DeviantArt
حسبنا الله
خوشحال می شم نظر دوستان رو در مورد نور پردازی بدونم .
اولین کاری از من هست که در این ژانر در انجمن قرار میدم . البته ایده های زیادی داشتم اما چون هنوز کامل مسلط نیستم در پیاده سازی مشکل دارم .
با تشکر
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
La Lemonada Fresca
Canon EOS 5D Mark II | EF100mm f/2.8L Macro IS USM | Aperture: f/16.0
Exp Time: 1/160sec | ISO: 100 | Exposure: Manual | White Balance: Manual
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 23 September 2012 در ساعت 07:56
نکته ای که این عکس رو جذاب میکنه انعکاس نورها و کنتراست عکس هست. به نظرم دو تا ایراد اساسی عکس زاویه عکاسی و استفاده از لنز واید هست. که فکر میکنم حداقل باید یکیش بهتر انتخاب میشد. یا همین زاویه با یک لنز نرمال و یا زاویه ای دیگه با لنز واید. البته استفاده از لنز واید رو خوب نمیدونم چون همونطور که در عکس کاملا مشخصه پره ها دفرمه شده قوس زیادی رو نشون میده که در این ماشین اینطور نیست. نکته بعدی اینه که شما لوگو رو در کادر دارین و این یعنی اینکه باید (یا خیلی بهتره) مشخص باشه مربوط به چه خودرویی هست. به عنوان یک بیننده تنها چیزی که من در لوگو میدیدم لوگوی فولکس واگن بود. و این اصلا اتفاق خوبی برای یک عکس تبلیغاتی نخواهد بود. من فکر میکنم اگه با همین زاویه یا حتی از کنارتر از یک لنز با فاصله کانونی زیاد استفاده میکردین لوگو خیلی باریک و کوچک میشد و مشکل دفرمه شدن رو هم نداشیتن. البته به طور قطع نمیتونم بگم که عکس خوبی میشد. چون باز هم باید نسبت به لنز بهترین کادر رو انتخاب کرد.
یکی از نکاتی که در یک عکس مهم هست زیبایی بصری اون هست که ارتباط خیلی زیادی به محل قرارگیری اجسام، محل و میزان فضاهای خالی و شکل و نحوه قرارگیری خطوط حاصله و قوس ها در عکس داره. درسته که این مورد هم در هنرهای تجسمی قوانین وجود داره ولی بیشتر حسی هست. به عنوان یک ببینده اصلا احساس خوبی نسبت به فضای سیاه بالا و سمت راست (که البته فکر میکنم ادیت نامناسب به تیره شدن بیشترش کمک کرده) ، نوار نورانی که تا پایین کادر رفته و محل قرارگیری لوگو ندارم.
یک مورد هم هست اون هم اینه که کمی مشکل ویرایش هم دارید. در پس زمینه هم یک مستطیل و چند تا جسم روشن تر وجود داره که در برخی مانیتورها دیده میشه و ممکنه در چاپ هم پیدا بشه. یک سری انعکاس اضافی هم بر روی نوار پایین وجود داره که اگه حذف بشه بهتره.
ولی بالاخره این یک عکس نورپردازی شده و در نگاه اول با انعکاس های جذاب هست و ممکنه در بکگراند یک کار تبلیغاتی قابل استفاده باشه. ولی از نظر من به عنوان یک عکس تبلیغاتی میتونست خیلی بهتر باشه.
اول کادر بندی ایراد داره کمی دقت بیشتر باعث میشد عکس خودش رو به عنوان یک عکس تبلیغاتی مطرح کنه اما الان بیشتر یک اتود محسوب میشه
از نظر من چون عکس داره امضای طراحی شرکت رو مطرح میکنه دیگه نور گرفتن رادیاتور اضافی است از طرفی آرم جلوی ماشین هم یا باید باشه یا نه. اینجوری نه هست نه نیست می تونست زاویه بیشتری بگبره تا دیده نشه. کروم کاری لبه پایینی هم نورش صحیح نیست و تکه تکه شده