به قول پدارم عزیز و جهت دفاع:
لطفاً یک مورد از عکس های سافت بنده مثال بزنید.
و همچنین یک مورد از تذکر دوستان.
ممنون
Printable View
درود
تا دوستمون جواب میدهند ، بنده مختصر توضیح میدهم :
یکی از راه های متدوال
عکس از سوژه ها با پوز ، نور ، زاویه ، و ترجیحا تنظیمات یکسان عمق میدان ثبت میشوند .
عکس ها پس از یکسان سازی و رتوش به وسیله ابزار ماسک در فتوشاپ ترکیپ میشوند .
این نوع پرتره در چند دهه قبل بسیار متداول بود .
عکس و نور و ترکیب این کار به نظر حقیر تمیز در آمده و کار زیبایی شده (با اینکه این نوع پرتره در سلیقه بنده نیست)
سلام
همانطور که آقا آیدین اشاره کردند عکسها بصورت جدا تهیه شده ودر فتوشاپ با هم ترکیب شده اند برای نور هم از بیوتی دیش استفاده شده. یکسان قرار گرفتن زاویه سوژه ها و همچنین نور پردازی مشابه مستلزم دقت بالاست که در صورت حصول نتیجه کار خوب خواهد بود .
ارادتمند شما
البته با انتقادتون نسبت به این عکس موافقم اما به طور کامل با تعریفتون نسبت به پرتره موافق نیستم! پرتره لزوماً "فقط" چهره نیست. پرتره های محیطی و تعاملی وجود دارند که صرفاً چهره رو در بر نمی گیرند. همون طور که خودتونم فرمودید نیم تنه و تمام قد و ... که تو این دو مورد آخر کاملاً می تونن در تعامل با محیط باشن یا نباشن.
البته این سبک عکس ها رو هم که شخص با یک جایی یا ... عکس می گیره رو شخصاً نه می پسندم و نه به نظرم میشه تو پرتره گنجوند.
متشکراز نظردوستان
بسیار زیباست
علاوه بر موردی که امین جان فرمودن، چشم سمت چپ بازتر از سمت راسته و یک لکه سفید کوچک روی گونه سمت راسته.
-------
پ.ن: منم مثل امین حس خوبی از این عکس گرفتم و منو به فکر فرو برد. این که، بزرگترها جلوی دوربین بهترین لباس رو میپوشن، بهترین آرایش رو میکنن و سعی میکنن جذابترین پوز رو بگیرن و خلاصه بهترین ظاهر رو داشته باشن. ولی یک کودک، بی هیچ تظاهر، با همان نگاه معصوم کودکانه، یک لباس ساده و گاهی موهای نامرتب، به دوربین خیره میشه و اوج زیبایی و پاکی رو به نمایش میزاره. براستی چه دنیاهای متفاوتی...
با سلام و درود
ممنون از به اشتراک گذاری ثبت زیباتون
این تصویر منو یاد کودکی خودم انداخته....طرز نگاهش خیلی عجیب و دوست داشتی هستش
غیر از مواردی که دوستان فرمودند، بنده هاشیه های عکس(چهار گوشه ی دور عکس) رو تیره میبینم(ویگنت)
در ویرایش قابل اصلاح هستش
موفق باشید
سلام و عرض ادب.
وینت در واقع نوعی افکت است که در ویرایش اضافه گردیده برای جلوگیری از یکنواختی نور در بکگراند . اصلاح وینتی که در اثر خطای لنز به وجود میاد هم الزامی نیست ولی خب به راحتی قابل رفع است و بیشتر در عکاسی طبیعت نوعی مزاحمت ایجاد میکند در نمای لنداسکیپ، ولی به هر حال وینت را میتوان از بین برد و لیکن در جایی که به کار میاد بهتر است دست بهش نزنیم.
با تشکر فراوان.
بتازگی تصمیم بر ادامه این ژانر عکاسی رو دارم
ممنون میشم ایرادات رو گوشزد کنید
با تشکر از همه دوستان عزیز
فایل پیوست 73472
درود
فایل پیوست 73474
سلام دوست عزیز علت اشتباه در اگزیف به خاطر این بود که من از اینجا یک عکس برداشتم که اندازه عکس رو درست در بیارم تو فتوشاپ به خاطر همین با همون اگزیف عکس مرجع سیو شده در مورد سوال شما اینمکه خیر عکس دستکاری نشده یعنی دمای عکس دستکاری نشده اگر بیشتر دقت کنید مبینید که رنگ گرم صورت به خاطر استفاده از رفلکتور نقره ای و طلایی به صورت همزمان هست دیاف این عکس 1.8 یا 2.2 بوده اگر خاطرم باشه دقیق یادم نیست و اینتم در نظر بگیرید این عکس و جلوه طلایی رو صورت به خاطر استفاده از فلاش بیشتر نشون میده
متشکر از نظر شما
ثبت زیبایی شده امین جان
نکته ای که به ذهنم میرسد بیشتر در زمینه ادیت عکس است ، کمی با بالا بردن سچورشن مخصوصا در قسمت برگها حس پاییزی بودن لوکیشن را بیشتر میتوانستید تدایی کنید .
من ادیت کوچکی روی عکس انجام دادم و اینکه کمی کادر رو بازتر کردم (البته ادیت، تر تمیزی نیست جهت انتقال نظراتم صرفا انجام شده)
1- کادر بازتر
2- پست پرو گرم تر
تنها نکته هایی بودند که به ذهم من رسیدند .
این هم از ادیت بنده :
فایل پیوست 73482
ارادت
درود
یه کار قدیمی ، یادش به خیر تازه لنز 50mm رو گرفته بودم...
فایل پیوست 73539
به نظر من این موضوع کاملا سلیقه ایست ، عکاس میتواند فضای کل کار را به سمت رنگ خاصی جهت دهد هیچ قانونی در این زمینه نیست
خروجی تصویر اهمیت دارد و اینکه صورت چه رنگی باشد در درجه دوم است
اگر شما صورت را نقاشی هم کنید تا زمانی که نتیجه زیبا باشد رنگ اهمیتی ندارد و تنها مشتری و هنرمند است که بقیه موارد را معین میکند
فایل پیوست 73557
رنگ ابزار انتقال احساس است پس میتوانید با آن حسی را خلق کنید ولی اگر دانش کافی نداشته باشید نتیجه تنها هرج و مرج خواهد بود
جزو اولین تجربیات پرتره من . و نیز خواهشمندم دوستان اگر می توانند اندکی ادیت بر روی این عکس انجام دهند پردازش عکس های پرتره ام افتضاح است !
فایل پیوست 73624
سلام
مشکل عکس ویرایش نیست دوست عزیز
۱- پوز نه چندان جالب سوژه
۲- نورپردازی نادرست
۳- وجود عناصر اضافی پشت سوژه
۴- فوکوس نامناسب
۵ - تاریک بودن موها
۶ - نامرتب بودن لباس
...
این عکس فقط یک عکس یادگاری است.
پرتره های همین تاپیک را مرور کنید تا ایده بگیرید و اشکالات عکستون رو متوجه بشید
موفق باشید
ممنون برای نظرتون . متاسفانه در مورد نامرتب بودن لباس و پوز سوژه کاری از دست من بر نمیومد و در ادیت هم سعی در حذف عناصر اضافی داشتم که موفق نبودم . صرفا هم اپلود این عکس برای این بود که بتونم اشکالات عکسم رو بفهمم و در عکس های بعدی تکرار نکنم و مطمئنا عکس صلاحیت های پذیرش در این تاپیک را ندارد .
درود
دوست عزیز این یک شات highkey نیست یا بهتر بگم هر عکسی با نور شدید و تخریب شده عکاسی با نور زیاد محسوب نمیشه
مفهوم عکاسی با نور زیاد ، اور شدن نور نیست (شاید قسمتی به عمد و کاملا هدفمند اور بشه ولی نه به این شکل ). در این روش با پرکردن سایه ها توسط منابع نور ،یک عکس کم کنتراست روشن بدست میاریم که معمولا نور عکس بسیار کنترل شده است و اور نیست.
شما با بازیابی بیش از اندازه مناطق تیره و تخریب بافت با نور زیاد تلاش کردید یک عکس با نور زیاد و بدونه سایه بدست بیارید که این با مفهوم کلی highkey در تظاده
با تشکر پدرام
ممنون از توجهتان
تعریفی که ارائه کردید اگر چه درست اما قدری سختگیرانه است. ضمن اینکه به نظرم تخریبی در ادیت صورت نگرفته است.
دو تعریف دیگر هم برای ملاحظه بد نیستند البته ممکن است عکس مورد بحث با هیچکدام از آنها انطباق نداشته باشد.
HIGH KEY Describes an image composed of mainly light tones. Although exposure and lighting influence the effect, an inherently light-toned subject is almost essential. High-key photographs usually have pure or nearly pure white backgrounds. [...] The high-key effect requires tonal gradation or shadows for modeling, but precludes extremely dark shadows. (Focal Encyclopedia of Photography, edited by Leslie Stroebel and Richard D. Zakia, Focal Press, 1993)
High key means an image composed in the upper bracket, featuring whites and near-whites. It involves what in ordinary circumstances would be considered over-exposure. [...] As almost all hues weaken with increasing brightness, and certainly the primaries red, green, and blue, color plays very little part in most high-key images. Even so, there is scope for having an overall pastel tint, and also for judiciously introducing a single spot color that gains even more attention from being alone. (Perfect Exposure, by Michael Freeman, Focal Press, 2009)
این هم هیستوگرام عکس است.
فایل پیوست 73626
جناب توسلی سلام و عرض ادب.
به نظرم حق با دوستمونه و این عکس های کی نمیباشد .
در رابطه با هیستوگرام هم باید خدمتتون بگم که هر گاه میخواهید نور دقیق عکس شما مشخص بشود آن را در مود Lab قرار دهید تا نور دقیق عکس در هیستوگرام نمایش داده بشه .
پ.ن : این هیستوگرامی هم که گذاشتید نشان از از دست رفتن جزئیات دارد حال آنکه در های کی این اتفاق رخ نمیدهد.
برای اینکه این مطلب درست جا بیوفته یکی از کارهای خودمو البته باکراپ (به دلیل رعایت قوانین فروم ) میزارم
همونطور که دوست خوبمون اشاره کردن به هیستوگرام عکس دقت کنید هیچ نقطه از دست رفته ای وجود نداره و اندک سایه های موجود با burn ایجاد شده .
فایل پیوست 73627
فایل پیوست 73628
با تشکر پدرام
حرف جناب پدرام درسته.
هایکی نباید باعث اوراکسپوزینگ شود. هایکی به واقع کنتراست بسیار کم بین نواحی روشن و تاریک است. در واقع عکس در طیف خاکستریهای روشن قرار میگیرد.
خیلی از لطف شما ممنونم
با این تفاسیر این سوال برای من ایجاد شده که چرا عکس های زیر در شاخه High Key طبقه بندی شده اند (چون با تعریف دوستان این عکس ها های کی نیستند).
فایل پیوست 73629
Lighting - High Key and Low Key - DIY Photography
فایل پیوست 73630
Profoto Blog How to Do High-Key Portraits
فایل پیوست 73631
Shoot a high-key portrait | Photo Answers
فایل پیوست 73632
4 Tips for a Perfect White Background in High Key Photography
از این لینک عکس های بیشتری قابل مشاهده هستند
این نمونههایی که گذاشتید از پسزمینهی سفید استفاده کردهاند. اما اگر این سفیدی و از بینرفتن جزییات روی سوژه اتفاق بیافتد غلطاست. مثل عکس مرد و سگش. که نور غلطی روی سر و اطراف صورت آن مرد است. و ناشیانهاست! و تازه میخواهد جنبهی آموزشی هم داشتهباشد!! ببینید چطور توجه به کچلی سر مرد جلب میشود؟! و کلهی بیچاره میدرخشد؟!
گاهی در این منابع خارجی هم اشتباهات غریبی وجوددارد. و باید از آنها که معتبرترند استفادهکرد.
مانند عکس نخست که جزییات صورت زن از بینرفته. و اوراکسپوزینگ روی بینی و گردن زن!
متاسفانه همین منابع باعث جاافتادن یک اشتباه و تصور غلط میشوند.
اولین پرتره با 50 مم از چهره نچسب خودم !! بچه ها ایرادات کار رو بگید یه کوچو فقط با lelvel و متعلقاتش بازی کردم ! ممنون و سپاس ...
فایل پیوست 73654
در هر کاری همیشه اشکال وجود داد اینکه کسی از تکنیکی استفاده کند عکس را در زیر مجموعه آن گروه قرار می دهد ولی این مورد که عکس 100% با تکنیک مطابقت دارد با خیر مسئله دیگری است از تصاویر شما فقط دو مورد وسط مصداق دارد و مابقی عکس معمولی هستند که بوسیله فتوشاپ منهدم شده اند البته عکس سوم با تکنیک فتوشاپ به این مرحله رسیده
این تکنیک نور پردازی است نه اصلاحات فتوشاپ که عکس را در رده High و Low قرار می دهد
سفید بودن پس زمینه اهمیت چندانی در این تکنینک ندارد فقط میزان نور و نبودن سایه شدید از مشخصات این شیوه است که عکس پدرام نمونه بسیار خوبی برای نمایش آن بود
عکس اول بطور مشخصی دارای سایه دست است عکس چهارم هم که دارای انواع سایه های کاملا تیره است در عکس سوم مشاهده می کنیم که عکس از شیوه معمولی عکاسی استفاده می کند و با فتوشاپ سفیدی ها تقویت شده است
با سلام . در نگاه اول چیزی که به ذهن می رسد این است که سوژه پوز خوبی ندارد و عکس بیشتر حالت سلفی دارد تا پرتره (با توجه به حالت دست) ! عکس کمی تاریک است . منبع نوری که در سمت راست است بهتر بود حذف شود و کاش کمی بر روی روتوش ضورت کار می کردد و موهای زائد و جوش ها را حذف می کردید . موفق باشید
Nikon D7100-50f1.8D
سلام
جسارتاً پيشنهاد مي كنم قبل از ارسال، عكس هاي 20-30 صفحه از تاپيك را ملاحظه بفرمائيد و اگر به نظرتان، كيفيت عكس، همتاي متوسط كيفيت عكس ها بود، ارسال فرمائيد.
ارادت
سلام
جسارتا اگر مشخص کنید منظورتون دقیقا با کدوم پست هست بهتره ، اصولا دوستان در یک همچنین فروم هایی جمع میشن که ایرادات کار رو کمتر کنن و هیچ کاری بی عیب نیست البته برای قرار دادن عکس حتما یک سری استاندارد های اولیه باید رعایت شه و به نظر من بهتر در ابتدای کار عکسهامون رو در تاپیک لطفا نظر دهید قرار بدین. و بعد. پس از اینکه تجربمون بیشتر شد عکسهارو در تاپیک های تخصصیش قرار بدیم
فکر میکنم طرف صحبت جناب چگینی با همه دوستان بود در جهت پربارتر شدن تاپیک.
در ادامه، در مورد عکس اخری که گذاشتین و این جملتون:
حتما نقاط قوتی در عکستون دیدین... ممنون میشم در موردش توضیح بدین.نقل قول:
برای قرار دادن عکس حتما یک سری استاندارد های اولیه باید رعایت شه
ارادتمند
بله بنده در خصوص استاندارد های اولیه عکس گفتم مثل کادر بندی فوکوس صحیح و ....
اگر عکسم بدون ایراد و عالی بود اطمینان داشته باشید که تو این فروم قرارش نمیدادم فکر میکنم دلیل جمع شدنمون اینجا کمک کردن و استفاده از تجربه همدیگر هستش بهتره به جای تخریب کلی همدیگه ایرادات عکس هارو بگیم نه اینکه با کلی گویی باعث تخریب افراد شیم متاسفانه ما فقط تخریب کردن رو یاد گرفتیم و تخریب کردن شده مثل یک صلاح که باهاش بقیرو هدف قرار میدیم
نه بهروز جان، من با شناختی که از جناب چگینی دارم ایشون اصلا اهل تخریب نیستن. اگر پستی زدن، بدون شک در وهله اول، برای خود کاربران و در وهله دوم برای پربار تر شدن فروم هست.
بنده هم قصد تخریب نداشتم، فقط نظرم اینه عکس شما در تاپیک "لطفا نظر دهید" جای مناسبتری برای نمایش بود.
در انتها شما هستی که تصمیم میگیری کدوم عکست برای چه تاپیکی مناسبه.
امیدوارم رنجیده خاطر نشده باشی
ببخشی با شما راحت صحبت میکنم منظورم از حرفم با جناب چگینی این بود که بهتره دقیق عکس مورد نظر رو مشخص کنن ) حتی اگر عکس بنده هم مشکل داره (و ایراداتش رو بگن و اگر هم حتی عکس بنده استاندارد های اولیه یه عکس رو نداره مشکلی نیست دیگه تو این تا پیک عکس نمیذارم و مطالعه و تمرین بیشتری میکنم. اینجا جمع شدیم تا ایراد کار خودمون رو بفهمیم .
در خصوص تخریب منظورم با شما بود. بویلد کردن ضعف دیگرا اون هم با این لحن در یک فروم تخصصی به نظر من جالب نیست