عذر می خوام پلانی که ترسیم نموده اید با جهت نور، سایه ها و کچ لایت همخوانی ندارد. به نظر چتر در سمت راست سوژه و نوری که از دور می تابیده در سمت چپ سوژه قرار داشته این طور نیست؟
Printable View
سلام
فایل پیوست 62757
ببخشید هرچی خواستم اندازه عکس و بزرگتر بزارم موقع اپلود اخطار میداد تنها تونستم همین اندازه اپلودش کنم
فایل پیوست 62847
پ.ن
با لنز Takumar 135mm F2.8
کلا من ید طولانی در از بین بردن و نابود کردن دیتیل و جزئیات عکس در ادیت دارم.ممنون میشم نظر دوستان رو در مورد این نوع کراپ زدن بدونم که از حالت استاندارد خارجه
فایل پیوست 62871
Takumar 135mm F2.8 analog
Canon 70D , Sigma 17-50 @ 50mm
فایل پیوست 62891
درود ...
نظر به پست 5075
یک سوال؟
چرا طیف نوری موجود در گردن علی الخصوص قسمت چسبیده به سر با طیف نوری بقیه کار متفاوت شده؟
تم نوری غالب این کار تقریبا زرد و طلایی در نظر گرفته شده حال اینکه تم نوری محدوده ذکر شده ( گردن ) به سفیدی میزنه؟
با تشکر
درود
درمورد نور از دو سافت باکس استفاده کردیم , یکی بالا نزدیک صورت و دیگری ساید سمت چپ
درمورد سوال جناب مرادی : معمولا استفاده از نور سفید رنگ در بیشتر قالبهای رنگی ( تم ) ,بعد بهتری به عکس میده و ترکیبش با تم قالب میتونه جالب باشه
همونطوری که در عکس میبینید ,نور سفید پله ای تغییر رنگ نداده و به اطراف و بالای چونه محو شده
البته این نکات بستگی به دید ویرایشگر داره . میتونه از دید کسی ازار دهنده یا برعکس جالب باشه
ممنون از توجهت
[QUOTE]
تک شات
فایل پیوست 62998
با تشکر پدرام
درود
فایل پیوست 63043
فایل پیوست 63075
سلام
با سلام، یک پرتره از خودم...!
http://semim-gil.persiangig.com/IMG_12684.jpg
فایل پیوست 63165
سلام
کراپ متفاوت و زیبا ، ادیت عالی و در کل پرتره بسیار زیبایی هست. به نظر من استانداردی وجود نداره، تفاوت بین کلیشه و نو آوری هستش که شما از کلیشه خارج شدید و این بیننده است که سبکتون رو میپسنده و یا نمیپسنده. از دید شخص بنده به عنوان یک بیننده آماتور، من این متفاوت بودن ها رو خیلی دوست دارم. موفق باشید.
Canon 70D + 50mm
فایل پیوست 63350
درود
فایل پیوست 63384
فایل پیوست 63417
ارادت
سلام
فایل پیوست 63619
دو تا ایرادی که من با اولین نگاه دیدم یکی شلوغ کردن عکس با المان های اضافیه(قطره ها) ( که کمکی نمیکنن به عکس به نظرم ) .. دوم کادر بندی : در مرکز بودن سوژه کمکی به توجه بیشتر به سوژه نکرده و به نظرم باز فضای اطراف سوژه زیاده... در این عکس خاص وجود نور بک به نظرم بازم به شلوغ شدن عکس کمک مرده و اینکه فیل لایت مورد استفاده کمی زیاد بوده : تمام این نظرات با توجه به حس و حال سوژه بوده و به نظرم می تونست با کنتراست بیشتر و یه کادر بسته تر به قوی تر شدن حس سوژه کمک کرد
بعد از این همه زحمت که در ادیت کشیدم میفرمایند: خوشم نمیاد از عکسم...شبیه خاتونهای قجر شدم!
فایل پیوست 63699
ممنون از نظرات دوستان
عکسشو رو نشون دوستاش داده همه پسندیدن سبک کار رو ولی گفتن قیافت یجوریه!!! مثل اینکه باید بپذیرم :-(
در رابطه با تپل تر شدن سوژه هم خودش عقیده داره که خیلی لاغر تر افتاده! و در واقعیت تپل تر هست
(اما در انتها....نظر یه نفر خیلی جلب شد و لذت برد از کار.....خودم :redface: )
با احترام ،
زاویه و منطقه نور اصلی اشتباه است ...
و باعث شده یکطرف چهره سوژه حجیمتر دیده شود ...
چهرهپردازی صورت هم همینطور...
ریزش موها روی چشم که باعث کوچکتر دیدهشدن چشمها شده هم همینطور ...
به نظرم شما به جای تمرکز بر ویرایش و پست پروسسینگ ، توجه بیشتری هنگام نورپردازی داشتید و نورها را بر مبنای ویژگیهای چهره سوژه انتخاب میکردید ...
.
ضمن اینکه از پست یکی از دوستان هم که گفتهاند اشکال از خود سوژه است ، انتقاد دارم ...
بیان این جمله حتی به شوخی هم جالب نیست ...
چهره انسانها ، چیزی نیست که دست خودشان باشد و ما نمیتوانیم آن را تایید را رد کنیم ...
.
وقتی یک سوژه به عکاسی اعتماد میکند و بخشی از حق شخصی خود را به او واگذار میکند هم انتظار امانتداری دارد و هم انتظار اینکه عکاس با چهره او متعهدانه رفتار کند ...
این عکاس است که باید بتواند ویژگیهای چهره هر کسی را کشف کند و با نور و امکانات خود برای بهتر دیده شدن آن ( البته در کار پرتره آتلیه و مدلینگ و فشن نه مستند اجتماعی ) تلاش کند ...
چون برای این کار استخدام شده ...
ممنون از این که عکس نقد میکنید
این عکس در 11 شات مختلف گرفته شده که با مشورت اساتید این انتخاب شده
در مورد جملات شما من کم سواد متوجه نشدم دقیقا جملات شما برای 2تا از اساتیدم خوندم اونا هم درست متوجه منظور شما نشدند
شاید من بد خوندم که نفهمیدن یا شاید در سطح سوادشون نبود که متوجه منظور شما بشن
به هر حال هدف از گذاشتن این عکس ها هم هست که من نوعی اشتباهات از اساتید مثل شما بفهمم