فایل پیوست 71317
f1.4
1/60
iso 250
85mm f1.4 Sigma
Printable View
فایل پیوست 71317
f1.4
1/60
iso 250
85mm f1.4 Sigma
سلام و درود
فایل پیوست 71435
Canon 550D
Focal 50mm
S 1/160
ISO 100
F 1.4
فایل پیوست 71565
f1.4
iso 200
1/200
حس خوبی داره.
شاید اگر یک ایراد به این عکس وارد باشه نحوه ی پوزینگ سوژه است. پشت دو دست به سوی دوربین و ایجاد نقاط قوی و کشش چشم به این سمت و هدایت به سمت صفحه ی بزرگ ساعت که یک نقطه ی کوچک بسیار قویه که بواسطه ی همان پوزینگ ایجاد شده. و اینکه با توجه به کادر landscape و فاضی منفی ایجاد شده و نگاه سوژه به سوی دیگر، برداشت خاصی از فاضی منفی نمی شود داشت.
نکته ی بعدی روتوش نسبتاً قوی بر پوست سوژه که مشخص می کنه پوست روش روتوش صورت گرفته چیزی که تو پرتره سعی بر پرهیزه از اونه.
درود
فایل پیوست 71613
کودک کارگاه آجرپزی
فایل پیوست 71624
نقد عکس های شما از جهتی راحت و از جهتی سخته؛ راحت از این بابت که خیلی با ظرافت و دقت پرتره تهیه می کنید و عیب و ایرادی درش نیست و لذت میبریم ازش و از طرفی سخت که در کنار کیفیت بالا شاید چیزی به چشم بیاد که از چشم شما دور مونده باشه.
به شخصه ترکیب رنگی و روتوش صورت سوژه رو میپسندم که با ظرافت صورت گرفته و پوست مصنوعی نشده و فقط یه چیزی به چشم اومد که عکس کپی و بزرگش کردم مطمئن شم و نتونستم دقیق ببینم اونم موهای داخل گوش سوژه بود، به نظرم میاد داخل گوش موهای سوژه قرار گرفته که خوب بهتره نباشه.
و اینکه کاش کمی!!! هایلایت روی پیشونی کمتر می بود.
سلام
فایل پیوست 71648
سلام جناب میرصادقی
با اجازه
ایراداتی که من به چشم می بینم
1- کنتراست خیلی بالاست
2- جداسازی سوژه از پس زمینه در لبه ها خیلی تیز است
3- به دلیل جداسازی سوژه و افزودن به پس زمیته
بهتر بود اختلاف تن رنگی بک با رنگ پوست زیاد نباشد
این عوامل به ویژه 1 و2 باعث شده سوژه از بک کاملا متمایز به نظر برسد
ممنون از نظرت کیاوش جان.این مه که عرض میکنید قطرات ریز آب هستند که به خاطر حس طراوتی که دوست داشتم باشه تو ثبت ایجاد کردم.معنای خاصی نمیتونه داشته باشه.من سوژه رو با آب پاش توسط دوستان مرطوب کردم و از بالا با ریختن آب یخ باعث شدم چنین ژستی خود به خود ایجاد بشه.خودم فکر میکنم یکی از بهترین پرتره هایی هست که گرفتم.اگر کارهای کالوین هالیوود (اگر اشتباه نکنم) رو ببینید روش ادیت و در کل نوع پوست و .... بر اساس اونه هر چند من اصلا" آموزشش رو ندیدم.و هر چند این نکته مهم نیست.حتی فکر میکنم این عکس میتونه یک عکس تبلیغاتی برای باشگاه بوکس هم باشه lol (جدی نگفتم)
فایل پیوست 71674
من همیشه عکس هام رو با paint ریسایز میکنم برای سایت و تا حالا مشکل این شکلی نداشتم چون خودش شارپنس خوب و مناسبی به عکس میده. به جز اون عکس ستاره ها و این یکی که دوستان میگند.البته این یکی رو حتی خودم هم هر چقدر خیره میشم نمیبینم.الان با فوتوشاپ ریسایز کردم.این هم یک کراپ حدود 100 درصد از قسمت صورت
فایل پیوست 71675
فایل پیوست 71688
Canon 550D
50mm F1.8
F2.8
1/200
iso 160
حسین جان تو عکس جدیدی که گذاشتی مشکل رفع شده و این پترن نیست ولی قسمتی از عکس قبلی برات میذارم بهتر دیده میشه:
فایل پیوست 71710
گیلان
فایل پیوست 71741
خیلی ساده
دوستان اشکالات را بگویند
به طور کلی عکس خوبیه،نورپردازی دارای بعد، قشنگی داره، لبخند سوژه هم حس خوبی رو منتقل می کنه و انقدر حس خوبی داره سوژه آدم دلش نمیاد انتقاد کنه.
یه سری دیدگاه ها که به عنوان پیشنهاد بیان میشه لزوماً چیزی نیست که بگیم این عکس چون این ایراد یا مشکل درش دیده میشه پس عکس خوبی نیست و ... اما برای اینکه دقت بیشتری صورت بگیره و کارها روز به روز بهتر بشه بیان میشه.
به نظرم خیلی کم توی روتوش زیاده روی شده، یعنی اگر یه استپ کمتر روتوش میشد و شدتش کمتر بود بهتر بود.
هایلایت روی لب شدیده و کمی ازش باید کاسته بشه.
یه چیزی که به ظرافت بیشتر کار کمک می کنه:زیر بازوی چپ سوژه یه مثلث خاکستری-سفید طور دیده میشه که با رنگ پوست تفاوت داره و لذا خیلی به چشم میاد.
دست چپ که به سمت بالا گرفته شده دو تا مشکل رو ایجاد کرده، اول اینکه جهت دست کمی بیشتر به بیرون می بود بهتر بود چون دست انقدر توپول به نظر نمیرسید و کوتاه نمیشد و اینکه سایه ی شدید زیربغل رو ایجاد نمی کرد. یک نکته در ادامه ی همین پوزینگ میشه بهش اشاره کرد، خطوط چروک شده ی زیر بغله که واقعاً خوبه بهشون توجه بشه و کلون بشن.
یه لکه ی قرمز هم تو چشم چپ سوژه به چشم میاد که با وجود کوچک بودن اما به دلیل سفیدی باقی چشم به نظر میاد.
به نظر می آید نقطه فکوس به جای اینکه روی صورت و چشم چپ سوژه باشد، روی لباس وی است و نگاه سردرگم میشود. با توجه به بک گراند تقریبا یکدست تصویر، فکر میکنم اگر از اپرچر های بسته تر مثلا 5.6 یا 4 استفاده میکردید تا عمق میدان بیشتری داشته باشید و صورت کامل در فکوس باشد بهتر بود
نبود نور کافی و استفاده از ایزوی بالا و صحنه و موارد دیگر، همگی تاثیرگذار اما نه در انتخاب نقطه فکوس. در این عکس برداشت بنده این است که از نقطه فکوس مرکزی دوربین استفاده کرده اید. میتوانستید با تغییر نقطه فکوس دوربین، روی چشم یا سر سوژه فکوس کنید. اگر هم حرکت سوژه (نوازنده) زیاد است هم از قابلیت AI servo در فکوس میتوانستید استفاده کنید.
درود....
فایل پیوست 72432
درباه تصویر 5814
احساس می کنم فشار ناخن روی گونه زیاد است و قدری باعث دفرمه شدن لب هم شده است .
olympus omd 5+pentax 50mm1.2
فایل پیوست 72571
این عکس و این مکان دارای پتانسیل بالایی است. با توجه به سوژه فوتوژنیک میتواند یک عکس فشن باشد به شرط آنکه بک گراند مناسب تری داشته باشد کمی پوز سوژه فشن تر شود و منبع نور (پنجره) نیز خارج از کادر باشد. از طرفی میتواند یک business portrait باشد (نشان دادن شخص در محل کار) به شرط آنکه چیدمان محیط (فکر میکنم منزل باشد) کمی بهتر باشد و البته عینک آفتابی حذف شود.
از سوی دیگر این نور و پنجره بزرگ میتواند مکان مناسبی برای پرتره گرافی تمام قد در ژانر عکاسی حسی هم باشد.
عکس شما علیرغم نور مناسب و زیبایی بصری در حال حاضر هیچکدام نیست در حالی که میتوانست هر کدام هم باشد.
پیروز باشید
ممنون از نقد و توجه شما.
بله همون جور که فرمودید شاید میشد خیلی تغییرات قبل ثبت یک تصویر انجام داد. ولی توی این فضا امکان هیچ یک از از فرمایشات شما امکان نداشته و تنها جذابیت این عکس برای خودم استفاده از یک لنز منوال50 میلیمتری اف 1:1.2 پنتاکس روی بادی دوربین میکرو3/4 المپیوس بود.
درود.
اولین تجربه پرتره ی ایندور من
فایل پیوست 72677
البته امین جان از منظر دیگری سخن شما صرفاً سلیقست و نه ایراد به عکس(البته می دونم شما هم سلیقه تون رو بیان کردید) چون توی استودیو ایجاد کردن "پس زمینه ی سفید خالص" البته با استفاده از ابزار و ... خودش هنریه و اگر عکاس بتونه ایجاد کنه در موقعیت مناسب بسیار زیبا خواهد بود.
درود بر ایمان عزیز. دقیقاً همین طوره.
بنظر من "ایراد به عکس" آن هم در این سطح کمی خودخواهی بحساب میاد. باید به سلیقه عکاس و نوع نگرش و بینشش احترام گذاشت (هرچند که ایراداتی در عکس هم وجود داشته باشه).
100 البته آنچه بنده عرض کردم صرفاً سلیقه شخصی آن هم نه به عنوان عکاس، فقط یک بیننده که قرار است از دیدن لذت ببرد !
باز هم عرض میکنم، عکس از دیده بنده انصافاً زیباست.
موفق باشید.
alozi 24
با سلام
پرتره با نور طبیعی پنجره
ممنون میشم نظرتان را بیان بفرمایید
فایل پیوست 72796