آقای sohrab-gh عکساتون خیلی خوبه. اگه امکانش هست مدل فلاشی که استفاده کردید رو بگید
Printable View
آقای sohrab-gh عکساتون خیلی خوبه. اگه امکانش هست مدل فلاشی که استفاده کردید رو بگید
ضمن اینکه از مانیتور خوب استفاده می کنید در ویرایش دقت داشته باشید تخریبی صورت نگیرد تا این اثر ظاهر نشود
فایل پیوست 74136
فایل پیوست 74137
معمار جان
درعکس قبلی و این عکس که فرستادید، رنگ پوست طبیعی نیست، کمی به زردی میزند.
و کمی هم اشباع رنگ و کنتراست پوست صورت زیاد است.
در این عکس چند لکه در قسمت سفیدی چشمها است که برداشتنش کمک زیادی به زیبایی عکس شما میکنه، و اینکه نسبت به ارسال قبلی تان کادربندی و ژست بهتری دارد.
دوستان خواهش میکنم انقدر مطالب نامربوط و سطحی پست نکنید . نمیدنم تا کی باید این مسائل گوش زد بشه...
راجب کیفیت و کمیت عکسها نظر بدین به چای اینکه با همدیگه چت کنید ...
در مورد پست 6056 :
عکس بهتری میشد اگر در زمان مناسبتری عکاسی میکردین و شاید کمی بستن کادر و ویرایش مختصر کارتون رو بهتر کنه .
با تشکر پدرام
دوست عزیز ابتدا اینکه توجه کنید درباره کار ایشون هم نظر داده شده (اگر پست های من اف تاپیک است عذر میخواهم) !
در مورد این هم که گفتید کادر بسته تر مخالف هستم (بیشتر سلیقه ای است) چون برای نشان دادن زندگی قدیمی فکر میکنم همین کادر مناسب است (البته قطعا شما تجربه بیشتری دارید) . فکر میکنم پردازش سیاه و سفید این تصویر هم زیبا شود !
فکرنمیکنم هدف این کادر نشان دادن زندگی روستایی بوده باشد! سوژه نسبت به کل کادر کوچک هست.مشخصا فضای زیادی وعناصر اضافه زیادی درکادرهست که اگر نمیبود بهترمیشد. فکرمیکنید این کادرازنظرزندگی روستایی چه چیزی کم دارد ازکادراصلی؟
فایل پیوست 74156
ببخشید . ولی به نظرمن بین اینها کادر کوچکتر(وخلوت تر)ازهمه بهتره!
هدف عکس نشان دادن کودکان بوده ولی محیط روستایی بر زیبایی عکس افزوده ! با بودن دیوار ها عکس اوضاع بهتری داشت و بر فرض کادری که کراپ کرده اید از زندگی روستایی چیزی کم نداشت من زیبایی مضافی بعد از کراپ شما ندیدم (باز هم تاکید میکنم نظر شخصی است) .
پ.ن : فکر میکنم قانونی بود که عکس دیگران را ویرایش نکنیم و گرنه قصد داشتم تغییراتی که گفتم را اعمال کنم
درود و تشکر از تلاش شما . این عکس پرتره نیست. می توان آن را در دسته مستند و یا اسنپ شات (اسنپ شات چیز بدی نیست ! ) قرار داد.
توضیح آنکه تعریف پرتره تصویری است از یک فرد که در آن صورت و وجه حسی آن غالبیت داشته باشند.
در این اثر اما غلبه بر نشان دادن فضای بی ریای روستایی است (که خودتان هم اشاره فرمودید) که این دو کودک هم در جهت نشان دادن این هدف در کادر قرار دارند . در عکس پرتره اما غایت اثر نشان دادن حالتی از حس در چهره فرد است. ضمنا قدری کراپ از بالا به نظرم جلوه کار را بیشتر نمایان می کند.
موفق باشید
فایل پیوست 74157
قدم اول در بیان نظر صحیح میتونه به این شکل باشه :
اول عکس رو خوب تحلیل کنیم بعد نظر بدیم :
نقاط مثبت : بتصویر کشیدن دو کودک روستایی در یک بافت سنتی همراه با حس زندگی محلی ، نگاه در چهره هر دو کودک بسیار ارام است که نشون میده عکاس تونسته ارتباط خوبی با بچه ها بر قرار کنه تا بتونه عکسشونو بگیره .
نقاط منفی : وقتی در عکس نورها و کنتراست روشن با اندازه زیاد وجود داره درواقع اولین جایی هست که بیشترین توجه چشم رو جلب میکنه و اگر این نورها به درستی کنترل نشه باعث سردگمی مخاطب میشه ..
دیوارهای دو طرف ( خط آبی) بسیار روشن و سوژهای اصلی شما درون سایه هستند و چون اختلاف سطح نور زیاده ( انتخاب زمان نامناسب عکاسی ) در این جا میشه گفت توجه اونطور که باید بسمت کودک نیست و مدام چشم به اطرف کشیده میشه ...
وجود ایتمهای اضافی در بالای کادر هم کمکی به زیبا شدن تصویر نکرده و با کراپ میشه تا حدی این مشکلاتی گفتم رو کمرنگتر کرد.
نتیجه : بنظر من گفتن این که "من حس خوبی دارم " و .... و .... و .... اینها نظر در محیط تخصصی بحساب نمیاد و اینجا رو شبیه چت روم میکنه ... اگر با نحوه تبادل نظر اشنایی ندارید،با خوندن مطالب و پیگیری درست یاد بگیرید (من خودم هم در سالهای اول عضویتم همین کارو کردم تا یاد گرفتم ) کم کسانی هم نداریم که در این زمینه شما رو یاری کنند.
اگر عکس خوب نداریم ، عکسهای خانوادگیمونو قرار ندیم ... باید بریم ببینیم و کار خوب رو بشناسیم .
ظاهرا دوستان تازه وارد انتظار دارند از صفر تا صد یک کار رو داعما بهوش گوشزد کنیم و عملا هیچ تحقیق و مطالعه ای انجام نمیدند و این کارو به عهده سایرین میزارند.
اول حد اقلها رو یاد بگیرید بعد تقاضای نظر و تبادل اطلاعات رو داشته باشید ..
یک نگاه به عکسهای اخیر تاپیک بندازید (غیر از کاربران قدیمی )!!! بخدا اگر یک نفر بتونه راجب عکسش صحبت کنه (ترکیب ، کادر ، رنگ ، کنتراست و مفاهیم اولیه ) ... بعد میگید اگر عکسی نمایش ندم چطوری بد و خوبشو تشخیص بدم !!! مشکل اینه که مطالعه نداریم و فکر میکنیم میتونیم در جایی راه صد ساله رو یک شبه طی کنیم . بعد نوشته هم میزارم و جواب میدم باید پشت هم به حاشیه بپردازم..
با تشکر پدرام
ممنون از توجهتون دوست عزیز، بله موقع ثبت لبخند ملایمی داشتند، ولی باید بگم: روستاییان با تمام سختی هایی که دارند بسیار زندگی خوب و مفرح و پرتلاشی دارند اما متاسفانه همین روستاییان وقتی به شهر کوچ کرده و حاشیه نشین می شوند آنجاست که دچار فساد و فلاکت و بدبختی میشوند
متاسفانه ما بخشی با نام پرتره اجتماعی کم داریم، اگر موقع عکاسی قرار بود کادر بسته انتخاب شود، اولا با توجه به لنز پرایم و بازیگوشی بچه ها قطعا این حس وجود نداشت، دوما اینکه مهمترین آیتمی که در این عکس بود نشان دادن فضای زندگی آنها بود و پله هایی که در بلندی و کنار یک شیب عمیق قرار داشت و تخریب شدن زیر پله ها که هر آن ممکن بود با راه رفتن فرو بریزد و این فرو ریختن ساکنان آن خانه را تهدید می کرد، چون قرار نیست خود هنرمند عکاس عکش را نقد کند من نباشد توضیحاتی در این زمینه بدهم اما قطعا هیچ کادر دیگری نمیتوانست مفهوم الان اثر را داشته باشد، باز هم ممنون از توجه شما دوست عزیز
در مورد توضیح پرتره باید عرض کنم بحث مفصلی را میطلبد و در اینجا نمی گنجد، اما پرتره شاخه های بسیار زیادی دارد که یکی از آنها پرتره های محیطی ، اجتماعی و... است که این عکس درقسمت پرتره های اجتماعی قرار دارد، بله در اسنپ شات هم می توان قرار داد ولی نه به آن معنی واقعی اسنپ، چون می تواند اسنپ نباشد، متاسفانه با کراپ از بالا کل قالب طول و عرض تصویر و ترکیب اثر بهم می ریخت، ممنون از توجهتون دوست عزیز
ممنون از توجهتون جناب میر صادقی عزیز ، بله با فرمایشات کلی شما موافقم ، متاسفانه ناچار این عکس در وسط ظهر و کنتراست بسیار شدید نوری ثبت شد بطوری که فوکوس بسختی انجام شد، برای اصلاح و متعادل کردن محیط پرنور و کم نور تمام تلاشم را در نرم افزار انجام دادم و صورت بچه ها بصورت تک به تک ادیت نوری شد و نهایتا به این نور رسیدم که دیگه جای هیچ ادیتی نداشت ، درمورد کادر و انتخاب کادر بسته تر هم همانطور که به دوست عزیزمون آقا کیاوش توضیح دادم هیچ کادری غیر این نمیشد انتخاب کرد و گرنه کل داستان عکس عوض می شد، این عکس بنظر خودم بلحاظ موقعیت زمانی و نور و مشخصات فنی چیز جالبی نداشت اما هدفم از انتخاب فقط مضمون اون بود و نشان دادن اون فضای حاکم ، هرچند که در اکثر روستاها مخصوصا روستاهای خراسان همیشه این کنتراست شدید وجود دارد و همیشه آفتاب شدید هست، سرما هست و صورت آفتاب سوخته اون مردم هم حکایت از همین امر داره ، پس نمیشه اینو بیایم بزک کنیم ، فاکتور بگیریم و مثل یه پرتره رویایی و زیبا و مدیریت شده نشان بدیم چراکه با این کار از اون حال و هوای واقعیت کلی فاصله خواهیم گرفت، البته این نظر شخصی من بود ، در پرتره های مستند اجتماعی تا جای ممکن باید واقعیت نشان داده شود حتی دستکاری من در کنتراست و نور این اثر هم تا حدودی بود که چشم من همانطور میدید ولی متاسفانه نگاه دوربین و چشم همیشه یکی نیست و در شرایط خاص نوری محدود هست و همه تلاشم برای این بود که عکس به آنچه چشمم میدید نزدیک شود . با تشکر از توجه شما و وقتی که میذارید .
فایل پیوست 74160
مستند اجتماعی 1 کد خدای روستا
هر چند در بحث ژانر معتقدم نباید زیاد در مورد دسته بندی عکس ها سختگیری کرد اما خوب است درباره پرتره اجتماعی این نکته را عرض کنم که در عکاسی پرتره اجتماعی تعریفی که در پست قبل ارائه شد صدق می کند منتها پرتره محیطی پرتره ای است که در آن غایت عکس که نمایش حالات و اکسپرس های چهره است درمحیطی اجتماعی و بیرونی بیان می شود. مثال خوب این شاخه بعضی عکس های کاندید هستند. عکس مستند عکسی است که وقایع را همانگونه که هستند بدون دخل و تصرف عکاس روایت می کند. اگر به این دو تعریف دقت داشته باشید می توان راحت تر به مسئله پرداخت .
خوب عکس مستند هست و همه جا کج و کله در خصوص کادربندی هم اگه از بالا حذف کنم عکس خراب میشه در خصوص اوور و اینا هم موافقم و هم نه در خیلی عکس ها واقعا در شرایطی هستی که کاریش نمیشه کرد و وقتی همچین موقعیتی برای عکاسی دارم دیگه فکر هیچی نیستم نورسنجی کادر شلیک /همین که بگویم قدم های زیبای این مرد روستایی و درب قدیمی برای من خیلی ارزشمند هستند.نقل قول:
به نظرم کادربندی متناسب نیست و بهتر بود فضای بالای درب چوبی به بالا (دیوار خراب) حذف شود شرایط نوری چهره متناسب نیست وچشمهای سوژه تقریبا در سایه شدید به وجود آمده ناپدید است
روی پیراهن و پیشانی سوژه اور شده است
سلام
بسته بودن کادر، بی رنگی و کم عمقی اون! بیننده رو کاملاً با سوژه درگیر میکنه اما من همیشه عاشق درگیری با هر دو چشم هستم. عموماً خودم صلاح میدونم تو کارای حسی عمق فدا بشه یا فوکوس پوینت با توجه به 1/3-2/3 عمق میدان جابجا بشه تا هردو چشم بیاد تو دیالوگ.
تضاد بین تیرگی روشنی کادر نسبت به خط عمودی وسط کادر رو زیاد برازندۀ مود تصویر نمیدونم گرچه اگر اون رو کنار سافت بودن چشم دیگر و اریب بودن صورت بگذارم، این بار درست برخلاف حرفهای اولم به یک دوالیتی میرسم در تصویر که باز درگیری مطلوبی بین من و اون ایجاد میکنه.
برای ارتباط عمیق تر با این کار نظر بنده امتحان کردن ایجاد پس زمینه ای تیره در فضای مثلثی شکل گوشۀ بالا و سمت راست کادر،درست پشت گوش سوژه است. که البته دیگر مبسر نیست.
چانه ایکاش می بود در تصویر و اینکه تعلیق حاکم بر لب های سوژه که آیا میخندد یا نه، می گوید یا نه، می پرسد یا نه، ایمپکت کار را کم می کند.
نهایتاً بسیار دلنشین و دوست داشتنی است. ممنون از شما و از مدل زیبایتان.
(آیا با موبایل عکاسی شده؟)
سپاس بابت توجهتون
تمام فرمایشاتون بالای سر. این عکس مربوط به 15-16 ماه قبله که تجربه ی خیلی کمتری تو عکاسی داشتم و به خیلی از موارد بی دقتی میکردم توجه آنچنانی نداشتم . امروز خدمت یکی از دوستان خوب سایت ( که البت تو همین صفحه هم بسیار فعال هستن و عکس های به شدت خوبی میگیرن و به نوعی با دیدن عکس های ایشون دیدگاهم به پرتره به کل تغییر کرد) عرض کردم که پرتره اصلا عکاسی دلخواه بنده نیست ولی دوست داشتم ( و دارم ) خودمو به چالش بکشم.
در مورد این تصویر سوژه آگاه نبود که در حال گرفتن عکس هستم بنده فقط منتظر لحظه ای شدم که بتونم چهره رو تو کادر داشته باشم ( چون تمایلی به صحنه سازی و کارگردانی ندارم و تجربه ای هم ندارم )
در مورد فوکوس نبودن چشم کاملا حق با شماست.در ارتباط با چانه هم نکته ی اذیت کننده برای خودم تو عکس همین چانه بود و البت تار مویی که تو چشم سمت راست رفته ( که میشد تو ادیت حذفش کرد ) بگذارید پای بی تجربگی بنده.
نه با نیکون 3200 و البت نازنین لنز 18-55
خوشحال میشم ایرادهای عکس رو بهم بگین
درود
فایل پیوست 74177
نور روی سوژه خوب نيست و زير چشم ها سايه بدی افتاده
بايد از زاويه ديگه عکس ميگرفتيد که نور پنجره روی سوژه باشه و حالا بسته به انتخاب خودتون سمت رو به دوربين نور ببينه يا سمت مخالف يا اينکه حتی نور از پشت باشه اما نور سنجی رو روی صورت سوژه تنظيم کنيد يا اينکه با يک رفلکتور (حتی 1 برگه کاغذ آ4 ) نور مناسبی روی صورت سوژه ايجاد کنيد
والا کاش میشد در ادیت به این بوکه رسید!
85 م م اف 1/4 روی فول فریم. لنز هم مم85 اف 1/4 سری ال است!
اتفاقا توی 10-12 عکسی که دیروز گرفتم (قبل از اینکه باطریم تموم بشه :::whistling:::) باقی عکسها به نسبت بوکه نرم تری داشتند. مخصوصا عکسهایی که بسته تر گرفته شده بودند یا عکسهایی که زمینه کم کنتراستی تری داشتند.
یه توصیه و خبر خوب به دوستانی که قصد دارن عکاسی محیطی رو جدی انجام بدن ، دارم . انشالا این هفته یک ویدیو آموزشی که در سه بخش درست خواهد شد آپلود می کنم و تکنیک های مناسب استفاده از رفلکتور رو آموزش میدم . مزایای استفاده از رفلکتور ، قیمت ارزان ، نرم کردن نور و ایجاد کنتراست دلنشین است . پس دوستانی که سعی دارن عکاسی محیطی رو خوب انجام بدن حتما یک رفلکتور تهیه کنند و با اون تمرین کنند . مطمعن باشید خروجیش بسیار شما رو راضی خواهد کرد . اینم چند تا عکس با خروجی رفلکتور(هرچند قدیمی :)) .
فایل پیوست 74181فایل پیوست 74182فایل پیوست 74183فایل پیوست 74184
در آموزش فقط از نور طبیعی همراه با رفلکتور استفاده میشود . والا این ویدیو با دی 810! و 24-70 پر شدن منتها میخواستم با حجمی بذارم که به راحتی قابل دانلود و دیدن باشه ولی پشم سعی می کنم با کیفیت بالاتر هم آپلود کنم
بله!
البته قبلا لنز سیگما 85مم اف 1/4 بوده که به سری ال مدیفای ش کردم ( با کش سبزی!)
کیفیتش اپتیکش هم بهبود پیدا کرد! :::whistling:::
فایل پیوست 74187
دستم لرزیده؟!
قطعا در فکر تهیه میکروفون اکسترنال هستم . و دنبال این هستم آموزش ها ساده و کاربردی باشند .
درود . جناب قابزلو از اینکه به فکر خانه تکانی فروم و تاپیک پرتره هستید خیلی خیلی سپاسگذاریم..
جای تقدیر فراوان داره..
امیدوارم دوستان دیگری که در باقی زمینه ها فعالند، هرکدوم سهمی در افزایش بار علمی تاپیک ها مربوطه بدوش بکشن. یقیناً "خدا پدرش رو بیامرزه" خیلی از عزیزان، بدرقه راهشون خواهد بود.
سهراب خان این اموزشها واقعاجای تقدیرداره که وقت وانرژی میگذاریدبرای بچه های فروم,به نوبه خودم تشکر میکنم. ای کاش یه تاپیک مجزا باز میکردید که اینها توی صفحات زیاد این تاپیک گم نشن ویکجا متمرکز باشن. نکاتی رو هم پدرام جان گفتن که اگه دریک تاپیک مجزا مجتمع باشن فكرميكنم مثمرثمرتره واقعا. مثل کاری که جناب معانی کردن.
خوب باشید...
با سلام خدمت همه دوستان قبل از هر چیزی تشکر ویژه بابت انرژی که میدید . دوما مطالبی که میذارم به همراه ویدیو ها در وبلاگم که در امضام هست موجود میباشد . تو آموزشام تاکیدم بر سادگی و کاربردی بودن است . پس خوشحال میشم همیشه نظرات مفیدتونو رو بگید . خبر خوبی که دارم اینکه ویدیو هایی بسیاری در رابطه با عکاسی با فلاش و پوزینگ قراره در ماه های آینده آماده کنم . توصیه بسیار مهمی که دارم اینکه تا اونجایی که میتونید خودتونو در گیر تجربه کردن و مطالعه کردن بکنید و از سردرگم کردن خودتون برای خرید تجهیزات پرهیز کنید . کل ویدیو های آموزشی عکاسی با رفلکتور با یک عدد رفلکتور چینی 42 اینچی ضبط خواهد شد و خواهید دید چقد این وسیله کاربردی است . البته به اینجا ختم نمیشه و قطعا از جلسات عکاسی که میرم و تکنیک هایی که استفاده می کنم ویدیو تهیه خواهم کرد و همگی به صورت رایگان در اختیار دوستان عکاس قرار خواهد گرفت .
خیلی با خودم کلنجار رفتم که اف تایپیک نگذارم اما نشد خیلی ممنون از زحمتی که می خواهید بکشید بی صبرانه منتظر ویدیو های شما هستم من خودم می تونم بگم خیلی از اموزش های ویدیوی که در یوتوب بوده رو دیدم و از همشون استفاده کردم و همیشه موقع دیدن این اموزش ها با خودم میگفتم چرا یک ایرانی نمیاد و اموزش عکاسی پرتره رو قرار نمیده چون تغریبا از همه کشور ها این اموزش ها بود از زبان انگلیسی گرفته تا چینی و فرانسه و روسی و المانی بود و من همشون رو با دقت تماشا میکردم و فقط انگیلسیش رو متوجه میشدم کاملا الان هم که حالا با زبان فارسی قرار درست بشه بی صبرانه منتظر هستم و همه جوره پشتیبان شما در این کار هستم چون بسیار کار خوب و عالی هست با تشکر بسیار بسیار از شما
آقای قابزلو مرسی از این رویه آموزشیتون .امیدوارم شما وبقیه دوستان این رویه ادامه بدین.
دیروز هم یک جلسه عکاسی داشتم که بیشتر آموزشی بود تا عکاسی یک ویدیو هم پر کردم که به دلیل مشکلات صدا و مشورت با عقیل تصمیم گرفتم نذارمش و صبر کنم بعد از تهیه میکروفن حرفه ای این آموزش ها رو ضبط کنم . ولی برای اینکه بد قول نباشم یه نکاتی رو می گم . همونجور که گفتم رفلکتور یه وسیله ارزون و کاربردیه که شما می تونید خروجی های خوبی رو با اون بگیرید . رفلکتور ها معمولا به صورت سفید ، نقره ای و زرد (در یک پکیج) قابل تهیه می باشند . اولین نکته در رابطه با خرید رفلکتور اینه که باید مورد توجه قرار بگیره اینکه رفکلتور گرون و ارزون تفاوت انچنانی ندارند و خروجی هاشون تقریبا یکسان است . دومین نکته اینه که هرچی رفلکتور سایز بزرگ تری داشته باشد نور نرم تری رو در اختیار دارید . به سه صورت می شه رفلکتور رو استفاده کرد : به صورت بازتابی و دیفیوزی و ترکیبی از هر دو که انشالا در ویدیو های بعدی کامل نشون میدم و مزایای استفاده از هر روش رو به طور کامل توضیح میدم . از جلسه عکاسی دیروز هم این عکس هارو انتخاب کردم به همراه پشت صحنه ها .
فایل پیوست 74276
فایل پیوست 74277
فایل پیوست 74275
و عکس آخر
فایل پیوست 74279
ضمنا نه کنونیم نه نیکونی هر دوشو دوس دارم ولی کنونو یکم بیشتر;-)
اینم خود عکاس
فایل پیوست 74281
سهراب جان تاریخ دی 810 روی 2013 تنظیم شده . درستش کنید که برای ارسال عکس به جشنواره ها دچار مشکل نشید.
موفق باشید
...
عکس بعد از ریسایز کردن به فنا رفت ...
فایل پیوست 74305
درود
ابتدا اینکه دانه های سفید بر روی کلاه سوژه توی چشم می زند و با یک ادیت ساده رفع می شود
بک گراند نویز بسیار زیادی دارد و پروسه noise reduction باید انجام شود .
ریش های سوژه بسیار پراکنده هستن و اگر با ادیت موها رو یکدست تر و کمتر می کردید تمرکز بر روی سوژه بیشتر می شد .
و در اخر اینکه فکر می کنم زمان عکاسی مناسب نبوده و شانه ها اور شده است .
موفق باشید
قبل از ارسال هر عکس ،اول این سوالها رو از خودمون بپرسیم :
1-مخاطبان من چه کسانی هستند ؟ (خوانواده ام ؟ افرادی در یک نمایشگاه ؟ یا جمع عکاسان در یک ژانر تخصصی ؟)
2-هدف من از ارائه عکسم چیست ؟ ( نشان دادن زیبایی ؟ تکنیک ؟ داستان ؟ مفهوم ؟ )
3-کادر بندی و خطوط اصلی من بر چه اساسی تنظیم شده ؟ (مفاهیم اولیه که هر عکاسی باید حداقل هاشو بلد باشه !!)
4-ترکیب بندی عناصر در عکس من چگونه است ؟ ( چه آیتمهایی رو کجا قرار دادم ... عناصر اصلی و فرعی در عکس من کجاها قرار دارند ؟ )
5-استانداردها و یا سبک ویرایش من در عکس هدفمند بوده یا شانسی و دلبخواهی ؟
و....
اگر تونستید 2 خط درمورد عکستون بنویسید و به چراها پاسخ بدین ، اون موقعه عکس رو ارسال کنید . اگر نه که همچنان شاهد ارائه آثار در سطح خوانوادگی و دوستانه خواهیم بود که شاید بهتر باشه رو هارد ذخیره بشه و بمونه بجای اینکه جایی بنمایش در بیاد.
با تشکر پدرام
یه سری نکاتی رو به صورت کلی میگم . در رابطه با نورپردازیتون عکس کاملا فلت و از نظر کنتراست به قولی بی جونه . دلیل اصلی که به نظر من وجود داره (با توجه به کچلایت ها) دو نور از دو سمت(زاویه نامناسب) با قدرت یکسات تابیده و فاتحه بعد رو خونده . کادربندی:کادربندری از بالا که به نوعی باعث کوچک شدن سوژه شده و دستها که بی دلیل بریده شده اند . سوژه هم تقریبا در مرکز قرار گرفته که برای این عکس اصلا مفید نبوده است .
منم یه نکته به حرفای پدرام اضافه می کنم . ببینید بعضی عکس های شما ممکنه حس خوبی داشته باشند . ولی یادتون باشه یه عکس پرتره خوب علاوه بر اینکه کادر بندی مناسب باید داشته باشه باید در سه بخش نورپردازی پوزینگ و ویرایش هم موفق باشه تا تازه بتونه به عنوان یه ثبت خوب بهش نگاه بشه. یه زمانی (زمان خوب) عکسهایی رو می گرفتم و بعد از اینکه آقای روشن تایید نمیکردند به شدت ناراحت میشدم که( البته به شدت هم ممنونشونم ) همین تایید نکردن باعث شد پیشرفت بکنم و هنوزم از نظر دوستانی که به کارام جدی نظر میدن استقبال می کنم . حالا که این تایید از سایت برداشته شده انتظار میره خود دوستان به عکساشون جدی تر نگاه کنند و اگر نمیدونند یا شک دارند قبل از ارسال عکس نظر چند نفرو بپرسند.و اینم رک و پوست کنده بگم اگر دنبال اینید که اسنپ شات بگیرید که هیچ اگر دنبال اینید که عکاس حرفه ای و مطرحی بشید اولا که یادتون باشه بیشتر از اینکه پیروز باشید شکست می خورید و دوما اینکه بیشتر از اونکه تعریف بشنوید انتقاد میشنوید . همیشه برای خودتون (تو روند کاریتون) به قولی یک چلنج ایجاد کنید . وقتی کسی مث جو مکنلی تو سن 63 سالگی هنوز داره پیشرفت می کنه دلیلی نداره منو شما نتونیم . فقط فرق اینه ایشون (از قول خودش) موقعی که قراره عکساش چاپ شه یه سری ادم تو نشنال جیوگرافیک شروع میکنن به له! کردن عکسا ولی ماها عکسامون (از گروه ها و شبکه های اجتماعی گرفته تا غیره ) در حال تعارف شنیدن(عالیه حرف نداره!). عکاسی کار جدی. سعی کنید تمرکزتون رو بذارید رو یه سبک خاص
creative edite
ویرایش با mixer brush و dodge and burn
فایل پیوست 74324
تمام فرکانسها در عکس جدا و مجددا ایجاد شده
هدف : خلق جلوه گرافیکی و نمایش تکنیکهای جدید در ویرایش عکس پرتره
با تشکر پدرام
سلام
فایل پیوست 74348
من وقتی دارم عکس میگیرم همیشه قبل از شروع عکاسی از خودم میپرسم هدف این عکس من چیه؟ وقتی هدفم مشخص شد فکر میکنم وسایل مناسب و نورسنجی مناسبی و پوز مناسب رو انتخاب می کنم تا به اون هدف برسم و در آخر هم سعیمو می کنم با ویرایش مناسب کارمو تکمیل کنم.حالا در چند عکس آخر دوس دارم بدونم هدف چی بوده دقیقا و چرا از این نوع نورسنجی ها و وسایل استفاده شده است . در آخر آیا خودتون فکر می کنید به هدفتون رسیدید؟
خب برای اینکه فقط حرف نزده باشم . هدف من در این عکس نشون دهنده زیبایی بوده و با توجه به شرایط بهترین وسیله کنترل نور رو برای این کار رفلکتور دیدم . از حالت بازتابی و قسمت زرد اون استفاده کردم چون علاه بر اینکه دوست داشتم چهره سوژه گرم باشه از ریم لایت و هیر لایتی که نور خورشید روی سوژه مینداخت استفاده کردم . سوژه رو در یک سوم گذاشتم که بیشترین توجه به سوژه باشه . از لنز 85 با کمترین دیافراگم استفاده کردم که عمق میدان کم باشه و موضوع عکس که یک انسانه مشخص باشه . در ویرایش هم سادگی رو انتخاب کردم فقط رنگها و کنتراست رو تنظیم کردم .
فایل پیوست 74363
درود بر شما جناب قابزلو
و تشکر فراوان برای آموزشهایی که به همراه عکسها قرار میدید.
اگه امکان داره برای عکسهاتون تصویری از پشت صحنه قرار بدید ( فکر میکنم نمونه هایی هم قبلا گذاشته بودید ) که مشخص بشه رفلکتور در کجا قرار داشته و ...
و اگر فکر میکنید این تاپیک مناسب این کار نیست و فقط برای اشتراک عکس هستش٬ حالا که قبول زحمت کردید در تاپیکی جداگانه این نکات آموزشی رو قرار بدید.
متشکرم