فایل پیوست 53314
Printable View
سلام
کاربر reallife0002 دوست عزیز
در ادیت پوست همانطور که دستمون گفتندبه نظرم زیاده کرده ایدالبته باز هم مشکلات دیگری در پوست دیده می شود که باید تصحیح می شد.ایرادات دیگری هم درعکس شما هویداست.از جمله محل برش دست .که این نشان از کادر بندی نامناسب شما دارد دیگر اینکه می توان به بگراند، که در آن عوامل مخل و اضافه که به انحراف چشم از سوژه کمک می کند اشاره کرد.
موها وگل سر این دختر خانم زیبا که می توانست به زیبایی عکس شما کمک کند بخاطر عدم توجه شما به این مهم ، در پشت قوطی آهنی قرار گرفته است.
انشالله همیشه شادیتان را ببینیم
یا حق
درود خدمت دوستان
فایل پیوست 53437
فلیکر من : www.flickr.com/pedram_m
فایل پیوست 53446
پ ن : من که دیگه واقعا نمیدونم چجوری حجم عکس را کم کنم که کیفیت پایین نیاد
هر کی میدونه به من پی ام بدهد
جناب masoudrejae
به نظرم یه کم ته رنگ قرمز تو عکس وجود داره، خواست خودتون بوده یا خیر؟
سلام
درود
فایل پیوست 53542
من پست 4494 رو با یک پترن بافتی خاص میبینم که به نظرم روی عکس اصلی تاثیر منفی داشته
دوست گرامی این عکس تمرین یه سری از فیلترهای فتوشاپ با استفاده از یه سری از آموزشها از جمله قسمتی از این آموزشه
http://www.youtube.com/watch?v=TxVx6...5C5684A36B2700
قرار نیست با کلمات از یک کار ضعیف جلوه قوی تری نمایش دهیم.هرآنچه میبینید و به نظرتان میرسد همان است و اگر به نظرتان کار ضعیفی است بنده عذرخواهی میکنم.
به نظرم جسارت خارج شدن از کلیشه ها حتی اگر به اصل کار صدمه وارد کند ارزش بیشتری دارد و از آن مهمتر خود را در معرض نقد گذاشتن.و نظرات شما برای بنده مهمتر از کار است.
با تشکر از نظر شما
چرا در اين تاپيک عادت شده كه از شمارهى پست به جاى "پاسخ با نقل قول" استفاده شود؟
مزيتى دارد؟
درود
تلاش برای برای ارائه و نمایش بهتر کار اقدام خوبی هست . اما تمرکز اصلی میبایست بر ویژگی عکس و عکاسی باقی بماند ، پیشنهاد میدم کارهاتون رو بدون المانهای متعدد گرافیکی ارائه کنید. من به عنوان یک عکاس و در پیج پرتره ترجیح میدم نگاه عکاسانه مورد بررسی قرار بگیره نه پوستر یا کار گرافیکی
سلام
فایل پیوست 53578
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan shad
راستش میخواستم این عکس رو در قسمت سلف پرتره بزارم ولی گفتم با توجه به صحبت دوست عزیزم هم به چند نکته اشاره کنم و هم عکسم رو آپلود کنم.
نکته اول اینکه من کارهای پستری ( گرافیکی حتی ) در این قسمت دیدم که بسیار مورد توجه دوستان واقع شده ، کسی هم چیزی نگفته اگر چه دارای نقاط ضعف متعددی بود ولی مورد توجه قرار گرفت !!! خب خیلی هم عالیه چه ایرادی داره ؟ ولی اگر یک نوار و چند نوشته و یک لوگو المان گرافیکی بحساب میادو کل کارهای نور پردازی و ویرایش رو کنار میزنه و مرکز توجه قرار می گیره ...... خب چشم اگر اینها عامل حواس پرتی هستند و نمیزاند که شما نگاه عکاسانه داشته باشید ، نصیحت شما را گوشه جان میسپارم.
نکته بعدی اینکه آیا مشکل منی که میخواهم در این فروم چیزی یاد بگیرم اینه که ببینم چرا در اين تاپيک عادت شده كه از شمارهى پست به جاى "پاسخ با نقل قول" استفاده شود؟ مزيتى دارد؟
من تقریبا هر روز به فروم سر مزنم و از مطالبش استفاده میکنم ، اگر عکسی داشته باشم آپلود میکنم ... ولی تا الان ندیدم کسی نقد درستی از عکسی در قسمت پرتره داشته باشه !! چرا ؟
لطفا کمتر به حاشیه بپردازید و قسمت پرتره رو گرم کنید . بزارید از شرکت در بحثها لذت ببریم و چیزی یاد بگیریم و اگر مطلبی بلدیم بدون کنایه یاد بدیم.
فایل پیوست 53645
این هم عکس خودم
ارادتمند شما پدرام
با سلام.
به نظر ارائه نظرات دوستان با دیدگاه های مختلف می تواند در جهت رشد فکری و نگاه بیننده تأثیر داشته باشه
نظر شما هم به همچنین
اما بنده از کارهای خوب آقای پدرام که سعی شده تلفیقی از نگاه عکاسانه به موضوع پرتره داشته باشه و هم کار گرافیکی بسیار بهره بردم.
اینکه می شود در کنار نگاه نقادانه به عکس ، از تکنیک کار گرافیکی هم بهره برد.
شاید دیگرانی هم باشند که از این رهگذر، از آنچه مطلوب نظرشون باشه استفاده کنند.
به کار زیبای پرتره می شه نگاه اقتصادی هم داشت. پس کسی که در تلاش برای ارائه بهتر همراه با ارائه المانهای گرافیکی است در خدمت به دیگران تلاش می کنه.
پیشنهاد می کنم جناب پدرام عزیز در ارائه کارهای زیباشون هر دو جنبه رو در نظر بگیرن و کارهاشون رو با دو ویرایش صرفا پرتره و همراه با ارائه الملنهای گرافیکی در دسترس دوستان قرار دهند.
درود
فایل پیوست 53657
سلام و احترام
فایل پیوست 53658
موفق باشین
دلیلش سبک کردن صفحات است متاسفانه هنوز هم در برخی نقاط ایران سرعت اینترنت کم است و همین چند نقل قول بدون عکس هم برای برخی موثر است. نقل قول مککرش اثری دارد؟نقل قول:
نکته بعدی اینکه آیا مشکل منی که میخواهم در این فروم چیزی یاد بگیرم اینه که ببینم چرا در اين تاپيک عادت شده كه از شمارهى پست به جاى "پاسخ با نقل قول" استفاده شود؟ مزيتى دارد؟
در مورد نقد هم نمی توان اجبار کرد که کاربرها نقد کنند. بنده ترجیح می دهم وقتی عکس ایراد اساسی ندارد مورد پسند عموم است نقدی انجام ندهم و گرنه نوشتن نقد (البته بیشتر ایرادات و نه نقد) وقت چندانی نمی گیرد.
آیا کسی از این بابت که «پاسخ با نقل قول» در این تاپیک باعث دشواریاش شده شکایتی داشته؟
وجود امکان «پاسخ با نقل قول» حتمن مزیت و اثری دارد که آنرا گذاشتهاند. حداقل شما را مجبور نمیکند که دنبال شمارهای بگردید تا متوجه شوید منظور کدام پست و عکس است.
گاهی پیش میآید که پست مربوطه به صفحهی قبلی رفته برای آن با این سرعت کم چه راهی پیشنهاد میدهید؟
و اینکه الان برخی از مخاطبین با اپلیکیشنهای موبایل به اینجا دسترسی دارند که تعدادی از آنها شمارهی پستها را نمایش نمیدهند.
بهتر است که از این امکان استفاده نماییم.
ببخشید که من این نکات را در اینجا بازگو میکنم. چون واقعن این قضیه بیشتر در این تاپیک رخ میهد. مدیران عزیز اگر صلاح میدانید آنرا به تاپیک معروف منتقل نمایید.
شاد باشید
چند خط کوچک درباره عکس های این چند صفحه اخیر:
درباره نورپردازی (پرتره های نورپردازی شده) ترجیح میدهم بعداً مفصل بحث کنیم. اما به طور کلی نور پردازی صحیح به رعایت الگوی خاصی وابسته نیست. نتیجه باید درست باشد صرفا روشن بودن سوژه را نمی توان نور پردازی نامید. نور سر کارکرد و تعریفش کاملا معلوم است میزان نفوذش هم معلوم است.
به ارتفاع نور دقت کنید
در مورد ادیت خوشبختانه وضعیت این تاپیک رو به بهبود است
مو ها : اگر عکاسی ما به تقلید از فشن است باید همه موارد رعایت شود . پریشانی مو ها در بیشتر عکس ها آزار دهنده است برخی موارد را می توان با ویایش درست کرد اما کار صحیح باید هنگان عکاسی انجام شود. و گرنه جدا کردن موی پریشان از بکگراند و نگه داشتنش در عکس فایده ای ندارد.
کچلایت : کچلایت داخل چشم ها را باردیگر نگاه کنید و عکس را با عکس های خوب مقایسه کنید. بسیاری از موارد کچلایت ها نیاز به اصلاح دارند
در مجموع فکر می کنم باید حساسیت دیدمان را بالاتر ببریم.
(صحبتی با مدیر محترم: سوال بنده از جناب این هست؛ چرا عکسهایی که ارسال میکنم حداقل یک روز زمان میبره تا تایید بشه اما در تاپیک که نگاه میکنم میبینم عکسهای ارسالی دیشب تایید شده ولی خبری از ارسال پریشب بنده نیست.........عکس تایید نشده؟ اگه تایید نشده که واقعا باعث تاسف هست که عکس پست4494 تایید بشه و ارسال بنده حداقلهای لازم رو هم نداشته باشه....به کل این چند وقت اخیر عکسهای ارسالیم بیشتر از 24 ساعت زمان میبره تا جواز ورود رو پیدا کنه.....ممنون میشم پاسخ بدید.....عکس رو دوباره ارسال میکنم شاید ایراد جای دیگری باشه......(در ضمن پریشب که ارسال کردم با موفقیت عملیات به پایان رسید)
شنونده نظرات دوستان هستم...................
فایل پیوست 53709
حمید جان این تاخیر در تایید برای من هم اتفاق افتاده.که باعث دیده نشدن عکسم (به خاطر ارسال عکس های بعدی) شده.البته برای من مشکل خاصی نیست.
منتها قبول کنید انتظارات از کسی که حداقل 10 عکس در این تاپیک فرستاده با کسی که عکس کمتری فرستاده بیشتره.من با این کار موافقم که بعضی عکس ها که به نظر ما اصلا" خوب نیست هم تایید بشه تا معیاری باشه برای سنجش.لااقل برای کسی که عکس رو فرستاده.بر فرض مثال اگر من عکسی رو میفرستم و جزو اولین عکس های ارسالی ام هست ممکنه با تایید شدنش حتی به خودم بیام و پی به مشکلاتش ببرم.در صورتی که این سخت گیری برای شمایی که چندین عکس در این جا دارید و اغلبش به نظر من خوبه لول بالاتری داشته باشه و این باعث میشه خود به خود به مشکلات عکس هاتون پی ببرید
به نظر من عکسی که از همه لحاظ خوبه همیشه زود تایید میشه.اما اگه عکسی یه سری مشکلات داشته باشه (هر چند جزیی) دیر تر تایید میشه.البته این نظر برای کسانی هست که چند عکس خوب در این تاپیک دارند.
البته شما هم یه تغییراتی دادید در عکس هاتون.اغلب عکس های قبلی بافت و رنگ صورت مشابه هم بود که این کار ممکنه تو دراز مدت خوب نباشه.البته حالا تغییر رویه دادید و این خوبه
سلام دوست عزیز
بابت تبحری که در این سبک از ویرایش یافته اید ، تبریک عرض می کنم (شاید بد نباشد که شرحی کوتاه در خصوص روش مورد استفاده نیز بنویسید)
از ویرایش نسبتا موفق که بگذریم ، آیا بقیه موارد یک پرتره خوب رعایت شده است ؟
کادربندی ، پز سوژه و انتخاب ارتفاع دوربین آیا درست انجام شده است ؟
از سوژه در مقابل دوربین ،بازی درستی گرفته شده است ؟
در پرتره هم لحظه قطعی داریم ، به نظر شما حس ویژه ای از سوژه در عکس دیده می شود ؟
به اشکالات نور پردازی هم باید دقت نمود ، سایه ها ، انتخاب نور پردازی بر مبنای فرم صورت و هدف عکس ، نشت نور منعکس شده از بک گراند .
و ...
در مورد تایید عکس پست 4494 نیز لازم به ذکر است که گاهی اشتباهی از سوی تیم مدیران در تایید و یا عدم تایید یک عکس رخ می دهد ، به نظر شما باز هم باید این اشتباه را تکرار نمود ؟
یادم هست در سال اول حضور در فروم ، خیلی از عکس هایی که در فروم قرار می دادم ، توسط مدیران رد شده و اجازه نمایش نمی یافتند. اول از این موضوع مانند شما ناراحت می شدم و پیش خود می گفتم که چرا عکس من رد و عکس فلانی تایید می شود؟ الان که به گذشته و اشکالات کارهای خودم نگاه می کنم به رفتار درونی خودم آهسته می خندم ! چرا که در این موضوع ذیحق نبوده و بدون دلیل تایید کنندگان را مقصر می دانستم. در حال حاضر اگر قرار باشد عکسی را در فروم منتشر کنم ، ابتدا خوب آن را بررسی نموده و اگر آن را دارای حداقل ها دیدم ، منتشر خواهم کرد.
موضوع جالب دیگری که شاید بد نباشد بدانید این است که عکس های دوستان مدیر نیز بعضا تایید نمی شوند. ;-)
با تشکر از شما مدیر محترم که حداقل گوش شنوایی بودید و مرحمی بر حرص خوردن بنده........
محیط تالار عکاسی بهترین و شاید تنها محیطی هست که میتونم درباره کارهام از دیگران بازخورد بگیرم.
به دلایلی بازخورد گیری از دوستان و اطرافیانم در دنیای قابل لمس! مقدور نیست؛حال در نظر بگیرید یک چنین امکانی از من به نحوی دریغ بشه (البته دریغ نشده شاید ایراد چیز دیگریست ولی خب وقفه اعصاب خرد کنی بوجود اوومده) و همچنین ببینم برخی عکسها (نمیگم ضعیف ولی دارای ایراد...نمیگم عکس من بهتر ولی عکس من هم نیست بدتر) و پستها به فاصله چند ساعت تایید بشه ولی پست بنده همچنان در صف انتظار باشه....
حقیقتا هیییییییچ چیزی به ذهنم نرسید که چرا؟؟؟؟ میدونستم مدیر محترم هم حتما کیفیت کار رو تایید میکنه ولی باز چرا تا حالا "پاره تنم" ازش خبری نیست؟! تنها جایی که میتونم از تشکرها و نظرات استفاده کنم همینجاست و برای همین هم هست همیشه اصرار دارم دوستان عکسم رو بکوبند و چقدر خوشحال میشم از این کارشون! ولی اینکه پستی در کمتر از چند ساعت تایید بشه و پست من بعد از گذشت 36 ساعت خبری ازش نباشه برام خیلی عجیب هست....فرمایشات شما جناب میری و حسین جان هم قبول ولی هرچی باشه بنده هم میخوام از این محیط استفاده کنم.میشه گفت تنها فعالیتم در تالار همین ارسالهای عکس هست ولی دریغ.............
در رابطه با ویرایش هم ضمن تشکر از شما بابت تعاریفتون،برای اینکه در این مکان یه حرکت مفیدتری انجام داده باشم (و تنها حکم " حمید 26 ساله از ماهشهر" رو نداشته باشم!) در همین تاپیک تا اوونجا که امکان داشته باشه مفصل خواهم گفت.....................اگر تاپیک مناسبتری هست بفرمایند دوستان.
با سپاس - حمید 26 ساله از ماهشهر
سلام دوستان
فایل پیوست 53762
با تشکر پدرام
فلیکر من : www.flickr.com/pedram_m
حميدجان لذت اين كار به صبرشه .کد:ولی پست بنده همچنان در صف انتظار باشه....
اينكه همون لحظه كه شما عكس ارسال كردي تاييد بشه كه اين همه لذت نداره .
نتيجه كار بعضي از دوستان مثل تو و پدرام كمي متفاوت هست .
كارهاي گرافيكي و تا حدودي انيميشني ، كمي فراتر از واقعيت هست .
اگه دقت كنيد درمحيط واقعي اين نوع كادر رو با چشم معمولي نمي شه ديد .
اينكه كار پوستري و انيميشني و يا هر چي ديگه انجام ميديد كمي متفاوت هست .
دقيقا مي خوام اينو بگم كه راهي كه شما ميريد سخته و مخاطب خاص خودشو داره .
بعضي دوستان خيلي خوششون مياد و بعضي ديگه اصلا علاقه اي به اين كارهاي نقاشي شده ندارن .
خوب اينكه عكس شما رو چه كسي با چه معياري رد و تاييد مي كنه هم متفاوته .
اين مطلب رو خدمت شما عرض مي كنم چون من هم علاقه زيادي به كار دارم .
گاهي پنج ~ شش ساعت برروي يك عكس كار ميكنم .
نتيجه نهايي گاهي همون Delete ميشه .
گاهي هم خودم خيلي از كارم راضي ميشم .
ولي مي دونم كه اگه اونو به كس ديگه اي نشون بدم شايد خوشش نياد و ميگه خيلي كارتوني شده .
مهمترين چيزي كه من تجربه كردم اينكه سعي نكنيد زياد از مرز واقعيت خارج بشيد ( حداقل درمورد اين تاپيك كه نظرش كارهاي گرافيكي و انيميشني نيست و يا مخاطب شما هنوز آماده قبول نيست )
كار شما بيشتر خلاقيت هست ولي بايد وزن اين كار رو رعايت كنيد و اون هم جذابيته .
خلاقيت بدون جذابيت ، نتيجه مطلوبي نداره .
يادمه تو تاپيك عكس لنز معكوس يه زماني قوقا بود .
ولي ديگه خبري از اون جنب و جوش نيست .
دليلش هم اينكه تكرار بعضي از عكسها باعث شد اين تاپيك كم كم خاموش بشه .
كار شما به نوعي نو آوري هست و معلومه كه زمان مي خواد تا خودتون رو دراين تاپيك ثابت كنيد .
واين ثابت كردن سختي و صبر و حوصله اي بس زياد مي خواد .
مي دونيد چقدر عكس دارم كه دوست دارم دراين تاپيك ارسال كنم !!!
واقعا عكس هاي خوبي هستند .
ولي چه فايده ، اكثرا يا مقارن با شئونات اسلامي نيست يا اجازه انتشار نميدن .
اينكه بدون اجازه هم عكس رو جايي ارسال كنم نه اين كار رو انجام ميدم و نه حوصله شكايت و شكايت بازي رو دارم .
بيشتر دوستان نزديك من ميدونن كه چي ميگم .
براي همين ديگه سعي ميكنم با سوژه هاي مذكر كار كنم .
درسته كه جذابيتشون كمتره ولي خوب بايد خلاقيت رو بيشتر كرد.
همين دردسر هاي عكاسي هست كه يه روز تو كلانتري هستم و يه روز تو حراست تعهد ميدم و يه روز تو اين آتليه و يه روز تو فضاي ازاد و ......
مي دونيد شايد هم من دنبال دردسر هستم و خودم خبر ندارم .
ولي اصلا عقب نشيني نميكنم .
شما هم نبايد به اين زودي دلگير بشيد .
ميتونيد امتحان كنيد اگه تمام عكسهاي منو پاك كنيد بازم براتون عكس ارسال ميكنم .
باوجود از دست دادن 3 ترابايت عكس بازهم هارد ميخرم و عكس ميگيرم ( چهار تا هارد من خراب شد و اميدي به نجاتشون نيست و يا هزينه هايي رو ميگن كه با هركدوم ميشه يه سيستم نو خريد ، نگه داشتم شايد يه روزي درمون شد )
حميد جان پدرام جان برگرديد عقب و ببينيد كارهاي شما مورد توجه قرار گرفته ولي چون جاافتاده نيست كمي بايد تلاشتون رو زياد كنيد .
دلسرد و مايوس نباشيد كه كار زياده .
اينكه عكس شما زود تاييد بشه يا دير مهم نيست .
اينكه نتيجه كار شما خوب بشه مهمه .
درود
فایل پیوست 53857
سلام دوست من
اگر اجازه بدی به چند نکته در کارت اشاره کنم.
اول اینکه سفیدی دور مردمک چشم سمت چپ زیاد مطلوب نیست.
دوم اینکه کلا بنظر میاد یک لایه کدر تمام عکستو پوشونده که دلیلش کمبود کنتراست هستش
سوم : پیشنهاد می کنم یکم تنوع رو در کارات بیشتر کنی . فرم سوژه و کادر بندید تکراری شده . شاید به همین دلیل باشه که بازخورد کارهات کمه . بد نیست یکم از یکنواختی در بیای
با تشکر پدرام
درود
پس زمینه در کل یه لوکیشین خوب بود برای عکاسی.و من هم نخواستم تغییری توش ایجاد کنم.برداشتن لباس ها و موتور کار سختی نبود ولی به فضای عکس کمک میکرد.چیزی که من میخواستم باشه.اگه یه خونه با حیاط خالی بود ببیننده ممکن بود تصور کنه این جا مخروبه است و یا کسی توش زندگی نمیکنه و دستکاری شده و ....
اما لباس ها و موتور باعث حس حضور زندگی در اون خانه میشه.که بیشترین هدف من برای بک گراند بود و میشد حتی با یه ذره تغییر مکان این چیزا تو عکس نباشه.دوست داشتم پرتره های زیادی با اون فضا میگرفتم ولی هم وقت نبود و هم سوژه ی خوبی در دسترس نبود
درود خدمت دوستان عزیزم.
آقا نبینم قسمت پرتره خلوت باشه ها ...
مارو از دیدن عکسهای زیباتون دریغ نکنید.
فایل پیوست 53962
در مورد عکس حسین عزیز ، خیلی شبیه به فیلمهای مافیایی شده ، تم عکس هم بسیار زیباست ولی من هم با نظر کمیل جان موافق هستم .
میبایست در چیدمان آیتم ها دقت بیشتری داشته باشید.
با تشکر پدرام
خانم پریسا .
لباس نامرتب و معمولی سوژه و انعکاس روی شیشه عینک سمت چپ عکس که نمیدانم گویا مقوا یا پوششیست با چند سنگ روی آن ، به طراوت و زیبایی عکس شما لطمه زده ...
غیر از مواردی که جناب کوروش فرمودند تصور میکنم دست سوژه خانم پریسا نیز حالت زنانه و خوبی نداره.
پدرام جان عکس های شما با روتوش منحصر بفردتون غالبا جذاب و دوست داشتنی است. امیدوارم فرصت این رو داشته باشم که نحوه روتوش شما رو یاد بگیرم.
فقط ایرادی که به این عکستون وارده(از دیدگاه من) نداشتن بالانس و تقارن در چشم های سوژه است
همچنین گونه سمت چپ بزرگتر از گونه سمت راست جلوه میکنه که این هم بخاطر نورپردازی غیر متقارن هستش
نورپردازیتون مناسب این پوز نبوده
موفق باشید
سلام
فایل پیوست 54150
در مورد پست 4537 باید بگم که بی اندازه نویزی ، تخریب در بافت عکس (کلا) ، سوختگی بیش از حد زنگها و کادر بندی نامناسب... مجموعا عکستون رو بسیار ضعیف کرده
با تشکر پدرام
درباره هیچ چیز این ثبت و روتوش اون هیچ عرضی ندارم!
عنوان عکس: بزن،میتونم تحمل کنم
فایل پیوست 54183
آقا حمید یه لبخندی چیزی , اینجوری آدم ازتون میترسه ها :-)
ادیت خوبیه ولی سفیدی چشم سمت چپتون کمی قرمز شده , که میتونست تو ادیت برطرف بشه .
تشکر از شما......قرمزی چشم تعمدا ایجاد شده...در رابطه با آموزش هم حقیقتا تصمیم داشتم ولی دیدم گویا ادیتهایم خیلی طرفدار ندارند:x برای همین منصرف شدم...ولی همین روزها در این راستا اقدام میکنم....اگر دوستی علاقه ای به ادیت هر کدوم از عکسهام داشت در پیغام خصوصی با ارائه فایل لایه باز! از خجالتشون در میام.
به لطف خدا بعد از مدتها امروز فرصتی دست داد که بتونم عکاسی کنم.....و عکسی نسبتا متفاوت با کارهای قبلیم رو تجربه کنم...
امروز ساعت 3:30......لنز 85مم...نور همونطور که مستحضر هستید خورشید از پشت و رفلکتور نقره ای از روبرو کمی سمت راست...فرمت عکس RAW....اگر از این عکس استقبال شد تا 2-3 روز آینده نحوه ویرایش رو تا جایی که ممکن باشه در همین تاپیک قرار میدم....و مثل همیشه عرض میکنم: نظر و انتقاد فراموش نشود.......
فایل پیوست 54244
با اجازه اساتید فن نحوه روتوش این عکس رو به طور خلاصه برای دوستان قرار میدم.زحمت انتقال رو (اگر اینجا جاش نیست) مثل همیشه مدیر محترم بکشند...امیدوارم که مفید واقع بشه.فایل پی اس دی و لایه باز رو
در صورتی که دوستان علاقه داشتند در صورت درخواست در پیغام خصوصی براشون پست میکنم.
1.نورپردازی مطلب خاصی نداره...نور خورشید از پشت...ساعت 3.30 دقیقه (فکر میکنم) 5 دی ماه 92....فاصله کانونی 85مم....اف 3.5...شاتر 1/250....ایزو 200
رفلکتور نقره ای در سمت راست عکاس و نزدیک به سوژه
2.عکاسی شده به صورت raw....عکس رو در "کمرا را" کارهای ابتداییش رو انجام دادم.فایل xmp رو ضمیمه میکنم میتونید با همنام کردن اون با یکی از عکسهاتون و باز کردن عکس خامتون
تنظیمات رو در "کمرا را" ملاحظه کنید.
3.عکس رو وارد فتوشاپ میکنم...لایه اولم مثل همیشه لایه روتوش هست..در یک لایه جدید بوسیله "هیلینگ براش" روتوش رو انجام میدم و حداکثر سعی رو به کار میگیرم که صورت رو تخریب نکنم و تنها به پاک کردن ایرادات اساسی بسنده میکنم.
4.لایه "کــُــرو" ایجاد میکنم ماسک رو به نحوه ای ایجاد میکنم که به من یک "ریم لایت خوب بده...همونطور که در عکس پایین میبینید
فایل پیوست 54527
به کمک یکی از کانالهای رنگی(فکر میکنم قرمز)
و بازی کردن با "لول" و "کرو" در ماسکم به کنتراست لازم میرسم تا یک ریم لایت خوب رو درست کنم.......بعد از درست کردن ماسک مناسبم بر لایه کرو دابل کلیک میکنم و :
فایل پیوست 54526
5.لایه بعدی ایجاد "فــِــلر" و اضافه کردن مود زرد رنگ در عکس هست...............................
خیلی عذر خواهی میکنم تا اینجای کار هم کلی از زیر و بم زدم و نصفه توضیح دادم هنوز کلی لایه مونده که باید توضیح بدم :::angry:::....فکر کنم بهترین چیز برای سر در آووردن از ادیت این عکس همون فایل لایه باز باشه.....
اندازه فایل 2.5 مگ بایت هست........فایل رو برای دوستان ارسال میکنم.......عذر خواهی بابت تنبلی :::whistling:::
فایل xmp رو هم به همراه پی اس دی برای دوستان ارسال میکنم.
کار امروز
مدل : پدرام
فایل پیوست 54563
فایل پیوست 54607
Aperture: ƒ/2.8
Credit: Saeid Fadaeian
Camera: Canon EOS 6D
Taken: 6 January, 2014
Copyright: Live view of Tehran | Saeid Fadaeian
Flash fired: no
Focal length: 55mm
ISO: 320