان هستم...
فایل پیوست 57652
حمید جان بی تعارف بگم تمام عکس هات مثل هم هست.
من بعد دیدن این عکس فکر کردم از صفحات قدیم تاپیک دیدن میکنم
سلام
مسعود جان و امیر خان....ممنون از نظرتون...این عکسی که دیروز آپلود کردم در واقع یکی از عکسهای مجموعه ای هست که قبلا گرفتم...هوسی زد به سرم که یک عکس روتوش کنم.بعد از بالا پایین کردن عکسها این یکی رو انتخاب کردم.کلا سلف پرتره برام خیلی کار سخت و طاقت فرسایی هست و به دلایل مختلف امکان ثبت فیگورهای مختلف رو نداشتم و فقط سعیم این بود که بر روی حالت چهره کار کنم.نمیدونم دیگر دوستان هم برای ثبت سلف پرتره استودیویی با مشکل مواجه هستن یا نه؟ (البته امکانات متفاوت هست ولی برای من یکی که امکاناتم فعلا محدود هست کار کمی دشواره)
به هر روی عکسی رو انتخاب کردم که و با حوصله (دلی) روش کار کردم و سعی کردم روتوشی با فضای متفاوت ایجاد کنم (که خودم هم در نهایت از نتیجه راضی بودم)
این روزا تمام دغدغه و ناراحتیم از کمبود امکانات و مهمتر از همه مکان عکاسیم هست.ولی خب چه میتونم بکنم فعلا همینی که هست...باید باهاش کنار بیام.
اگر مدیریت محترم هر عکسی رو فکر میکنن که تکراری هست و چیز جدیدی برای عرضه نداره بالاخره قدرت تایید نکردن عکس رو دارن........
(حالا بماند از مدیریت محترم هم به خاطر تایید نکردن 2تا از عکسام که عکس کودک بود یکیشون و کیفیت سطح پایینی هم نداشت گلایه دارم)
بازم ممنون از دوستان که با وارد کردن این فشار و نقدشون من رو به جلو هل میدن............
(ولی انصافا خودم این عکس آخر رو متفاوت تر میدونم....به هر حال ب تغیرات کوچکی در عکس ما به عکسی متفاوت میرسیم.....کافیه کمی حالت چهره / زاویه عکاسی و فضای حاکم بر عکس (توسط ادیت متفاوت) تغییر کنه تا ما به عکس جدیدی برسیم)
درود
فایل پیوست 57674
سلام جناب صفایی
ثبت زیباییه... میشه اطلاعات اگزیف رو بگذارید؟ و همینطور نورپردازی؟
سلام
آقای حسین پور ، در رتوش پوست مخصوصا در قسمت دست زیاده روی کردید.
به اضافه اینکه ساعد رو کاملا از بعد انداختید ، مرز بین ساعد و پیراهن خیلی مشخصه،
کچ لایت جای نامناسبی قرار داره ، و به شخصه نوع باز بودن یقه(پیراهن) رو جالب نمی دونم.
رفلکس روی ساعت هم اگر کنترل می شد بهتر بود.
کارگاه عبا بافی- نایین